$close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Livsmedelsteknik i Europa 2022

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.Europa är den sjätte största k… Läs mer

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kurser i Livsmedelsteknik i Europa 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och ... +

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och dryckesanläggningar, integrerade eller inte i hotellenheter, vilket säkerställer servicekvalitet, optimeringsresurser och maximerar företagets lönsamhet. -
Kurser
Heltid
2 år
Engelska, Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Utforma, planera och genomföra, autonomt eller under vägledning, tekniska tillverkningsprocesser och råvaror och produktionskvalitetskontroll och säkerhet, lagerhantering och ... +

Utforma, planera och genomföra, autonomt eller under vägledning, tekniska tillverkningsprocesser och råvaror och produktionskvalitetskontroll och säkerhet, lagerhantering och fysikalisk-kemisk och mikrobiologisk analys av livsmedel i livsmedelsindustrin. Tolkar och samordnar konsumenternas förväntningar och den regionala / nationella marknaden i utvecklingen av nya livsmedel. -
Kurser
Engelska, Portugisiska
Campusstudier
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Tyskland Online, Tyskland

Utbildningen för diet matlagning CCI är ett annat sätt för kockar yrkesverksamma inom området för hushålls- och näring samt för sido aktörer med yrkeserfarenhet, för att öka d ... +

Utbildningen för diet matlagning CCI är ett annat sätt för kockar yrkesverksamma inom området för hushålls- och näring samt för sido aktörer med yrkeserfarenhet, för att öka din attraktionskraft på arbetsmarknaden. -
Kurser
Heltid
24 månader
Tysk
Internet