ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Ledarskap på deltid i Rumänien 2020/2021

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

De som studerar ledarskap kan ofta ta en mängd olika ledande befattningar inom företag, myndigheter, ideella grupper eller andra organisationer. Detta ämne innebär studier av vad som gör en bra ledare och hur ledarskap kan förvärvas.

Rumänska universitetsexamina mycket uppskattade och erkända i Europa och utanför, lägsta terminsavgifter och levande kostnaderna i Europa. Rumänerna har en gammal och rik historia, speciellt i huvudstaden Bukarest med sina 2 miljoner invånare. Internationella studenter är villiga att studera i Rumänien kan ansöka antingen till ministeriet för utbildning och forskning eller att den valda rumänska universitetet, i syfte att få antagningsbesked.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Ledarskap på deltid i Rumänien 2020/2021

2 Resultat i Ledarskap, Rumänien Filter

Teambuilding

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurser
<
Deltid
<
3 dagar
Campusstudier

Detta program kommer att analysera frågor som: varför lagarbete är så viktigt och hur man använder teamwork effektivt sätt för att uppnå bättre resultat på kortare tid. ...

Läs mer

Management och ledarskap stil

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurser
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Enligt Paul Hersey, måste chefer hantera en mängd olika människor. Som chefer måste de erkänna och anpassa sin ledarstil för att hantera människor som arbetar för dem just nu. ...

Läs mer