close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Latinamerikanska studier 2021 i Veracruz i Mexiko

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne. En student som strävar efter att ha en karriär för att lära sig spanska kan ta kurser i spanska studier. Denna disciplin täcker inte bara det spanska språket i sig men kan också omfatta de olika k… Läs mer

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

En student som strävar efter att ha en karriär för att lära sig spanska kan ta kurser i spanska studier. Denna disciplin täcker inte bara det spanska språket i sig men kan också omfatta de olika kulturella aspekterna i många spansktalande länder.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Be om information Kurser i Latinamerikanska studier i Veracruz i Mexiko 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Heroica Veracruz, Mexiko

Erbjuder sex nivåer av spanska.

Erbjuder sex nivåer av spanska. -
Kurser
Heltid
2 - 6 veckor
Engelska, Spansk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här