Kurs i Luftfart

Jämför 181 kurser i Luftfart

Luftfart

Enskilda kurser kan vara ett bra sätt för eleverna att lära sig en värdefull kunskap inom en kortare tidsperiod. Båda fokusområden och banlängder kan variera kraftigt, så att eleverna en flexibel inställning till deras scheman. I många fall kan enskilda kurser tas utöver sin totala akademisk inriktning, vilket ger en väl avrundad utbildning.

Vad är en kurs inom flyget? För blivande piloter, kan en flyg naturligtvis vara det perfekta sättet att inleda en lång och framgångsrik karriär. Denna kurser innehåller en mängd nödvändig utbildning för piloter, inklusive dem som söker arbete med kommersiella flygbolag och förberedelse för flyginstruktörsprogram. Kurser täcker en rad ämnen, från att inleda registreringsprocessen till själva flygträning. Student kan få tillgång till angelägna insikter från yrkesmän, samt lära sig mer om praktiska flyg kunskap.

Studerande kurser luftfarts kommer sannolikt att bli invigt en mängd spännande möjligheter över hela världen. Denna kurser ger också eleverna möjlighet att starta egna företag som utnyttjar den kunskap periodiseras under hela studietiden, samt att arbeta inom flygindustrin i en mängd olika funktioner.

I likhet med andra typer av kurser, kan studieavgifter påverkas av ett antal faktorer. Dessa kan bestå av läroanstalten där kurser äger rum, samt den totala längden på den aktuella kursen. Varje student måste ta hänsyn till dessa faktorer när de fattar beslut.

Fält luftfart kan ge en mängd olika spännande karriärmöjligheter för akademiker. Förutom flygträning, kan eleverna också bedriva en rad andra framgångsrika positioner efter examen.Dessa inkluderar positioner som trafikledare, jobb i flygtrafikledningsområdet och till och med flygunderhållsutsikter. För dem som är intresserade av affärs sysselsättningar, ledande befattningar på stora flygbolag är också en möjlighet.

 

Många lärosäten erbjuder en mängd olika kursalternativ som passar studenter över hela världen. För de studenter som söker mer flexibla scheman, kan online-kurser vara ett bra sätt att få nödvändig utbildning för framtida avancemang. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Faa Kommersiell Pilotutbildning

Epic Flight Academy
Campusstudier Heltid 6 - 8 månader September 2018 Amerikas förenta stater New Smyrna Beach

Epic Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning. [+]

Epics Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning.

Denna kurs är utformad för att ta en student med noll flygutbildning erfarenhet till Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 månader. Fokus för denna kommersiella pilotutbildning kursen är att studenten först få en stabil grund i allmänflyget kunskap. När behärskar grunderna en strategisk, full nedsänkning program lanseras för elevens särskilda lärstil.

Nästa steg är att studenten skall utveckla sina faktiska flyg färdigheter och öva viktiga säkerhetsprocedurer som använder realtidssimulering i vår Frasca Tru Flite och Mentor nivå 5 fältutbildningshjälpmedel. Detta i kombination scenario baserad utbildning med datorbaserad utbildning kan studenten bekvämligheten av lärande och göra misstag på marken. Detta ökar förtroendet att de vet och kan utföra förfaranden och manövrer innan faktiska flygningar i flygplanet, vilket sparar både tid och pengar under kommersiell pilotutbildning. Våra Professional Pilot program härmar som av större flygbolag utbildning förbereder dig för flygbolaget från dag ett.... [-]


Course - ATP Airline Transport Pilot

Stockholm Flight Academy
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Sverige Stockholm

[+]

Vi har ett stort utbud av olika erfarenheter och att vi tror är nyckeln till en framgångsrik organisation.

SFA är idag huvudsakligen baserade på Stockholm Västerås flygplats. Andra utbildningscentra inkluderar Stockholm Arlanda Airport.

Vi är glada att kunna erbjuda hög standard studentbostäder i anslutning till utbildningscentret. Vi kan erbjuda delat boende till fullt möblerade enrumslägenheter.

All inclusive är en vanlig term i vår organisation. En av våra huvudprinciperna är att hjälpa studenten med alla nödvändiga åtgärder utanför själva utbildningen. Varför? Så att studenten kan fokusera på det som är viktigt: flygutbildningen.

Kontakta oss och vi skulle gärna berätta mer om vår akademi och varför vi bör vara ditt första val.... [-]


Luftfartygs Underhållsprogram (b2)

Georgian Aviation University
Campusstudier August 2018 Georgien Tbilisi

Georgian Aviation University initierar utbildningsprocess från oktober 2017 på följande yrkesutbildningar: "Flygutnyttjande av flygplan (kommersiell pilot av helikopter)"; "Underhåll av flygplan (B1.1)" och "Underhåll av flygplan (B.2) [+]

Georgian Aviation University initierar utbildningsprocess från oktober 2017 på följande yrkesutbildningar: "Flygutnyttjande av flygplan (kommersiell pilot av helikopter)"; "Underhåll av flygplan (B1.1)" och "Underhåll av flygplan (B.2)

Genomförandet av nämnda yrkesutbildningar blev möjligt efter att Georgian Aviation University blev en tävlande vinnare av Millennium Challenge Account - Georgia (MCA) och Millennium Challenge Corporation (MCC) -projektet Industrial Leased Skills and Workforce Development (ISWD). Inom ramen för projektets genomförande har yrkesutbildningsprogram och utbildningsmaterial utvecklats i enlighet med standarder och krav från Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA)... [-]


Naturligtvis - Flygplan Flyginstruktör FI (A)

FLY FOR FUN S.R.O.
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Tjeckien Prag

Vill du lära ditt flyg uppleva andra människor? Passera FI (A) utbildning och bli en professionell flyginstruktör. [+]

Flygplan instruktör FI (A)

Vill du lära ditt flyg uppleva andra människor? Passera FI (A) utbildning och bli en professionell flyginstruktör.

Krav för studerande

Sökanden skall:

hålla CPL (A) eller PPL (A) och har minst 200 timmars flygtid, varav 150 timmar ska vara som befälhavare (i detta fall är nödvändigt att passera teoretiska CPL prov) har minst 20 timmars distansflygningar som befälhavare, inklusive 300 NM flygning med fullstoppslandning vid två olika flygplatser. passera en post praktiskt prov med kvalificerad FI enligt JAR-FCL 1.330 (f) har ett giltigt klass 2 medicinsk har minst 30 timmars flygtid på enmotoriga kolvmotorflygplan och 10 timmars instrumentflygning utbildning. vara innehavare av giltiga radiolicens vara minst 18 år gammal Naturligtvis proccess ... [-]

CPL (cpl / Ir / Mer) Med En "fryst" ATPL

Asian Academy of Aeronautics
Campusstudier Heltid Deltid 10 - 12 månader August 2018 Maldiverna Addu + 1 fler

Den minsta förbehållet att ett flygbolag skulle kräva från en blivande First Officer är en International Civil Aviation Organization (ICAO) trafikflygarcertifikat CPL med en "Frozen" ATPL. [+]

Den minsta förbehållet att ett flygbolag skulle kräva från en prospektiv First Officer är en International Civil Aviation Organization (ICAO) trafikflygarcertifikat CPL med en "fryst" ATPL. Maldiviska licens uppfyller International Civil Aviation Organization (ICAO), normalt kan utövas globalt och kan lätt omvandlas till motsvarande ett annat land.

En "Fryst" ATPL är namnet på kvalificering av en pilot som innehar ett trafikflygarcertifikat CPL (CPL), Multi Engine Piston Rating (MEP), Multi Engine Instrument Rating (ME IR) och passerar alla 14 ATPL (ATPL) teoretiska prov .

ATPL skulle bli un-fryst när flygerfarenhet kraven är uppfyllda. Erfarenheterna skulle normalt uppnås under anställning som första officer.... [-]


Privat Pilot

AFT Center: Accelerated Flight Training Center
Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Chino

Private Pilot Rating är början på allt. Oavsett om du letar efter att starta en karriär inom luftfart som i slutändan kommer att resultera i att du flyger en stor järnfågel, vill du bara testa vattnet och få den förmågan att flyga med vänner eller familj, det är här du måste börja. Att välja rätt flygskola för din pilotutbildning är mycket viktigt för din förmåga att lära dig och stanna på mål och i budgeten. [+]

PRIVATE PILOT

Private Pilot Rating är början på allt. Oavsett om du letar efter att starta en karriär inom luftfart som i slutändan kommer att resultera i att du flyger en stor järnfågel, vill du bara testa vattnet och få den förmågan att flyga med vänner eller familj, det är här du måste börja. Att välja rätt flygskola för din pilotutbildning är mycket viktigt för din förmåga att lära dig och stanna på mål och i budgeten. Vi erbjuder även nya Glass Cockpit-flygplan och traditionella cockpit-layouter. Denna kurs ingår i vårt professionella pilotprogram.

INGÅNGSKRAV Måste kunna läsa, prata, skriva och förstå det engelska språket. FAA (61.103) Måste vara minst 17 år för att få din licens. (16 år till Solo) Hämta ett läkarintyg från en auktoriserad läkarundersökning (tredje klass) VAD DU KOMMER 35 timmar av flygplanstid i ett Cessna 172 eller Piper-flygplan 25 timmar av flyginstruktion 10 timmar Solo Time 25 timmars markinstruktion Utbildningsdiplom Vid slutförandet kommer du att kunna: Flyga för skojs skull med din familj och vänner Starta din professionella pilotkarriärutbildning Lägg till mer avancerade flygplan till din färdighetsuppsättning Gå med i 3% av världsbefolkningen i Pilots familj [-]

Easa Del-66 Grundläggande Licens Kurs

Aviatec Training Center
Campusstudier Heltid 2 år Öppen antagning Grekland Aten

Som en licensierad mekaniker är en mycket kompetent och ansvarsfullt arbete, och det tar två år av teoretiska studier och ytterligare två års praktisk erfarenhet i en underhållsorganisation, för att vara berättigade till erhållande av förarbevis. Även detta är bara början för de flesta licensierade mekanik, som gör mer studie, får mer erfarenhet mot specialiserat sig på flygplanstyper och därför är mest benägna att arbeta i ett sådant läge. [+]

För en lyckad licensierad mekaniker

DEL 66 GRUNDUTBILDNING

Som en licensierad mekaniker är en mycket kompetent och ansvarsfullt arbete, och det tar två år av teoretiska studier och ytterligare två års praktisk erfarenhet i en underhållsorganisation, för att vara berättigade till erhållande av förarbevis. Även detta är bara början för de flesta licensierade mekanik, som gör mer studie, får mer erfarenhet mot specialiserat sig på flygplanstyper och därför är mest benägna att arbeta i ett sådant läge.

Utbildningarna kan starta när som helst, men kandidater inte kan ansöka om en licens tills de fyller 18 år. Utbildningen omfattar både teoretiska och praktiska moment, följt av undersökningar och praktiska bedömningar.... [-]


Atpl Integrerad

Superior Air
Campusstudier Heltid 16 - 16 månader Öppen antagning Grekland Megara

Vår ATPL integrerad kurs är utformad för att erbjuda utbildning på hög nivå för studenter som vill bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär. [+]

Vår ATPL integrerad kurs Är utformad för att erbjuda högkvalitativ utbildning till studenter som önskar bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär.

När du avslutar vår ATPL integrerad kurs Du kommer att ha ett kommersiellt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) och ATPL Theory kredit samt MCC Course. Det innebär att när du är klar med din träning kommer du att veta allt du behöver och kommer att ha fått all den utbildning som behövs för att starta din karriär som pilot.... [-]


EASA Integrerad Pilotutbildning - Trafikflygarcertifikat Flygcertifikat - Oxford, UK

Airways Aviation
Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Oxford

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning system kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker. [+]

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning systemet kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker.

Vår kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorgan, och är helt i linje med IATA utbildning och kompetens Initiative.

Denna fullt integrerat program tar dig från någon flyg erfarenhet (ab initio) till en EASA licens, industri-klar pilot.

KURS STRUKTUR STEG 1 - ATPL teori +

STORBRITANNIEN

Det första steget i utbildningen består av 26 veckors ATPL teori. Du kommer att genomföra ett antal moduler, inklusive flygplan allmänna kunskaper, luftfartsrätt och IFR kommunikation genom att flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Förberedelse utbildning levereras av dagens piloter. ... [-]


Privat Pilot Certifikat

San Diego Flight Training International
Campusstudier Heltid Deltid 8 veckor September 2018 Amerikas förenta stater San Diego + 1 fler

Den privata Pilot Certification Course blir studentens första introduktion till modern luftfart. Sökande kommer att få minst 35 timmars flygträning och 70 timmars mark och / eller undervisningen. [+]

Den privata Pilot Certification Course blir studentens första introduktion till modern luftfart.

Sökande kommer att få minst 35 timmars flygträning och 70 timmars mark och / eller undervisningen.

Mark skolan utbildningen ingår aerodynamik och principerna för flygningen, flygsystem; meteorologi och väder datatjänster; luftrum; flygledning; radiokommunikation; Federal Aviation Regulations; flygmedicinska faktorer; flygkartor och tillhörande publikationer; flygplan prestanda och begränsningar; grundläggande och radionavigering; mörkerflygning förfaranden, färdplanering; flygmanövrer; och markverksamheten.

Inflygning Planen inkluderar preflight förfaranden; flygplatsverksamhet; starter och landningar; prestanda manövrer; markreferenser manövrer; navigering och längdåkning verksamhet; grundläggande instrument manövrer; parkett; katastrofinsatser; mörkerflygning; och post-flight information.... [-]


Pilot - ATPL

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campusstudier Heltid 14 månader June 2018 Spanien Barcelona

Pilotkurs genomförs enligt europeisk lagstiftning besättningar som tillåter att erhålla CPL med sep, MEP, betyg samt IR MCC kurs. [+]

Kommersiell pilot kurser

Pilot kurs

EAS Barcelona hur alla professionella profiler som utgör besättningar på flygplans flygbolagen. I grund och botten teknisk besättningen på ett flygplan består av en befälhavare (kapten, enligt det anglosaxiska namnet) och en andra pilot (andrepilot eller första officer).

De kvalifikationer som krävs för att fylla dessa positioner erhålls från ATO godkännande, genom särskilda program EAS Barcelona, ​​i kurser som kallas ATP (Air Transport Pilot).

Funktioner pilotkurs

Den Pilotkurs trafikflygarcertifikat Den består av en teoretisk del, en del av simulator och flyg del. De är inte delar som utförs sekventiellt, en efter en, men delar samordnas, genomförs samtidigt i vissa faser som utgör integreringen av studier för en stark och effektiv inlärning. Endast samarbetssessioner för inlärning av samordning mellan de två piloter i flera besättning flygbolag (MCC) kör ensam i slutfasen av kursen.... [-]


India Professionellt Pilotprogram - Gondia

CAE Oxford Aviation Academy
Campusstudier Heltid 19 månader August 2018 Indien Gondia Storbritannien Oxford + 2 fler

CAE Gondia erbjuder ett fokuserat 19 månaders program som är utformat för att förbereda dig för att bli ett professionellt flygbolag. [+]

CAE Gondia erbjuder ett fokuserat 19-månaders program som är utformat för att förbereda dig för att bli en professionell flygbolags pilot. Alla kurser uppfyller Internationella civila luftfartsorganisationen (ICAO) och generaldirektoratet för civil luftfart (DGCA) Efter framgångsrikt genomförande har du erhållit alla lämpliga ab-initio-betyg inklusive din kommersiella pilotlicens (CPL) med instrumentklassificering (IR) och Multi-Engine Rating (ME). Du kommer att utbildas med hjälp av bästa praxis utvecklad från CAE: s omfattande erfarenhet av att utbilda professionella piloter - genom CAE-nätverket samt CAE: s världsomspännande utbildningscentralnät där tiotusentals flygbolag och flygtrafiktillförare tränar varje år.... [-]


Flygplan Engineering

Keilir Aviation Academy
Campusstudier Heltid Deltid 5 terminer August 2018 Island Reykjavik + 1 fler

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. [+]

flygplan Engineering

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. En ingenjör som har fullständiga rättigheter kan intyga arbete som har utförts på ett flygplan, och returnera den till skyarna. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbete med Keilir Aviation Academy har inrättat en lokal fältkontor i Keilir plats i Ásbrú i Reykjanesbær där kurser för certifierad Aircraft Engineering sker. AST har godkänts av UKCAA (United Kingdom Civil Aviation Authority).

Detta är en 5 termin ackrediterat program för Aircraft Engineering'Approved IR Del 66 Kategori B 'som är både teoretisk och praktisk kurs däribland lärlingsutbildning för flygingenjörer. Kursen följer både läroplanen publiceras av EASA enligt den europeiska publicering av certifikat och AST, som är professionellt ansvarar för genomförandet av och kvaliteten på varje kurs. De som utexamineras från AST förvärva fullt ut 66 licens.... [-]


Snabbspår Pilotutbildning (18 Månader)

Andorra Aviation Academy
Campusstudier Heltid 18 månader February 2018 Andorra Andorra La Vella

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan. [+]

Presentation

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan.

Efter utbildningen kommer du vara kvalificerad med minst

EASA CPL kommersiella flygcertifikat och instrumentbehörighet EASA ATPL teori EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs FCL 1.055 engelska kompetenstest FAA kommersiella och instrumentbehörighet kvalifikationer.

Programmet kan slutföras på 18 månader. Det erbjuder flexibilitet under träning genom att låta studenter som redan innehar en EASA PPL att delta i programmet och få en rabatt.

Fast track Pilot Program Visa typ som krävs för (USA / Europa) M1 / ​​Shengen EASA ATPL (University of Andorra) FAA / PPL (Florida, USA) FAA instrumentbehörighet (Florida, USA) FAA kommersiell licens (Florida, USA) EASA CPL licens EASA instrument (Europa) Språkfärdighet Check (University of Andorra) EASA MCC A320 (Airbus Training Center Toulouse, Frankrike) Boende (Andorra) Boende (Florida, Europa) Flyg till USA Transport under EASA konvertering och MCC FAA / EASA licensierar undersökning avgifter [-]

Integrerad Noll Till ATPL

Olympus Aviation Academy
Online och Campus-kombinerat Heltid 12 - 14 månader September 2018 Grekland Thessaloniki

Olympus Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och / eller flermotoriga flygplan i kommersiell flygtransport och fortsätta sin karriär inom flyget. [+]

INTEGRERAD '' OLYMPUS '' noll - ATT ATPL frysta

OLYMPUS Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och / eller flermotoriga flygplan i kommersiell flygtransport och fortsätta sin karriär inom flyget.

Den integrerade utbildning är en heltid från noll timmars erfarenhet genom att få en frusen EASA ATPL (fATPL) inklusive engelska språkfärdighet (ICAO) och MCC certifikat.

När du väljer att anmäla sig till en integrerad kurs du har valt att bli en professionell pilot delta i en heltid, inklusive dag till dag marken och flygutbildning.

Pre Krav: Minimiåldern för inträde i OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training är 18 år. Flytande engelska. Innehavare av ett giltigt EASA läkarintyg klass 1. Kurslängd: ... [-]