close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Islamstudier

Kurser är ett sätt studenter kan få ytterligare kunskaper i ett specifikt studieområde. I vissa fall tar de några månader att slutföra, men beroende på kursprogrammet kan det ta flera år att slutföra. Vad är kurser i islamiska studier? Dessa kurser dyker in i muslimernas kultur och traditioner runt om i världen. Kursen kan dra på ett brett spektrum av discipliner, inklusive historia… Läs mer

Kurser är ett sätt studenter kan få ytterligare kunskaper i ett specifikt studieområde. I vissa fall tar de några månader att slutföra, men beroende på kursprogrammet kan det ta flera år att slutföra.

Vad är kurser i islamiska studier? Dessa kurser dyker in i muslimernas kultur och traditioner runt om i världen. Kursen kan dra på ett brett spektrum av discipliner, inklusive historia, antropologi, religion och arabisk litteratur. Studenter kan introduceras på olika sätt som islam har påverkat världshändelser från tidigare till nuvarande. Kursens ämnen kan omfatta ämnen som kön, sexualitet, islambildning, israelisk-palestinsk konflikt, moderna Mellanöstern, kulturer i Mellanöstern och arabiska språket. Vissa program kan erbjuda chansen för studenter att studera utomlands i ett muslimskt majoritetsland.

Elever som fyller kurser i islamiska studier uppmuntrar ofta kompetens inom områdena forskning och kritiskt tänkande, vilka kan överföras till olika karriärområden. Starka skriftliga färdigheter hjälper eleverna att uttrycka sig i alla aspekter av livet.

Anmälningsavgifter för kurser är lika varierade som de institutioner som erbjuder dem. De bästa sätten studenter kan ta reda på hur mycket kurser kostar är att kontakta skolorna som passar sina utbildningsmål.

Utbudet av karriärer som är tillgängliga för studenter som genomför kurser i islamiska studier är brett. Karriärvägarna individer beror i stor utsträckning på sina erfarenheter och intressen. Större arbetsgivare inkluderar statliga och kommersiella företag. Det är inte ovanligt för arbetssökande inom detta område att hitta anställning inom ledning, finans, utbildning och media. De typer av yrken som privatpersoner bedriver inkluderar försäkringsgivare, översättare, marknadsassistent, diplomat, forskare eller journalist.

Globalt erbjuder skolor flera alternativ för att ta kurser i islamiska studier. Med online kurser kan studenterna slutföra sina studier på ett sätt som passar in i deras livsstil. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Finéopolis Institute
Casablanca, Marocko +2 Mer

Under utbildning - Islamisk social ekonomi (Zakat och Waqf), kommer du att studera Zakat, islamens tredje pelare; De kategorier av varor som omfattas av Zakat och de kategorie ... +

Under utbildning - Islamisk social ekonomi (Zakat och Waqf), kommer du att studera Zakat, islamens tredje pelare; De kategorier av varor som omfattas av Zakat och de kategorier av stödmottagare som är berättigade till Zakat. Zakat-tjänster; Internationella erfarenheter av att organisera Zakat; Waqf, koncept och modeller; Inrättande och hantering av waqfs; Styrning av Waqf-institutioner; De nya begreppen i Waqf. -
Kurser
Heltid
Deltid
Franska
Aug 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här