ACADEMICCOURSES

Jämför 3 kurser i Ljusdesign

Kurser i ljusdesign är ett bra val för personer som har starka matematiska färdigheter och ett intresse för naturvetenskap, teknik och arkitektur. Dessa kurser kan ge en språngbräda till en praktikplats inom ljusdesign industrin, eller de kunde fungera som ett förberedande steg i att få en examen i ljusdesign.

Vad är en kurs i ljusdesign? Det finns många klasser finns i denna kategori, allt från korta en-termin klasser till längre, mer intensiva program, till exempel ett 1-års studier. De flesta kurser kommer att innehålla element från arkitektur, bygga design och inredning. Beroende på personligt intresse, kanske studenten väljer en klass i teater ljusdesign, inredning ljusdesign, byggnadskonstruktion, 3D-modellering och arkitektonisk ljusdesign.

Studenter inskrivna i någon av dessa kurser kommer sannolikt lär värdefulla kunskaper som hur man använder belysning för påverkan (teaterbelysning) eller hur man använder konstgjorda och naturligt ljus för permanent belysning, exempelvis i att bygga arkitekturen. Studenter som väljer en klass i inredningsbelysning, till exempel, kan läras principer för riktad belysning och studieteorier färghantering och rymdhantering med hjälp av belysning.

Kostnader i samband med att ta en kurs i ljusdesign kan variera mycket beroende på skolan, landet och längden på programmet. Potentiella studenter bör forskning sina alternativ och kontakta skolan som bäst motsvarar deras behov.

Efter att ha avslutat en ljusdesign Naturligtvis kan en student få arbete som praktikant på teaterbelysningsområdet, till exempel i samförstånd eller scen belysning för dans, opera, TV eller film.Studenter som vill arbeta inom området arkitektur kan finna en praktikplats inom byggnaders utformning. Men att arbeta som ljusdesigner, är minst en kandidatexamen i ljusdesign vanligtvis krävs.

På grund av händerna på natur ljusdesign, online-alternativ är inte tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

 

3 Resultat i Ljusdesign Filter

CSP i Smart Lighting

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kurser
<
Deltid
<
3 månader
Engelska
Campusstudier

CSP (Continuing Study Program) i Smart Lighting ger en omfattande bild av de senaste innovationerna inom belysning och smarta och digitala belysningssystem.

Läs mer

Ljusdesign - ackrediterad certifikatkurs (online)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
8 månader
Engelska
Internet

Ackrediterad ljusdesign kurs - CERTIFIED Lighting Designers kan tjäna stort i belysningsdesignindustrin. Online kurser, ingen erfarenhet eller kvalifikationer krävs

Läs mer

Forskarexamen inom inredning ljusdesign

Bau Design College of Barcelona
Kurser
<
Heltid
Spansk
Campusstudier

Belysning är verktyget enligt inredningsarkitekt som är nödvändig för fastställandet av projektets mål och för att ge karaktär till utrymmet. Denna disciplin är ofta relaterad ...

Läs mer