Kurs i Luftfart

Jämför 166 kurser i Luftfart

Luftfart

Enskilda kurser kan vara ett bra sätt för eleverna att lära sig en värdefull kunskap inom en kortare tidsperiod. Båda fokusområden och banlängder kan variera kraftigt, så att eleverna en flexibel inställning till deras scheman. I många fall kan enskilda kurser tas utöver sin totala akademisk inriktning, vilket ger en väl avrundad utbildning.

Vad är en kurs inom flyget? För blivande piloter, kan en flyg naturligtvis vara det perfekta sättet att inleda en lång och framgångsrik karriär. Denna kurser innehåller en mängd nödvändig utbildning för piloter, inklusive dem som söker arbete med kommersiella flygbolag och förberedelse för flyginstruktörsprogram. Kurser täcker en rad ämnen, från att inleda registreringsprocessen till själva flygträning. Student kan få tillgång till angelägna insikter från yrkesmän, samt lära sig mer om praktiska flyg kunskap.

Studerande kurser luftfarts kommer sannolikt att bli invigt en mängd spännande möjligheter över hela världen. Denna kurser ger också eleverna möjlighet att starta egna företag som utnyttjar den kunskap periodiseras under hela studietiden, samt att arbeta inom flygindustrin i en mängd olika funktioner.

I likhet med andra typer av kurser, kan studieavgifter påverkas av ett antal faktorer. Dessa kan bestå av läroanstalten där kurser äger rum, samt den totala längden på den aktuella kursen. Varje student måste ta hänsyn till dessa faktorer när de fattar beslut.

Fält luftfart kan ge en mängd olika spännande karriärmöjligheter för akademiker. Förutom flygträning, kan eleverna också bedriva en rad andra framgångsrika positioner efter examen.Dessa inkluderar positioner som trafikledare, jobb i flygtrafikledningsområdet och till och med flygunderhållsutsikter. För dem som är intresserade av affärs sysselsättningar, ledande befattningar på stora flygbolag är också en möjlighet.

 

Många lärosäten erbjuder en mängd olika kursalternativ som passar studenter över hela världen. För de studenter som söker mer flexibla scheman, kan online-kurser vara ett bra sätt att få nödvändig utbildning för framtida avancemang. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Första Officer Program

OSM Aviation Academy
Campusstudier Heltid 20 månader January 2019 Norge Oslo

First Officer Programmet (FOP) är ett omfattande integrerat flygutbildningsprogram där teori- och flyglektioner blandas, vilket ger dig en spännande balans mellan akademiska studier och praktisk flygupplevelse. First Officer Programmet tar dig från lite eller ingen flygande erfarenhet för att ha alla licenser och betyg du behöver jobba som en första tjänsteman för europeiska flygbolag på 20 månader. [+]

FIRST OFFICER PROGRAM | FRÅN NOLLA TILL HJÄLTE

First Officer Programmet tar dig från lite eller ingen flygande erfarenhet för att ha alla licenser och betyg du behöver jobba som en första tjänsteman för europeiska flygbolag på 20 månader./>

TRÄNINGSPROGRAM

First Officer Programmet (FOP) är ett omfattande integrerat flygutbildningsprogram där teori- och flyglektioner blandas, vilket ger dig en spännande balans mellan akademiska studier och praktisk flygupplevelse./>

I de första etapperna av flygträning kommer du att utföra alla dina flygningar i Visual Meteorological Conditions (VMC), som flyger med hjälp av extern referens och en karta. I de tidiga stadierna kommer huvudfokus att vara att mastera de fyra grundarna för att flyga (stigar, nedstigningar, svängar och flyger rakt och jämnt). När du utvecklas börjar du lära dig hur man landar flygplanet och blir tillräckligt skickligt för att göra din första soloflygning.... [-]


Integrerad flygledningstransportflygplan ATPL-IR (H)

Coptering
Campusstudier Heltid 12 - 36 månader Öppen antagning Spanien Sabadell

Denna kurs rekommenderas för de personer som vill få maximal möjlig grad av fortlöpande form, hela kursen och full dedikation utgår endast 2 år. [+]

beskrivning

Denna kurs rekommenderas för de personer som vill få maximal möjlig grad av fortlöpande form, hela kursen och full dedikation utgår endast 2 år.

Helikopterföretag sysslar med piloter som har ATPL-IR (H) flygledningstransportpilot med instrumental rating. Det finns professionella piloter med stor erfarenhet av ICPL (H) som kommer till Coptering att få ATPL (H) eftersom de inte kan ta helikoptrar som överstiger 4 000 kg som befälhavare i passagerartransporter om de bara har ICPL (H).

Dedikation för att erhålla licens ATPL-IR (H)775 timmar ansikte mot ansikte teori55 timmars simulator130 flygtid CABRI-G210 timmar flygning AS355N IFRNär kursen är klar får du:Professionell pilot licensAktiverar instrumentalflygningMCC-kursAktivera AS355NTeoretiskt godkänd av ATPL (H)Kursens totala kostnad 104.400 euro... [-]

Kurs: EASA Integrerad Pilotutbildning - Flygledning Pilotlicens - Storbritannien

Airways Aviation
Campusstudier Heltid 80 - 85 veckor January 2019 Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater. [+]

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater.

Vårt kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorganisationer och är helt anpassat till IATA Training and Qualification Initiative.

Detta fullständigt integrerade program tar dig från ingen flygupplevelse (ab initio) till en EASA-licensierad, industriell klar pilot.

KURSSTRUKTURSTEG 1 - ATPL Teori

STORBRITANNIEN

Den första etappen av träningen består av 36 veckor av ATPL-teorin. Du kommer att genomföra en rad moduler inklusive allmän flygvetenskap, lufträtt och IFR-kommunikation till flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Preparation-utbildning som levereras av nuvarande flygbolagspiloter.... [-]


Course - ATP Airline Transport Pilot

Stockholm Flight Academy
Campusstudier Heltid 15 månader September 2019 Sverige Stockholm

[+]

Vi har ett stort utbud av olika erfarenheter och att vi tror är nyckeln till en framgångsrik organisation.

SFA är idag huvudsakligen baserade på Stockholm Västerås flygplats. Andra utbildningscentra inkluderar Stockholm Arlanda Airport.

Vi är glada att kunna erbjuda hög standard studentbostäder i anslutning till utbildningscentret. Vi kan erbjuda delat boende till fullt möblerade enrumslägenheter.

All inclusive är en vanlig term i vår organisation. En av våra huvudprinciperna är att hjälpa studenten med alla nödvändiga åtgärder utanför själva utbildningen. Varför? Så att studenten kan fokusera på det som är viktigt: flygutbildningen.

Kontakta oss och vi skulle gärna berätta mer om vår akademi och varför vi bör vara ditt första val.... [-]


MEP - Multi-Engine Piston Rating

Sky Services
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 månader October 2019 Italien Naples + 1 fler

Licensen tillåter piloten att leda fleramotoriga flygplan. [+]

Krav

PPL - 100 HRS TT, 70 PIC

Licensen tillåter piloten att leda fleramotoriga flygplan.

Grundutbildning

30 lektionstimmar

ämnen:

POHWGlas CockpitAsymmetrisk flygningnödsituationer

Flygträning

7 flyg timmar

6 dubbelkommandos flygtimmar1 timmes check

Varaktighet

1 - 3 månader

[-]

Kommersiell flermotorcertifikatet

San Diego Flight Training International
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Amerikas förenta stater San Diego + 1 fler

Sökande kommer att få 120 timmars flygutbildning på följande sätt; (Dubbla 26 timmar. okomplicerade, dubbla 10 timmar. komplexa, Dubbla 19 timmar. flermotoriga, Solo 65 timmar. okomplicerade och 65 timmar klassundervisning (Directed Study 35 - Mark Instruktion 30). [+]

Sökande kommer att få 120 timmars flygutbildning på följande sätt; (Dubbla 26 timmar. okomplicerade, dubbla 10 timmar. komplexa, Dubbla 19 timmar. flermotoriga, Solo 65 timmar. okomplicerade och 65 timmar klassundervisning (Directed Study 35 - Mark Instruktion 30).

Mark skola instruktion inkluderar preflight förberedelse och förfaranden; komplexa luftfartyg förfaranden, komplexa flygsystem; avancerade multimotor aerodynamik; flygplan prestandabegränsningar; Federal Aviation Regulations; stall medvetenheten; flygkartor och publikationer; radio stöd till VFR navigering; meteorologi och väder datatjänster; Systemet nationella luftrummet; radiokommunikation; flygledning; flygmedicinska faktorer; kommersiell verksamhet; passagerare och gods lastning; natt manövrer; och markverksamheten.... [-]


Kurser i grundläggande grundskola och flygträning

Aviation Consultancy Services Corporation
Campusstudier Heltid 2 - 3 månader November 2019 Filippinerna Silay City

ACSC, I partnerskap med vår partnerflygträningskola, Aeronavigation Academy International, tillhandahåller vi nedan listade kurs i utmärkta lokaler, utöver grundläggande grundskola och flygträning. [+]

De mest populära kurserna i Luftfart.

ACSC, I partnerskap med vår partnerflygträningskola, Aeronavigation Academy International , tillhandahåller vi nedan listade kurs i utmärkta lokaler, utöver grundläggande grundskola och flygträning.

Att bli en professionell pilot är en gateway till otroliga livsmöjligheter. Med ACSC kommer vi att sträva efter att länka dig till skolan som är bäst för dig.

Våra partnerskolor är utrustade med utmärkta faciliteter, oöverträffad säkerhetskonto, oöverträffad.

Vi säkerställer högsta standard för utbildning med utmärkt kvalitetskontroll genom att anta och attityd "No Compromise"

Kurser:

.PPL - Privata Pilot License Course... [-]


Fast pris karriär pilot kurs

Aviator Flight School
Campusstudier Heltid Deltid 6 - 8 månader September 2019 Amerikas förenta stater Chino + 1 fler

Din flygträning börjar 5 dagar efter din ankomst. Detta ger dig tillräckligt med tid att återhämta sig från din resa och tillåta oss att slutföra alla nödvändiga regeringsregistreringar med dig. [+]

Gå med i den främsta Kalifornien flygskola som förbereder dig fullständigt för flyguthyrning över hela världen till ett fast pris! Garanterad slutförd utan att betala mer, Aviation English Course included. PPL IR CMEL Jet Transition Course som flyger en Cessna Citation Jet - minst 250 timmar efter slutförandet. 6-8 månaders kurser 12-14 månaders kurser med EASA ATPL Theory

En betalning - Garanterad slutförandePPL IR CPL Jet CourseMinsta 250 HRSAll InclusiveAviation English ATC CoursePrivata Pilot KursInstrument BetygTime BuildingCommercial Multi-Engine CourseJetövergångskursFAA skriftliga tentorFAA kontrollrutorFAA MedicalTSA-registreringarTSA fingeravtryckAlla PilottillbehörHusTransportFörsäkring... [-]

Flygplan Engineering

Keilir Aviation Academy
Campusstudier Heltid Deltid 5 terminer August 2019 Island Reykjavík + 1 fler

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. [+]

flygplan Engineering

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. En ingenjör som har fullständiga rättigheter kan intyga arbete som har utförts på ett flygplan, och returnera den till skyarna. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbete med Keilir Aviation Academy har inrättat en lokal fältkontor i Keilir plats i Ásbrú i Reykjanesbær där kurser för certifierad Aircraft Engineering sker. AST har godkänts av UKCAA (United Kingdom Civil Aviation Authority).

Detta är en 5 termin ackrediterat program för Aircraft Engineering'Approved IR Del 66 Kategori B 'som är både teoretisk och praktisk kurs däribland lärlingsutbildning för flygingenjörer. Kursen följer både läroplanen publiceras av EASA enligt den europeiska publicering av certifikat och AST, som är professionellt ansvarar för genomförandet av och kvaliteten på varje kurs. De som utexamineras från AST förvärva fullt ut 66 licens.... [-]


Kombinerad MCC / JOC-kurs - Oxford

CAE
Campusstudier Heltid 40 öppettider August 2019 Storbritannien Oxford

Vid CAE tror vi att en kombination av Multi-Crew Cooperation (MCC) och Jet Orientation Course (JOC) i en 40-timmars kurs ger en bättre träningsgradient. Vårt kombinerade MCC / JOC-kurs erbjuder hela MCC- och JOC-kursinnehållet, men på en jämnare kurs. [+]

Vid CAE tror vi att en kombination av Multi-Crew Cooperation (MCC) och Jet Orientation Course (JOC) i en 40-timmars kurs ger en bättre träningsgradient. Vårt kombinerade MCC / JOC-kurs erbjuder hela MCC- och JOC-kursinnehållet, men på en jämnare kurs.

Kursen uppfyller EASA-krav.

Kursplan

Kursens längd är cirka 15 arbetsdagar:

2 dagar i klassrumsbaserad utbildning av mänskliga faktorer3 dagar klassrumsbaserad teknisk utbildning10 dagar (40 timmar) praktisk träning i en Boeing 737-400 eller CRJ200 simulatorKursinnehåll

Kursinnehållet omfattar:

KommunikationLedarskap och teamarbeteSituationsmedvetenhet (hot och felhantering)ArbetsbelastningProblemlösning och beslutsfattandeÖvervakning och granskningTask-sharingChecklistahanteringBriefing TechniquesFlight ManagementAnvändning av flyghanteringsdatorerSystem Normal OperationsOnormala och akutoperationerMiljö, Väder och ATCBehörighetskravHåll en giltig och aktuell EASA Commercial Pilot-licens med en Multi-Engine Instrument Rating (MEIR)Om du väntar på din licens måste du tillhandahålla ett certifikat för färdighetstest. [-]

Privat pilot certifiering

Institute of Aviation at Parkland College
Campusstudier Heltid 2 år February 2019 Amerikas förenta stater Champaign

Associate studerande kommer i tur och ordning tjäna privat pilot certifikat, instrumentbehörighet, kommersiell pilot certifikat och flermotoriga rating under programmet. Det finns också möjlighet att tjäna flyginstruktörsbehörigheter för flygplan, instrument och flermotoriga. [+]

Översikt

Institute of Aviation på Parkland College upprätthåller en hög kvalitetsnivå i syfte att säkerställa de bästa resultaten för studenter. Beläget i Champaign, Illinois och med hjälp av University of Illinois i Urbana-Champaign och Frasca International, är Institutet för Aviation på Parkland College en ledande kollegialt flygskola i Illinois och institutionen endast högre utbildning i centrala Illinois med en flygprogram .

Tillhör Willard Airport, cirka åtta miles från Parkland College s campus, Institutet för Aviation anläggningen hus klassrum, studentkontor, olika flygsimulatorer och luftflotta. Flottan består av 17 enmotoriga Piper bågskyttar, sju Piper pilar, tre flermotoriga Piper Seminoles och två Cessna 152S.... [-]


Instrument Betyg Kurs

Legacy Aviation
Campusstudier Heltid 110 öppettider September 2019 Amerikas förenta stater Philadelphia

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. [+]

Förbättra säkerheten genom att bli en instrumentpilot.

Det är ett känt faktum att flygning på natten är mycket svårare än att flyga under dagen. Med detta sagt, i både Kanada och Europa krävs ett instrumentbetyg enligt lag för att flyga på natten. Med en instrumentbehörighet är en professionell privatpilot inte längre begränsad till att flyga endast genom visuella referenser. Han kan nu gå in i molnen för första gången och flyger enbart av instrumenten i cockpiten. Att ha ett instrumentbetyg ger dig lugn och ro under låg sikt och lågt tak.

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. Ytterligare ämnen som omfattas av kursen är ATC-kommunikation, navigering från en flygplats till en annan, planering före flygning, bränsleplanering, instrumenttest före start, väderutvärdering och Cockpit Resource Management. CRM är användningen av alla tillgängliga resurser som innefattar situationsmedvetenhet, optimalt beslutsfattande, kommunikation, stress och en diskussion av olika scenarier som en instrumentpilot kan stöta på.... [-]


ICARUS Wings på Groundschool London - FCL Misslyckades Exam Recuperation (Language Proficiency) Course

Groundschool London
Campusstudier Heltid 1 vecka January 2019 Storbritannien London

Kursen ICARUS Wings FCL Failed Exam Recuperation (Language Proficiency) är speciellt utformad för piloter som har misslyckats med sin ICAO Language Proficiency Exam och har erhållit en icke-operativ nivå (ICAO Level 3 eller lägre). [+]

De mest populära kurserna i Luftfart. Kursen ICARUS Wings FCL Failed Exam Recuperation (Language Proficiency) är speciellt utformad för piloter som har misslyckats med sin ICAO Language Proficiency Exam och har erhållit en icke-operativ nivå (ICAO Level 3 eller lägre).Detta är en kurs på en vecka uppdelad i 8 moduler och 6 timmars praktiska tillämpningssessioner som genomförs i en toppmodern FTD flygsimulator - Boeing 737-800 eller Airbus A320. I slutet av veckan kommer piloten att vara redo att återuppta provet och kunna få en lägsta operativ nivå (ICAO Level 4). Varje pilot kommer att ha en individuell bedömning under kursen med inriktning på styrkor och svagheter för att bättre förbereda studenten för godkänd tentamen.InnehållModul 1 - Introduktion till luftkommunikationModul 2 - Pre-flightModul 3 - MarkrörelserModul 4 - Avgång, Klättring och CruisingModul 5 - EnvägshändelserModul 6 - Kontakt och tillvägagångssättModul 7 - LandningModul 8 - På marken... [-]

Dispatcher of Aviation Course

Andorra Aviation Academy
Campusstudier 2 månader January 2019 Andorra Andorra la Vella

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontroll av flyg enligt hans / hennes vägledning. [+]

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontroll av flyg enligt hans / hennes vägledning. För att uppnå bästa ekonomipraxis, passagerarservice och operativ kontroll analyserar och utvärderar Flight Dispatcher meteorologisk information för att fastställa potentiella risker för flygsäkerheten och för att välja den mest önskvärda och ekonomiska vägen för flygning, beräknar mängden bränsle som krävs för säker slutförande av flygning beroende på typ av flygplan, avstånd för flygning, underhåll, begränsningar, väderförhållanden och minimikrav på bränsle som föreskrivs i flygbestämmelserna.... [-]


Yrkesutbildningsprojekt

US Aviation Academy
Campusstudier Heltid 7 - 9 månader September 2019 Amerikas förenta stater Denton

US Aviation Academy : s yrkesutbildningsprojekt är det snabbaste sättet att starta din karriär som flygbolag. Med början på ingen tidigare erfarenhet inom luftfart, på mindre än år kan du vara en Commercial Multi Engine pilot med en Instrument Rating. [+]

US Aviation Academy : s yrkesutbildningsprojekt är det snabbaste sättet att starta din karriär som flygbolag. Med början på ingen tidigare erfarenhet inom luftfart, på mindre än ett år, kan du vara en Commercial Multi Engine-pilot med en instrumentbedömning. Välutbildade studenter kan gå på bara 7-9 månader. Våra FAA Part 141-kurser är ICAO-kompatibla och uppfyller de flesta landets krav. US Aviation Academy har även FAAs självutredande myndighet, vilket innebär att alla checkrider utförs av vår erfarna personal, i stället för av externa granskare. Detta minskar tid och kostnaden för träning. Vår stora flotta på över 100 flygplan ger också gott om möjligheter att flyga.... [-]