Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 42 kurser i Kulturstudier

Det finns många typer av kurser. Kurser i studier kräver en uppsättning av kurser i kurser som ska genomföras för att slutföra programmet. Kurser kan också tas individuellt. De har vanligtvis en akademisk term.

Vad är en kurs i kulturstudier? Detta fält studerar hur kulturen påverkar, skapar och förvandlar individuella erfarenheter, sociala relationer, makt och vardag. Kurser kombinerar samhällsvetenskapliga och humanistiska styrkor samtidigt som man bygger på metoder och teorier från sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kommunikationsstudier och kulturantropologi. Kurser i kulturstudier tenderar att fokusera på perspektiv och praxis i olika kulturer, inklusive asiatiska, afrikanska, amerikanska och latinska regioner. De uppmärksammar ofta klassstrukturen, ideologi, etik, generationer och andra relevanta faktorer.

Studenter av kulturstudier lär sig att blanda teori med forskning och kan bättre förstå människorna kring dem. Dessutom utvecklar eleverna internationella kulturella känslor, vilket gör dem mer känsliga för olika kulturer.

Eftersom kurser kan erbjudas av olika institutioner med varierande mål kan kostnaderna inte vara samma från ett institut till det andra. Om du hittar en kurs som du är intresserad av, kontakta värd för information om kostnader.

Många individer i kulturstudier fortsätter att ha framgångsrika karriärer som artister, politiker, professorer, advokater, förlag, statliga assistenter och forskare. Starka skriftliga och muntliga färdigheter tenderar att göra eleverna berättigade till jobb som copywriters, bibliotekarier, journalister, redaktörer och litterära agenter. Kreativa problemlösningsförberedelser förbereder studenterna för karriär som reklamassistenter, marknadsförare, filmografer och lärare. Bredden och flexibiliteten hos elevernas förståelse av kulturen möjliggör rörlighet bland medieindustrier.

Många kulturstudier är tillgängliga online. Djupet och bredden av dessa kurser beror på det universitet som erbjuder dem och det övergripande målet. Introduktionskurser är ett bra sätt att testa vattnet i ett potentiellt studierätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

42 Resultat i Kulturstudier

University of California, Berkeley

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-stud ... [+]

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer. BISP tillhandahåller sponsring och det nödvändiga inbjudningsbrevet för att få studentvisum för kvalificerade studenter, som anmäler sig till kurser på avgiftsbelagd basis. Vi erbjuder också ett robust program av aktiviteter och stöd till studenter som får den eftertraktade "Berkeley Experience".

Varje termin sponsrar BISP över 350 besökande internationella studenter från hela världen, som tycker om erfarenheten av att ta lektioner vid den världsberömda UC Berkeley. De brukar göra det bra här och ha en fantastisk upplevelse både i och utanför klassrummet. BISP-studenter överför ofta dessa kurser tillbaka till sina hemuniversiteter för sina examensbehov.... [-]

Amerikas förenta stater Berkeley
August 2019
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Chichester College

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 terms.This kurs är ett p ... [+]

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 termer. Denna kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien.

Du kan studera en nivå eller yrkesämnen med brittiska studenter och förbättra dina språkkunskaper med internationella studenter i allmänhet engelska klasser.

Academic årskurs

Välj mellan 10 diffe hyra ämnes par

B2 engelska krävs för inresa Studera två ämnen med brittiska A-nivå studenter och studera engelska med andra internationella studenter Programmet syftar till att utveckla din akademiska ämneskunskaper och förbättra din engelska. Den tillåter också en hel brittisk studie utomlands erfarenhet Välj paret av ämnen som bäst passar dina intressen och vi kommer att förbereda din studie tidtabell - utrymmen är begränsade, så ansök tidigt Yrkes årskurs ... [-]
Storbritannien Pulborough Chichester
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Din son eller dotter kommer att ha möjlighet att njuta av sin ungdom-livfulla, energiska och nyfikenhet för att utforska de många olika kulturerna på fyra kontinenter. ... [+]

Vårt program

Ingenting kommer att förbereda dig när du kommer på en lejonhöna som ligger under ett träd i Atosha National Park, Namibia. Detsamma är sant när plötsligt catwalken du har gått i slutet och du står inför "djävulens hals" och en visning av naturens otroliga makt i Iguazú Falls, Argentina / Brasilien. De stora Himalaya kommer att fascinera dig i Darjeeling, Indien, Pokhara och Jomsom, Nepal.

En mer subtil demonstration av världens storhet upplever och lever bland människor i sina unika regioner. Gemenskaper som Varanasi, Indien, Medinas (slutna gamla städer i gamla murar) i Fez, Meknes och Marrakesh, Marocko belyser hur människor har bott kontinuerligt i hundratals år. Att bli en del av det samhället är mest minnesvärt och en uppskattning om hur det är medborgarna fortsätter att leva framgångsrikt.... [-]

Amerikas förenta stater Santa Fe
January 2020
Heltid
1 termin
Campusstudier
Läs mer på svenska
International School of Advanced Learning

Utforska Boston och upptäck kulturen - allt medan du fördjupa dig på engelska och assimilera till lokalt liv. ... [+]

"Hej kompis, jag har 2 biljetter till Sox ikväll på Fenway, du intresserad? Ta din damvän, eller du kille vän, spelar ingen roll för mig. "

"Hör du, du har planer senare? Jag tänkte på att fånga en skiva och en kall och sitta av Charles. Låt mig veta, kille. "

Vi lär dig till och med lära dig hur du gör det perfekta lokala accentet - så du kan gå hem som låter som en inbyggd Bostonian!

PROGRAM INNEHÅLL

Utforska språk genom kultur

[-]
Amerikas förenta stater Boston
September 2019
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
IAS College

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandid ... [+]

Om AQUAS

AQUAS - Akademisk kvalifikation för Högskolan för tillämpad vetenskap i Tyskland av IAS College och Designschule Schwerin:

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan.

Studenter kan fortsätta att studera valfria ämnen som erbjuds av Högskolan för tillämpad vetenskap.

Förkunskapskrav

Vem kan ansöka om AQUAS?

- 11: e klass eller 12: e klass färdig och extra certifikat av teknisk kompetens inom bredaste sikt (praktik, eventuell yrkeserfarenhet eller certifikatkurser,

t ex spel, programmering, ritning, Photoshop eller i något tekniskt fält)... [-]

Tyskland Lübeck
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Loxdale English Centre

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mod ... [+]

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska.

På måndagseftermiddagen har du en veckopress och sedan på onsdag och torsdag eftermiddag studerar du det engelska Plus-ämnet du valt.

Med detta unika program får du en ännu bredare förståelse för det engelska språket på en djupare, kulturell nivå. Du kan välja att studera så många ämnen som du vill, och du kommer att få vänligt stöd och uppmuntran från våra kvalificerade lärare varje steg i vägen.... [-]

Storbritannien Brighton
April 2019
Heltid
1 - 30 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia del Lusso

Kursmål: Att förbereda studenter på italienska språket, lära dem om italiensk kultur ... [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har anmält sig till en masters, 1-årig intensiv eller 3-årig kurs på Accademia del Lusso . De äger rum under månaderna före varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan de påbörjar sin efterföljande Fashion eller Design kurs på Accademia del Lusso . De tjänar också till att hjälpa studenter att ta det första steget mot en framgångsrik integration i sin nya sociala och professionella miljö i Milano.

Kursens mål

Förbereda eleverna på italienska språket, lär dem om italiensk kultur

Några av ämnena undervisas i detta programItalienska Språk: grammatikTekniskt jargong relaterat till modebranschenGjord i ItalienItaliensk kulturStruktureraVaraktighet: 3 månaderDeltidsläge: Heltid (obligatoriskt)Språk: ItalienskaBegränsad klassstorlekIngångskrav... [-]
Italien Milan
July 2019
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ALICANTE – ELE USAL

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en ... [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]

Spanien Alicante
Öppen antagning
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
BAU International Academy of Rome

Italienska för utlänningar [50H från JULI 15 till AUGUST 10] ... [+]

Italienska för utlänningar [50H från JULI 15 till AUGUST 10]Innehåll

Kursen är för nybörjare och förmedlare för att få möjlighet att engagera sig i grundläggande meningsfulla konversationer om Konst och Kultur.

Denna modul kräver 50 kontakt timmar av frontalklasser, på vägsamtal och diskussioner om verkliga problem i vardagen från 15 juli till 10 augusti.

bedömning

Muntliga och grammatiska färdigheter som erhållits genom kursen kommer att bedömas i slutet av programmet med en skriftlig tentamen och Q

Förkunskapskrav:

Efter att ha fyllt i online formuläret skicka oss ett mail till: info@baurome.Com med följande dokument:

A) En färgkopia av hela fotosidan på ditt pass (se till att hela sidan visas)... [-]

Italien Rome
July 2019
Heltid
50 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurs ... [+]

Översikt

Promenera genom Berlins gator och runt ett hörn ser du svävande moderna byggnader som innehåller en spännande hållbar teknik. Runt nästa hörn ser du konstgallerier, kaféer och butiker som har gamla kullerstensgator. Som en stad som har byggts och byggts om under det senaste århundradet, förblir Berlin en stad av kontraster och innovation. Kom och studera utomlands i Berlin, och upplev energin och spänningen i den här fantastiska staden.

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som arkitektur, kulturidentitet, kön och sexuell politik, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå stadens och dess kulturutveckling.... [-]

Tyskland Berlin
September 2019
Heltid
1 termin
Campusstudier
Läs mer på svenska
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Globaliseringen av anslutningar som främjas av Internet har förbättrat informationsflöden som löper tvärs och utan membran av något slag. Sociala nätverk har blivit tillg ... [+]

Grundläggande information

Titel: Kurs på falska nyheter Egen titel: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Studie-läge: Pris: 1250 euro (se rabatter) Varaktighet: 60 timmar

Presentation och mål

presentation: Globaliseringen av anslutningar som främjas av Internet har förbättrat informationsflöden som löper tvärs och utan membran av något slag. Sociala nätverk har blivit tillgängliga, snabba och universella kanaler för överföring av ideer. Också för de falska nyheterna eller falska nyheter som, tack vare nätverk och ny teknik, snabbt sprids med en nivå av sofistikering som aldrig sett.

Enligt resultaten från Eurobarometer (april 2018) säger 37% av européerna att de får förvrängda nyheter dagligen och 31%, en gång i veckan. 83% av européerna anser också att felaktiga uppgifter är ett allvarligt problem för demokratisk stabilitet.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Heltid
60 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]
Sydafrika Johannesburg
February 2020
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Almeria

Den starka inverkan som orsakas av utländska studenter när det gäller Medelhavskulturen, tullen och traditionerna gör det lämpligt att ge den här kursen där den intensiva ... [+]

Introduktion

Den starka inverkan som orsakas av utländska studenter när det gäller Medelhavskulturen, tullen och traditionerna gör det lämpligt att ge den här kursen där den intensiva avslöjandet av Medelhavskulturen kommer att kopplas samman med vägledning om studenternas hälsa, deras eventuella bekymmer om det och deras integration på en universitets campus, så många timmar, som har hållbar hälsa som ett av målen. Myterna och ämnena om Medelhavskulturen måste ersättas från det allra första ögonblicket av sanningsenlig, riklig, rigorös och strikt akademisk information. Därför introducerar utländska studenter till en synvinkel som kombinerar Medelhavskulturens kännetecken med insikten att Universidad de Almería i detta fall kan ge sig själv som ligger inom tiden och rymden för en miljö som strävar efter att ha sin egen identitet och säregenhet.... [-]

Spanien Almería
July 2019
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ukrainian Catholic University

Termin utomlands Program är ett av UCU studieprojekt som erbjuds på engelska för en internationell publik. Det införs unga intellektuella olika kulturell bakgrund av ukra ... [+]

Termin utomlands Program är ett av UCU studieprojekt erbjuds på engelska för en internationell publik. Det införs unga intellektuella olika kulturell bakgrund av ukrainska arv inom större centralöstra europeiskt sammanhang. Vårt program är utformat för att hjälpa dig att upptäcka olika aspekter i Ukraina, inklusive dess historia, kultur, teologi, identitet, politiska och sociala livet, dess aktuella frågor och utveckling.

Den höga akademiska nivån på vårt program säkerställs genom ett team av framstående ukrainska vetenskapsmän och forskare från olika discipliner kommunicera sina akademiska prestationer och analyser i ett antal specialdesignade kurser saknar motstycke i någon annan akademisk program. Deras bidrag kommer att ge studenterna en viktig översikt av de områden som erbjuds.... [-]

Ukraina Lviv
September 2019
Heltid
12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Palazzo Spinelli Group

Huvuduppgifterna för dessa mästare är att tillhandahålla den kunskap och färdigheter som krävs för att förbereda och organisera utställningar och konsthändelser och att p ... [+]

Huvuduppgifterna för dessa mästare är att tillhandahålla den kunskap och färdigheter som krävs för att förbereda och organisera utställningar och konsthändelser och att programmera kulturella händelser i alla sina steg från den första utarbetandet till hanteringen av de tekniska organisationsaspekterna, såsom samordning av Personal och medarbetare.

SAMMANHANG

Förvaltningen av konst och kulturella evenemang är ett snabbt växande område inom tjänstesektorn, inte bara för dess rekreationsegenskaper, men också för dess kommunikationsförmåga och för dess förhållande till kulturarvspartnerna. För att skapa några mer innovativa och tilltalande händelser förväntas sökande utveckla nya och avancerade färdigheter när det gäller marknadsförings-, kommunikations- och förvaltningsstrategier och fördjupa sina kunskaper inom konsthistoria, museumshistoria, museumografi och fondförhöjning.... [-]

Italien Florence
October 2019
Heltid
1500 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska