ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Karriärcoaching 2020 i Montrouge i Frankrike

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Be om information Kurser i Karriärcoaching i Montrouge i Frankrike 2020

5 Resultat i Karriärcoaching, Montrouge Filter

Kurs: chef för chefer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla en ledningschefsställning. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna klargöra sin roll, sitt ansvar och deras mervärde för att vidarebefordra företagets mål och insatser för mellanledningen; att utveckla sin strategiska vision för att vara meningsfull och en sammanhållningsvektor; att stödja utvecklingen av deras chefer; hantera aktiviteter och tvärgående ämnen för deras chefer utan att kringgå dem; att utveckla sitt ledarskap och mobilisera aktörer för att leda strategin och projekten för deras enhet.

Kurs: Lär känna varandra bättre för att hantera dina relationer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Användning av GOLDEN personlighetsprofil. I slutet av den här utbildningen kommer deltagarna att kunna skilja deras driftssätt, deras tillgångar och deras förbättringsaxlar; identifiera deras preferenser och skillnader med andra för att bygga vidare på deras komplementariteter; att utveckla självhäftighet; att hantera sin ångest och sina känslor.

Kurs: Att känna dig själv att värdera din potential

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Bygg konstruktiva professionella relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna hävda sig helt och lugnt i sina relationer; att främja förtroende för deras utbyten; att anpassa sig effektivt till sina samtalspartner; att fatta val och lättare fatta beslut.

Kurs: Utveckla din personliga påverkan genom assertivitet

IFCAM
Campusstudier Heltid 3 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla självbekräftelse för konstruktiva relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna identifiera påstås attityder och beteenden i relationer; att anpassa sig till de olika situationerna på ett lämpligt sätt; att få förtroende genom att uttrycka sina känslor exakt, diplomatiskt och flexibelt; för att hantera motstånd.

Kurs: Känslor: reagera positivt

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Reager positivt. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna känna igen sina känslor och konsekvenser och identifiera andras. att bättre förutse dem dagligen; utveckla din känslomässiga intelligens på lång sikt.