ACADEMICCOURSES

Sök bland de 9 mest populära kurserna i Litauen 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Litauen 2020

sökresultat funna Filter

Online Engelska kurser

English Language Lab
Internet Deltid Öppen antagning Litauen Vilnius

Dessa kurser är mycket praktiskt som våra elever inte behöver lämna sina hem eller kontor för att studera engelska. Även under dessa kurser varje elev får en personlig lärare som arbetar individuellt med studenten att fokusera på de viktigaste färdigheter förbättras. Vi ger inte pre-filmat filmer, vi följer de mest avancerade undervisningsmetoder och ge lärarledda lektioner.

Från 0 till CPL med ATPL (fryst)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campusstudier Heltid September 2020 Litauen Vilnius

Vad du får? - CPL - Commercial flygcertifikat med - (IR), instrument, (ME) Multi motorstyrkan, "Frozen" ATPL - trafikflygarcertifikat flygcertifikat (teoretisk kurs) med minst 200 flygtimme.

Mcc - multi-besättningssamarbete kurs (flygplan)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campusstudier Heltid September 2020 Litauen Vilnius

Multi Crew Co-Operation kursen är viktigt att flyga som ett flygbolag besättningsmedlem i Multi Pilot Flygplan (MPA). Krävs (eller är betydande fördel) ska fyllas i av de flesta flygbolag innan en intervju MCC kurs.

Typbehörighet utbildningar

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campusstudier Heltid Deltid 30 - 45 dagar September 2020 Litauen Vilnius + 1 fler

EASA godkänd litauiska ATO "Pilotu Mokykla" har etablerat typ rating utbildningsprogram för alla av de mest populära västerländska flygplan typer som används vid civil luftfart.

Flygplan och helikopter privat flygcertifikat PPL (A) (h)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campusstudier Heltid September 2020 Litauen Vilnius

Syftet med Private Pilot PPL (A) -kursen är att utbilda eleven att flyga på ett säkert och effektivt under visuellflygreglerna.

Flyginstruktör utbildning fi (a)

Baltic Aviation Academy
Campusstudier Kontakt Skolan Litauen Vilnius

Känner du en djup passion för flyget? Du har redan vunnit CPL (A), ATPL (A) eller PPL (А) men ändå inte kan sitta på ett ställe? Tänk om vi sagt att du kan göra mycket mer med det? Tänk om vi sagt att du kan göra mycket mer med det?

Typbehörighet utbildningar

Baltic Aviation Academy
Campusstudier September 2020 Litauen Vilnius

Baltic Aviation Academy har utvecklat utbildningsprogram för den stora majoriteten av de mest populära västerländska typen flygplan, ofta är den första i regionen att införa typbehörighet program för de nya flygplanstyper.

Modulärt CPL (CPL (a)) utbildning

Baltic Aviation Academy
Campusstudier 805 timmar September 2020 Litauen Vilnius

Modular Commercial Pilot License Utbildning är avsedd för dem som vill harmonisera behov med möjligheter.

ATPL integrerad utbildning

Baltic Aviation Academy
Campusstudier 20 - 25 månader September 2020 Litauen Vilnius

Integrerad Airline Transport Pilot License (ATPL (A)) Training Program är ett intensivt träningsprogram, som syftar till att hjälpa studenter med liten eller ingen tidigare flygerfarenhet för att gå till cockpit av kommersiella flygplan förr.