$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Livsmedelsteknik i Portugal 2022

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de… Läs mer

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

De mest populära kurserna i Livsmedelsteknik i Portugal 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Portugal
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och ... +

Kursen syftar till att utbilda specialiserade seniortekniker för att styra, samordna och kontrollera verksamheten och verksamheten för mat- och dryckstjänster i catering- och dryckesanläggningar, integrerade eller inte i hotellenheter, vilket säkerställer servicekvalitet, optimeringsresurser och maximerar företagets lönsamhet. -
Kurser
Heltid
2 år
Engelska, Portuguese (Portugal)
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Utforma, planera och genomföra, autonomt eller under vägledning, tekniska tillverkningsprocesser och råvaror och produktionskvalitetskontroll och säkerhet, lagerhantering och ... +

Utforma, planera och genomföra, autonomt eller under vägledning, tekniska tillverkningsprocesser och råvaror och produktionskvalitetskontroll och säkerhet, lagerhantering och fysikalisk-kemisk och mikrobiologisk analys av livsmedel i livsmedelsindustrin. Tolkar och samordnar konsumenternas förväntningar och den regionala / nationella marknaden i utvecklingen av nya livsmedel. -
Kurser
Engelska, Portugisiska
Campusstudier