ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Kostvetenskap i Italien 2020

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära kurserna i Kostvetenskap i Italien 2020

1 Resultat i Kostvetenskap, Italien Filter

Under kvällen professionellt kök

COQUIS
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
27 veckor
Italienska
Campusstudier

Lära sig konsten enogastronomy, förvandla sin passion till ett yrke, engagera sig i en värld av matlagning förvärva alla i djup kompetens, genom en serie ledade och kvalificer ...

Läs mer