ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Matematik på deltid 2020

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Matematiska tester använder sig ofta av tidsserier för utföra mätningar. Med denna metod ligger vikten i korrelationen mellan mätningar tagna vid två olika tidpunkter. Denna korrelation kan sedan användas i parameteruppskattning och prognostisering av resultat.

Be om information Kurser i Matematik på deltid 2020

12 Resultat i Matematik Filter

Lär dig matematik - Online-program

Preply
Internet Deltid September 2020 Amerikas förenta stater Brookline

Du bör vara uppmärksam på lärarnas kvalifikationer när du väljer online-handledare för matematik. De flesta matematiklärare som introduceras på vår webbplats har universitetsexamen i detta ämne. Du kan se informationen på de institutioner som de har examen från på sina profiler.

Studie utomlands program vid South Cheshire College och West Cheshire College

South Cheshire College
Campusstudier Heltid Deltid Augusti 2020 Storbritannien Crewe Chester + 1 fler

Detta är ett spännande tillfälle för studenter i åldrarna 15-19 år att ha ett prov på högskoleutbildning vid en av de mest innovativa högskolorna i Storbritannien. Internationell utbildning ger dig en berikande och givande upplevelse som kommer att förbli hos dig under resten av ditt liv. Du kommer att lära dig nya färdigheter, uppleva nya kulturer och ditt sinne öppnas upp mot den breda världen vi lever i.

Matematik GCSE kurs

Distance Learning Centre
Internet Deltid 200 timmar Öppen antagning Storbritannien UK Online

GCSE matematik är en viktig förutsättning för många arbetsroller som det visar en förståelse för siffror och en förmåga att arbeta med dem. Denna distans är utformad för att hjälpa studenter framsteg genom sina tentor och det lägger stor vikt vid "gör matematik" och avser detta i möjligaste mån, till vardagen.

IGCSE matematik kurs

UK Open College
Internet Deltid 300 timmar Öppen antagning Storbritannien UK Online

Denna kurs är utformad för att möta behoven hos dem som vill ha en introduktion till denna utmanande ämne antingen i syfte att ytterligare studier på en nivå eller helt enkelt för att komplettera en portfölj av IGCSE / GCSE ämnen

Mastering matematisk finans nätkurser - stokastiska räntor

Department of Mathematics University of York - Online Programs
Internet Deltid 4 - 8 månader Augusti 2020 Storbritannien York

Stochastic räntesatser täcker praktiska ämnen som kalibrering, numerisk genomförande och modellbegränsningar i detalj. Författarna ger många övningar och noga utvalda exempel för att hjälpa eleverna att förvärva de kunskaper som krävs för att hantera ränte modellering i en verklighetstrogen miljö.

Mastering matematisk finans online-kurser - Black-Scholes modell

Department of Mathematics University of York - Online Programs
Internet Deltid 4 - 8 månader Augusti 2020 Storbritannien York

Black-Scholes optionsvärderingsmodell är den första och den överlägset mest kända kontinuerlig tid matematisk modell som används i finansiell matematik. Här ger det en tillräckligt komplex, men foglig, testbädd för att utforska den grundläggande metodiken i optionsvärderingsmodell.

Mastering matematisk finans nätkurser - stokastisk kalkyl för finans

Department of Mathematics University of York - Online Programs
Internet Deltid 4 - 8 månader Augusti 2020 Storbritannien York

Författarna studerar Wienerprocess och Ito integraler i detalj, med fokus på resultat som krävs för Black-Scholes optionsvärderingsmodell. Efter att ha utvecklat de erforderliga martingalmått egenskaperna hos denna process, byggandet av integrerade och ITO formel (visat i detalj) bli mittpunkten, både för teori och tillämpningar, och för att ge konkreta exempel på stokastiska differentialekvationer som används inom finans.

Funktionella matematik

Kensington and Chelsea College
Campusstudier Deltid 15 veckor Augusti 2020 Storbritannien london

Vi erbjuder matematik funktionella färdigheter kurser för vuxna att utveckla praktiska färdigheter som du behöver för att leva, studera och arbeta. Du lär dig att använda matematik i verkliga situationer som du kan använda varje dag. Kurserna körs på vår Kensington centrum i Wornington Road.

GCSE matematik

Kensington and Chelsea College
Campusstudier Deltid 30 veckor Kontakt Skolan Storbritannien london

Denna stimulerande nivå 2 kvalifikationer är för vem som helst med en god grund i matematik som behöver en GCSE för anställning, fortsatta studier, lärarutbildning eller personlig utveckling. Ämnena innefattar bland annat grafer och geometri, statistik och algebra.

Kurs i kontorsadministration - matematik för företag (ibs)

Damelin Part Time
Campusstudier Deltid 65 timmar Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter framgångsrikt genomförande av varje kompetensprogram kommer IBS att ge eleverna en resultatbrev som beskriver de moduler och krediter som uppnåtts. Endast efter avslutad 3 moduler mot hela kvalifikationen kommer studenten att få ett certifikat med en FASSET

Kurs i kontorsadministration - matematik för företag (ibs)

Damelin Part Time
Campusstudier Deltid 65 timmar Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter framgångsrikt genomförande av varje kompetensprogram kommer IBS att ge eleverna en resultatbrev som beskriver de moduler och krediter som uppnåtts. Endast efter avslutad 3 moduler till fullo

Precalculus

edX
Internet Deltid 15 veckor Öppen antagning Amerikas förenta stater cambridge

Denna högskolegrad, kreditberättigade Precalculus-kurs kommer att lära dig de färdigheter som krävs för framgång i framtida Calculus-studier.