ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Ljusdesign i Spanien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Studenter som är intresserade av att lära sig att använda ljus för att lägga till estetiken i ett visst utrymme kan överväga området för belysningsdesign. Många program kombinerar teori och praktik för att ge eleverna en bred förståelse för hur ljus interagerar med olika miljöer.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära kurserna i Ljusdesign i Spanien 2020

2 Resultat i Ljusdesign, Spanien Filter

CSP i Smart Lighting

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kurser
<
Deltid
<
3 månader
Engelska
Campusstudier

CSP (Continuing Study Program) i Smart Lighting ger en omfattande bild av de senaste innovationerna inom belysning och smarta och digitala belysningssystem.

Läs mer

Forskarexamen inom inredning ljusdesign

Bau Design College of Barcelona
Kurser
<
Heltid
Spansk
Campusstudier

Belysning är verktyget enligt inredningsarkitekt som är nödvändig för fastställandet av projektets mål och för att ge karaktär till utrymmet. Denna disciplin är ofta relaterad ...

Läs mer