ACADEMICCOURSES

Jämför 6 kurser i Ingenjörsvetenskap

En kurs är ett sätt för studenter att lära sig om ett specifikt ämne. Coursework varar normalt flera veckor till flera år, men varaktigheten kan variera beroende på ämnet.

Vad är en kurs i teknik? En kurs i teknik omfattar ämnen som är specifika för saker som design, skapande eller underhåll av maskiner och system. Du kan täcka områden som matematik, schema eller fysik. Du kan också förvänta dig att arbeta på projekt både individuellt och i en grupp för att sätta dina färdigheter till test och problemlösning. Andra kurser kan innehålla miljöstudier, statistik och sannolikhet eller yrkesetik.

Det finns många fördelar med att ta en kurs i teknik. Genom programmet kan du upptäcka dina matematiska eller vetenskapliga färdigheter. Du kan också arbeta med din förmåga att lösa komplexa problem. En annan fördel kan vara att fördjupa din passion för teknik och leda dig att driva en högre grad.

Kostnaden för en kurs i teknik kommer att variera precis som alla högre utbildningsprogram. Varje kostnad kommer att vara olika baserat på undervisning, avgifter och material som behövs. Du bör kontakta varje antagningskontor för mer information om pris samt information om ekonomiskt stöd.

När du har avslutat din kurs i teknik kan du kanske arbeta som ingenjörsassistent för en statlig enhet. Du kan också arbeta som ingenjörskonstruktör för byggföretag. Ett annat alternativ är att arbeta inom ingenjörsavdelningen för ett större företag som ingenjörsförening. Du kan också använda din kurs för att fortsätta din utbildning.

Det finns en mängd olika alternativ när det är dags att driva dina utbildningsmål. Du kan ta en kurs i teknik på många olika universitet, stora högskolor eller samhällskolor, såväl som online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

6 Resultat i Ingenjörsvetenskap Filter

Teknisk rapportskrivning för ingenjörskurs - University of Sheffield

FutureLearn
Kurser
<
Deltid
<
6 veckor
Engelska
Internet

Få en introduktion till teknisk rapportskrivning. Ta reda på hur du kommunicerar dina idéer genom välskrivna tekniska rapporter.

Läs mer

Utbytesprogram: Vår / Vintersemester utomlands

Technion International
Kurser
21 Okt 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Technions semesterstudier utomlands i teknik och naturvetenskap är utformade för att ge internationella studenter en unik akademisk upplevelse, liksom en chans att lära känna ...

Läs mer

Mästarens förberedelseprogram

NCUK
Kurser
Aug 2021
<
Heltid
<
10&nbsp;-&nbsp;30 veckor
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet. Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarutbildn ...

Läs mer

Korta kurser i teknik och byggd miljö

University of Johannesburg
Kurser
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Kortkurser Program som erbjuds av fakulteten för teknik och den byggda miljön

Läs mer

Dublin Direkt Inskrivning - Trinity College Dublin

IES Abroad
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Trinity College Dublin erbjuder en mängd olika utmanande kurser och tilltalar främst de studenter som är redo att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betyd ...

Läs mer

Shanghai - Engineering

IES Abroad
Kurser
<
Heltid
Engelska
Kinesisk
Campusstudier

Vilken bättre plats att studera teknik än världens snabbast växande ekonomi- och tillverkningscenter? I detta program studerar du antingen maskinteknik, elektroteknik och data ...

Läs mer