Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 12 kurser i Konstruktion

En kurs är utformad för att hjälpa en elev att uppnå en viss kompetensnivå inom ett visst område utan att kräva de rigorösa studier associerar med en fyraårig examen. Längden av varje varierar naturligtvis beroende på institutet och området av intresse.

Vad är en kurs i konstruktion? För att uppfylla denna typ av kurs, kan eleverna räkna med att ta klasser som täcker en rad ämnen, inklusive vissa tillämplig vetenskap och matematik kurser. När lära sig om konstruktion och hur fältet avser företag, kan individer studera materialvetenskap, industri konstruktion och ekonomiska teorier. Utbudet av klasser kan vara mycket brett som eleverna lära sig om begreppen teknik och de olika tekniker som används i modern konstruktion.

Tar denna typ av kurs kommer troligen hjälpa studenter som funderar på att omedelbart in i arbetskraften liksom de som vill fortsätta sin utbildning.Den praktiska kunskaper från några hands-on klasser kommer eventuellt hjälpa dem som vill börja arbeta så snart avslutad kurs.

Priset på en kurs beror på den exakta inriktning av dina studier. Om du vill veta mer om hur mycket denna typ av programkostnaderna, bör du nå ut direkt till de skolor där du har intresse.

När en kandidat är klar sin kurs i konstruktion, det finns ett antal områden där arbeten kan vara tillgängliga. Individer ofta hitta arbete som projektplanerare för städer och privatägda företag. Jobb kan också hittas inom hårdvara och tillverkande företag som producerar olika utrustning och material. Om du är specialiserade på ett visst område av konstruktion, kanske du kan hitta ett företag som kommer att anställa dig som konsult.

För alla som är intresserade av en karriär inom konstruktion, denna typ av kurs är ett bra sätt att komma igång.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontrakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

12 Resultat i Konstruktion

Leoron Professional Development Institute

Kursen är utformad för underhålls- och pålitlighetspersonal på alla nivåer. Kända bästa praxis kommer att förklaras, demonstreras, och deltagare kommer att arbeta i grupp ... [+]

Kursöversikt

Kursen är utformad för underhålls- och pålitlighetspersonal på alla nivåer. Kända bästa praxis kommer att förklaras, demonstreras, och deltagare kommer att arbeta i grupper om verkliga problem i varje funktionområde med underhåll och tillförlitlighet som gör det möjligt att lära av instruktör och medarbetare.

Key TakeawaysKända bästa praxis inom underhåll och tillförlitlighet "från hela världen kommer att förklaras och diskuterasFörklaring och diskussion om bästa praxis i underhållsstrategins utveckling, modifiering och PF-kurvanBevisad världsklass underhållsplanering och schemaläggning av bästa praxis och hur man byter från nuvarande tillstånd till bästa praxisBarriärer och lösningar för effektiv arbetskonstruktion - Change ManagementLedande och lagrande KPI för Proactive Maintenance and Reliability Work ProcessesVem ska delta?Underhåll och pålitlighet ProfessionalsProduktion / Operations ProfessionalsSenior CheferFördelar med att deltaTydligare riktning för karriärutveckling och utbildningFörbättrad synlighet och erkännande inom din nuvarande organisationDifferentierad löneskalaBärbar kompetens och kunskap mellan växter och företagHjälper till att främja arbetstillfällenStörre jobb effektivitetFärre frustrationer med luckor i kunskapFörbättrad förmåga att skilja mellan kandidater i anställningsprocessenFörbättrad utbildning på arbetsplatsen och effektivitet utanför träningen.KursplanDag 1... [-]
Saudiarabien Al Jubail
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
MADIN USAL

Extra Kurs: Principer för rehabilitering i byggnader. ... [+]

Extra kurs:

Principer för rehabilitering i byggnader.

Anpassade tid och varaktighet.

20 timmar. 2 hp.

Kostnad: 90 € vanlig registrering. 60 € universitetsstuderande.

Certifikat: Varannan månad, en officiell diplom utfärdat av universitetet i Salamanca kommer att utfärdas. Att känna de olika stadierna i studier och projektarbeten av rehabilitering och restaurering. Studera en riktig byggnad restaureringsprojekt, för att bekanta sig med metodik ordinarie arbete på ett projekt för restaurering och rehabilitering.

Studenten ska öka värdet på sina projekt och arbetsgrupper.

PROGRAM Rehabiliteringsmetodik. (Professor Robert... [-]
Spanien Salamanca
September 2019
Spansk
Deltid
20 timmar
Internet
Läs mer på svenska
Backstage Academy

Denna kurs är utformad för att ge en överblick i hanteringen av tillfälliga elsystem för live-evenemang, baserat på BS 7909 uppförandekod. ... [+]

Händelsen industrin har utvecklat ett brett utbud av elektrisk distributionsutrustning för att underlätta installation i en 'plug and play' mode. Även om dessa system är mycket robusta, har de lett till en nivå av självgodhet när det gäller elektrisk konstruktion, som har sett en ökning av risken för elektriska stötar och brand. I händelse av en sådan händelse, kan BS 7909 väl nämnas i något prövningsförfarande.

Denna kurs är utformad för att ge en överblick i hanteringen av tillfälliga elsystem för live-evenemang, baserat på BS 7909 uppförandekod.

Ämnen som behandlas Nyutvecklad, tillgänglig kurs. BS 7909 alltmer citeras av arenor som minimi uppfyllelse standarder. Förstå de lagstadgade och icke lagstadgade krav. Förstå ledningsstruktur, arbetsuppgifter och ansvar. Förstå rätt revisions- och dokumentationsförfaranden som krävs för små och stora evenemang. Definitioner, villkor och principer för elektriska kretsar. Vem bör delta ... [-]
Storbritannien Wakefield
Augusti 2019
Engelska
Heltid
1 dag
Campusstudier
Läs mer på svenska
Backstage Academy

Kursen är en fördjupad teoretisk och praktisk utbildning avsedd för människor i alla nivåer av erfarenhet. Det levereras med hjälp av en för ändamålet särskilt utformade ... [+]

Kursen är en fördjupad teoretisk och praktisk utbildning avsedd för människor i alla nivåer av erfarenhet. Det levereras med hjälp av en för ändamålet särskilt utformade fackverk rigg och ett brett utbud av säkerhetsutrustning.

Den innehåller också en natts på plats boende.

Ämnen som behandlas Föreskrifter, vägledning, normer och arbete på hög höjd PPE inspektion och inspektion poster Grundläggande lyftprinciper Rigg hårdvara - faktorer säkerhet, användningsfaktorer Truss teori, balkar, belastningsfördelningar, betsel och vinklade belastningar Praktiskt (Rigg hissar från betsel, flyta lyftanordningar, smutskastning och flyga en takstol-box, tågvirke från flugit rutan de-rigg och förpackning bort på ett säkert sätt) Bridle val från uppskattning, mätning och beräkning Beräkning av laster från Vektoranalys (kraftparallellogram) Knop - Bowline och kryddnejlika-lås, och rep efterbehandling Basket och kväva tekniker, bygeltyper Truss slinging Hoist drift och elsäkerhet Rescue planering Vem bör delta ... [-]
Storbritannien Wakefield
Augusti 2019
Engelska
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Distance Learning Centre

Advanced Property Development - Nivå 4 Kursen lär eleven vad det innebär i detta mycket utmanande affärsområde undervisning viktiga färdigheter och hur man genomför ett l ... [+]

Advanced Property Development - Nivå 4 Kursen lär eleven vad det innebär i detta mycket utmanande affärsområde undervisning viktiga färdigheter och hur man genomför ett lyckat projekt.

I kursen ingår också ämnen som hälsa och säkerhet, projektledning och konstruktion och kommer att hjälpa eleverna att du kan hantera stora projekt och se till att du har kompetens att se utvecklingen fram till slutet.

Du kommer att bedömas på kurser som beskrivs i kursmaterialet. De flesta kurser består av korta stycke svar för att ställa frågor. Ditt arbete kan skickas tillbaka till din Kursansvarig via e-post eller per post.

Kursen är uppdelad i 4 separata enheter:... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
200 timmar
Internet
Läs mer på svenska
Bermuda College

Denna kurs är utformad för att fullt ut följa alla regelstandarder och är anpassad till de särskilda behoven hos din verksamhet (t.ex. fokuserad räddningsinsatser). Måste ... [+]

OSHA måste ett spillsanerings TRÄNING

Denna kurs är utformad för att fullt ut följa alla regelstandarder och är anpassad till de särskilda behoven hos din verksamhet (t.ex. fokuserad räddningsinsatser). Måste ett spillsanerings ger kunskaper och färdigheter som behövs för att hjälpa till med korrigerande operationer som omger en farliga material tillbud och använder en kombination av klassrumspresentation och "hands-on" bords övningar.

Utbildning är typiskt på Tekniker nivå, och typiskt kommer att omfatta ämnen som riskbedömning, scen hantering, spill kontroll och begränsning, grundläggande kemi och toxikologi, personlig skyddsutrustning (PPE) val och användning, andningsskydd, sanering och scenövervakning. En studieguide har utvecklats för att komplettera kursen.... [-]

Bermuda Hamilton
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bermuda College

OSHA-10 Hour Construction Utbildning är en två (2) dagars kurs utformad för att ge byggentreprenörer, deras arbetsledare och arbetare, med auktoritativ kunskap om säkerhe ... [+]

OSHA-10 Hour Construction Utbildning är en två (2) dagars kurs utformad för att ge byggentreprenörer, deras arbetsledare och arbetare, med auktoritativ kunskap om säkerhets- och hälsofrågor inom byggbranschen. Det ger en pedagogisk överblick över de tio vanligaste områdena säkerhetsrisk.

OSHA 10-timmars utbildning betraktas inte som en uttömmande behandling av alla säkerhets- och hälsofrågor med anknytning till byggbranschen. Kompletterande utbildning kan ges för specifika arbetsrelaterade frågor.

Följande ämnen kommer att täckas;

Introduktion till OSHA Fallskydd Elsäkerhet Brandskydd Personlig skyddsutrustning Kranar och rigg Hälsorisker SDB ställningar Trappor och stegar Utgrävningar Bedömning och utvärdering ... [-]
Bermuda Hamilton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
CBT College - Miami

När du registrerar dig i A / C Refrigeration Tekniker programmet vid CBT College, kan du få den utbildning som krävs för att börja arbeta i en entry-level position. Du be ... [+]

När du registrerar dig i A / C Refrigeration Tekniker programmet vid CBT College, kan du få den utbildning som krävs för att börja arbeta i en entry-level position. Du behöver inte spendera åratal utbildning för att få branscherfarenhet som krävs för att börja finna arbete; i stället, kommer du spendera åtta månader i detta program, som finns på både engelska och spanska. Händerna-utbildning och kurser som du göra när du är inskriven i en A / C & Refrigeration Tekniker program på våra Flagler eller Hialeah campus kommer att hjälpa dig att lära dig hur man ska förstå, utveckla, reparation och underhålla en mängd utrustning. De kurser som du tar kommer att täcka olika områden, bland annat:... [-]

Amerikas förenta stater Miami
September 2019
Engelska,Spansk
Heltid
8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bay State School Of Technology

Kunskap om grundläggande El & elektronik och grunderna i kylteknik är en förutsättning för kommersiell kyla och luftkonditionering Program. ... [+]

Commercial Refrigeration & Air Conditioning (HVACR)

Kunskap om grundläggande El & elektronik och grunderna i kylteknik är en förutsättning för kommersiell kyla och luftkonditionering Program. Majoriteten av studenter som registrerar i Vitvaror Program och Inrikes Refrigeration & Air Conditioning program där de lär sig grundläggande el och grundläggande kylning, i allmänhet också anmäla sig till detta program. Eleverna lär sig att arbeta med centrala luftkonditioneringssystem, värmepumpar, taket översta A / C-system, walk-in och nå in kyl- och frysskåp, ismaskiner och annan kommersiell kylutrustning.

HVACR utbildning omfattar 100 timmar i Massachusetts Kylnorm och 100 timmars Mass. Elektrisk kod varje räkna mot kvalifikationerna för en kyl licens i Massachusetts.... [-]

Amerikas förenta stater Canton
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bay State School Of Technology

Varje hushåll, företag, och bara om varje byggnad i världen har vissa vitvaror i bruk. Tvättmaskiner, diskmaskiner, torktumlare, kylskåp, mikrovågsugnar, ugnar och avyttr ... [+]

Vitvaror / Grundläggande El Course

Varje hushåll, företag, och bara om varje byggnad i världen har vissa vitvaror i bruk. Tvättmaskiner, diskmaskiner, torktumlare, kylskåp, mikrovågsugnar, ugnar och avyttringar är några av de vanligaste sådana. De bryter ner ibland och måste repareras. Finns det någon du känner som inte äger någon form av Major Appliance?

Major Appliance tekniker måste ha den kompetens som krävs för att framgångsrikt betjäna dessa maskiner, till exempel lära sig att diagnostisera och felsöka. Studerande i Majoren Appliance Program vid Bay State lär dessa färdigheter genom att arbeta på de faktiska delar av utrustning i labbet workshops. För nästan 30 år, har Bay statens "Hands-On" utbildning arbetat för tusentals studenter. Hälften av elevernas tid i skolan är i klassrummet att lära sig teori om hur apparaterna fungerar och den andra hälften tillbringas i verkstäderna vinner praktisk erfarenhet.... [-]

Amerikas förenta stater Canton
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Fleming College

De mekaniska tekniker - VVS (tidigare VVS-tekniker) program kommer att ge dig en mängd olika handelsspecifik kompetens, introducera dig till installation, underhåll och r ... [+]

De mekaniska tekniker - VVS (tidigare VVS-tekniker) program kommer att ge dig en mängd olika handelsspecifik kompetens, introducera dig till installation, underhåll och reparation av rörsystem i bostäder, kommersiella och industriella miljöer för att förbättra möjligheterna till anställning.

Höjdpunkter

I de två-terminen Mekaniska Tekniker - VVS-program, kommer du lära dig att:

tolka ritningar installera ventiler och kopplingar gå och säkra rörsektioner och testa rörsystem utveckla kompetens inom ventilations, avfall och dräneringssystem utforska interaktionen av alternativa energikällor med bostäder avlopp

När programmet avslutats, kommer du också har fått biljetter till:... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Tulsa College of Business Administration

Den Baldrige Kriterier för Performance Excellence är det bästa färdplan för Business Excellence som finns idag. ... [+]

Den Baldrige Kriterier för Performance Excellence är det bästa färdplan för Business Excellence som finns idag. Det finns tre versioner av de kriterier, som syftar till särskilda grupper: företag, utbildning och hälsovård. Kriterier plattformar titta på dessa grupper ur ett systemperspektiv för att förstå resultatet i förvaltningen.

Företag som har fått Baldrige National Quality Award har konsekvent avkastningen för S & P 500 med minst 3 till 1. Kriterierna ger en resultat-specifik ram som kommer att gynna någon organisation, oavsett om de eftersträvar tilldelning eller inte. Så var ett företag startar?

Denna fyra timmars kurs ger dig en överblick över vad som krävs, kriterier och mer. ... [-]

Amerikas förenta stater Tulsa Toledo
Kontakt Skolan
Deltid
1 dag
Campusstudier
Läs mer på svenska