ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Kostvetenskap i Europa 2020

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kurser i Kostvetenskap i Europa 2020

3 Resultat i Kostvetenskap, Europa Filter

Agrifood Sector MDP Program (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kurser
<
Heltid
<
210 timmar
Spansk
Internet

Detta program för sektorsutvecklingsutveckling, med hjälp av olika metoder och med hjälp av en lärare med omfattande yrkeserfarenhet, gästledare och deltagare med erfarenheter ...

Läs mer

Under kvällen professionellt kök

COQUIS
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
27 veckor
Italienska
Campusstudier

Lära sig konsten enogastronomy, förvandla sin passion till ett yrke, engagera sig i en värld av matlagning förvärva alla i djup kompetens, genom en serie ledade och kvalificer ...

Läs mer

Diet matlagning IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
24 månader
Tysk
Internet

Utbildningen för diet matlagning CCI är ett annat sätt för kockar yrkesverksamma inom området för hushålls- och näring samt för sido aktörer med yrkeserfarenhet, för att öka d ...

Läs mer