Kurs i Intensiv engelska

Jämför 160 kurser i Intensiv engelska

Studenter som söker examen brukar skriva in i kurser. Dessa kurser fokuserar på ett visst ämnesområde och brukar vara en hel term. Efter avslutad kurs får studenterna vanligtvis kredit för de timmar de har spenderat i klassen. I vissa fall hjälper denna kredit dem att gå vidare mot examen.

Vad är en kurs på intensiv engelska? Detta är en klass som är utformad för att hjälpa studenter som vill bli mer avancerade i att tala, skriva och läsa engelska. De flesta elever tar kursen så att de kan fortsätta sin utbildning på ett engelsktalande universitet. andra tar det för att förbättra sina språkkunskaper. Vissa skolor tillhandahåller ett examensbevis till behöriga studenter efter det att kursen är över. Det finns flera skolor som erbjuder denna typ av utbildning, och många av dem har kvalificerade instruktörer.

Det finns flera fördelar med att ta en intensiv engelskkurs. Många studenter känner att de kan få en bättre utbildning när de är kompetenta på det här språket. Eftersom programmet är utformat i en högre takt, spenderar vanligtvis inte mycket tid att vänta på att driva ytterligare skolgångar. Dessutom underlättar den snabba inlärningsmiljön ofta förståelse.

Kostnaden för en akademisk kurs varierar beroende på vilken skola du väljer att delta. Om du är intresserad av att förbättra dina språkkunskaper, är det bäst att undersöka kostnaden för skolan du vill delta i. De kan ge dig information om undervisning och andra avgifter.

Efter avslutad kurs fortsätter studenterna regelbundet att fortsätta med ytterligare utbildning. Men vissa tar kursen så att de kan vara mer värdefulla på arbetsplatsen. Det finns en mängd olika arbetsroller som kan utnyttja kunskapen undervisad i den här klassen. Det är emellertid mycket vanligt att affärsmän och företagare tar kursen.

Om du vill förbättra dina engelska färdigheter, hitta en skola som kan hjälpa dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret. 

Läs Mer

Kompakt Kurs

Berlitz - London
Campusstudier Heltid 1 - 6 veckor August 2018 Storbritannien London

Kompaktkurs: Dagligt schema 09.00-16.30 av en-till-en språkutbildning, inklusive en arbetslunch. [+]

COMPACT KURS

Uppnå dina mål snabbt

En intensiv och effektiv form av språkinlärning där du omedelbart fördjupas på språket och uppnår maximala resultat inom kortast möjliga tid.

Berlitz Method® är känd för sin undervisningsteknik, och vår Compact-kurs tar den principen till nästa nivå. Den består av en-till-en-instruktion med en Berlitz-tränare i 10 dagliga lektioner (33,3 timmar i veckan) i upp till sex veckor. En kvalificerad modersmål tränare hjälper du möter några hämningar du kan ha, att hålla du talar åtminstone 50% av tiden. Om du letar efter intensiva språklösningar är Compact-kursen ett av dina bästa val.

Fördelar med våra Compact-kurser Individuella intensiva språkkurser fokuserade på dina specifika mål. Effektiv inlärning för alla språknivåer med Berlitz Method®. Dagligt schema 09.00-16.30 av en-till-en språkutbildning, inklusive lunch, över 1-6 veckor. Maximerat deltagande med minst 50% av elevens talartid. Riktat efter dina personliga och professionella behov ... [-]

Courses in General English

Cork English Academy
Campusstudier Heltid 1 - 50 veckor Öppen antagning Irland Cork

[+]

kurser är utformade för att ge dig de engelska språkkunskaper att bo, arbeta, studera och resa i en engelsktalande miljö.

Innan du börjar din kurs på Cork English Academy du kommer att slutföra en nivåtest engelska språket kommer att hjälpa oss att bestämma startnivå och se till att du väljer den mest lämpliga.

Kursböcker, arbetsböcker och kompletterande material inklusive autentiskt material såsom tidningsartiklar tidningar, DVD, Internet, böcker och andra medier används av läraren att möta behoven hos alla individer i klassen språk.

Du kan starta programmet varje måndag inom den fastställda datum utom för skolan och helgdagar där skolan är stängd.... [-]


Intensiv Engelskspråkig Semester

Georgetown University School of Continuing Studies
Campusstudier Heltid 8 - 16 veckor June 2018 Amerikas förenta stater Washington DC USA Online + 1 fler

Tillbringa en termin i hjärtat av Washington, DC, levande, lärande och engagemang med klasskamrater från 30 länder. Vårt Engelska Engelska som Utländskt språk (EFL) Intensive English Program ger dig expertutbildning inom grammatik, konversation, skrivning, läsning, forskning och presentation. [+]

Tillbringa en termin i hjärtat av Washington, DC, levande, lärande och engagemang med klasskamrater från 30 länder. Vårt Engelska Engelska som Utländskt språk (EFL) Intensive English Program ger dig expertutbildning inom grammatik, konversation, skrivning, läsning, forskning och presentation.

När du väl är godkänd i programmet utvärderas du för att bestämma dina specifika instruktionsbehov. Vi placerar dig sedan i klasser med andra studenter på samma kompetensnivå, så att du får den bästa inlärningsupplevelsen som passar dina behov.

* Undervisningen kan komma att ändras Vänligen kolla vår hemsida för aktuella priser.

ProgramfunktionerEtt CEA-ackrediterat programSmå klassstorlekarWorkshops skriftliga, uttal och högskolans ansökningarProfessorer med expertis inom språkvetenskap och språkinlärningKulturella aktiviteter och extracurricular möjligheterProgram KontaktinformationEngelska språkcenterGeorgetown UniversitySkolan för fortlöpande studier640 Massachusetts Ave NWWashington, DC 20001E-post: eflgu@georgetown.eduTelefon: (202) 687-5978Fax: (202) 687-1707 [-]

Halvintensivt Engelskprogram

ELS Language Centers
Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Princeton

Studera engelska medan du fortfarande har friheten att utforska din omgivning. ELS Semi Intensive English-programmet bidrar till att stärka dina engelska kommunikationsförmåga i klassrummet, så att du kan ta tid att absorbera din omgivning och träna dina nya färdigheter. Dina morgonklasser kommer att fokusera på byggnadsblocken i engelskkunnighet: struktur och talande övning eller språkstudier, ordförrådets berikning och en lektion i språkteknikcentret. Du kommer att ha möjlighet att utforska området på eftermiddagen. [+]

Om programmet

Studera engelska medan du fortfarande har friheten att utforska din omgivning. ELS Semi Intensive English-programmet bidrar till att stärka dina engelska kommunikationsförmåga i klassrummet, så att du kan ta tid att absorbera din omgivning och träna dina nya färdigheter. Dina morgonklasser kommer att fokusera på byggnadsblocken i engelskkunnighet: struktur och talande övning eller språkstudier, ordförrådets berikning och en lektion i språkteknikcentret. Du kommer att ha möjlighet att utforska området på eftermiddagen.

Curriculum

Knappspråkskunskaper: Lyssna, uttal, tal och ordförråd

Applied Learning: I USA, Kontakta America! låter dig träffas med inbyggda engelska talare, öva konversation medan du använder engelsk i verkligheten, lyssna på gästföreläsare och delta i lokala utflykter... [-]


Professionell - Karriär Förberedelse Aktivitet - San Francisco

Stafford House International
Campusstudier Deltid 8 - 48 veckor October 2018 Amerikas förenta stater San Francisco San Diego Chicago + 2 fler

Practice engelska och erfarenhet amerikanska affärskulturen genom att tillbringa tid på ett amerikanskt företag. Career beredning placerar dig med en mängd företag. [+]

Practice engelska och erfarenhet amerikanska affärskulturen genom att tillbringa tid på ett amerikanskt företag. Career beredning placerar dig med en mängd företag.

Egenskaper

Karriär Förberedelser Aktiviteten är en obetald värdföretag placering i ett amerikanskt företag. Studenterna måste bibehålla heltidsstudier på Stafford House under sin tid med värdföretaget. Värd företagets placering är upp till 15 timmar per vecka och kan pågå från 8-48 veckor.

Bli mer självsäker talar engelska i arbetssammanhang Läs branschspecifika ordförråd och vardagligt engelska används i en amerikansk arbetsplats Tillämpa dina kunskaper till projekt i värdföretaget Utveckla intervju färdigheter och bygga förtroende Snabbfakta ... [-]

Intensive English Program

University of Southern Indiana
Campusstudier Heltid 8 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Evansville

Välkommen till University of Southern Indiana (USI) Intensive English Program (IEP)! Vi är glada att hjälpa dig med alla frågor och du har här i hjärtat av Amerika! [+]

Välkommen till University of Southern Indiana (USI) Intensive English Program (IEP)! Vi är glada att hjälpa dig med alla frågor och du har här i hjärtat av Amerika!

Intensive English Program (IEP) på USI erbjuder en läroplan utformad för studenter på alla nivåer av kunskaper i engelska som grundar sig på elevernas behov och intressen. Som en IEP student kommer du att ha möjlighet att lära sig sida vid sida med studenter från hela världen i en kvalitet engelska språkprogram bemannas med experter instruktörer.

Höjdpunkter i vårt program inkluderar:

Små undervisningsgrupper som möjliggör mer en-mot-en interaktion och lektionstid med instruktörer Prisvärda och konkurrenskraftiga kostnader Villkorlig antagning till universitet på IEP slutförande Individuell akademisk rådgivning för studenter TOEFL beredning Datorstödd undervisning Tillgång till datorer och biblioteksutrymmen på en heltäckande universitet Fritidsaktiviteter och deltagande i studentlivet Lägenhet-stil campus bostäder Specialiserade klasser baserade på framtida större eller intresse, såsom engelska för akademiska ändamål, affärsengelska och mer Vänlig atmosfär och säker miljö Milt klimat Hjälp med visum process ... [-]

Intensive English Program

Saint Francis University
Campusstudier Heltid 7 - 15 veckor May 2018 Amerikas förenta stater Loretto

Gå med i Intensive English Program vid Saint Francis University som administreras av ACE språkinstitut. [+]

Gå med i Intensive English Program vid Saint Francis University som administreras av ACE språkinstitut.

Den Intensive English Program på SFU inkluderar: Utbildning i akademiska kunskaper i engelska för att tillfredsställa SFU språkkrav Små klasser (i genomsnitt 12 studenter, max 15) Väl strukturerad läroplan och exceptionellt organiserat program Tillgång till alla på campus händelser, tjänster och bostäder Välutbildade och erfarna instruktörer

Du kan få tillträde till Saint Francis om du uppfyller de akademiska kraven, men inte uppfyller kunskaper i engelska krav. Studera intensiv engelska genom Level 7, och sedan ange Saint Francis direkt utan TOEFL krävs. Du kan ansöka om villkorlig antagning, eller gäller intensiv engelska Program. ... [-]


Förberedande Kurs I Mode Engelska Språket

Accademia del Lusso
Campusstudier Heltid 3 månader October 2018 Italien Milan

Kursens mål: att förbereda studenterna på engelska, presentera dem för Tillverkade i Italien, och ge dem kunskap om några viktiga delar av mode och lyx systemet. [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har registrerat på en magisterexamen, en-Year Intensive eller tre års studier på Accademia del Lusso. De äger rum under månaderna innan startar varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan deras efterföljande mode eller design kurs på Accademia del Lusso. De tjänar också att hjälpa eleverna att ta det första steget mot en lyckad integration i sin nya sociala och professionell miljö i Milano.

Kursens mål

Att förbereda studenterna på engelska, presentera dem för Tillverkade i Italien, och ge dem kunskap om några viktiga delar av mode och lyx systemet.... [-]


Intensive English Crash Course

Malta Lingua
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 52 veckor Öppen antagning Malta St. Julian + 1 fler

Vår intensiva engelska "Crash" -kurs är utformad för att ge studenten möjlighet att förbättra sin engelska nivå inom kortast möjliga tid. Kursen kan tas så länge som krävs. [+]

Vår intensiva engelska "Crash" -kurs är utformad för att ge studenten möjlighet att förbättra sin engelska nivå inom kortast möjliga tid. Kursen kan tas så länge som krävs.

Den intensiva engelska kursen är lämplig för vuxna på alla nivåer från nybörjare (A1) till avancerad (C1) och lärs i små grupper om högst tolv. Detta gör det möjligt för våra lärare att använda gruppundervisningssynkronik och samtidigt fokusera på behoven hos varje elev.

Vår intensiva engelska kurs innehåller 30 lektioner per vecka.

4 lektioner per dag täcker alla aspekter av att förbättra engelska kommunikationsförmåga och inkluderar lyssnings- och läsuppgifter, tal och skrivaktiviteter, samt grundläggande grammatik, uttal och breddning av ordförrådets intervall;2 extra lektioner per dag ger möjlighet att utveckla mer flyt och kommunikation.... [-]

General English 15

Chichester College
Campusstudier Deltid 2 - 24 veckor Öppen antagning Storbritannien Pulborough Chichester + 1 fler

Det primära fokus för denna kurs är engelska för kommunikation. [+]

Det primära fokus för denna kurs är engelska för kommunikation.

15 timmar per vecka i General English klasser

Finns på nivåer A1-C2 Studenter ålder 16+ Maximal klasstorlek 16 Starta Alla måndag 15 timmar per vecka Kortaste vistelse 2 veckor Fördelar Studie på ett campus med över 3500 brittiska studenter och internationella studenter från hela världen Njut av en omfattande utbud av spännande aktiviteter och klubbar med brittiska och internationella studenter Gå till nya Chi365 självstudier portal och app En året runt internationella sociala program, resor och evenemang [-]

Intensiv Allmän Engelska Med IELTS (Intermediate Och Upper Intermediate)

South and City College Birmingham
Campusstudier Heltid Öppen antagning Storbritannien Birmingham

Denna intensiva engelska kurs för internationella studenter är 21 timmar per vecka för studenter på mellannivå som vill utveckla sina engelska färdigheter för bättre karriärmöjligheter eller att gå till universitetet. Studenterna kommer att placeras i klasserna på mellan- eller övre mellannivå. [+]

Sammanfattning

Denna intensiva engelska kurs för internationella studenter är 21 timmar per vecka för studenter på mellannivå som vill utveckla sina engelska färdigheter för bättre karriärmöjligheter eller att gå till universitetet. Studenterna kommer att placeras i klasserna på mellan- eller övre mellannivå.

Beskrivning

Kursen kommer att förbättra engelska språkkunskaper och förbereda eleverna för IELTS-tentamen och vidareutbildning. Vi ska hjälpa dig:

fortsätt att utveckla dina allmänna engelska språkkunskaperintroducera akademiska engelska färdigheterförbättra din IELTS-poäng redo för progression till högre nivåer eller till universitetetvalfri stadöka ditt övergripande förtroende för din användning av engelska språket.Nyckelområden... [-]

Intensive English Program (IEP)

Aston International Academy
Campusstudier Heltid 1 - 52 veckor Öppen antagning Amerikas förenta stater Austin Kanada Toronto Arcata Sarnia Mississauga San Antonio Waterbury + 7 fler

Vår mest populära program på Aston Texas är den Intensive English Program. [+]

Intensive English Program (IEP)

Vår mest populära program på Aston Texas är den Intensive English Program. Du får en nivåtest i början av terminen för att avgöra din nivå.

Funktioner i programmet Finns för nybörjare till avancerad. 5 olika nivåer för att gå vidare genom. Halvtids och slutprov ges i alla våra program. Du kan överföra till någon av våra andra platser i Kanada eller USA. Klass gånger kan variera och beror på din nivå Material avgift är extra. Downtown Austin, Texas plats Grammatik Program [-]

Pre-foundation Engelskt

DIFC Ireland
Campusstudier Heltid 3 - 6 månader May 2018 Irland Dublin Storbritannien London + 2 fler

DIFC erbjuder studenterna möjlighet att förbättra sin engelska och sedan vidare till en grundkurs när de har nått minimi engelska behörighet. [+]

Pre-grund akademiska engelska + Foundation paket

Vem är detta paket som syftar till?

Studenter som vill gå med i en grundkurs i DIFC men inte har den nödvändiga engelska nivå - 5,0 IELTS DIFC erbjuder studenterna möjlighet att förbättra sin engelska och sedan vidare till en grundkurs när de har nått minimi engelska behörighet.

Vi erbjuder Pre-Foundation engelska program för 3 månader eller 6 månader, beroende på din nuvarande engelska nivå.

End-of-kurs Undersökningar

När du får ditt visum för att studera med oss ​​i Irland, det finns vissa villkor som både du och DIFC måste uppfylla. Om du går med i Pre-Foundation engelska program, gäller följande:... [-]


INTENSIV ENGELSKURS

Europa School of English
Campusstudier Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Bournemouth

30 lektioner på 45 minuter vardera, måndag till fredag ​​i klasser på upp till 12 studenter utanför topp och 15 under högsäsong. Morgonlektioner börjar kl. 9.30 och slutar klockan 15.15 med en 45 minuters lunchupplevelse mellan lektionerna. Två veckors minimum. [+]

30 lektioner på 45 minuter vardera, måndag till fredag ​​i klasser på upp till 12 studenter utanför topp och 15 under högsäsong. Morgonlektioner börjar kl. 9.30 och slutar klockan 15.15 med en 45 minuters lunchupplevelse mellan lektionerna. Två veckors minimum.

Logi

Standard boende är försedd med söndag ankomst och lördag avgång. Ytterligare nätter finns tillgängliga mot en extra kostnad. Privat transfer till flygplatsen är tillgänglig på begäran.

Kurser (starta varje måndag)

Språknivå krävs: Grundläggande till avancerad nybörjare och färdighetskurser på begäran

Ålderspecifikation: Kurser är avsedda och utformade för 18+ åriga elever. 16-17 åriga elever är accepterade på vuxna kurser förutsatt att skyddsåtgärder följs.... [-]


Intensive English Program

University of Central Missouri
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Warrensburg

Den Intensive English Program (IEP): Perfekt för studenter som vill delta i en högskola eller ett universitet i USA och som vill förbättra sin engelska för akademiska ändamål. I programmet ingår att läsa, skriva, grammatik, kommunikation, provning färdigheter, ordförråd ... [+]

Intensive English Program

Den Intensive English Program (IEP): Perfekt för studenter som vill delta i en högskola eller ett universitet i USA och som vill förbättra sin engelska för akademiska ändamål. Programmet omfattar läsning, skrivning, grammatik, kommunikation, provning färdigheter, ordförråd, uttal och amerikansk kultur. Studenterna deltar också i flera aktiviteter; dvs shoppingresor, sportevenemang, och picknick. Den IEP har fyra 8-veckors sessioner om året, två på hösten och två på våren.

Summer 2014

Session 1 - 2 juni (första dagen i klassen) (endast en session i sommar)

Fall 2014

Session 1 - 19 augusti (första dagen i klassen) Session 2 - 13 oktober (första dagen i klassen) ... [-]