ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Siena Italien 2021

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Hitta kurser i Siena i Italien 2021

sökresultat funna Filter

Intensiv italiensk språkkurs

Scuola Leonardo Da Vinci
Kurser
<
Heltid
Italienska
Campusstudier

Den intensiva italienska språkkursen är vår standardkurs och består av fyra italienska lektioner om dagen, totalt 20 lektioner i veckan. Varje lektion varar 45 minuter.

Läs mer

Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

IES Abroad
Kurser
<
Heltid
<
12 veckor
Engelska
Italienska
Campusstudier

Korsningen mellan kultur och mat tas till nästa nivå i Toscana, där traditionell mat och vin inte bara är en stor del av den kulturella identiteten utan också en viktig ekonom ...

Läs mer

Siena - Studie i Toscana

IES Abroad
Kurser
<
Heltid
Engelska
Italienska
Campusstudier

Detta programs underskriftskurs, Living Siena: Exploring Historical and Contemporary Tuscan Culture, guidar dig om en utforskning av regionen när du utvecklar ett självständig ...

Läs mer