ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Karriärcoaching 2020 i paris i Frankrike

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Be om information Kurser i Karriärcoaching i paris i Frankrike 2020

5 Resultat i Karriärcoaching, paris Filter

Kurs: chef för chefer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar November 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla en ledningschefsställning. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna klargöra sin roll, sitt ansvar och deras mervärde för att vidarebefordra företagets mål och insatser för mellanledningen; att utveckla sin strategiska vision för att vara meningsfull och en sammanhållningsvektor; att stödja utvecklingen av deras chefer; hantera aktiviteter och tvärgående ämnen för deras chefer utan att kringgå dem; att utveckla sitt ledarskap och mobilisera aktörer för att leda strategin och projekten för deras enhet.

Kurs: Lär känna varandra bättre för att hantera dina relationer

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Användning av GOLDEN personlighetsprofil. I slutet av den här utbildningen kommer deltagarna att kunna skilja deras driftssätt, deras tillgångar och deras förbättringsaxlar; identifiera deras preferenser och skillnader med andra för att bygga vidare på deras komplementariteter; att utveckla självhäftighet; att hantera sin ångest och sina känslor.

Kurs: Att känna dig själv att värdera din potential

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Bygg konstruktiva professionella relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna hävda sig helt och lugnt i sina relationer; att främja förtroende för deras utbyten; att anpassa sig effektivt till sina samtalspartner; att fatta val och lättare fatta beslut.

Kurs: Utveckla din personliga påverkan genom assertivitet

IFCAM
Campusstudier Heltid 3 dagar December 2019 Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Utveckla självbekräftelse för konstruktiva relationer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna identifiera påstås attityder och beteenden i relationer; att anpassa sig till de olika situationerna på ett lämpligt sätt; att få förtroende genom att uttrycka sina känslor exakt, diplomatiskt och flexibelt; för att hantera motstånd.

Kurs: Känslor: reagera positivt

IFCAM
Campusstudier Heltid 2 dagar Kontakt Skolan Frankrike Montrouge paris + 1 fler

Reager positivt. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna känna igen sina känslor och konsekvenser och identifiera andras. att bättre förutse dem dagligen; utveckla din känslomässiga intelligens på lång sikt.