Kurs i Kulturstudier

Jämför 40 kurser i Kulturstudier

Det finns många typer av kurser. Kurser i studier kräver en uppsättning av kurser i kurser som ska genomföras för att slutföra programmet. Kurser kan också tas individuellt. De har vanligtvis en akademisk term.

Vad är en kurs i kulturstudier? Detta fält studerar hur kulturen påverkar, skapar och förvandlar individuella erfarenheter, sociala relationer, makt och vardag. Kurser kombinerar samhällsvetenskapliga och humanistiska styrkor samtidigt som man bygger på metoder och teorier från sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kommunikationsstudier och kulturantropologi. Kurser i kulturstudier tenderar att fokusera på perspektiv och praxis i olika kulturer, inklusive asiatiska, afrikanska, amerikanska och latinska regioner. De uppmärksammar ofta klassstrukturen, ideologi, etik, generationer och andra relevanta faktorer.

Studenter av kulturstudier lär sig att blanda teori med forskning och kan bättre förstå människorna kring dem. Dessutom utvecklar eleverna internationella kulturella känslor, vilket gör dem mer känsliga för olika kulturer.

Eftersom kurser kan erbjudas av olika institutioner med varierande mål kan kostnaderna inte vara samma från ett institut till det andra. Om du hittar en kurs som du är intresserad av, kontakta värd för information om kostnader.

Många individer i kulturstudier fortsätter att ha framgångsrika karriärer som artister, politiker, professorer, advokater, förlag, statliga assistenter och forskare. Starka skriftliga och muntliga färdigheter tenderar att göra eleverna berättigade till jobb som copywriters, bibliotekarier, journalister, redaktörer och litterära agenter. Kreativa problemlösningsförberedelser förbereder studenterna för karriär som reklamassistenter, marknadsförare, filmografer och lärare. Bredden och flexibiliteten hos elevernas förståelse av kulturen möjliggör rörlighet bland medieindustrier.

Många kulturstudier är tillgängliga online. Djupet och bredden av dessa kurser beror på det universitet som erbjuder dem och det övergripande målet. Introduktionskurser är ett bra sätt att testa vattnet i ett potentiellt studierätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Naturligtvis: Den Jamaican Kulturella Nedsänkning Program

University of the Commonwealth Caribbean
Campusstudier Heltid 2 veckor September 2018 Jamaica Kingston

Detta program är en två (2) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. [+]

Kurs: Den jamaicanska Kultur Immersion Programme

Detta program är en två (2) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. Bland ämnena finns översikter över de språkliga, historiska, geografiska, sociopolitiska, ekonomiska och konstnärliga uttryck i landet.

[-]

Förberedande Kurs I Italiensk Livsstil, Kultur Och Språk

Accademia del Lusso
Campusstudier Heltid 3 månader July 2018 Italien Milan

Kursens mål: att förbereda studenterna i det italienska språket, lära dem om italiensk kultur och livsstil, och ge kunskap om några grundläggande principer för mode och design. [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har registrerat på en magisterexamen, en-Year Intensive eller tre års studier på Accademia del Lusso. De äger rum under månaderna innan startar varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan deras efterföljande mode eller design kurs på Accademia del Lusso. De tjänar också att hjälpa eleverna att ta det första steget mot en lyckad integration i sin nya sociala och professionell miljö i Milano.

Kursens mål

Att förbereda studenterna i det italienska språket, lära dem om italiensk kultur och livsstil, och ge kunskap om några grundläggande principer för mode och design.... [-]


Spanska Kurs - Super (20 H / Vecka)

ALICANTE – ELE USAL
Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]


GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 65 - 85 dagar February 2018 Costa Rica San Jose

[+]

Undervisningen inkluderar alla rum och styrelser, tekniska redskap, kursaktiviteter och landtransporter.

[-]

Course in AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences

IAS College
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards. [+]

About AQUAS

AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences in Germany by IAS College and Designschule Schwerin:

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards.

Students can go on studying any subject of choice offered by the University of Applied Sciences.

Admission Requirements

Who can apply for AQUAS?

- 11th class or 12th class finished and extra certificate of in the broadest sense technical skills ( internship, any job experience or certificate courses,

e.g. gaming, programming, drawing, Photoshop or in any technicl field)... [-]


Course: Milan - Italy Today

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia och interaktiv kommunikation för konst: Italienska fallstudier (hösten, våren)

FI 356 - Internationella finansiella marknader och investeringar (hösten, våren) Mode Design - Smycken Design, Herrkläder, Damkläder, Barnkläder, Strandkläder, Underkläder, Teaterdräkt, Tillbehör och Sko Design

Att arbeta tillsammans med lokalbefolkningen mot ett gemensamt mål upplever du första hand några av de sociala frågorna som påverkar Milano, samtidigt som du bidrar med dina färdigheter gentemot en samhällsdriven lösning.

Få en bättre förståelse för värdlandets verkliga, vardagliga kultur Lägg till global arbetslivserfarenhet till ditt CV eller din ansökan om grundskola Förbättra ditt självförtroende I gott skick på din hemskola ... [-]

Esl Kulturell Exponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Allston

Utforska Boston och upptäck kulturen - allt medan du fördjupa dig på engelska och assimilera till lokalt liv. [+]

"Hej kompis, jag har 2 biljetter till Sox ikväll på Fenway, du intresserad? Ta din damvän, eller du kille vän, spelar ingen roll för mig. "

"Hör du, du har planer senare? Jag tänkte på att fånga en skiva och en kall och sitta av Charles. Låt mig veta, kille. "

Vi lär dig till och med lära dig hur du gör det perfekta lokala accentet - så du kan gå hem som låter som en inbyggd Bostonian!

PROGRAM INNEHÅLL

Utforska språk genom kultur

[-]

CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 veckor February 2018 Sydafrika Johannesburg

[+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]

Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campusstudier 1 år July 2018 Israel Tel Aviv

[+]

internationella relationer

Judiska studier

lag

Mellanösternstudier

Samhällsvetenskap

Antagning

Academic Gap Year-programmet är öppet för kvalificerade gymnasieelever.

[-]

Volontärprogram I Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina
Campusstudier Heltid 4 - 18 veckor February 2018 Argentina Buenos Aires

Mente Argentina har utformat en unik volontär upplevelse i Argentina, som är det perfekta sättet att träffa nya människor, fördjupa dig i argentinsk kultur och göra en skillnad i utlandet [+]

Volontär Program i Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina har utformat en unik volontär upplevelse i Argentina, som är det perfekta sättet att träffa nya människor, fördjupa dig i argentinsk kultur och göra en skillnad i utlandet.

Som en del av Mente Argentina Volontär programmet i Buenos Aires, Argentina, kommer du att arbeta med lokalt driva projekt som gynnar samhället och förbättra den miljö där de lever.

Du kommer att bli en del av det lokala samhället i Buenos Aires och har den typ av autentiska kulturella erfarenheter som turister drömmer om. Medan du arbetar med ditt projekt, kommer du att göra varaktiga vänskapsband och träffa roliga ressällskap. Du kommer också att ha tid fri att resa och ge sig ut på egna äventyr eller utforska Argentina och Sydamerika med andra Mente Argentina deltagare!... [-]


Privata Kinesisk + Hemvistelse

Beijing International Chinese College
Campusstudier Heltid 1 - 44  Öppen antagning Kina Peking

Om du vill fokusera på specialområde kinesiska språket, då privata klasser är perfekt för dig: 2 lektioner per klass och du kan ta så många klasser som du vill, är Schemat flexibel lärarens uppmärksamhet är bara för dig. Efter några månader kan du skicka HSK 4, [+]

Om du vill fokusera på ett särskilt område av kinesiska språket, då privata klasser är perfekt för dig: 2 lektioner per klass och du kan ta så många klasser som du vill, är Schemat flexibel lärarens uppmärksamhet är bara för dig. Efter några månader kan du skicka HSK 4.

One-on-One klass kan hållas antingen på morgonen, eftermiddagen eller kvällen, under veckan eller på helgerna, varaktighet klass: 50 minuter / lektion.

Under din hemvistelse i Peking, kommer familjen ger halvpension dvs frukost och kvällsmåltid. Om du har några särskilda kostbehov, bör du informera oss om detta innan du anländer så att vi kan välja den mest lämpliga familjen för dig. För hemvistelse, är en vecka 7 dagar och för en termin är 26 veckor lång och 1 år är 48 veckor. Priserna är för 10 lektioner per vecka. Om du vill ha fler lektioner, vänligen beräkna 135RMB per lektion (för privatlektioner) ... [-]


Kurs: Jamaican Kulturellt Fördjupnings Program

University College Of The Caribbean
Campusstudier Heltid 3 veckor June 2018 Jamaica Kingston

Programmet är en tre (3) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. [+]

Den jamaicanska Kultur Immersion Program

Programmet är en tre (3) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. Bland ämnena finns en översikt av språkliga, historiska, geografiska, sociopolitiska, ekonomiska och konstnärliga uttryck i landet.

Den mycket erkänt varumärke i Jamaica har en unik kulturell blandning, reflekterande av det globala samhället och som artikuleras i landets motto, "Av många, ett folk".

Landets internationellt kända spetskompetens inom livsmedel, konst, sport, dans och musik, ger områden specialitet gränssnitt för deltagarna, allt i en geografisk plats, vilket definierar värdet nytta av UCC jamaicanska kultur Immersion erfarenhet.... [-]


Falla Ukrainska Program

School of Ukrainian Language and Culture - Ukrainian Catholic University
Campusstudier Heltid 2 - 3 veckor October 2018 Ukraina Lviv

Den tre veckor långa kursen ”UKRAINSK HÖST” kommer att ge dig en intensiv studie av det ukrainska språket och mångsidigt kulturprogram. I kursen ingår 60 timmars lektioner i det ukrainska språket med infödda ukrainska lärare (i små grupper från 3 till 8 personer), 12 timmars individuell handledning och 45 timmars kulturell programmering. [+]

Särskild intensivkurs ukrainska språket och kulturen UKRAINIAN FALL

Programbeskrivning

Den tre veckor långa kursen ”UKRAINSK fall” ger dig en intensiva studier av det ukrainska språket och mångsidigt kulturprogram. I kursen ingår 60 timmars lektioner i det ukrainska språket med infödda ukrainska lärare (i små grupper från 3 till 8 personer), 12 timmars individuell handledning och 45 timmars kulturell programmering. I den här kursen kommer du också att få möjlighet att delta i utflykt turer i hela staden och Lviv regionen.

Under programmet arrangerar vi flera möten med kända personer (historiker, politiker, musiker). Dessa unika möten ger möjlighet för dig att lära dig mer om sociala och kulturella sammanhang i Ukraina.... [-]


Individuell Undervisning

ActiLingua Academy
Campusstudier Heltid 1 - 12 veckor Öppen antagning Österrike Wien

Du definiera innehållet i din språkkurs själv, vilket resulterar i en maximering av indata i en-till-en sessioner med din egen lärare (s). [+]

Du definiera innehållet i din språkkurs själv, vilket resulterar i en maximering av indata i en-till-en sessioner med din egen lärare (s).

Lektioner: 10-40 lektioner per vecka 2, 4, 6 eller 8 lektioner dagligen + 5 lektioner kulturella / särskilt intresse program. (1 lektion = 45 minuter) https://www.actilingua.com/en/german-courses/overview/individual-german-tuition/

[-]

Magister I Förvaltning Av Kulturella Och Konstnärliga Evenemang

Palazzo Spinelli Group
Campusstudier Heltid 1500 öppettider October 2018 Italien Florens

Huvuduppgifterna för dessa mästare är att tillhandahålla den kunskap och färdigheter som krävs för att förbereda och organisera utställningar och konsthändelser och att programmera kulturella händelser i alla sina steg från den första utarbetandet till hanteringen av de tekniska organisationsaspekterna, såsom samordning av Personal och medarbetare. [+]

Huvuduppgifterna för dessa mästare är att tillhandahålla den kunskap och färdigheter som krävs för att förbereda och organisera utställningar och konsthändelser och att programmera kulturella händelser i alla sina steg från den första utarbetandet till hanteringen av de tekniska organisationsaspekterna, såsom samordning av Personal och medarbetare.

SAMMANHANG

Förvaltningen av konst och kulturella evenemang är ett snabbt växande område inom tjänstesektorn, inte bara för dess rekreationsegenskaper, men också för dess kommunikationsförmåga och för dess förhållande till kulturarvspartnerna. För att skapa några mer innovativa och tilltalande händelser förväntas sökande utveckla nya och avancerade färdigheter när det gäller marknadsförings-, kommunikations- och förvaltningsstrategier och fördjupa sina kunskaper inom konsthistoria, museumshistoria, museumografi och fondförhöjning.... [-]