Kurs i Kulturstudier

Jämför 44 kurser i Kulturstudier

Det finns många typer av kurser. Kurser i studier kräver en uppsättning av kurser i kurser som ska genomföras för att slutföra programmet. Kurser kan också tas individuellt. De har vanligtvis en akademisk term.

Vad är en kurs i kulturstudier? Detta fält studerar hur kulturen påverkar, skapar och förvandlar individuella erfarenheter, sociala relationer, makt och vardag. Kurser kombinerar samhällsvetenskapliga och humanistiska styrkor samtidigt som man bygger på metoder och teorier från sociologi, historia, ekonomi, litteraturstudier, kommunikationsstudier och kulturantropologi. Kurser i kulturstudier tenderar att fokusera på perspektiv och praxis i olika kulturer, inklusive asiatiska, afrikanska, amerikanska och latinska regioner. De uppmärksammar ofta klassstrukturen, ideologi, etik, generationer och andra relevanta faktorer.

Studenter av kulturstudier lär sig att blanda teori med forskning och kan bättre förstå människorna kring dem. Dessutom utvecklar eleverna internationella kulturella känslor, vilket gör dem mer känsliga för olika kulturer.

Eftersom kurser kan erbjudas av olika institutioner med varierande mål kan kostnaderna inte vara samma från ett institut till det andra. Om du hittar en kurs som du är intresserad av, kontakta värd för information om kostnader.

Många individer i kulturstudier fortsätter att ha framgångsrika karriärer som artister, politiker, professorer, advokater, förlag, statliga assistenter och forskare. Starka skriftliga och muntliga färdigheter tenderar att göra eleverna berättigade till jobb som copywriters, bibliotekarier, journalister, redaktörer och litterära agenter. Kreativa problemlösningsförberedelser förbereder studenterna för karriär som reklamassistenter, marknadsförare, filmografer och lärare. Bredden och flexibiliteten hos elevernas förståelse av kulturen möjliggör rörlighet bland medieindustrier.

Många kulturstudier är tillgängliga online. Djupet och bredden av dessa kurser beror på det universitet som erbjuder dem och det övergripande målet. Introduktionskurser är ett bra sätt att testa vattnet i ett potentiellt studierätt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

årskurs utomlands

Chichester College
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Pulborough Chichester + 1 fler

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 terms.This kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien. [+]

Mer än bara en språkkurs, Läsåret tillåter Utomlands dig att studera akademiska ämnen tillsammans brittiska studenter. Varaktighet: 1, 2, eller 3 termer. Denna kurs är ett perfekt tillfälle att ha en lucka års erfarenhet i Storbritannien.

Du kan studera en nivå eller yrkesämnen med brittiska studenter och förbättra dina språkkunskaper med internationella studenter i allmänhet engelska klasser.

Academic årskurs

Välj mellan 10 diffe hyra ämnes par

B2 engelska krävs för inresa Studera två ämnen med brittiska A-nivå studenter och studera engelska med andra internationella studenter Programmet syftar till att utveckla din akademiska ämneskunskaper och förbättra din engelska. Den tillåter också en hel brittisk studie utomlands erfarenhet Välj paret av ämnen som bäst passar dina intressen och vi kommer att förbereda din studie tidtabell - utrymmen är begränsade, så ansök tidigt Yrkes årskurs ... [-]

Berkeley International Study Program (BISP)

University of California, Berkeley
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Amerikas förenta stater Berkeley

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer. [+]

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer. BISP tillhandahåller sponsring och det nödvändiga inbjudningsbrevet för att få studentvisum för kvalificerade studenter, som anmäler sig till kurser på avgiftsbelagd basis. Vi erbjuder också ett robust program av aktiviteter och stöd till studenter som får den eftertraktade "Berkeley Experience".

Varje termin sponsrar BISP över 350 besökande internationella studenter från hela världen, som tycker om erfarenheten av att ta lektioner vid den världsberömda UC Berkeley. De brukar göra det bra här och ha en fantastisk upplevelse både i och utanför klassrummet. BISP-studenter överför ofta dessa kurser tillbaka till sina hemuniversiteter för sina examensbehov.... [-]


Esl kulturell exponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Utforska Boston och upptäck kulturen - allt medan du fördjupa dig på engelska och assimilera till lokalt liv. [+]

"Hej kompis, jag har 2 biljetter till Sox ikväll på Fenway, du intresserad? Ta din damvän, eller du kille vän, spelar ingen roll för mig. "

"Hör du, du har planer senare? Jag tänkte på att fånga en skiva och en kall och sitta av Charles. Låt mig veta, kille. "

Vi lär dig till och med lära dig hur du gör det perfekta lokala accentet - så du kan gå hem som låter som en inbyggd Bostonian!

PROGRAM INNEHÅLL

Utforska språk genom kultur

[-]

Mo Gao Grotto Culture Heritage frivillig

Wanderlust Exchange China
Campusstudier 5 veckor May 2019 Kina Shanghai

Mogao grottorna är mest kända för de kinesiska buddhismen grottorna, och tillsammans med Longmen Grottoes och Yungang Grottoes, är en av de tre kända forntida buddhistiska skulpturella platserna i Kina. Som en av världsarvet i Kina innehåller grottorna några av de finaste exemplen på buddhistisk konst som sträcker sig över 1000 år. Som en volontär på Mogao grottor kommer du att lära dig om Mogao Grottos historia och presentera dem för besökare över hela världen. [+]

Översikt

Mogao grottorna är mest kända för de kinesiska buddhismen grottorna, och tillsammans med Longmen Grottoes och Yungang Grottoes, är en av de tre kända forntida buddhistiska skulpturella platserna i Kina. Som en av världsarvet i Kina innehåller grottorna några av de finaste exemplen på buddhistisk konst som sträcker sig över 1000 år. Som en volontär på Mogao grottor kommer du att lära dig om Mogao Grottos historia och presentera dem för besökare över hela världen.

Plats för projektet: Dunhuang, Kina

Starttid: Maj 2019 / Maj 2020

Projektlängd: 5 veckor

Ankomst flygplats: Shanghai Pudong flygplats

Programavgift: 600 USD

Vad ingårBoende - Delat boende / privat rumMat - 3 måltider per dagFlygplats - Hämta och överföraOrientering - Introduktion till Kina, Kultur och Tull, Regler och Förväntningar, Säkerhet, Rese möjligheter, Introduktion till Projekt och Placering, Sightseeing i ShanghaiStöd - 24/7 supportAktivitet - Många kulturella nedsänkningsåtgärder på månadsbasis för praktikanter att känna till den kända kinesiska kulturenVad ingår inteÅterresa flyg från ditt hemland till ShanghaiInrikes transporter i Kina (från Shanghai till Dunhuang)Visa avgiftInternationell försäkringÖvriga personalkostnaderMandarin klasser (vi kan hjälpa dig att anmäla dig till Mandarin klasser om du vill lära dig språket)Krav18-45 år gammalIntermediate nivå av mandarin språkkunskaperGymnasiet examen och högreBra i hälsaRen kriminalregisterAnsökningsprocessSkicka ditt CVIntervju med vår programchefIntervju med frivillig rekryteringsteamVisa ansökan processBoka ditt flygAnländer i KinaansvarLär dig om den rika och fantastiska historien och kulturen i Mogao CavesIntroducera webbplatsens historia till utländska besökare på engelska och hjälp webbplatser med daglig verksamhet [-]

SABBATSÅR

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 65 - 85 dagar February 2019 Costa Rica San José

Vårt gapår och semester erbjudande låter eleverna lära sig och behärska nya färdigheter som de satsar på utmanande expeditioner utanför det traditionella klassrummet. [+]

Våra kvarter år och semester utomlands kurser är idealiska för högskolestudenter och nybörjare på högskolan som vill testa sin hållfasthet och odla sin personliga ledarstil i den unika tropiska vildmarken i Costa Rica, Panama och Nicaragua. Akademisk kredit tillgänglig för dem som ansöker.

Vi har specifikt utformat våra mellanrumsår och terminkurser för att vara annorlunda än andra utomhusprogram, traditionella studier utomlands alternativ eller någon reserupplevelse. Följ med oss ​​och se hur mycket du kan lära dig om dig själv och världen runt dig med de tropiska regnskogarna, floderna och revet som ditt klassrum.

I över 70 år har Outward Bound världen över givit stor inverkan, livsförmåga och ledarskapsutveckling äventyr.... [-]


Love One ... Love All Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Amerikas förenta stater Santa Fe

Din son eller dotter kommer att ha möjlighet att njuta av sin ungdom-livfulla, energiska och nyfikenhet för att utforska de många olika kulturerna på fyra kontinenter. [+]

Vårt program

Ingenting kommer att förbereda dig när du kommer på en lejonhöna som ligger under ett träd i Atosha National Park, Namibia. Detsamma är sant när plötsligt catwalken du har gått i slutet och du står inför "djävulens hals" och en visning av naturens otroliga makt i Iguazú Falls, Argentina / Brasilien. De stora Himalaya kommer att fascinera dig i Darjeeling, Indien, Pokhara och Jomsom, Nepal.

En mer subtil demonstration av världens storhet upplever och lever bland människor i sina unika regioner. Gemenskaper som Varanasi, Indien, Medinas (slutna gamla städer i gamla murar) i Fez, Meknes och Marrakesh, Marocko belyser hur människor har bott kontinuerligt i hundratals år. Att bli en del av det samhället är mest minnesvärt och en uppskattning om hur det är medborgarna fortsätter att leva framgångsrikt.... [-]


Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campusstudier 1 år July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

internationella relationer

Judiska studier

lag

Mellanösternstudier

Samhällsvetenskap

Antagning

Academic Gap Year-programmet är öppet för kvalificerade gymnasieelever.

[-]

Kurs i AQUAS - Akademisk kvalifikation för Högskolan för tillämpad vetenskap

IAS College
Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Tyskland Lübeck

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan. [+]

Om AQUAS

AQUAS - Akademisk kvalifikation för Högskolan för tillämpad vetenskap i Tyskland av IAS College och Designschule Schwerin:

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan.

Studenter kan fortsätta att studera valfria ämnen som erbjuds av Högskolan för tillämpad vetenskap.

Förkunskapskrav

Vem kan ansöka om AQUAS?

- 11: e klass eller 12: e klass färdig och extra certifikat av teknisk kompetens inom bredaste sikt (praktik, eventuell yrkeserfarenhet eller certifikatkurser,

t ex spel, programmering, ritning, Photoshop eller i något tekniskt fält)... [-]


Spanska kurs - Super (20 h / vecka)

ALICANTE – ELE USAL
Campusstudier Heltid 1 vecka Öppen antagning Spanien Alicante

Detta Super kurs ger studenterna möjlighet att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt. Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs. ... [-]


Engelska PLUS-kursen

Loxdale English Centre
Campusstudier Heltid 1 - 30 veckor April 2019 Storbritannien Brighton

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska. [+]

Den engelska Plus-kurser kombinerar vår mycket populära Allmänna Engelska kurs med ett spännande utbud av kulturella och pedagogiska ämnen som konst, trädgårdsarbete, mode, drama, skärmtryck, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska.

På måndagseftermiddagen har du en veckopress och sedan på onsdag och torsdag eftermiddag studerar du det engelska Plus-ämnet du valt.

Med detta unika program får du en ännu bredare förståelse för det engelska språket på en djupare, kulturell nivå. Du kan välja att studera så många ämnen som du vill, och du kommer att få vänligt stöd och uppmuntran från våra kvalificerade lärare varje steg i vägen.... [-]


Förberedande kurs i italiensk livsstil, kultur

Accademia del Lusso
Campusstudier Heltid 3 månader July 2019 Italien Milan

Kursmål: Att förbereda studenter på italienska språket, lära dem om italiensk kultur [+]

Förberedande kurser är tillgängliga för dem som redan har anmält sig till en masters, 1-årig intensiv eller 3-årig kurs på Accademia del Lusso . De äger rum under månaderna före varje läsår, vanligtvis mellan juli och oktober.

Förberedande kurser riktar sig till studenter som vill förbättra sina språkkunskaper innan de påbörjar sin efterföljande Fashion eller Design kurs på Accademia del Lusso . De tjänar också till att hjälpa studenter att ta det första steget mot en framgångsrik integration i sin nya sociala och professionella miljö i Milano.

Kursens mål

Förbereda eleverna på italienska språket, lär dem om italiensk kultur

Några av ämnena undervisas i detta programItalienska Språk: grammatikTekniskt jargong relaterat till modebranschenGjord i ItalienItaliensk kulturStruktureraVaraktighet: 3 månaderDeltidsläge: Heltid (obligatoriskt)Språk: ItalienskaBegränsad klassstorlekIngångskrav... [-]

CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 2 veckor February 2019 Sydafrika Johannesburg

[+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]

Amsterdam - Studie i Amsterdam

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam

Vår studie i Amsterdam-programmet drar nytta av staden [+]

Översikt

Är du ivriga att ta en oberoende, frisk titt på världen - och själv? Låt Amsterdam omdefiniera ditt perspektiv. Denna progressiva stad är känd för sin spännande bidrag till konsten, näringslivet, politiken och socialpolitiken och för dess betydelse i Europas och världens historia.

Vår studie i Amsterdam Programmet utnyttjar stadens unika balans mellan historia och samtida kultur och låter dig strukturera dina studier på den prestigefyllda Universiteit van Amsterdam (UvA) och på IES Abroad Centre.

Med ett starkt fokus på internationalism erbjuder UvA ett brett utbud av kurser för dig att anmäla dig till, inklusive konflikt och kulturell mångfald, globalisering och internationella relationer och sociologi. Du kan också välja mellan IES Abroad kursutbud, studiekonst, holländska språk, forskning och andra ämnen.... [-]


Course about Korea in a Global Context

FutureLearn
Online Deltid 6 veckor Öppen antagning Storbritannien UK Online

Ur ett geopolitiskt perspektiv är Sydkorea som ligger i nordöstra Asien, en region som nästan all säkerhet spänningar i Östasien framträder. Tänk till exempel, den långvariga kinesisk-japanska rivalitet och olösta territoriella tvister i östra Kina havet. [+]

Sydkorea är i ett kritiskt skede, särskilt från globala perspektiv.

Förstå geopolitik och säkerhet

Ur ett geopolitiskt perspektiv är Sydkorea som ligger i nordöstra Asien, en region som nästan all säkerhet spänningar i Östasien framträder. Tänk till exempel, den långvariga kinesisk-japanska rivalitet och olösta territoriella tvister i östra Kina havet. Det sägs ofta att de territoriella tvister mellan Tokyo och Peking har nått en 'kokpunkt'. Dessutom kan de ihållande säkerhetshot som orsakas av Nordkoreas kärnvapen och långdistansmissiler inte tas på allvar.

[-]

Palestina och arabiska studier program

Birzeit University PAS
Campusstudier Heltid Öppen antagning Palestina Birzeit

Den Palestina och arabiska Studies Program (PAS) är ett akademiskt program på Birzeit University som erbjuder internationella studenter möjlighet att kombinera studier av det arabiska språket med samhällsvetenskapliga kurser om Palestina och Arab [+]

Den Palestina och arabiska Studies Program (PAS) är ett akademiskt program på Birzeit University som erbjuder internationella studenter möjlighet att kombinera studier av det arabiska språket med samhällsvetenskapliga kurser om Palestina och arabvärlden. Internationella studenter genomför sina studier samtidigt upplever första sidan de politiska och sociala verkligheten på marken.

Ritning på dess rekord av ansedda språk och samhällsvetenskapliga professorer har Birzeit University producerat denna omfattande internationell studie program, som erbjuder ackrediterade kurser av akademisk kvalitet, tillsammans med en rad fritids föreläsningar och studiebesök. Året-runt-program består av tre terminer, två vanliga terminer och en intensiv sommarterminen. Studenter kan skriva in sig vid början av varje termin. PAS Programmet är öppet för studenter och akademiker från hela världen, som arbetar i ett område som är relaterat till Mellanöstern, och de som vill få en fördjupad kunskap om regionen, dess språk och kulturer.... [-]