ACADEMICCOURSES

Jämför 9 kurser i Konstruktion

En kurs är utformad för att hjälpa en elev att uppnå en viss kompetensnivå inom ett visst område utan att kräva de rigorösa studier associerar med en fyraårig examen. Längden av varje varierar naturligtvis beroende på institutet och området av intresse.

Vad är en kurs i konstruktion? För att uppfylla denna typ av kurs, kan eleverna räkna med att ta klasser som täcker en rad ämnen, inklusive vissa tillämplig vetenskap och matematik kurser. När lära sig om konstruktion och hur fältet avser företag, kan individer studera materialvetenskap, industri konstruktion och ekonomiska teorier. Utbudet av klasser kan vara mycket brett som eleverna lära sig om begreppen teknik och de olika tekniker som används i modern konstruktion.

Tar denna typ av kurs kommer troligen hjälpa studenter som funderar på att omedelbart in i arbetskraften liksom de som vill fortsätta sin utbildning.Den praktiska kunskaper från några hands-on klasser kommer eventuellt hjälpa dem som vill börja arbeta så snart avslutad kurs.

Priset på en kurs beror på den exakta inriktning av dina studier. Om du vill veta mer om hur mycket denna typ av programkostnaderna, bör du nå ut direkt till de skolor där du har intresse.

När en kandidat är klar sin kurs i konstruktion, det finns ett antal områden där arbeten kan vara tillgängliga. Individer ofta hitta arbete som projektplanerare för städer och privatägda företag. Jobb kan också hittas inom hårdvara och tillverkande företag som producerar olika utrustning och material. Om du är specialiserade på ett visst område av konstruktion, kanske du kan hitta ett företag som kommer att anställa dig som konsult.

För alla som är intresserade av en karriär inom konstruktion, denna typ av kurs är ett bra sätt att komma igång.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontrakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

9 Resultat i Konstruktion Filter

Kvalitet i byggnadskurs - Chartered Institute of Building Academy

FutureLearn
Kurser
<
Deltid
<
3 veckor
Engelska
Internet

Förstå effekterna av dålig kvalitet och hur man hanterar byggkvalitet med den här kursen för byggproffs.

Läs mer

Kurs: Globala "Leading Practices" inom byggbranschen

School of Sustainability
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
4 veckor
Engelska
Campusstudier

Kursen definieras av både en utredning och en intensiv studie av globala ”ledande praxis” inom byggbranschen i vidaste bemärkelse. Målet är att tillhandahålla förmåga och pote ...

Läs mer

Kort kurs: 2-dagars rigg kurs

Backstage Academy
Kurser
<
Heltid
<
2 dagar
Engelska
Campusstudier

Kursen är en fördjupad teoretisk och praktisk utbildning avsedd för människor i alla nivåer av erfarenhet. Det levereras med hjälp av en för ändamålet särskilt utformade fackv ...

Läs mer

Avancerad fastighetsutveckling - nivå fyra kurs

Distance Learning Centre
Kurser
<
Deltid
<
200 timmar
Engelska
Internet

Advanced Property Development - Nivå 4 Kursen lär eleven vad det innebär i detta mycket utmanande affärsområde undervisning viktiga färdigheter och hur man genomför ett lyckat ...

Läs mer

BPMR bästa praxis vid underhåll

Leoron Professional Development Institute
Kurser
<
Heltid
<
5 dagar
Engelska
Campusstudier

Kursen är utformad för underhålls- och pålitlighetspersonal på alla nivåer. Kända bästa praxis kommer att förklaras, demonstreras, och deltagare kommer att arbeta i grupper om ...

Läs mer

Tidig rehabilitering i byggnaden

MADIN USAL
Kurser
<
Deltid
<
20 timmar
Spansk
Internet

Extra Kurs: Principer för rehabilitering i byggnader.

Läs mer

Bygga Företagets Resultat Till Baldrige Standards

University of Tulsa College of Business Administration
Kurser
<
Deltid
Campusstudier

Den Baldrige Kriterier för Performance Excellence är det bästa färdplan för Business Excellence som finns idag.

Läs mer

Kurs för hållbar konstruktion och utveckling - Chartered Institute of Building Academy

FutureLearn
Kurser
<
Deltid
<
5 veckor
Engelska
Internet

Få värdefull insikt i hållbar konstruktion och utveckling och lära sig bästa metoder från hållbarhetsinitiativ.

Läs mer

Kort kurs i hantering av tillfälliga elsystem

Backstage Academy
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Denna kurs är utformad för att ge en överblick i hanteringen av tillfälliga elsystem för live-evenemang, baserat på BS 7909 uppförandekod.

Läs mer