ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Karriärcoaching Europa 2020

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla kurser i Karriärcoaching Europa 2020

16 Resultat i Karriärcoaching, Europa Filter

ILM nivå 3-pris i arbetsplatscoaching

Coaching for Change
Campusstudier 4 dagar Öppen antagning Storbritannien Derby

Om du är ny för att coacha eller utöka dina förändringsledaregenskaper, utforska coaching för första gången och vill uppleva fördelarna med att använda en coaching-stil, så är det här kursen för dig. Du kommer att upptäcka att du ändrar din inställning på jobbet och hemma och blir effektivare med ett större antal åtgärder.

ILM nivå 5 certifikat i coaching och mentorskap

Coaching for Change
Campusstudier Kombinerat online och på campus 12 timmar Öppen antagning Storbritannien Derby

Coaching for Change är stolt över att erbjuda Institutet för ledarskap och ledning (ILM) Level 5 Coaching and Mentoring-kvalifikation. Denna kvalifikation är utformad för att stödja ledare i utvecklingen av management coaching och mentoring färdigheter, samt hjälpa dem att identifiera länkarna mellan coaching, mentorskap och uppnåendet av affärsmål.

Co-aktiv coaching | fundamenta

Schouten Global
Campusstudier Heltid 2 - 3 dagar Kontakt Skolan Tyskland Munich Nederländerna amsterdam Schweiz Zurich Heidelberg Hamburg Zeist Belgien bryssel Luxemburg genever + 11 fler

Det ICF-ackrediterade Co-Active Coaching Fundamentals Programmet (CTI): fokuserar på individuell coaching; Framkallar omvandling; Uppnår högre prestationer och djupare samband och uppfyllande; Är den första delen av ett 6 månaders Co-Active Coach träningsprogram.

övre yrkesmässig verksamhet ledarskap, coachning och ledningsgrupper

INEAF Business School
Internet Deltid 100 timmar Öppen antagning Spanien Spain Online

förändringar på marknaden och företag har varit anmärkningsvärt under de senaste åren. Det är inte längre bara om stora vinster eller tjäna mer pengar, men också att det är avsett att alla personer som är involverade i företaget är uppfyllda. Därför sociala relationer inom företaget, i dag är de en av nycklarna till framgång. Av denna anledning är det viktigt ...

Målsättning kallat kaly metoden: få det liv du vill

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Hari Kalymnios, författare och grundare av tanke gym, kommer att visa dig hur man ställer och uppnå något mål i ditt liv. De flesta människor kämpar på målarbete eftersom de inte har en strukturerad och beprövad process att följa. Denna kurs kommer att ge dig den bästa! I den här kursen lär du dig 13 steg för att ställa in och nå dina mål, vilka de än må vara. Det behöver inte ens roll om du inte vet vad de ...

Expert - coachning

Campus Universitario Europeo
Internet Heltid Deltid 6 månader September 2020 Spanien Marbella A Coruña madrid + 3 fler

Coaching är en aktivitet som förbättrar prestanda löpande för att uppnå positiva förändringar baserat på humankapital.Detta är en personlig coaching för bättre utnyttjande av

coaching för mänskliga resurser proffs

Center for Creative Leadership
Campusstudier Deltid 3 dagar September 2020 Amerikas förenta stater Colorado Springs Greensboro Schweiz Davos Belgien bryssel Sankt Petersburg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 fler

Detta program hjälper dig att stärka dina egna ledaregenskaper och lära sig att bygga coachingrelationen att utveckla kompetensen hos andra.

coaching för utveckling

Center for Creative Leadership
Campusstudier Deltid 3 dagar September 2020 Amerikas förenta stater Greensboro Schweiz Davos Colorado Springs Belgien bryssel Sankt Petersburg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 fler

Detta program är skräddarsydda för leverans till organisationer. Centret erbjuder också ett en öppen registrering version av Coaching för utveckling.

Executive Leadership coaching

Center for Creative Leadership
Campusstudier Deltid 6 månader September 2020 Amerikas förenta stater Greensboro Schweiz Davos Colorado Springs Belgien bryssel Sankt Petersburg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 fler

Executive Leadership Coaching ger en komplett upptäckt, anpassning, bedömning, återkoppling och coaching paket. Det kan driver tillsammans med en annan CCL program eller som en fristående ledarutveckling möjlighet.

Så här startar du ditt eget företag

Online Business School
Internet Heltid Deltid 450 - 540 timmar Öppen antagning Storbritannien coventry + 1 fler

Människor drömmer ofta om att starta egen verksamhet, men inser inte fullt ut konsekvenserna av vad detta innebär. Med tanke på back-dropen som nästan hälften av alla företag misslyckas i sitt första år är det kritiskt att du har all den kunskap du står till för att kunna fatta ett välgrundat beslut om huruvida att driva ett företag är rätt för dig. Detta är en introduktionskurs för alla som nyligen har etablerat ett litet eller mikroföretag eller för alla som överväger att inrätta ett litet eller mikroföretag eller överväger egenföretagande som karriärmöjlighet.

Arbetslivsbalansen

Online Business School
Internet Heltid Deltid 420 - 540 timmar Öppen antagning Storbritannien coventry + 1 fler

Work-Life Balance Course är ett självutvecklingsprogram som låter eleverna arbeta genom olika aktiviteter och övningar med inriktning på stressreducering, kost, relationer och personlig förbättring inom områden som familj och karriär.

Kurs: chef för chefer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla en ledningschefsställning. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna klargöra sin roll, sitt ansvar och deras mervärde för att vidarebefordra företagets mål och insatser för mellanledningen; att utveckla sin strategiska vision för att vara meningsfull och en sammanhållningsvektor; att stödja utvecklingen av deras chefer; hantera aktiviteter och tvärgående ämnen för deras chefer utan att kringgå dem; att utveckla sitt ledarskap och mobilisera aktörer för att leda strategin och projekten för deras enhet.

Kurs: Lär känna varandra bättre för att hantera dina relationer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Användning av GOLDEN personlighetsprofil. I slutet av den här utbildningen kommer deltagarna att kunna skilja deras driftssätt, deras tillgångar och deras förbättringsaxlar; identifiera deras preferenser och skillnader med andra för att bygga vidare på deras komplementariteter; att utveckla självhäftighet; att hantera sin ångest och sina känslor.

Kurs: Att känna dig själv att värdera din potential

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Bygg konstruktiva professionella relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna hävda sig helt och lugnt i sina relationer; att främja förtroende för deras utbyten; att anpassa sig effektivt till sina samtalspartner; att fatta val och lättare fatta beslut.

Kurs: Utveckla din personliga påverkan genom assertivitet

IFCAM
Campusstudier Heltid 3 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla självbekräftelse för konstruktiva relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna identifiera påstås attityder och beteenden i relationer; att anpassa sig till de olika situationerna på ett lämpligt sätt; att få förtroende genom att uttrycka sina känslor exakt, diplomatiskt och flexibelt; för att hantera motstånd.