Kurs i Luftfart

Jämför 186 kurser i Luftfart

Luftfart

Enskilda kurser kan vara ett bra sätt för eleverna att lära sig en värdefull kunskap inom en kortare tidsperiod. Båda fokusområden och banlängder kan variera kraftigt, så att eleverna en flexibel inställning till deras scheman. I många fall kan enskilda kurser tas utöver sin totala akademisk inriktning, vilket ger en väl avrundad utbildning.

Vad är en kurs inom flyget? För blivande piloter, kan en flyg naturligtvis vara det perfekta sättet att inleda en lång och framgångsrik karriär. Denna kurser innehåller en mängd nödvändig utbildning för piloter, inklusive dem som söker arbete med kommersiella flygbolag och förberedelse för flyginstruktörsprogram. Kurser täcker en rad ämnen, från att inleda registreringsprocessen till själva flygträning. Student kan få tillgång till angelägna insikter från yrkesmän, samt lära sig mer om praktiska flyg kunskap.

Studerande kurser luftfarts kommer sannolikt att bli invigt en mängd spännande möjligheter över hela världen. Denna kurser ger också eleverna möjlighet att starta egna företag som utnyttjar den kunskap periodiseras under hela studietiden, samt att arbeta inom flygindustrin i en mängd olika funktioner.

I likhet med andra typer av kurser, kan studieavgifter påverkas av ett antal faktorer. Dessa kan bestå av läroanstalten där kurser äger rum, samt den totala längden på den aktuella kursen. Varje student måste ta hänsyn till dessa faktorer när de fattar beslut.

Fält luftfart kan ge en mängd olika spännande karriärmöjligheter för akademiker. Förutom flygträning, kan eleverna också bedriva en rad andra framgångsrika positioner efter examen.Dessa inkluderar positioner som trafikledare, jobb i flygtrafikledningsområdet och till och med flygunderhållsutsikter. För dem som är intresserade av affärs sysselsättningar, ledande befattningar på stora flygbolag är också en möjlighet.

 

Många lärosäten erbjuder en mängd olika kursalternativ som passar studenter över hela världen. För de studenter som söker mer flexibla scheman, kan online-kurser vara ett bra sätt att få nödvändig utbildning för framtida avancemang. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Faa Kommersiell Pilotutbildning

Epic Flight Academy
Campusstudier Heltid 6 - 8 månader September 2018 Amerikas förenta stater New Smyrna Beach

Epic Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning. [+]

Epics Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning.

Denna kurs är utformad för att ta en student med noll flygutbildning erfarenhet till Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 månader. Fokus för denna kommersiella pilotutbildning kursen är att studenten först få en stabil grund i allmänflyget kunskap. När behärskar grunderna en strategisk, full nedsänkning program lanseras för elevens särskilda lärstil.

Nästa steg är att studenten skall utveckla sina faktiska flyg färdigheter och öva viktiga säkerhetsprocedurer som använder realtidssimulering i vår Frasca Tru Flite och Mentor nivå 5 fältutbildningshjälpmedel. Detta i kombination scenario baserad utbildning med datorbaserad utbildning kan studenten bekvämligheten av lärande och göra misstag på marken. Detta ökar förtroendet att de vet och kan utföra förfaranden och manövrer innan faktiska flygningar i flygplanet, vilket sparar både tid och pengar under kommersiell pilotutbildning. Våra Professional Pilot program härmar som av större flygbolag utbildning förbereder dig för flygbolaget från dag ett.... [-]


Privata Pilotlicens

Aeronav Academy
Campusstudier Heltid Deltid February 2019 Sydafrika Pretoria

Oavsett om du vill flyga för skojs skull eller bedriva en karriär inom luftfart som erhåller ett privatpilot, är det första steget att nå ditt mål. [+]

PRIVATE PILOT LICENSE

Oavsett om du vill flyga för skojs skull eller bedriva en karriär inom luftfart som erhåller ett privatpilot, är det första steget att nå ditt mål.

Att välja att bli pilot är ett stort engagemang både personligen och ekonomiskt så för att hjälpa dig att se till att detta är rätt beslut för dig, rekommenderar vi och uppmuntrar alla potentiella studenter att slutföra ett inledande flyg. Våra inledande flygningar erbjuds till rabatterat pris och ger våra elever möjlighet att uppleva känslorna att flyga ett ljust flygplan innan de förbinder sig att delta i hela kursen.

När du har avslutat ditt introflygning och har bestämt dig för att fortsätta med PPL-träning kommer du att träffas med en flyginstruktör för att diskutera ditt träningsprogram. Vi rekommenderar att studenter köper ett PPL-paket i början av träningen. Denna uppsättning innehåller allt studiematerial och tillbehör du behöver under hela träningen (headset ingår inte). Vi uppmanar eleverna att genomföra de nödvändiga klass II-flygmedicinska inom de första 5 timmarna av träningen för att säkerställa att de är medicinskt lämpliga för att slutföra kursen.... [-]


Course - ATP Airline Transport Pilot

Stockholm Flight Academy
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Sverige Stockholm

[+]

Vi har ett stort utbud av olika erfarenheter och att vi tror är nyckeln till en framgångsrik organisation.

SFA är idag huvudsakligen baserade på Stockholm Västerås flygplats. Andra utbildningscentra inkluderar Stockholm Arlanda Airport.

Vi är glada att kunna erbjuda hög standard studentbostäder i anslutning till utbildningscentret. Vi kan erbjuda delat boende till fullt möblerade enrumslägenheter.

All inclusive är en vanlig term i vår organisation. En av våra huvudprinciperna är att hjälpa studenten med alla nödvändiga åtgärder utanför själva utbildningen. Varför? Så att studenten kan fokusera på det som är viktigt: flygutbildningen.

Kontakta oss och vi skulle gärna berätta mer om vår akademi och varför vi bör vara ditt första val.... [-]


Instrument Betyg Kurs

Legacy Aviation
Campusstudier Heltid 110 öppettider September 2018 Amerikas förenta stater Philadelphia

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. [+]

Förbättra säkerheten genom att bli en instrumentpilot.

Det är ett känt faktum att flygning på natten är mycket svårare än att flyga under dagen. Med detta sagt, i både Kanada och Europa krävs ett instrumentbetyg enligt lag för att flyga på natten. Med en instrumentbehörighet är en professionell privatpilot inte längre begränsad till att flyga endast genom visuella referenser. Han kan nu gå in i molnen för första gången och flyger enbart av instrumenten i cockpiten. Att ha ett instrumentbetyg ger dig lugn och ro under låg sikt och lågt tak.

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. Ytterligare ämnen som omfattas av kursen är ATC-kommunikation, navigering från en flygplats till en annan, planering före flygning, bränsleplanering, instrumenttest före start, väderutvärdering och Cockpit Resource Management. CRM är användningen av alla tillgängliga resurser som innefattar situationsmedvetenhet, optimalt beslutsfattande, kommunikation, stress och en diskussion av olika scenarier som en instrumentpilot kan stöta på.... [-]


Flygplan Engineering

Keilir Aviation Academy
Campusstudier Heltid Deltid 5 terminer August 2018 Island Reykjavik + 1 fler

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. [+]

flygplan Engineering

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. En ingenjör som har fullständiga rättigheter kan intyga arbete som har utförts på ett flygplan, och returnera den till skyarna. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbete med Keilir Aviation Academy har inrättat en lokal fältkontor i Keilir plats i Ásbrú i Reykjanesbær där kurser för certifierad Aircraft Engineering sker. AST har godkänts av UKCAA (United Kingdom Civil Aviation Authority).

Detta är en 5 termin ackrediterat program för Aircraft Engineering'Approved IR Del 66 Kategori B 'som är både teoretisk och praktisk kurs däribland lärlingsutbildning för flygingenjörer. Kursen följer både läroplanen publiceras av EASA enligt den europeiska publicering av certifikat och AST, som är professionellt ansvarar för genomförandet av och kvaliteten på varje kurs. De som utexamineras från AST förvärva fullt ut 66 licens.... [-]


Snabbspår Pilotutbildning (18 Månader)

Andorra Aviation Academy
Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Andorra Andorra La Vella

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan. [+]

Presentation

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan.

Efter utbildningen kommer du vara kvalificerad med minst

EASA CPL kommersiella flygcertifikat och instrumentbehörighet EASA ATPL teori EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs FCL 1.055 engelska kompetenstest FAA kommersiella och instrumentbehörighet kvalifikationer.

Programmet kan slutföras på 18 månader. Det erbjuder flexibilitet under träning genom att låta studenter som redan innehar en EASA PPL att delta i programmet och få en rabatt.

Fast track Pilot Program Visa typ som krävs för (USA / Europa) M1 / ​​Shengen EASA ATPL (University of Andorra) FAA / PPL (Florida, USA) FAA instrumentbehörighet (Florida, USA) FAA kommersiell licens (Florida, USA) EASA CPL licens EASA instrument (Europa) Språkfärdighet Check (University of Andorra) EASA MCC A320 (Airbus Training Center Toulouse, Frankrike) Boende (Andorra) Boende (Florida, Europa) Flyg till USA Transport under EASA konvertering och MCC FAA / EASA licensierar undersökning avgifter [-]

Privat Pilot Certifikat

San Diego Flight Training International
Campusstudier Heltid Deltid 8 veckor September 2018 Amerikas förenta stater San Diego + 1 fler

Den privata Pilot Certification Course blir studentens första introduktion till modern luftfart. Sökande kommer att få minst 35 timmars flygträning och 70 timmars mark och / eller undervisningen. [+]

Den privata Pilot Certification Course blir studentens första introduktion till modern luftfart.

Sökande kommer att få minst 35 timmars flygträning och 70 timmars mark och / eller undervisningen.

Mark skolan utbildningen ingår aerodynamik och principerna för flygningen, flygsystem; meteorologi och väder datatjänster; luftrum; flygledning; radiokommunikation; Federal Aviation Regulations; flygmedicinska faktorer; flygkartor och tillhörande publikationer; flygplan prestanda och begränsningar; grundläggande och radionavigering; mörkerflygning förfaranden, färdplanering; flygmanövrer; och markverksamheten.

Inflygning Planen inkluderar preflight förfaranden; flygplatsverksamhet; starter och landningar; prestanda manövrer; markreferenser manövrer; navigering och längdåkning verksamhet; grundläggande instrument manövrer; parkett; katastrofinsatser; mörkerflygning; och post-flight information.... [-]


Integrerat Pilotprogram För Pilotprojekt - Madrid

CAE Oxford Aviation Academy
Campusstudier Heltid 16 veckor Öppen antagning Spanien Madrid

Bli en pilot med CAE i Spanien! Vi godkänner nu ansökningar om vår ATPL-klass (Airplane Transport Pilot License) som börjar i september 2017. Med det här programmet kan du träna på 3 av våra globala platser, med grundskola i Madrid, Spanien, och flygträning i Phoenix, USA och Oxford, Storbritannien. [+]

Viktiga egenskaper:

Minimering av utbildningsrisk med ekonomisk säkerhet Högkvalitativ, fokuserad Integrerad pilot-utbildning "Ab-initio" Omvandling till multipilotransaktioner Maximering av sysselsättningsmöjlighet SkillsPlus Development

Ingår i träningen:

Full grundskola program Flygträning, landningsavgifter och nödvändigt bränsle MCC / JOC simulatorträning - 36 timmar Uniform och flight case USA (FAA) medicinsk Kursmaterial och handböcker Retur biljetter från Madrid till våra andra träningsplatser Boende i Phoenix, USA Daglig transport mellan hemvist och träningsplats i Phoenix

Du måste uppfylla följande kriterier för att ansöka om ATPL - Madrid-programmet:... [-]


Första Officer Program

OSM Aviation Academy
Campusstudier Heltid 20 månader September 2018 Norge Oslo

First Officer Programmet (FOP) är ett omfattande integrerat flygutbildningsprogram där teori- och flyglektioner blandas, vilket ger dig en spännande balans mellan akademiska studier och praktisk flygupplevelse. First Officer Programmet tar dig från lite eller ingen flygande erfarenhet för att ha alla licenser och betyg du behöver jobba som en första tjänsteman för europeiska flygbolag på 20 månader. [+]

FIRST OFFICER PROGRAM | FRÅN NOLLA TILL HJÄLTE

First Officer Programmet tar dig från lite eller ingen flygande erfarenhet för att ha alla licenser och betyg du behöver jobba som en första tjänsteman för europeiska flygbolag på 20 månader./>

TRÄNINGSPROGRAM

First Officer Programmet (FOP) är ett omfattande integrerat flygutbildningsprogram där teori- och flyglektioner blandas, vilket ger dig en spännande balans mellan akademiska studier och praktisk flygupplevelse./>

I de första etapperna av flygträning kommer du att utföra alla dina flygningar i Visual Meteorological Conditions (VMC), som flyger med hjälp av extern referens och en karta. I de tidiga stadierna kommer huvudfokus att vara att mastera de fyra grundarna för att flyga (stigar, nedstigningar, svängar och flyger rakt och jämnt). När du utvecklas börjar du lära dig hur man landar flygplanet och blir tillräckligt skickligt för att göra din första soloflygning.... [-]


Noll Till ATPL-kursen

ACC Aviation Career Center
Campusstudier 18 månader February 2019 Slovenien Maribor

Utbildningen tar ungefär 18 månader och genomförs på engelska i en EASA-reglerad miljö som utförs på en internationell flygplats (Maribor). Detta gör det möjligt för oss att träna piloterna i ett kontrollerat luftrum med konstant Air Traffic Control-kommunikation och få viktig erfarenhet för framtida karriär som en kommersiell pilot. [+]

Kursplan

Utbildningen tar ungefär 18 månader och genomförs på engelska i en EASA-reglerad miljö som utförs på en internationell flygplats (Maribor). Detta gör det möjligt för oss att träna piloterna i ett kontrollerat luftrum med konstant Air Traffic Control-kommunikation och få viktig erfarenhet för framtida karriär som en kommersiell pilot.

Under träningen får du 760 timmars teoretisk träning, 198 timmar enstaka motortimmar och 20 timmars multimotoriska timmar (varav 3 timmar är i FNPT II).

Viktigaste fördelarna

INSTRUKTÖRER: Flygbolags erfarna instruktörer ger dig toppen av linjetrafik och teoretisk träning.

Flygplats: Utbildning på internationell flygplats, ger dig ovärderliga erfarenheter för framtida karriär som flygbolag... [-]


ATPL (ATPL Integrerad)

Martinair Flight Academy
Campusstudier Heltid 23 - 24 månader September 2018 Nederländerna Lelystad

Med den integrerade utbildningen kommer du att få en kommersiell pilot licens, Multi motor, Instrument rating och en frusen ATPL. [+]

Skillnaden mellan ATPL och CPL i korthet:

CPL - Commercial Pilot License

ATPL - ATPL / 1500 timmars erfarenhet

Den integrerade Kursen ger möjlighet att få licenserna (betyg) i 24 månader. Jord skolor kommer att ges i klassrum, men distansutbildning via internet kommer att användas för ATPL teori. Utbildningen är uppdelad i moduler och i vissa moduler utbildningen kan kombineras med andra aktiviteter i en kandidat till exempel arbete / solo flyg.

Specifikationer:

För att delta i den integrerade kursen måste du hålla en gymnasieexamen eller motsvarande med ämnen matematik, fysik och engelska. Själva kursen omfattar 200 timmar teori. Den praktiska delen består av minst 225 praktiska flygtimmar inklusive simulator tid. Innan utfärdar licensen en upplevelse av minst 200 flygtimmar som krävs av vilka minst 100 timmar som befälhavare (befälhavare). [-]

Flyginstruktörkurser - Helikopter

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Flight Instructor Course kommer att leda dig till en Kvalifikation Vilka rättigheter för att träna studenter för ppl och för typbehörighet på flygplansmotorer. [+]

privilegier

Flyginstruktörskursen leder dig till en Kvalifikation som berättigar till träning av eleverna för Ppl och typtypen för flygplan Single Engine. Flyginstruktören kan träna CPL Student Pilots efter att ha flugit 200 träningstimmar och kan också instruera praktikantinstruktörer efter att ha flugit 500 träningstimmar.

Instrumentell betygsinstruktör kan träna för Ifr-delen av modulära kurser, integrerade kurser och för förlängning på en helikopter med flera motorer om han / hon har tri-kraven.

Typ Betygsinstruktör kan träna för Typ Betygskurser på Me Helicopters.

Förutsättningar

För flyginstruktörer Kandidater: Cpl-innehavare måste ha 250 helikopterflygtimmar, varav 100 timmar som Pic; Ppl innehavare måste ha 200 helikopterflygtimmar som bild och måste också ha passerat Cpl eller Atpl Theory Examination.... [-]


Kurs: EASA Integrerad Pilotutbildning - Flygledning Pilotlicens - OXFORD, UK

Airways Aviation
Campusstudier Heltid 80 - 85 veckor August 2018 Storbritannien Oxford Spanien Huesca + 2 fler

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater. [+]

Airways Aviation EASA Integrerad pilotutbildning är känd som Elite Pathways Program, som har utvecklats för att möta det växande industrins behov av kunniga, högkvalificerade och anställbara kandidater.

Vårt kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorganisationer och är helt anpassat till IATA Training and Qualification Initiative.

Detta fullständigt integrerade program tar dig från ingen flygupplevelse (ab initio) till en EASA-licensierad, industriell klar pilot.

KURSSTRUKTURSTEG 1 - ATPL Teori

STORBRITANNIEN

Den första etappen av träningen består av 36 veckor av ATPL-teorin. Du kommer att genomföra en rad moduler inklusive allmän flygvetenskap, lufträtt och IFR-kommunikation till flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Preparation-utbildning som levereras av nuvarande flygbolagspiloter.... [-]


Naturligtvis - Flygplan Flyginstruktör FI (A)

FLY FOR FUN S.R.O.
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Tjeckien Prag

Vill du lära ditt flyg uppleva andra människor? Passera FI (A) utbildning och bli en professionell flyginstruktör. [+]

Flygplan instruktör FI (A)

Vill du lära ditt flyg uppleva andra människor? Passera FI (A) utbildning och bli en professionell flyginstruktör.

Krav för studerande

Sökanden skall:

hålla CPL (A) eller PPL (A) och har minst 200 timmars flygtid, varav 150 timmar ska vara som befälhavare (i detta fall är nödvändigt att passera teoretiska CPL prov) har minst 20 timmars distansflygningar som befälhavare, inklusive 300 NM flygning med fullstoppslandning vid två olika flygplatser. passera en post praktiskt prov med kvalificerad FI enligt JAR-FCL 1.330 (f) har ett giltigt klass 2 medicinsk har minst 30 timmars flygtid på enmotoriga kolvmotorflygplan och 10 timmars instrumentflygning utbildning. vara innehavare av giltiga radiolicens vara minst 18 år gammal Naturligtvis proccess ... [-]

Pilot - ATPL

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campusstudier Heltid 14 månader June 2018 Spanien Barcelona

Pilotkurs genomförs enligt europeisk lagstiftning besättningar som tillåter att erhålla CPL med sep, MEP, betyg samt IR MCC kurs. [+]

Kommersiell pilot kurser

Pilot kurs

EAS Barcelona hur alla professionella profiler som utgör besättningar på flygplans flygbolagen. I grund och botten teknisk besättningen på ett flygplan består av en befälhavare (kapten, enligt det anglosaxiska namnet) och en andra pilot (andrepilot eller första officer).

De kvalifikationer som krävs för att fylla dessa positioner erhålls från ATO godkännande, genom särskilda program EAS Barcelona, ​​i kurser som kallas ATP (Air Transport Pilot).

Funktioner pilotkurs

Den Pilotkurs trafikflygarcertifikat Den består av en teoretisk del, en del av simulator och flyg del. De är inte delar som utförs sekventiellt, en efter en, men delar samordnas, genomförs samtidigt i vissa faser som utgör integreringen av studier för en stark och effektiv inlärning. Endast samarbetssessioner för inlärning av samordning mellan de två piloter i flera besättning flygbolag (MCC) kör ensam i slutfasen av kursen.... [-]