Filter
Kurser
Tyskland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kurser i Italienska i Tyskland 2019/2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

En italiensk språkkurs lär eleverna vad de behöver veta om italiensk, inklusive hur man talar, interagera, läsa och skriva på italienska.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

De mest populära kurserna i Italienska i Tyskland 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Italienska, Tyskland

Anda Sprachschule

Våra italienska kurser sätta eleven i centrum. Våra lärare analyserar eleven måste anpassa sig till den på lämpligt sätt och så bestämmer kursinnehållet. ... [+]

Våra italienska kurser sätta eleven i centrum. Våra lärare analyserar eleven måste anpassa sig till den på lämpligt sätt och så bestämmer kursinnehållet.

Om du redan har kunskaper i språket, kan du fylla i vårt gratis test bedömning. Ta kontakt med oss ​​för att arrangera ett möte.

Lär dig italienska med oss ​​i små grupper! (Ett genomsnitt av 5 personer)

Böckerna som används i våra italienska kurser är:

Italienska A1: A1 morgon Italienska A2: A2 morgon Italienska B1: B1 morgon

Du vill lära sig italienska i Italien? Vilka aspekter? Ta kontakt med oss ​​och gärna ta ansvar för att ha organiserat en resa för dig i Italien.

... [-]
Tyskland berlin
Oktober 2019
Italienska
Heltid
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska