Kurs i Livsmedelsvetenskap

Jämför 90 kurser i Livsmedelsvetenskap

Livsmedelsvetenskap

En mat-och dryckesstudier kurs kan ge personer med den hjälp som behövs för att lära sig att arbeta i den här branschen, både i skapandet och i produktionsanläggningarna i samband med detta område.

Vad är en mat och dryck studier?

En mat-och dryckesstudier Kursen förbereder den studerande för att skapa recept, men också lära sig att förbereda, sälja, flaska, och på annat sätt marknadsföra ett företag på detta område. Denna typ av kurs är ofta en del av ett program för ytterligare kulinarisk konst utbildning.

Vilka är fördelarna med att ta en mat och dryck studier?

Att ta den här kursen förbereder studenten för avancerad utbildning inom detta område. Studenten kommer att bättre kunna arbeta inom området, samt att hantera management positioner.

Hur mycket kostar det att ta en mat och dryck studier?

Kostnaden kommer att variera kraftigt. Med detta förstås som en en-off-program är ofta billiga, men det kan också vara en del av en större kulinarisk konst program. Detta skulle kosta betydande mer.

Vilka är kraven för en mat och dryck studier?

I vissa fall kommer studenterna att behöva anmäla dig till en kulinarisk konst program för att komma in i dessa program. I andra fall är det inte nödvändigt eftersom programmet kan vara tillgängliga utan direkt tillträde till en kulinarisk program.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med mat och dryck studier?

Med den här kursen kommer att hjälpa individer att arbeta i industrin eller för att få en kulinarisk konst grad.Det skulle kunna hjälpa till med karriären i en chefsposition.

Varför ta en online-mat och dryck studier?

En mat-och dryckesstudier kurs är en som kan tas på nätet. Om du gör det gör det möjligt för eleven att få sin utbildning i sin egen takt, samt lära sig hemifrån.

Om att ta en mat och dryck studier?

Mat och dryck studier finns på nätet genom specialiserade skolor, samt genom de flesta högskolor, universitet och specialiserade skolor som erbjuder kulinariska konstprogram.

Hur man ansöker till en mat och dryck studier?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningsenheten på skolan för ditt barn direkt genom att fylla i denna ledning form.

 

 

Läs Mer

Matlagningskonst

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 2 månader March 2019 Kroatien Sisak

Culinary Arts kursen är vårt flaggskeppsprogram och är idealiskt för dem som planerar en professionell karriär inom matindustrin eller överväger en karriärförändring. Under denna tvåmånaders kurs får studenterna en övergripande förståelse för matlagningsmetoder och tekniker som används i franska och italienska köket, och en djupare förståelse av HoReCa-industrin och standarder, livsmedelshygien och restaurangförvaltning. Kursen är mycket praktisk och studenter spenderar 80% av klasstiden i köket och får erfarenhet av kött, skaldjur, pasta, bakverk och mycket mer. Dessutom tar eleverna klasser i enologi och vinparing. I slutet av kursen kan eleverna välja att praktikera i en elitrestaurang eller hotell i Kroatien. [+]

Kurs: Kulinarisk Konst

Under detta tvåmånadersprogram får deltagarna en bred och intensiv utbildning i professionell matlagning och bakverk. Den dynamiska kursplanen är utformad för personer som vill förbättra sina kulinariska färdigheter eller som riktar sig mot en karriär inom professionell gastronomi. Programmet tar en praktisk inriktning på matlagningsteknik, med dagliga matlagningslaboratorier som kompletterar lektioner, samt flera fältturer till lokala matproduktionscenter och gästföreläsningar från att besöka kroatiska och internationella kockar. Studenterna kommer att få den grundläggande kunskap som krävs för att börja arbeta i ett kulinariskt yrke. Eleverna kommer att lära sig om termisk och mekanisk matförädling, identifiera ingredienskvalitet, kryddor, knivarbete, skapa kvalitetsrestauranger menyer, ordna och servera rätter, professionella matlagningsstandarder, matportioner, matbevarande och gastronomins historia. Tillsammans med de professionella färdigheter som eleverna lär sig under detta program kommer de också att få möjlighet att träffa framgångsrika kockar som arbetar i modern gastronomi och bilda ett nätverk med professionella inom branschen. Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket. ... [-]


Professionella kockkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 8 veckor Öppen antagning Thailand Bangkok + 1 fler

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert. [+]

Internationella Culinary Training Programs

"Lär dig att laga mat som en thailändsk kock"

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Culinary Training School

Utbildning för jaktkockar, nya restaurangstarter och de som vill lära sig att laga thailändska som en thailändsk.

Vår akademi

Våra professionella kulinariska träningslokaler är nya och helt luftkonditionerade. Varje kockstudent har sin egen träningsstation komplett med gasfrysare, granitmatlagning, diskbänk och matplats. I träningschefen är stationen instruktörens demonstrationsstation där alla recept är förberedda och demonstreras av kockinstruktören.... [-]


Franska köket

Ecole Ritz Escoffier
Campusstudier Heltid 3 dagar March 2019 Frankrike Paris

Avancerade nivåutbildningar som är utformade för etablerade servicepersonal inom livsmedelsområdet. [+]

Avancerade nivåutbildningar som är utformade för etablerade servicepersonal inom livsmedelsområdet.

Varaktighet: 3 dagarAntal timmar: 21 timmarPris: 1.800 € (inkl. Moms)

Ett certifikat delas ut till praktikanten i slutet av varje träningsprogram.

Sessionerna kommer att hållas under förutsättning att minst 4 studenter är registrerade.

Charcuterie

Konsten av kokta och härda kött

Gå in i världen av charcuteri genom vårt 3-dagars träningsprogram och bli en expert på hantverkare.

KursmålLär dig att devein, marinera och laga foie grasLär dig hur du debonerar kött och fjäderfä och gör fyllningar och geléerUpptäck kreativa tekniker för att plätera och presentera ett aptitretande stekpapperPå programmetTerriner, pâtés en croûte, ballotiner och lyxfoie grasBoudin korv, salami och paupiette köttrullar... [-]

Kort kurs i matlagning för hälsan i Frankrike: från fält till tallrik

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 4 - 8 veckor May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate [+]

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate Mål

Delta i en intensiv, tvärvetenskapligt program som kombinerar kulinarisk konst, vårdvetenskap och yrkespraktik samtidigt upptäcka den franska produktionen hållbar mat.

Få praktisk, internationell erfarenhet samtidigt tjäna college krediter. Fördjupa dig i den franska kulturen.

Datum

På Campus Program: 17 maj - 16 jun 2017 Praktikprogram: 19 juni - 19 juli 2017

Behörighetskrav

Junior, seniorer eller Master examensstuderande i Life Sciences, jordbruk, livsmedel, kost, folkhälsa, dietetik mm från en ackrediterad institution.

För icke-engelska som modersmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papper (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk matlagningskurs

Accademia Leonardo Salerno
Campusstudier March 2019 Italien Salerno

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningskurser undervisade av kockar som har nationell och internationell erfarenhet. [+]

Kursen Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningskurser undervisade av kockar som har nationell och internationell erfarenhet./>

Kursen äger rum från måndag till fredag ​​från 9:00 till 14:30 och är indelad i två delar: från 9:00 till 11:00 kommer du att delta i en italiensk kurs på Accademia Leonardo som kommer att fokusera på professionellt ordförråd som används i köket .

Det finns en 15-minuters paus, då lagas matlagningskursen från kl. 15.15 till 14.15 på Accademia

Leonardo's kök. Under matlagningskursen får eleverna möjlighet att lära sig de grundläggande teknikerna för italiensk mat.... [-]


Sommar praktik i Florens

Accademia Riaci
Campusstudier Deltid 2 - 4 veckor October 2019 Italien Florence

ädelstenar [+]

Lev och studera i en av de mest beundrade städerna i världen - Florens.Medan du får ut det mesta av italiensk kultur och livsstil, tjänar du överlåtbara krediter.

ädelstenar

På bara 2 eller 4 veckor kan du uppleva och lära dig italiensk kultur av ditt val. Praktikutbildningen kommer säkerligen att stärka dina karriärmöjligheter.

Denna roliga, praktiska kurs läses i det engelska språket.

Kursöversiktädelstenar

Utforska din egen konstnärliga smak genom praktikupplevelse i Florens, centrum av renässansskonst

Tillbehör med ädelstenar (innehåller några behandlade ädelstenar) djärvt accentuerade med sin naturliga nyans (silver som används för kedja och delar) och - Vad sägs om design och skapa din egen och enda en i världen smycken med din birthstone eller dina favoritstenar?... [-]


Fransk choklad

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Frankrike Yssingeaux

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster. [+]

Lyssna på grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att producera choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutför din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ80% hands-on20% teorimodulerChokladKonfektyrChokladbaserade bakverkKonstnärlig choklad och sockerbitarBufféberedning och tentamenVaraktighet... [-]

VÄSTLIG GRUNDLÄGGANDE KULTUR

Thai Chef School
Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Thailand Bangkok

För dem som vill lära sig grundläggande kulinariska färdigheter, västerländsk matlagningsteknik, såser och västerländska rätter [+]

Professionell - Intensiv - Autentisk

Ackrediterade av thailändska utbildningsministeriet

För dem som vill lära sig grundläggande kulinariska färdigheter, västerländsk matlagningsteknik, såser och västerländska rätter

praktikplatser

Denna intensiva 7-veckors kurs är utformad för att introducera både thailändska och internationella studenter till grundläggande kulinariska färdigheter, tekniker och franska, italienska, amerikanska och spanska kök. Klasser utförs huvudsakligen på engelska. Efter examen kan eleverna välja att arbeta som praktikanter på ett hotell / hotell i upp till 3 månader. Detta är en betald praktikplats. Praktikplatser är inte obligatoriska. Stöd till arbetsplatser tillhandahålls gratis för studenter som har avslutat kursen. Klasserna är små, och mycket personlig uppmärksamhet är tillgänglig.... [-]


Hotel Management and Catering Supervision Program

Kasa High School
Campusstudier Heltid September 2019 Cypern Nicosia

Kasa High School är vår sekundära högstadium grundad 1961. Vi accepterar utländska elever från 16 år och upp till 20 år som har slutfört 10: e klassen, gymnasiet i sitt land. Med ett KHS-lämnande certifikat kommer de lätt att bli antagna till alla universitet eller högskolor över hela världen. [+]

De mest populära kurserna i Livsmedelsvetenskap. Hotel Management and Catering Supervision

(för elever)

Utländska elever från 17 och en halv till 21 år kommer att accepteras under Hotel Management and Catering Supervision. Det är ett utmärkt tillfälle för sökande som vill fortsätta sina studier på gästfrihetsområdet och senare utveckla en karriär inom gästbranschen.

Kasa High School är en privat utbildningsinstitution på Cypern med licens för gymnasieutbildning.

Skolförlängare tilldelas ett skola lämnar certifikat och de kan anmäla sig till någon högskola eller universitet för vidare studier.

Inträdet är öppet varje januari, juni och oktober.... [-]


Kurs: Kommersiell matlagning plus Externship

Culinary Tech Center
Campusstudier Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater New York White Plains + 2 fler

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält. [+]

Översikt

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält.

Kommersiell matlagning Plus Externship: 600 timmar

Med fokus på praktisk lärande framhäver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiska sidan av kommersiell matberedning. Kandidater från detta program är väl förberedda för karriärer i restauranger, företag och andra livsmedelsavdelningar och för inträdesnivåer, inklusive prep cook, line cook eller garde manger. Obligatoriska kurser för Commercial Cooking Plus Externship-programmet är följande:... [-]


Artisan Gelato 1 vecka Program

Manuelina Culinary
Campusstudier Heltid 1 vecka April 2019 Italien Brescia

Italienska gelato är definitivt en synonym för italiensk mat och stil. Därför växer efterfrågan på traditionell gelato kontinuerligt och blir en lönsamare affärsmöjlighet över hela världen. Under ledning av de bästa Master Gelato Makersna i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda primärt italienska Gelato-smaker. Från den mest traditionella till den mest innovativa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av högkvalitativa ingredienser. [+]

Programöversikt

Italienska gelato är definitivt en synonym för italiensk mat och stil. Därför växer efterfrågan på traditionell gelato kontinuerligt och blir en lönsamare affärsmöjlighet över hela världen. Under ledning av de bästa Master Gelato Makersna i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda primärt italienska Gelato-smaker. Från den mest traditionella till den mest innovativa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av högkvalitativa ingredienser.

detaljerStartdatum: 29 april 2018Längd: 1 veckors program, 9:00 - 16:00Språket engelskaVar: Brescia, ItalienAdress: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal per klass: 20Kostnad: € 2.500

Din 1-veckors resväg inkluderar *:... [-]


Italiensk matlagningskurs

In Florence Academy
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 20 veckor Öppen antagning Italien Florence + 1 fler

Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns en provsmakning. [+]

Italiensk matlagning - grundkurs

Den Grundläggande italiensk matlagningskurs består i framställningen av en komplett italiensk meny (2 typiska italienska rätter + 1 dessert). Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns det en provsmakning.

Grundkurs funktioner: Lektioner (en vecka): 5 praktiska lektioner i veckan (två matlagning sessioner, varje tisdag och torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minuter Entry nivåer: 0-9 Varaktighet: Från 1 till 12 veckor Finns även på engelska. Kurspriset (per vecka): 70 EUR Anmälan Avgift: Nej anmälningsavgift debiteras om en elev är inskriven i en kurs i italienska. Om studenten studerar i denna kurs utan att ta en språkkurs kommer det att finnas en 15 € återbetalas inskrivningsavgift. Detta € 15 avgift ska betalas endast en gång ska studenten skriva in sig i mer än en extra kurs (dvs. studerar vid Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk matlagning - Professionell Course ... [-]

Gourmet kortkurser

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Öppen antagning Kanada Ottawa

I över ett sekel har Le Cordon Bleu gjort det möjligt för ambitiösa matlagare att göra sina ambitioner till verklighet. Även om många Le Cordon Bleu-studenter redan har några [+]

Gourmet Kortkurser

I över ett sekel har Le Cordon Bleu gjort det möjligt för ambitiösa matlagare att göra sina ambitioner till verklighet. Även om många Le Cordon Bleu-studenter redan har någon kulinarisk upplevelse, kommer ett stort antal från olika akademiska discipliner och professionella bakgrunder . Några letar efter att starta en ny karriär, och andra ser ut att kombinera sina intressen eller avancera i deras nuvarande yrke. Våra studenter strävar efter framgångsrika karriär inom en mängd olika områden, inklusive restaurangkök, catering, restaurang- och hotellhantering, journalistik, konsultation, matservice, matstyling och utbildning.

Några av våra kommande kurser är: Molecular Gastronomy - Avancerad Cuisine Techniques Första demonstration: måndag 14 augusti 2017 | 17:00 till 19:00 Andra demonstration: måndag 2 oktober 2017 | 17:00 till 19:00 Klocka som våra kockar visar de senaste molekylära gastronomitrenderna i köket! Demonstrationen kommer säkerligen att stimulera din kreativitet i köket med hjälp av de senaste avancerade teknikerna. Tour De France - Cuisine måndag 18 september 2017 till torsdag 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har ett rykte som destination för utmärkt mat av en anledning! Fransk matlagning har utvecklats över landets långa historia med varje region som har sina egna distinkta livsmedel och unika ingredienser. Det finns tolv stora regioner i Frankrike när det gäller mat och varje dag på kursen kommer du att täcka tre. Du kommer att lära dig klassiska tekniker av en Le Cordon Bleu Chef och du kommer då in i det praktiska köket för att förbereda valda menyer som markerar det... [-]


Hem Professionellt Program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campusstudier Deltid 3 månader October 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Home Professional Programmet är ett 3-månaders program för att hjälpa studenter som håller heltidsjobb eller inte kan delta i ett heltidsutbildningsprogram, men som älskar båten och är angelägna om att driva en kulinarisk karriär. [+]

Home Professional Programmet är ett 3-månaders program för att hjälpa studenter som håller heltidsjobb eller inte kan delta i ett heltidsutbildningsprogram, men som älskar båten och är angelägna om att driva en kulinarisk karriär. Huvuddragen i programmet är: • Programmet levereras via 40 intensiva klasser, 3 gånger i veckan på kvällarna.

• Det kondenserade programmet är härlett från det professionella programmet och täcker många av samma matlagningstekniker som omfattas av heltids professionella program.

• Programmet fokuserar på att undervisa alla grundläggande tekniker för matlagning och mathantering och förbereder eleverna att bli professionella kockar som är lämpliga för inträdesnivåer (commis) i alla restaurangkök globalt.... [-]


Siena - Business

IES Abroad
Campusstudier Heltid 12 veckor January 2019 Italien Siena

Vår verksamhet [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.750.

Vårt Siena-företag

Korsningen mellan kultur och matlagning sker till nästa nivå i Toscana, där traditionell mat och vin inte bara är en stor del av den kulturella identiteten utan också en viktig ekonomisk bidragsgivare.

Vår verksamhet

Du kommer att bo i den välkomnande staden Siena, hem till många specialmatar, inklusive handvalsad pici-pasta, crostini med kycklinglever och panforte-nöt- och fruktkaka tillverkad av lokala kvalitetsdrivna producenter. Det är här att du anmäler dig till fyra kurser för totalt 12 poäng där du kommer att undersöka hur affärs- och ekonomiska begrepp vävs in i tyget i den italienska livsmedelsindustrin. Tänk dig att utforska globala marknadsstrategier en dag och besöka en lokal Brunello-vinproducent med internationell distribution nästa. Vad sägs om att studera EU: s jordbrukspolitik och sedan prata med ägaren till en agriturismo gård om hur dessa policyer påverkar sin verksamhet? Välkommen att studera utomlands!... [-]