Kurs i Kulturstudier

Jämför 49 kurser i Kulturstudier

Det finns många typer av kurser. Kurser i studier kräver en uppsättning av kurser i kurser som ska genomföras för att slutföra programmet. Kurser kan också tas individuellt. De har vanligtvis en akademisk term.

Vad är en kurs i kulturstudier? Detta fält studerar hur kulturen påverkar, skapar och förvandlar individuella erfarenheter, sociala relationer, makt och vardag. Kurser kombinerar samhällsvetenskapliga och humanistiska styrkor samtidigt som man bygger på metoder och teorier från sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kommunikationsstudier och kulturantropologi. Kurser i kulturstudier tenderar att fokusera på perspektiv och praxis i olika kulturer, inklusive asiatiska, afrikanska, amerikanska och latinska regioner. De uppmärksammar ofta klassstrukturen, ideologi, etik, generationer och andra relevanta faktorer.

Studenter av kulturstudier lär sig att blanda teori med forskning och kan bättre förstå människorna kring dem. Dessutom utvecklar eleverna internationella kulturella känslor, vilket gör dem mer känsliga för olika kulturer.

Eftersom kurser kan erbjudas av olika institutioner med varierande mål kan kostnaderna inte vara samma från ett institut till det andra. Om du hittar en kurs som du är intresserad av, kontakta värd för information om kostnader.

Många individer i kulturstudier fortsätter att ha framgångsrika karriärer som artister, politiker, professorer, advokater, förlag, statliga assistenter och forskare. Starka skriftliga och muntliga färdigheter tenderar att göra eleverna berättigade till jobb som copywriters, bibliotekarier, journalister, redaktörer och litterära agenter. Kreativa problemlösningsförberedelser förbereder studenterna för karriär som reklamassistenter, marknadsförare, filmografer och lärare. Bredden och flexibiliteten hos elevernas förståelse av kulturen möjliggör rörlighet bland medieindustrier.

Många kulturstudier är tillgängliga online. Djupet och bredden av dessa kurser beror på det universitet som erbjuder dem och det övergripande målet. Introduktionskurser är ett bra sätt att testa vattnet i ett potentiellt studierätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Studera Utomlands Och Utbyta

University of the Commonwealth Caribbean
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Jamaica Kingston

Är du en utländsk student som vill studera vid UCC? Eller är du en UCC-student som letar efter en möjlighet att studera utomlands? Universitetet i Commonwealth Karibien utomlands och utbytesprogram gör det möjligt för elever att uppleva att studera i nya kulturer och i ett nytt land. [+]

Inkommande

Är du en utländsk student som vill studera vid UCC? Eller är du en UCC-student som letar efter en möjlighet att studera utomlands?

Universitetet i Commonwealth Karibien utomlands och utbytesprogram gör det möjligt för elever att uppleva att studera i nya kulturer och i ett nytt land.

UCC arbetar med institutioner runt om i världen för att öka möjligheterna för lokala studenter att studera utomlands och för utländska studenter att uppleva livet vid UCC och bli mer rundade globala medborgare.

Universitetsstudenter utomlands kan ansöka om att studera för en term eller år vid UCC i något av våra grundutbildningsprogram. Emellertid måste studenterna uppfylla förutsättningarna. Utbildning utomlands Studenter kan ta minst 5 kurser och högst 6 kurser per termin om inte annat godkänt. UCC kommer att utfärda ett utskrift på studentens slutförande av termin utomlands programmet.... [-]


Love One ... Love All Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Amerikas förenta stater Santa Fe

Din son eller dotter kommer att ha möjlighet att njuta av sin ungdom-livfulla, energiska och nyfikenhet för att utforska de många olika kulturerna på fyra kontinenter. [+]

Vårt program

Ingenting kommer att förbereda dig när du kommer på en lejonhöna som ligger under ett träd i Atosha National Park, Namibia. Detsamma är sant när plötsligt catwalken du har gått i slutet och du står inför "djävulens hals" och en visning av naturens otroliga makt i Iguazú Falls, Argentina / Brasilien. De stora Himalaya kommer att fascinera dig i Darjeeling, Indien, Pokhara och Jomsom, Nepal.

En mer subtil demonstration av världens storhet upplever och lever bland människor i sina unika regioner. Gemenskaper som Varanasi, Indien, Medinas (slutna gamla städer i gamla murar) i Fez, Meknes och Marrakesh, Marocko belyser hur människor har bott kontinuerligt i hundratals år. Att bli en del av det samhället är mest minnesvärt och en uppskattning om hur det är medborgarna fortsätter att leva framgångsrikt.... [-]


årskurs Utomlands

Chichester College
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Pulborough Chichester + 1 fler

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 terms.This kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien. [+]

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 termer. Denna kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien.

Du kan studera en nivå eller yrkesämnen med brittiska studenter och förbättra dina språkkunskaper med internationella studenter i allmänhet engelska klasser.

Academic årskurs

Välj mellan 10 diffe hyra ämnes par

B2 engelska krävs för inresa Studera två ämnen med brittiska A-nivå studenter och studera engelska med andra internationella studenter Programmet syftar till att utveckla din akademiska ämneskunskaper och förbättra din engelska. Den tillåter också en hel brittisk studie utomlands erfarenhet Välj paret av ämnen som bäst passar dina intressen och vi kommer att förbereda din studie tidtabell - utrymmen är begränsade, så ansök tidigt Yrkes årskurs ... [-]

GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 65 - 85 dagar February 2019 Costa Rica San José

[+]

Undervisningen inkluderar alla rum och styrelser, tekniska redskap, kursaktiviteter och landtransporter.

[-]

Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campusstudier 1 år July 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

internationella relationer

Judiska studier

lag

Mellanösternstudier

Samhällsvetenskap

Antagning

Academic Gap Year-programmet är öppet för kvalificerade gymnasieelever.

[-]

Esl Kulturell Exponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Utforska Boston och upptäck kulturen - allt medan du fördjupa dig på engelska och assimilera till lokalt liv. [+]

"Hej kompis, jag har 2 biljetter till Sox ikväll på Fenway, du intresserad? Ta din damvän, eller du kille vän, spelar ingen roll för mig. "

"Hör du, du har planer senare? Jag tänkte på att fånga en skiva och en kall och sitta av Charles. Låt mig veta, kille. "

Vi lär dig till och med lära dig hur du gör det perfekta lokala accentet - så du kan gå hem som låter som en inbyggd Bostonian!

PROGRAM INNEHÅLL

Utforska språk genom kultur

[-]

Kurs I AQUAS - Akademisk Kvalifikation För Högskolan För Tillämpad Vetenskap

IAS College
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan. [+]

Om AQUAS

AQUAS - Akademisk kvalifikation för Högskolan för tillämpad vetenskap i Tyskland av IAS College och Designschule Schwerin:

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan.

Studenter kan fortsätta att studera valfria ämnen som erbjuds av Högskolan för tillämpad vetenskap.

Förkunskapskrav

Vem kan ansöka om AQUAS?

- 11: e klass eller 12: e klass färdig och extra certifikat av teknisk kompetens inom bredaste sikt (praktik, eventuell yrkeserfarenhet eller certifikatkurser,

t ex spel, programmering, ritning, Photoshop eller i något tekniskt fält)... [-]


Engelska PLUS-kursen

Loxdale English Centre
Campusstudier Heltid 1 - 30 veckor August 2018 Storbritannien Brighton

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska. [+]

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska.

På måndagseftermiddagen har du en veckopress och sedan på onsdag och torsdag eftermiddag studerar du det engelska Plus-ämnet du valt.

Med detta unika program får du en ännu bredare förståelse för det engelska språket på en djupare, kulturell nivå. Du kan välja att studera så många ämnen som du vill, och du kommer att få vänligt stöd och uppmuntran från våra kvalificerade lärare varje steg i vägen.... [-]


Spanska Kurs - Super (20 H / Vecka)

ALICANTE – ELE USAL
Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]


Förberedande Kurs I Italiensk Livsstil, Kultur

Accademia del Lusso
Campusstudier Heltid 3 månader July 2018 Italien Milan

Kursmål: Att förbereda studenter på italienska språket, lära dem om italiensk kultur [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har anmält sig till en masters, 1-årig intensiv eller 3-årig kurs på Accademia del Lusso . De äger rum under månaderna före varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan de påbörjar sin efterföljande Fashion eller Design kurs på Accademia del Lusso . De tjänar också till att hjälpa studenter att ta det första steget mot en framgångsrik integration i sin nya sociala och professionella miljö i Milano.

Kursens mål

Förbereda eleverna på italienska språket, lär dem om italiensk kultur

Några av ämnena undervisas i detta programItalienska Språk: grammatikTekniskt jargong relaterat till modebranschenGjord i ItalienItaliensk kulturStruktureraVaraktighet: 3 månaderDeltidsläge: Heltid (obligatoriskt)Språk: ItalienskaBegränsad klassstorlekIngångskrav... [-]

Evolution Of Chicago: En Invandrarstad

Columbia College Chicago Online
Online 8 veckor June 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Förstå den fantastiska utvecklingen av en av Amerikas största och mest historiskt betydande städer. Från den första kontakten mellan ursprungsbefolkningen och fransmännen i 1700-talet till valet av den andra borgmästaren Daley i slutet av 1900-talet fokuserar kursen på Chicagos sociala, ekonomiska och kulturella utveckling. [+]

EVOLUTION AV CHICAGO: EN IMMIGRERINGSSTADÖversikt

Förstå den fantastiska utvecklingen av en av Amerikas största och mest historiskt betydande städer. Från den första kontakten mellan ursprungsbefolkningen och fransmännen i 1700-talet till valet av den andra borgmästaren Daley i slutet av 1900-talet fokuserar kursen på Chicagos sociala, ekonomiska och kulturella utveckling. Undersök politiska organisationer, etnisk mångfald, rasdelningar och ekonomins expansion samt effekterna av deindustrialisering och teknisk innovation för att bättre förstå Chicagos plats i stadsvärlden.

Utforska stora historiska teman samtidigt som du utvecklar en förståelse för samhället och förändringen i Chicago.Bevara historierna och identiteten för framtiden och förbi Chicagoans medan du samarbetar med andra kreativa och affärsmän.Lär dig vilka historiska milstolpar som har format Chicago till den stad vi känner till som idag - allt på egen hand.Den berömda Chicagoan-historikern, Dominic Pacyga, kommer att ge dig ett fördjupande multimedieutseende i Chicagos unika stadsdelar.... [-]

Barcelona Sommar - Språk

IES Abroad
Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Spanien Barcelona

IES Abroad Barcelona Language [+]

Översikt

IES Abroad Barcelona Language

Språkkurser utveckla din skriftliga och muntliga färdighet i spanska och områdesskolor ger ett utmärkt tillfälle att lära sig om moderna Spanien i EU: s större sammanhang. Kurser finns på både spanska och engelska.

Under sommaren kommer du att lära känna sina livfulla torg och slingrande gator för dig själv. Barcelonas språk

Studera utomlands i Barcelona och upplev stadens unika och livliga kultur!

Snabb faktaCentrum: IES Abroad BarcelonaStad: BarcelonaLand: SpanienProgramkrediter: 6-7 poängUndervisningsspråk: Engelska, SpanskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.... [-]


CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 veckor February 2019 Sydafrika Johannesburg

[+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]

Kurs I Interkommunikation

FutureLearn
Online Deltid 5 veckor January 2019 Storbritannien UK Online

Oavsett om du bedriver verksamhet över gränserna eller kulturella regioner, träffa andra människor genom internationella resor, som arbetar i ett mångsidigt, global organisation eller studera utomlands, kan du dra nytta av en bättre förståelse för interkulturell kommunikation. [+]

Oavsett om du bedriver verksamhet över gränserna eller kulturella regioner, träffa andra människor genom internationella resor, som arbetar i ett mångsidigt, global organisation eller studera utomlands, kan du dra nytta av en bättre förståelse för interkulturell kommunikation.

Behärska grunderna i interkulturell kommunikation

Denna gratis online kurs kommer att fokusera på de grundläggande men viktiga begrepp. Det kommer:

hjälpa dig att bättre förstå tvärkulturell komplexitet; odla din medvetenhet om din egen och andras kulturella identiteter; belysa några anmärkningsvärda variationer i kommunikationsstilar och kulturella värden; och skylt vägar att bygga din interkulturell kompetens. Vi börjar med en resa av självinsikt, berätta för varandra våra kulturella berättelser och utforska olika kulturer. Du kommer att bli förvånad över att se hur kulturer har påverkat våra uppfattningar, tänkande, kommunikationsstilar, värderingar och övertygelser. Anpassa sig till nya kulturella sedvänjor som kommer in i ditt liv ... [-]

Brasiliansk Och Afrikansk Portugisiska

CIAL - Centro de Linguas
Campusstudier Heltid Deltid 4 veckor October 2018 Portugal Lisbon Faro + 2 fler

Eleverna kommer inte bara lära egenskaperna hos den valda varianten, men kommer också att få information om de specifika sociala och ekonomiska drag i det landet. [+]

Brasilianska och AFRIKANSKA PORTUGISISKA

Enskilda lektioner eller privata grupper tillgängliga för att starta ett visst datum för vald längd naturligtvis.

Specifika material och erfarna lärare i brasilianska och afrikanskt ursprung eller bakgrund. Eleverna kommer inte bara lära egenskaperna hos den valda varianten, men kommer också att få information om de specifika sociala och ekonomiska drag i det landet.

[-]