ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Lyxförvaltning på deltid i Italien 2020/2021

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.

Studenter som studerar lyx förvaltning kan lära sig att hantera med konsumenter och produkter i lyx marknaden. Klasser kan omfatta konsumentbeteende, internationell varumärkeshantering, lyx gästfrihet, supply chain management, regulatoriska frågor och lyx detaljhandeln.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Lyxförvaltning på deltid i Italien 2020/2021

3 Resultat i Lyxförvaltning, Italien Filter

Marknadsföring och kommunikation för lyx

Haute Future Fashion Academy
Kurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Italienska
Campusstudier

The Summer Campus Marketing & Communication för lyx är utformad för att ge en fördjupad bild av lyx marknaden och införa de viktigaste delarna av marknadsföring och kommun ...

Läs mer

Kurs i italiensk design och lyx

BAU International Academy of Rome
Kurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Campusstudier

En 2 veckors praktik på vägen, i 4 distrikt av Made in Italy excellence, som börjar i Venedig, vid Biennalen, och sedan flytta till La Spezia, när man förstår värdekedjan i Ya ...

Läs mer

Kort kurs i mode

European School of Economics
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
3 månader
Engelska
Campusstudier

Syftet med ESE Professional Program in Fashion

Läs mer