Kurs i Kosmetologi

Jämför 54 kurser i Kosmetologi

Kosmetologi

Att ta en kosmetologi kurs kan vara det perfekta valet för alla som funderar på att arbeta i skönhet näringslivet. För dem som vill gå in i denna ibland lukrativa området, hjälper det att veta dina karriärmöjligheter.

Vad är kosmetika?

Kosmetika är studier och tillämpning av skönhetsbehandling. Från hårbehandling för kosmetika, och manikyr / pedikyr och massage terapi, kosmetika mål att förbättra människors välbefinnande samt och underhålla en estetisk frisk hud och kropp. Kosmetologer kan arbeta i en skönhetssalong eller i ett spa.

Vilka är fördelarna med att ta en kosmetologi Course?

Det är ofta ett krav för dem som arbetar som en kosmetolog för att ha en licensierad examen.Med denna typ av kurs kan låta den enskilde att lära sig den information som behövs för att arbeta inom området.

Hur mycket kostar det att ta en kosmetologi kurs?

Kostnaden för att delta i denna typ av kurs kan variera kraftigt baserat på skolan, längden på kursen, och vilka typer av program som studerats.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en kosmetologi kurs?

Individer som vill arbeta direkt med kunderna tjänar ofta mer pengar. Dessutom kan det vara möjligt att ha en egen salong någon gång. Med denna typ av kurs kan öka ett enskilt 's resultat genom att öka de typer av tjänster som de kan erbjuda kunderna.

Varför ta en online kosmetika kurs?

En online-kurs är perfekt eftersom det gör det möjligt för individen att lära sig vad han eller hon behöver för att samtidigt vara hemma och eventuellt arbeta. Detta kan hjälpa den enskilde att komplettera sin utbildning i den takt passar deras specifika behov.

Om att ta en kosmetologi kurs?

En mängd olika platser erbjuder dessa kurser. Detta inkluderar typiska högskolor, men även i skönhet skolor eller specialiserade salong träningsanläggningar. Det finns också program som finns tillgängliga via tredjepartskurser och särskilda anläggningar.

Hur man ansöker till en kosmetologi Course?

Sök efter ditt program nedan för att kontakta antagningskontor i skolan som du väljer direkt genom att lämna ut den ledande formen.

 

 

Läs Mer

Kurs: Fullkroppsmassage

Gateway International College
Online och Campus-kombinerat 30 öppettider Öppen antagning Storbritannien London

Att genomföra en fullständig kroppsmassagebehandling är ett tillfälle för dig att ge din klient en avkopplande och trevlig upplevelse som är utformad för att uppmuntra en känsla av välbefinnande. Kursen kommer att lära dig allt du behöver veta om att erbjuda en professionell full kroppsmassage och inkluderar praktisk träning och bedömning. [+]

Världen vi lever i är en oerhört upptagen plats. Vi har alla stress av arbete, sociala engagemang och vård av de vi älskar i livet medan våra telefoner, datorer och tv skriker meddelanden om de saker vi glömde vi kom överens om veckan innan ... ibland är det bra att bara koppla av.

Att genomföra en fullständig kroppsmassagebehandling är ett tillfälle för dig att ge din klient en avkopplande och trevlig upplevelse som är utformad för att uppmuntra en känsla av välbefinnande. Kursen kommer att lära dig allt du behöver veta om att erbjuda en professionell full kroppsmassage och inkluderar praktisk träning och bedömning.

Medlemskap: GTI Studentmedlemskap i 3 månader för £ 25... [-]


Kurs i Make Up Artististry

International Open Academy
Online Heltid Deltid 60 dagar Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

Ta din Make Up Artistry färdigheter till nästa nivå och vara ansvarig för att hjälpa andra att se och känna sig vacker oavsett orsak! [+]

"Se men hennes ansikte, och i den lilla rundan kan du observera en värld av variation". John Ford

Visste du att en framgångsrik makeup artist kan tjäna upp till $ 100.000 per år och att den förväntade marknadsutvecklingen är 13%, med 83.300 arbetstillfällen förväntas öppna före 2022?

Och att karriärmöjligheterna är nästan oändliga? Oavsett om du vill freelance vid bröllop, jobba i tv eller bio, i en skönhetssalong, bli en författare eller till och med en Youtuber - möjligheterna är enorma.

Det är en fantastisk och givande karriär där du får andra att se ut och känna sig vacker och få betalt för att göra det. Och det bästa är att du enkelt kan anpassa den till den livsstil som bäst passar dig.... [-]


Kurs i ITEC NVQ 2 Skönhetsbehandling

Oxford International College of Beauty
Campusstudier Deltid 1 år August 2019 Storbritannien Witney

Denna 1 år skönhetsbehandling deltid kursen är idealisk för dem som vill studera på deltid och fortfarande få en nationellt erkänd kvalifikation. Kursen leder till en ITEC NVQ nivå 2-kvalifikation och en OICB-kvalifikation och inkluderar estetiska behandlingar och undervisas 1 dag i veckan under ett läsår. [+]

Denna 1 år skönhetsbehandling deltid kursen är idealisk för dem som vill studera på deltid och fortfarande få en nationellt erkänd kvalifikation. Kursen leder till en ITEC NVQ nivå 2-kvalifikation och en OICB-kvalifikation och inkluderar estetiska behandlingar och undervisas 1 dag i veckan under ett läsår.

Vår deltid NVQ 2 kurs:

En idealisk kurs för dem med andra åtaganden som föredrar en deltid studiealternativ. Kursplanen är särskilt lämpad för studenter som vill lära sig tillsammans med familj eller arbete. Extra studie hemma krävs för fallstudier, projekt, forskning och revision.

Eleverna lärs i en vänlig miljö till de högsta professionella standarderna inom alla aspekter av skönhetsbehandling. Förutom den allmänna studietillfället ska studenterna ställa in regelbundna läxor, fallstudier och uppdrag att slutföra under kursen.... [-]


CIBTAC Korta Kurser för Internationella Skönhetsbehandling Studenter

Oxford International College of Beauty
Campusstudier Heltid 4 - 6 månader August 2019 Storbritannien Witney

Dessa korta kurser, som leder till CIBTAC-kvalifikationer, rekommenderas starkt för studenter som vill nå den högsta nivån i skönhetsbehandling, och ansluta sig till de elitterapeuter som arbetar runt om i världen. [+]

Dessa korta kurser, som leder till CIBTAC-kvalifikationer, rekommenderas starkt för studenter som vill nå den högsta nivån i skönhetsbehandling, och ansluta sig till de elitterapeuter som arbetar runt om i världen. Varje kurs läses 5 dagar i veckan (35 timmar) för mellan 4-6 månader. Extra hemstudie krävs för projekt, forskning och revision.

Våra heltidskurser:

Dessa heltid 4-6 månaders CIBTAC intensiva skönhetskurser leder till både den eftertraktade och internationellt erkända brittiska konfederationen för skönhetsbehandling och kosmetologi (CIBTAC), erkänd i över 19 länder, samt det högt respekterade OICB-collegecertifikatet.

Eleverna lärs i en vänlig miljö till de högsta professionella standarderna inom alla aspekter av skönhetsbehandling. Förutom den allmänna studietillfället ska studenterna ställa in regelbundna läxor och uppdrag att slutföra under kursen. Efter framgångsrik slutförande av CIBTAC-estetiken... [-]


Kurs i CIDESCO, CIBTAC och OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Campusstudier Heltid 10 månader August 2019 Storbritannien Witney

Den ultimata skönhetsbehandlingskursen, som leder till CIDESCO, CIBTAC [+]

Den ultimata skönhetsbehandlingskursen, som leder till CIDESCO, CIBTAC Kursen lärs 5 dagar i veckan (35 timmar) och inkluderar estetiska behandlingar

Vår kurs i Fulltid:

Denna heltidskurs med 10 månaders CIDESCO / CIBTAC snabbspår intensiv skönhetsträning leder till både den eftertraktade och internationellt erkända CIDESCO-kvalifikationen, som är erkänd i över 33 länder. CIBTAC Diploma, Skönhetsterapi och Kosmetologiförbund, en brittisk examen erkänd i 19 länder; och vårt eget college OICB Diploma, erkänt att arbeta i Storbritannien.

Våra CIDESCO / CIBTAC-kandidater är fullt anställda på bara 10 månader och är i stor efterfrågan av toppsalonger och spaägare över hela världen. Vi har praktiskt taget 100% sysselsättningsnivå varje år, förutom när studenter fortsätter till vidare studier som Makeup eller Spa Management.... [-]


Nivå 3 Diplom i Coaching

John Academy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

För att bli en bra mentor behöver du rätt kompetens och kunskap för att hjälpa alla i sin karriär och liv i allmänhet. Och eftersom det finns så många människor som känner sig vilse, finns det en stor efterfrågan på bra livs tränare eller mentorer i allmänhet. Tja om det här intrigerar dig, och du vill hjälpa andra att bli motiverade, överväga att få detta Nivå 3 Diplom i Coaching [+]

Vem är kursen för?Coaching eller mentorproffs som vill uppgradera sina färdigheterMänniskor som har intresse av att lära sig att coacha och mentorIngångskrav:Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.Bedömning:I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.Innan du sitter för din slutprov får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.certifiering:När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i hårdkopia till en kostnad av £ 39 eller i PDF-format till en kostnad av £ 24.Varför välja oss?Prisvärd, engagerandeHandledningvideor / material från branschledande experter;Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;Effektiva provsystem för bedömning och direktresultatStorbrittanienTillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort24/7 student support via e-post.Karriärsbana:... [-]

Online skönhetskurser

iStudy
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

Du kommer att kunna få den nödvändiga kunskap och färdigheter som krävs för att lyckas inom denna sektor. Du kommer att kunna sticka ut i publiken genom att lägga till vår skönhetskvalificering till ditt CV och CV. [+]

Varför ska du välja en av våra skönhetskurser? Livstid tillgång till våra skönhetskurser Inga dolda avgifter eller provavgifter Prisvärd, engagerande och högkvalitativ e-lärande material Fullt lärarstöd Effektivt provningssystem, bedömning och omedelbara resultat Förbättra din chans att få professionella färdigheter

Krav

Våra skönhetskurser är helt kompatibla med alla typer av apparater. Oavsett om du använder Windows-dator, Mac, smartphones eller surfplattor får du samma erfarenhet när du lär dig. Förutom det kommer du att kunna få tillgång till kurser med någon form av internetuppkoppling från var som helst när som helst utan någon form av begränsning.... [-]


Aveda academy salon program - Vancouver

Aveda Institute Canada
Campusstudier Heltid 6 månader February 2019 Kanada Vancouver

Redan stylist? Aveda Academy Program är för mellanliggande nivå stylister som vill ytterligare förfina sina frisör färdigheter genom vår innovativa och inspirerande läroplan och hög energi salong miljö. Aveda bevis som krävs inte. Delta Vancouver ledande hår skola i hjärtat av Gastown! [+]

Aveda Academy Salon Program

En ny stylist?

Accelerera din karriär.

Aveda Academy Salon är ett avancerat program nivå för frisörer som har genomgått en hårstyling diplom och vill påskynda sina karriärer. Genom innovativ och inspirerande utbildning, praktisk erfarenhet och en hög energi salong miljö, är detta program utformat för att ha dig som arbetar som stylist efter examen.

Examen i: 6-12 månader (720-1400 timmar) Nivå: Intermediate / Advanced Förutsättning: Hairstyling Diploma, licens eller registrerade lärlings Certifieringar: Hair Cut Specialist, Hårfärg specialist eller dubbla Specialist Certificate Behörighet Hairstyling diplom, licens eller registrerade lärlings Passera en bedömning färdigheter fördes vid ett Aveda Academy Salon plats med en Lead Utbildare Testimonials ... [-]

Aveda academy salon program - Toronto

Aveda Institute Canada
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader February 2019 Kanada Toronto

Aveda Academy Salon är ett avancerat program nivå för frisörer som har genomgått en hårstyling diplom och vill påskynda sina karriärer. Genom innovativ och inspirerande utbildning, praktisk erfarenhet och en hög energi salong miljö, är detta program utformat för att ha dig som arbetar som stylist efter examen. [+]

Aveda Academy Salon Program

En ny stylist?

Accelerera din karriär.

Aveda Academy Salon är ett avancerat program nivå för frisörer som har genomgått en hårstyling diplom och vill påskynda sina karriärer. Genom innovativ och inspirerande utbildning, praktisk erfarenhet och en hög energi salong miljö, är detta program utformat för att ha dig som arbetar som stylist efter examen.

Examen i: 6-12 månader (720-1400 timmar) Nivå: Intermediate / Advanced Förutsättning: Hairstyling Diploma, licens eller registrerade lärlings Certifieringar: Hair Cut Specialist, Hårfärg specialist eller dubbla Specialist Certificate Behörighet Hairstyling diplom, licens eller registrerade lärlings Passera en bedömning färdigheter fördes vid ett Aveda Academy Salon plats med en Lead Utbildare Testimonials ... [-]

Aveda institute hårstyling program - Vancouver

Aveda Institute Canada
Campusstudier Deltid 10 månader January 2019 Kanada Vancouver

Ny på styling? Låt oss utveckla din naturliga talang. Aveda Institute Hair Program är en nybörjarnivå diplom program som omfattar 1.400 timmars omfattande praktisk inlärning för att ge dig en fullständig förståelse av skönhet och välbefinnande. Delta Vancouver ledande hår skola i hjärtat av Gastown! [+]

Aveda Institute Hairstyling Program

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. Du lär dig att bygga din egen gäst-bas genom att arbeta med verkliga gäster hela ditt program. Som en Aveda examen, kommer du att bli en sann salong professionell med obegränsade karriärmöjligheter.

Examen i: 9-12 månader (1200-1500 timmar) Nivå: Nybörjare Förutsättning: lite eller ingen erfarenhet Certifieringar: Hair Diploma ... [-]

Aveda institute hårstyling program - Toronto

Aveda Institute Canada
Campusstudier Heltid 10 månader January 2019 Kanada Toronto

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. [+]

Aveda Institute Hairstyling Program

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. Du lär dig att bygga din egen gäst-bas genom att arbeta med verkliga gäster hela ditt program. Som en Aveda examen, kommer du att bli en sann salong professionell med obegränsade karriärmöjligheter.

Examen i: 9-12 månader (1200-1500 timmar) Nivå: Nybörjare Förutsättning: lite eller ingen erfarenhet Certifieringar: Hair Diploma ... [-]

Aveda institute hårstyling program - winnipeg

Aveda Institute Canada
Campusstudier Heltid 9 månader January 2019 Kanada Winnipeg

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. [+]

Aveda Institute Hairstyling Program

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. Du lär dig att bygga din egen gäst-bas genom att arbeta med verkliga gäster hela ditt program. Som en Aveda examen, kommer du att bli en sann salong professionell med obegränsade karriärmöjligheter.

Examen i: 9-12 månader (1200-1500 timmar) Nivå: Nybörjare Förutsättning: lite eller ingen erfarenhet Certifieringar: Hair Diploma ... [-]

Aveda institute hårstyling program - Calgary

Aveda Institute Canada
Campusstudier Deltid 12 månader January 2019 Kanada Calgary

Ny på styling? Låt oss utveckla din naturliga talang. Aveda Institute Hair Program är en nybörjarnivå diplom program som omfattar 1.400 timmars omfattande praktisk inlärning för att ge dig en fullständig förståelse av skönhet och välbefinnande. Beläget i Exchange District of Calgary! [+]

Aveda Institute Hairstyling Program

Släpp loss din kreativitet och talang. Vår Institute Hair program innehåller praktisk inlärning för att ge dig verklig salong erfarenhet med fokus på skönhet och välbefinnande. Med ett starkt fokus på skönhet och wellness, Aveda lär dig affärs aspekten av branschen och hur man kan marknadsföra dig själv. Du lär dig att bygga din egen gäst-bas genom att arbeta med verkliga gäster hela ditt program. Som en Aveda examen, kommer du att bli en sann salong professionell med obegränsade karriärmöjligheter.

Examen i: 9-12 månader (1200-1500 timmar) Nivå: Nybörjare Förutsättning: lite eller ingen erfarenhet Certifieringar: Hair Diploma ... [-]

Nybörjare barbering

Kensington and Chelsea College
Campusstudier Deltid 10 veckor September 2019 Storbritannien London

Detta är en kort, tio veckors kurs, som drivs en kväll per vecka, och kommer att introducera dig till de grundläggande skär tekniker som krävs i Barbering. Det är en populär välbesökt kurs som drivs tre gånger under året. [+]

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.... [-]


Våtrakning och avancerad teknik

Kensington and Chelsea College
Campusstudier Deltid 6 veckor May 2019 Storbritannien London

Våtrakning är en snabbt växande tjänst i Barbering industrin. Förbättra dina tekniska kunskaper och intäktspotential genom att anmäla på denna våtrakning kurs. Du kommer att lära sig att förbereda huden, [+]

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.... [-]