ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Kommunikationsdesign i Europa 2020

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Experter i kommunikationsdesign fokuserar på marknadsföringsbudskap för att påverka konsumenternas beteende. Ofta innefattar detta färdigheter såsom copywriting, art direction, grafisk design, kampanjhantering och noggrant urval av mediekanaler för maximal effekt.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kurser i Kommunikationsdesign i Europa 2020

3 Resultat i Kommunikationsdesign, Europa Filter

Förberedande utbildning i kommunikationsdesign

htk academy
Kurser
Sep 2020
<
Heltid
<
3 år
Tysk
Campusstudier

Vill du bli professionell inom visuell kommunikation? HTK Academy visar dig hur! Denna yrkesutbildning i kommunikationsdesign förbereder dig för ett av de mest mångsidiga och ...

Läs mer

Kommunikationsdesignkurs

Istituto Modartech
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Italienska
Campusstudier

En kurs för att utveckla visuella, digitala och kreativa färdigheter och förvärva ett brett spektrum av kompetenser. Under de tre åren, fullständiga praktikperioden, hanteras ...

Läs mer

Get Creative with People to Solve Problems Course

FutureLearn
Kurser
<
Deltid
<
2 veckor
Engelska
Internet

Have you ever had a digital problem that you didn't know how to solve? Get acquainted with the principle of human-centred design.

Läs mer