$close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Konditori 2022 i Yssingeaux i Frankrike

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.Studera bakverk innehåller menydesign, trender i bakning och konditorivaror och terminologi, säkerhetsföreskrifter, hur man använder olika köksutrustning och sanitet principer. Eleverna får också… Läs mer

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Studera bakverk innehåller menydesign, trender i bakning och konditorivaror och terminologi, säkerhetsföreskrifter, hur man använder olika köksutrustning och sanitet principer. Eleverna får också lära grunderna i kökshantering, mått och vikt, laminerad deg och konsten att skapa custards, glasyrer, maräng och andra komponenter som rör Pastry.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Be om information Kurser i Konditori i Yssingeaux i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrike

Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum.

Program om sex månader för kulinariska och konditorientusiaster, karriärväxlare, entreprenörer och alla som är intresserade av att arbeta inom gastronomiska universum. -
Kurser
Heltid
6 månader
Engelska
Campusstudier