ACADEMICCOURSES

Sök bland de 2 mest populära kurserna i Israel 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Officiellt kallas staten Israel, talar landet antingen hebreiska eller arabiska. De utbildningsnivåer i landet indelas i primär, sekundär och tertiär. Landet har flera universitet för yrkesutbildning.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Israel 2020

sökresultat funna Filter

Termin och årsprogram

Ben-Gurion University of the Negev
Campusstudier Kontakt Skolan Israel Be'er Sheva

Som student i detta program kommer du att njuta av en mängd olika kurser i små klassrum som gör att du kan lära dig både i klass och genom fältturer. BGU erbjuder ett livligt campusliv i Beer Sheva, en mångsidig, bekväm och vänlig studentinriktad stad. Med israeliska studenter, internationella studenter från länder runt om i världen, hjälpsam personal och resor i hela Israel, väntar en stor upplevelse på dig.

Workshop i Avian Parasitology on a Migratory Flyway

Tel-Hai College
Campusstudier Heltid 6 dagar Kontakt Skolan Israel Kfar Giladi

Kursen syftar till att introducera och granska huvudämnen relaterade till fågelparasitologi, migration och avelbiologi. Det kommer att äga rum i Hula Valley of Israel, en internationellt hyllad plats för fågelskådning, och en viktig migrationsstoppplats för miljoner migrerande fåglar från Mellanöstern, Europa, Afrika och Asien.