$close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Konditori i Europa 2022

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet. Bakverk är en gren av mat som behandlar bakade godsaker och andra desserter. Den innehåller en mängd olika bakverk, såsom söta och salta pajer, tårtor, eclairs, kakor, custards… Läs mer

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Bakverk är en gren av mat som behandlar bakade godsaker och andra desserter. Den innehåller en mängd olika bakverk, såsom söta och salta pajer, tårtor, eclairs, kakor, custards och Danishes.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla kurser i Konditori i Europa 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin, Italien

Kursen riktar sig till proffs av kulinariska industrin, italienare och utlänningar, som vill fördjupa sin kunskap om specifika ämnen eller förbättra sina kunskaper om de moder ... +

Kursen riktar sig till proffs av kulinariska industrin, italienare och utlänningar, som vill fördjupa sin kunskap om specifika ämnen eller förbättra sina kunskaper om de moderna teknikerna som tillämpas på bakverk och bakverk. -
Kurser
Heltid
Engelska, Italienska
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
paris, Frankrike

Dessa kurser, som lärts under åtta månader på vårt Paris Campus, är perfekta för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresser ... +

Dessa kurser, som lärts under åtta månader på vårt Paris Campus, är perfekta för kulinariska och konditionsentusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiens universum. -
Kurser
Heltid
8 månader
Engelska, Franska
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrike

Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum.

Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum. -
Kurser
Heltid
6 månader
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Fife College
Dunfermline, Storbritannien

Kulinarisk konst och gästfrihet har haft en stadig tillväxt under de senaste åren, vilket har lett till nya och spännande karriärmöjligheter för dem som har drivkraften, färdi ... +

Kulinarisk konst och gästfrihet har haft en stadig tillväxt under de senaste åren, vilket har lett till nya och spännande karriärmöjligheter för dem som har drivkraften, färdigheterna och rätta kvalifikationer för att komma in i dessa branscher. -
Kurser
Engelska
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin, Italien

Kursens program erbjuder demonstrationslektioner som hålls av professionella konditorkockar, mästare glassmakare och mästarechocolatier, instruerad av den italienska konditori ... +

Kursens program erbjuder demonstrationslektioner som hålls av professionella konditorkockar, mästare glassmakare och mästarechocolatier, instruerad av den italienska konditorivakten. -
Kurser
Heltid
3 veckor
Engelska, Italienska
Campusstudier
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
paris, Frankrike

Tyngdpunkten för denna grupp är att upptäcka konsten med fransk bakverk. Under 8 veckor lärs de grundläggande teknikerna och deras nuvarande tillämpningar ...

Tyngdpunkten för denna grupp är att upptäcka konsten med fransk bakverk. Under 8 veckor lärs de grundläggande teknikerna och deras nuvarande tillämpningar ... -
Kurser
Heltid
8 veckor
Engelska
Campusstudier