Kurs i Kulturstudier

Jämför 52 kurser i Kulturstudier

Det finns många typer av kurser. Kurser i studier kräver en uppsättning av kurser i kurser som ska genomföras för att slutföra programmet. Kurser kan också tas individuellt. De har vanligtvis en akademisk term.

Vad är en kurs i kulturstudier? Detta fält studerar hur kulturen påverkar, skapar och förvandlar individuella erfarenheter, sociala relationer, makt och vardag. Kurser kombinerar samhällsvetenskapliga och humanistiska styrkor samtidigt som man bygger på metoder och teorier från sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kommunikationsstudier och kulturantropologi. Kurser i kulturstudier tenderar att fokusera på perspektiv och praxis i olika kulturer, inklusive asiatiska, afrikanska, amerikanska och latinska regioner. De uppmärksammar ofta klassstrukturen, ideologi, etik, generationer och andra relevanta faktorer.

Studenter av kulturstudier lär sig att blanda teori med forskning och kan bättre förstå människorna kring dem. Dessutom utvecklar eleverna internationella kulturella känslor, vilket gör dem mer känsliga för olika kulturer.

Eftersom kurser kan erbjudas av olika institutioner med varierande mål kan kostnaderna inte vara samma från ett institut till det andra. Om du hittar en kurs som du är intresserad av, kontakta värd för information om kostnader.

Många individer i kulturstudier fortsätter att ha framgångsrika karriärer som artister, politiker, professorer, advokater, förlag, statliga assistenter och forskare. Starka skriftliga och muntliga färdigheter tenderar att göra eleverna berättigade till jobb som copywriters, bibliotekarier, journalister, redaktörer och litterära agenter. Kreativa problemlösningsförberedelser förbereder studenterna för karriär som reklamassistenter, marknadsförare, filmografer och lärare. Bredden och flexibiliteten hos elevernas förståelse av kulturen möjliggör rörlighet bland medieindustrier.

Många kulturstudier är tillgängliga online. Djupet och bredden av dessa kurser beror på det universitet som erbjuder dem och det övergripande målet. Introduktionskurser är ett bra sätt att testa vattnet i ett potentiellt studierätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Naturligtvis: Den Jamaican Kulturella Nedsänkning Program

University of the Commonwealth Caribbean
Campusstudier Heltid 2 veckor September 2018 Jamaica Kingston

Detta program är en två (2) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. [+]

Kurs: Den jamaicanska Kultur Immersion Programme

Detta program är en två (2) veckor lång, tre (3) krediterbjudande som utforskar den jamaicanska kulturen genom en intensiv (på campus) studier och praktisk erfarenhet. Bland ämnena finns översikter över de språkliga, historiska, geografiska, sociopolitiska, ekonomiska och konstnärliga uttryck i landet.

[-]

Förberedande Kurs I Italiensk Livsstil, Kultur Och Språk

Accademia del Lusso
Campusstudier Heltid 3 månader October 2018 Italien Milan

Kursens mål: att förbereda studenterna i det italienska språket, lära dem om italiensk kultur och livsstil, och ge kunskap om några grundläggande principer för mode och design. [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har registrerat på en magisterexamen, en-Year Intensive eller tre års studier på Accademia del Lusso. De äger rum under månaderna innan startar varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan deras efterföljande mode eller design kurs på Accademia del Lusso. De tjänar också att hjälpa eleverna att ta det första steget mot en lyckad integration i sin nya sociala och professionell miljö i Milano.

Kursens mål

Att förbereda studenterna i det italienska språket, lära dem om italiensk kultur och livsstil, och ge kunskap om några grundläggande principer för mode och design.... [-]


årskurs Utomlands

Chichester College
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Pulborough Chichester + 1 fler

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 terms.This kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien. [+]

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 termer. Denna kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien.

Du kan studera en nivå eller yrkesämnen med brittiska studenter och förbättra dina språkkunskaper med internationella studenter i allmänhet engelska klasser.

Academic årskurs

Välj mellan 10 diffe hyra ämnes par

B2 engelska krävs för inresa Studera två ämnen med brittiska A-nivå studenter och studera engelska med andra internationella studenter Programmet syftar till att utveckla din akademiska ämneskunskaper och förbättra din engelska. Den tillåter också en hel brittisk studie utomlands erfarenhet Välj paret av ämnen som bäst passar dina intressen och vi kommer att förbereda din studie tidtabell - utrymmen är begränsade, så ansök tidigt Yrkes årskurs ... [-]

Standard Kinesisk Kultur Klass Kurs

Omeida Chinese Academy
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 48 veckor September 2018 Kina Guilin + 1 fler

Genom denna kinesiska kurs ger vi dig det bästa av båda världarna med Mandarin-språket för en halv dag kulturell nedsänkning för den andra hälften! [+]

Omeida Chinese Academy erbjuder ett standard kinesiskt kurspaket, skräddarsydd för dina behov. Vill du lära dig kinesiska i Kina och leta efter den perfekta platsen? Kolla inte vidare!

Vilket produktivt sätt att spendera tid utomlands?

Jag antar att du är en resenär, en digital nomad eller någon som är hungrig för äventyr? Du är i en ålder där du älskar att lära dig nya om nya kulturer och möta nya människor! Kanske kan du lära dig engelska i Kina, du vill träffa en konversation med lokalbefolkningen, berätta för en taxichaufför där du behöver gå, köpa medicin eller berätta för kocken du är vegetarian? Bara problem, du kan inte tala tillräckligt. Låter om rätt?... [-]


Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

IES Abroad
Campusstudier Heltid 12 veckor November 2018 Spanien Granada Marocko Rabat Hongkong + 3 fler

[+]

Föreställ dig att besöka icke-statliga organisationer och andra institutioner som spelar en nyckelroll i dagens Marockos politiska, ekonomiska och kulturella områden. Eller turnera Alhambra i Granada som en del av din studie om islamisk konst och arkitektur.

Vi vill att du ska känna dig hemma i både Granada och Rabat, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i dessa städer. Från bostad till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest engagerande och autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt.

Snabb fakta Centrum : IES Utomlands Granada Stad : Rabat, Granada Land : Marocko, Spanien Programkrediter : 12 hp PO / IR 383 - Samtida problem i arabvästliga intersektioner (hösten, våren) ... [-]

Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campusstudier 1 år July 2018 Israel Tel Aviv

[+]

internationella relationer

Judiska studier

lag

Mellanösternstudier

Samhällsvetenskap

Antagning

Academic Gap Year-programmet är öppet för kvalificerade gymnasieelever.

[-]

Gruppprogram

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 1 - 85 dagar Öppen antagning Costa Rica San Jose

Gruppkurser använder ett vildmarksbaserat klassrum, serviceinlärning och kulturell nedsänkning för att odla ledarskap, teambyggnad och personlig tillväxt i en tvåspråkig miljö. [+]

Spanska språkkurser och kurser är kärnan i vår organisation, vilket visar en Costa Rica som de flesta aldrig kommer att få möjlighet att uppleva.

[-]

Course in AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences

IAS College
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards. [+]

About AQUAS

AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences in Germany by IAS College and Designschule Schwerin:

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards.

Students can go on studying any subject of choice offered by the University of Applied Sciences.

Admission Requirements

Who can apply for AQUAS?

- 11th class or 12th class finished and extra certificate of in the broadest sense technical skills ( internship, any job experience or certificate courses,

e.g. gaming, programming, drawing, Photoshop or in any technicl field)... [-]


Esl Kulturell Exponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Allston

Utforska Boston och upptäck kulturen - allt medan du fördjupa dig på engelska och assimilera till lokalt liv. [+]

"Hej kompis, jag har 2 biljetter till Sox ikväll på Fenway, du intresserad? Ta din damvän, eller du kille vän, spelar ingen roll för mig. "

"Hör du, du har planer senare? Jag tänkte på att fånga en skiva och en kall och sitta av Charles. Låt mig veta, kille. "

Vi lär dig till och med lära dig hur du gör det perfekta lokala accentet - så du kan gå hem som låter som en inbyggd Bostonian!

PROGRAM INNEHÅLL

Utforska språk genom kultur

[-]

Engelska PLUS-kursen

Loxdale English Centre
Campusstudier Heltid 1 - 30 veckor May 2018 Storbritannien Brighton

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska. [+]

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska.

På måndagseftermiddagen har du en veckopress och sedan på onsdag och torsdag eftermiddag studerar du det engelska Plus-ämnet du valt.

Med detta unika program får du en ännu bredare förståelse för det engelska språket på en djupare, kulturell nivå. Du kan välja att studera så många ämnen som du vill, och du kommer att få vänligt stöd och uppmuntran från våra kvalificerade lärare varje steg i vägen.... [-]


Spanska Kurs - Super (20 H / Vecka)

ALICANTE – ELE USAL
Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]


Kurs I Interkommunikation

FutureLearn
Online Deltid 5 veckor January 2019 Storbritannien Storbritannien (UK) Online

Oavsett om du bedriver verksamhet över gränserna eller kulturella regioner, träffa andra människor genom internationella resor, som arbetar i ett mångsidigt, global organisation eller studera utomlands, kan du dra nytta av en bättre förståelse för interkulturell kommunikation. [+]

Oavsett om du bedriver verksamhet över gränserna eller kulturella regioner, träffa andra människor genom internationella resor, som arbetar i ett mångsidigt, global organisation eller studera utomlands, kan du dra nytta av en bättre förståelse för interkulturell kommunikation.

Behärska grunderna i interkulturell kommunikation

Denna gratis online kurs kommer att fokusera på de grundläggande men viktiga begrepp. Det kommer:

hjälpa dig att bättre förstå tvärkulturell komplexitet; odla din medvetenhet om din egen och andras kulturella identiteter; belysa några anmärkningsvärda variationer i kommunikationsstilar och kulturella värden; och skylt vägar att bygga din interkulturell kompetens. Vi börjar med en resa av självinsikt, berätta för varandra våra kulturella berättelser och utforska olika kulturer. Du kommer att bli förvånad över att se hur kulturer har påverkat våra uppfattningar, tänkande, kommunikationsstilar, värderingar och övertygelser. Anpassa sig till nya kulturella sedvänjor som kommer in i ditt liv ... [-]

Love One ... Love All Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Amerikas förenta stater Santa Fe

Din son eller dotter kommer att ha möjlighet att njuta av sin ungdom-livfulla, energiska och nyfikenhet för att utforska de många olika kulturerna på fyra kontinenter. [+]

Vårt program

Ingenting kommer att förbereda dig när du kommer på en lejonhöna som ligger under ett träd i Atosha National Park, Namibia. Detsamma är sant när plötsligt catwalken du har gått i slutet och du står inför "djävulens hals" och en visning av naturens otroliga makt i Iguazú Falls, Argentina / Brasilien. De stora Himalaya kommer att fascinera dig i Darjeeling, Indien, Pokhara och Jomsom, Nepal.

En mer subtil demonstration av världens storhet upplever och lever bland människor i sina unika regioner. Gemenskaper som Varanasi, Indien, Medinas (slutna gamla städer i gamla murar) i Fez, Meknes och Marrakesh, Marocko belyser hur människor har bott kontinuerligt i hundratals år. Att bli en del av det samhället är mest minnesvärt och en uppskattning om hur det är medborgarna fortsätter att leva framgångsrikt.... [-]


Studera Utomlands Europa - 6 Länder I 30 Dagar

Voyager Study Abroad
Campusstudier Heltid 30 dagar June 2018 Amerikas förenta stater Fort Collins

Alla klasser uppfyller eller överträffar ackrediteringskrav i USA och utomlands. Studenter kan ta upp till två tre kreditkurser. Voyager Study Abroad (VSA) sponsras av Endicott International - College of International Studies (CIS) i Madrid och våra utskrifter utfärdar av Endicott College. [+]

Voyager Study Abroad (VSA) är en leverantör av sommarresande - flerstads- och multilandsstudier i Europa. Till skillnad från något annat program fördjupa vi våra deltagare i konsten, historien och kulturen i de städer och länder vi besöker. På sommaren erbjuder vi Voyager Europe - ett livsförändringsprogram som besöker 6 länder - Spanien, Portugal, Italien, Frankrike, Belgien och Nederländerna och 12 städer.Vilka städer ingår i Voyager-programmen?

Voyager Europe studerar i Madrid, Lissabon, Pisa, Florens, Venedig, Rom, Toledo, Segovia, Paris, Bryssel, Amsterdam och Barcelona

Våra klasser:

Alla klasser uppfyller eller överträffar ackrediteringskrav i USA och utomlands. Studenter kan ta upp till två tre kreditkurser. Voyager Study Abroad (VSA) sponsras av Endicott International - College of International Studies (CIS) i Madrid och våra utskrifter utfärdar av Endicott College.... [-]


CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 veckor February 2019 Sydafrika Johannesburg

[+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]