$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kurser i Livsmedelshygien

Kurser kan överbrygga en akademisk klyfta eller leverera ytterligare kunskaper och färdigheter för dem som redan har en karriär. Beroende på studiernas fokus kan en kurs ta sex månader till två år att slutföra. Vad är kurser i mat och dryckes hygien? Dessa kurser är utformade för att förbereda eleverna att arbeta i olika aspekter av mat och dryckeservice. Renlighet och säkerhet är… Läs mer

Kurser kan överbrygga en akademisk klyfta eller leverera ytterligare kunskaper och färdigheter för dem som redan har en karriär. Beroende på studiernas fokus kan en kurs ta sex månader till två år att slutföra.

Vad är kurser i mat och dryckes hygien? Dessa kurser är utformade för att förbereda eleverna att arbeta i olika aspekter av mat och dryckeservice. Renlighet och säkerhet är absolut nödvändigt i denna arbetssätt, och studenterna kommer att få de färdigheter som krävs för utmärkt hygien. Ämnena i många av kurserna inkluderar att använda säkra ingredienser, öva bra personlig hygien, hantera och lagra mat säkert och upprätthålla renlighet av serviceområden, utrustning och redskap. Vissa program kan innefatta praktiska övningar i en lab-liknande miljö eller i ett riktigt matbetjäningsområde.

Studenter som tar mat och dryckes hygienkurs får färdigheter som organisation, trygg mathantering och lagarbete. Dessa förmågor kan förbättra kandidaternas jobbutsikter och hjälpa dem i deras personliga liv också.

Det varierar från plats till plats, men många hygienkurser är vanligen ganska korta och billiga. Det finns dock en mängd faktorer som är inblandade i den totala kostnaden, så studenterna ska komma i kontakt med skolorna direkt för att fråga om ekonomiska krav.

Kursen kan hjälpa eleverna att hitta ett arbete inom en mängd olika områden, beroende på utbildningsnivå och erfarenhet. Intressepositioner kan omfatta matberedningsassistent, busser, matstallassistent och köksassistenter. För de med mer erfarenhet kan jobbtitel vara kock, bartender, matstalloperatör, restaurangserver, kock, souskock, konditor, kökshandledare, matleverantör och mat- och dryckeschef. Arbetsgivare kan inkludera restauranger, barer, hotell, orter, evenemangscentra eller matfordonsägare.

Denna kurs kan vara tillgänglig på en plats nära dig eller till och med online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Lakes College West Cumbria
Workington, Storbritannien

Med ständigt ökande besökare till Lake District varje år finns det ett växande utbud av karriärmöjligheter i hela regionen; från att arbeta utomhus till att arbeta i köket, ka ... +

Med ständigt ökande besökare till Lake District varje år finns det ett växande utbud av karriärmöjligheter i hela regionen; från att arbeta utomhus till att arbeta i köket, karriärvägarna i dessa ämnen är olika, vilket ger plats för alla slags ambitioner och passioner. -
Kurser
Engelska
Campusstudier
 
Australian Institute Of Food Safety
Sydney, Australien

Uppfyll dina lagkrav och skydda dina kunder med kursen för livsmedelssäkerhetschef som rekommenderas av hälsoinspektörer och godkänd av råd.

Uppfyll dina lagkrav och skydda dina kunder med kursen för livsmedelssäkerhetschef som rekommenderas av hälsoinspektörer och godkänd av råd. -
Kurser
Engelska
Jan 2022
Campusstudier