Kurs i Matlagningskonst

Jämför 75 kurser i Matlagningskonst

Matlagningskonst

Culinary Arts program ger studenterna möjlighet att lära sig att laga mat. Dessa kurser kan vara så omfattande som du vill att de ska vara, eller mycket grundläggande. .

Vad är en kurs i Culinary Arts?

Studenter i en kulinarisk konst program kommer att lära sig att laga mat och lära sig om livsmedelssäkerhet. Eleverna lär sig att göra recept samt hur man skapar sina egna.

Vilka är fördelarna med att ta en kurs i Culinary Arts?

Programmet lär eleverna att laga mat, förbereda dem för att arbeta i ett utbud av restauranger. Detta kan hjälpa den enskilde att gå vidare i sin karriär.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i Culinary Arts?

Kostnaden för en kulinarisk program varierar kraftigt, baserat på skolan.Programmet kan omfatta 1-4 års utbildning.

Vilka är kraven för en kurs i Culinary Arts?

Inskrivning är baserad på den enskilde 's ansökan. I vissa fall, som har en gymnasieexamen är allt som 's behövs. I andra fall kan skolan besluta om ytterligare krav.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en kurs i Culinary Arts?

Professionella köksluckor kommer att vara öppna för studenter att få denna typ av utbildning.

Varför ta en online-kurs i Culinary Arts?

Online-kurser kan göra det lättare för eleven att få sina kurser komplett snabbare. Det gör det också möjligt för eleven att fortsätta arbeta samtidigt som de får sin utbildning.

Om att ta en kurs i Culinary Arts?

Specialiserade skolor finns, liksom många skolor och universitet.

Hur man ansöker till en kurs i Culinary Arts?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan för ditt barn direkt genom att fylla i formuläret nedan.

Läs Mer

Professionellt bakverk och konfektioner

Culinary Institute Kul IN
Campusstudier Heltid 2 månader January 2019 Kroatien Sisak

Denna intensiva tvåmånaders kurs i modernt bakverk och konfektioner är utformat för att ge studenterna en fast grund och avancerade tekniker för ambitiösa bakverkskockar. Små klassstorlekar tillåter våra erfarna professorkockar att ge eleverna mycket uppmärksamhet och individuell feedback. Studenter spenderar 80% av klasstiden och får praktisk praktisk erfarenhet i köket. Kursen omfattar bageri och konfektyrprodukter, söta och salta bakverk, samt grundläggande italienska och franska bakverk. Dessutom introduceras studenter till vinparing och företagsledning, och de kan välja att göra praktik i en elit restaurang, hotell eller konditori.

[+]

Det breda utbudet av konfektprodukter som har tagit sig fram på marknaden har skapat behovet av att studera godis och desserter som en egen enhet inom kulinariska konsten. Med tanke på att klassiska konfekttekniker har utvecklats med den moderna tekniken som nu bildar gastronomin, erbjuder denna söta kulinariska filial omfattande studiematerial. På grund av ökad popularitet och efterfrågan på utbildade proffs inom detta område har Culinary Institute Kul IN skapat ett professionellt bakverk för moderna konfektioner.

Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket.

Övrig kursinformation:Lektion Schema: 5 timmar / dag, måndag till fredagSpråk: kroatiska och / eller engelskaLärande och läsande material (digital): tillhandahålls av Kul INUniformer: tillhandahålls av Kul IN... [-]

Kurs: Grand Diplôme

Le Cordon Bleu Istanbul
Campusstudier 33 veckor Öppen antagning Turkiet Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® är respekterad inom kulin- och gästbranschen som ett varumärke av excellence. Det är en inflytelserik kvalifikation som kombinerar klassisk träning i både mat och pâtisserie. Studenterna lärde sig grundläggande kulinära färdigheter innan de tillämpade denna kunskap på högkvalitativa produkter och specialkomponenter. [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® är respekterad inom kulin- och gästbranschen som ett varumärke av excellence. Det är en inflytelserik kvalifikation som kombinerar klassisk träning i både mat och pâtisserie. Studenterna lärde sig grundläggande kulinära färdigheter innan de tillämpade denna kunskap på högkvalitativa produkter och specialkomponenter.

Detta Diplom delas ut efter framgångsrik avslutning av både Diplôme de Cuisine och Diplôme de Pâtisserie, som kan studeras samtidigt under en period av 9 till 12 månader.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme är världsberömd som ett märke av excellens och är din nyckel till dörren till den kulinariska världen.

3 terminer30 timmar per veckaStartvillkor: Vinter - Vår-Sommar * - HöstIngen tidigare kulinarisk erfarenhet krävs. Sökande måste vara 18 år eller äldre.Det finns inte något krav på engelska färdighetskontroll, men kompetens på engelska krävs för att följa lektionerna.Intensivkurs - Endast grundläggande nivåer [-]

Professionella kockkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 8 veckor Öppen antagning Thailand Bangkok + 1 fler

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert. [+]

Internationella Culinary Training Programs

"Lär dig att laga mat som en thailändsk kock"

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Culinary Training School

Utbildning för jaktkockar, nya restaurangstarter och de som vill lära sig att laga thailändska som en thailändsk.

Vår akademi

Våra professionella kulinariska träningslokaler är nya och helt luftkonditionerade. Varje kockstudent har sin egen träningsstation komplett med gasfrysare, granitmatlagning, diskbänk och matplats. I träningschefen är stationen instruktörens demonstrationsstation där alla recept är förberedda och demonstreras av kockinstruktören.... [-]


Kort kurs i matlagning för hälsan i Frankrike: från fält till tallrik

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 4 - 8 veckor May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate [+]

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate Mål

Delta i en intensiv, tvärvetenskapligt program som kombinerar kulinarisk konst, vårdvetenskap och yrkespraktik samtidigt upptäcka den franska produktionen hållbar mat.

Få praktisk, internationell erfarenhet samtidigt tjäna college krediter. Fördjupa dig i den franska kulturen.

Datum

På Campus Program: 17 maj - 16 jun 2017 Praktikprogram: 19 juni - 19 juli 2017

Behörighetskrav

Junior, seniorer eller Master examensstuderande i Life Sciences, jordbruk, livsmedel, kost, folkhälsa, dietetik mm från en ackrediterad institution.

För icke-engelska som modersmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papper (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk matlagningskurs

Accademia Leonardo Salerno
Campusstudier March 2019 Italien Salerno

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningskurser undervisade av kockar som har nationell och internationell erfarenhet. [+]

Kursen Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningskurser undervisade av kockar som har nationell och internationell erfarenhet./>

Kursen äger rum från måndag till fredag ​​från 9:00 till 14:30 och är indelad i två delar: från 9:00 till 11:00 kommer du att delta i en italiensk kurs på Accademia Leonardo som kommer att fokusera på professionellt ordförråd som används i köket .

Det finns en 15-minuters paus, då lagas matlagningskursen från kl. 15.15 till 14.15 på Accademia

Leonardo's kök. Under matlagningskursen får eleverna möjlighet att lära sig de grundläggande teknikerna för italiensk mat.... [-]


Italiensk matlagningskurs

In Florence Academy
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 20 veckor Öppen antagning Italien Florence + 1 fler

Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns en provsmakning. [+]

Italiensk matlagning - grundkurs

Den Grundläggande italiensk matlagningskurs består i framställningen av en komplett italiensk meny (2 typiska italienska rätter + 1 dessert). Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns det en provsmakning.

Grundkurs funktioner: Lektioner (en vecka): 5 praktiska lektioner i veckan (två matlagning sessioner, varje tisdag och torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minuter Entry nivåer: 0-9 Varaktighet: Från 1 till 12 veckor Finns även på engelska. Kurspriset (per vecka): 70 EUR Anmälan Avgift: Nej anmälningsavgift debiteras om en elev är inskriven i en kurs i italienska. Om studenten studerar i denna kurs utan att ta en språkkurs kommer det att finnas en 15 € återbetalas inskrivningsavgift. Detta € 15 avgift ska betalas endast en gång ska studenten skriva in sig i mer än en extra kurs (dvs. studerar vid Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk matlagning - Professionell Course ... [-]

Kurs: Kommersiell matlagning plus Externship

Culinary Tech Center
Campusstudier Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater New York White Plains + 2 fler

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält. [+]

Översikt

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält.

Kommersiell matlagning Plus Externship: 600 timmar

Med fokus på praktisk lärande framhäver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiska sidan av kommersiell matberedning. Kandidater från detta program är väl förberedda för karriärer i restauranger, företag och andra livsmedelsavdelningar och för inträdesnivåer, inklusive prep cook, line cook eller garde manger. Obligatoriska kurser för Commercial Cooking Plus Externship-programmet är följande:... [-]


Konditorivaror och bakverk

Thai Chef School
Campusstudier Heltid 1 - 4 veckor Öppen antagning Thailand Bangkok

Thai Chef School 's Pastry [+]

Grunderna för brödtillverkning, franskt bakverk, kakberedning

Thai Chef School 's Pastry

Gå med i Bangkok för att lära dig grunderna i brödtillverkning, franskt bakverk, kakberedning

Studera 4 veckor och lär dig grunderna för bakverk

Klassiska efterrätterModerna bakverksteknikBröd, deg och pizzaArbeta med chokladTårtadekoration med både choklad och smörgås

Crazy om vackra makaroner, citronterter, mörka chokladtorn, tiramisu, chokladtrufflor? Vill du lära dig hur man gör perfekta pizzaskorskor - både tjocka och tunna? Vad sägs om danska, croissanter och specialbröd? Alla dessa och mer kan läras i våra 4 veckors bakverk

Kursplanering (måndag-fredag)... [-]

Fransk choklad

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Frankrike Yssingeaux

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster. [+]

Behärskar grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att tillverka choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutföra din träning med en 1 månad valfri praktik på en fransk institution för att tillämpa din kunskap i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning. KLASSTYP • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Choklad • konfektyr • Chokladbaserade bakverk • Konstnärlig choklad och sockerbitar • Förberedelser för buffé och tentamen... [-]


Italienska bakverk och efterrätt 1 vecka Program

Manuelina Culinary
Campusstudier Heltid 1 vecka May 2019 Italien Brescia

Italienskt hantverkare är känt över hela världen för dess råvaror som är starkt relaterade till kulturen i de territorier från vilka de föddes. Detta resulterar i ett konfektyr som är känt över hela världen för ett exceptionellt urval av former och smaker. Under ledning av Master Pastry Chefs bland de bästa i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda några av de bästa och mest kända efterrätterna i den italienska konditorivärdet från det enklaste till det mest komplexa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av produkter och utrustning av excellens. Detta är ett unikt program som koncentrerar sig på både traditionella och innovativa smakkombinationer och kulminerar till en imponerande konsthantverk. [+]

Programöversikt

Italienskt hantverkare är känt över hela världen för dess råvaror som är starkt relaterade till kulturen i de territorier från vilka de föddes. Detta resulterar i ett konfektyr som är känt över hela världen för ett exceptionellt urval av former och smaker. Under ledning av Master Pastry Chefs bland de bästa i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda några av de bästa och mest kända efterrätterna i den italienska konditorivärdet från det enklaste till det mest komplexa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av produkter och utrustning av excellens. Detta är ett unikt program som koncentrerar sig på både traditionella och innovativa smakkombinationer och kulminerar till en imponerande konsthantverk.... [-]


Kort kurs på italiensk kulinarisk konst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campusstudier Heltid 3 månader January 2019 Italien Turin

Den korta kursen i italiensk mat och ätvetenskap finns i två delar: den första består av teoretiska praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterat med utbildningsutflykter; Den andra, som består av en professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i prenumerationskostnaderna), på en restaurang utvald av skolan. [+]

Kort kurs i italiensk mat och viner

Fyra veckor teoretiska och praktiska lektioner och möjlighet till en praktisk träningsperiod på de bästa italienska restaurangerna

Den korta kursen i italiensk mat och ätvetenskap finns i två delar: den första består av teoretiska praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterat med utbildningsutflykter; Den andra, som består av en professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i prenumerationskostnaderna), på en restaurang utvald av skolan.

Den korta kursen är utformad för yrkesverksamma eller studenter som vill genomgå ett snabbare träningsprogram på traditionellt och modernt kreativt kök med insikter på oljor, balsamvinäger, örter och kryddor, traditionella första kurser, ostar, bakverk och vin.... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campusstudier Heltid Öppen antagning Kanada Ottawa

GRAND DIPLÔME® förtjänas när studenten framgångsrikt fullbordar grundläggande, mellanliggande och överlägsen kurser i både mat och konditorivaror. Dessutom kommer studenten att tjäna ett Cuisine Diploma och ett Pastry Diploma. Studenten kommer också att få ett intyg för varje kurs avslutad. [+]

GRAND DIPLÔME® förtjänas när studenten framgångsrikt fullbordar grundläggande, mellanliggande och överlägsen kurser i både mat och konditorivaror. Dessutom kommer studenten att tjäna ett Cuisine Diploma och ett Pastry Diploma. Studenten kommer också att få ett intyg för varje kurs avslutad.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® kombinerar kök och konditorivaror: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 intag varje år: januari, april, juni, oktober

[-]

Professional Apprentice Course Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campusstudier Heltid 12 månader July 2019 Förenade arabemiraten Dubai

[+]

Ingredienser, verktyg och utrustning 12-månaders delat boende (2 till ett rum med separat rum för manliga / kvinnliga studenter) Alla måltider för programmets 12-månaders varaktighet

Programmet kommer att omfatta följande områden:

Kandidater ska ha gymnasieutbildning och måste vara över 18 år. Alla kandidater kommer att intervjuas (utländska kandidater kommer att intervjuas över SKYPE).

Programavgift: AED 83 000 Kontakta skolan för mer information om betalningsalternativ för avgift.

[-]

Kurs i catering och matlagning (kulinarisk kurs)

International Career Institute
Online Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien London

ICI: s catering och matlagningskurs förvandlar din passion till en mycket givande yrke! Många människor har inkluderat äta ute i sin ordinarie verksamhet om att främja personliga eller yrkesmässiga relationer. [+]

ICI: s catering och matlagningskurs förvandlar din passion till en mycket givande yrke! Många människor har inkluderat äta ute i sin ordinarie verksamhet om att främja personliga eller yrkesmässiga relationer. Dessutom är behovet av att ha mat tillgodoses genom en professionell en nödvändighet vid flera tillfällen. Därför kommer det alltid att finnas platser för en skicklig kulinarisk expert som du!

Kursupplägg Commercial Cookery - Identifiera och förbereda kött Commercial Cookery - planera och förbereda mat för Buffets Kommersiell Cookery - Förbered och Cook fågel och vilt Kommersiell Cookery - Förbered och Cook Seafood Commercial Cookery - Förbered Aptitretare och sallader Kommersiell Cookery - Förbered Varma och kalla efterrätter Kommersiell Cookery - Förbered bakverk, kakor och jäst varor Kommersiell Cookery - Förbered smörgåsar Kommersiell Cookery - Förbered skaldjur Kommersiell Cookery - Förbered fonder och såser Kommersiell Cookery - Förbered grönsaker, ägg och Mjöl rätter Catering affärsmetoder catering sysselsättning Livsmedel och näringslära Kök & Food hantering Planering A Meny Drycker Omfattning och karaktär Catering Services Karriärmöjligheter ... [-]

Curso de cocinero profesional

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2019 Spanien Zaragoza

Aprenderás todo el funcionamiento de una cocina, desde su organización y desarrollo hasta las técnicas de cocina de todo tipo de alimentos. Aprenderás las operaciones de conservación de los alimentos y preparación de géneros y los principales modelos de gestión y dirección de una cocina. Se trata de un curso de cocinero muy completo, en el que aprenderás a desempeñar las tareas propias de un... [+]

Curso de Cocinero Profesional

Aprende los secretos de los auténticos cocineros profesionales

Si quieres trabajar como cocinero profesional en los mejores restaurantes, con este curso de Cocinero Profesional, conocerás de una manera teórica y práctica las más avanzadas técnicas de la cocina profesional.

Aprenderás todo el funcionamiento de una cocina, desde su organización y desarrollo hasta las técnicas de cocina de todo tipo de alimentos. Aprenderás las operaciones de conservación de los alimentos y preparación de géneros y los principales modelos de gestión y dirección de una cocina.

Se trata de un curso de cocinero muy completo, en el que aprenderás a desempeñar las tareas propias de un cocinero profesional como la preparación de materias primas, emplatado y decoración, montaje de buffets, métodos de cocinado, diseño de menús y confección de cartas, análisis de costes y consumos, maridaje y decantación del vino, etc…... [-]