Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 58 kurser i Matlagningskonst

Culinary Arts program ger studenterna möjlighet att lära sig att laga mat. Dessa kurser kan vara så omfattande som du vill att de ska vara, eller mycket grundläggande. .

Vad är en kurs i Culinary Arts?

Studenter i en kulinarisk konst program kommer att lära sig att laga mat och lära sig om livsmedelssäkerhet. Eleverna lär sig att göra recept samt hur man skapar sina egna.

Vilka är fördelarna med att ta en kurs i Culinary Arts?

Programmet lär eleverna att laga mat, förbereda dem för att arbeta i ett utbud av restauranger. Detta kan hjälpa den enskilde att gå vidare i sin karriär.

Hur mycket kostar det att ta en kurs i Culinary Arts?

Kostnaden för en kulinarisk program varierar kraftigt, baserat på skolan.Programmet kan omfatta 1-4 års utbildning.

Vilka är kraven för en kurs i Culinary Arts?

Inskrivning är baserad på den enskilde 's ansökan. I vissa fall, som har en gymnasieexamen är allt som 's behövs. I andra fall kan skolan besluta om ytterligare krav.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en kurs i Culinary Arts?

Professionella köksluckor kommer att vara öppna för studenter att få denna typ av utbildning.

Varför ta en online-kurs i Culinary Arts?

Online-kurser kan göra det lättare för eleven att få sina kurser komplett snabbare. Det gör det också möjligt för eleven att fortsätta arbeta samtidigt som de får sin utbildning.

Om att ta en kurs i Culinary Arts?

Specialiserade skolor finns, liksom många skolor och universitet.

Hur man ansöker till en kurs i Culinary Arts?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan för ditt barn direkt genom att fylla i formuläret nedan.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

58 Resultat i Matlagningskonst

Culinary Institute Kul IN

Denna intensiva tvåmånaders kurs i modernt bakverk och konfektioner är utformat för att ge studenterna en fast grund och avancerade tekniker för ambitiösa bakverkskockar. ... [+]

Det breda utbudet av konfektprodukter som har tagit sig fram på marknaden har skapat behovet av att studera godis och desserter som en egen enhet inom kulinariska konsten. Med tanke på att klassiska konfekttekniker har utvecklats med den moderna tekniken som nu bildar gastronomin, erbjuder denna söta kulinariska filial omfattande studiematerial. På grund av ökad popularitet och efterfrågan på utbildade proffs inom detta område har Culinary Institute Kul IN skapat ett professionellt bakverk för moderna konfektioner.

Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket.

Övrig kursinformation:Lektion Schema: 5 timmar / dag, måndag till fredagSpråk: kroatiska och / eller engelskaLärande och läsande material (digital): tillhandahålls av Kul INUniformer: tillhandahålls av Kul IN... [-]
Kroatien Sisak
June 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Thai Chef School

För dem som vill lära sig grundläggande kulinariska färdigheter och de mest populära thailändska, kinesiska och japanska rätterna. ... [+]

Professionell - Intensiv - Autentisk

Ackrediterade av thailändska utbildningsministeriet

För dem som vill lära sig grundläggande kulinariska färdigheter och de mest populära thailändska, kinesiska och japanska rätterna.

praktikplatser

Detta intensiva 7-veckors träningsprogram är utformat för att introducera både thailändska och internationella studenter till grundläggande kulinariska färdigheter och att lära eleverna de mest populära thailändska, kinesiska och japanska rätterna. Kursen lärs huvudsakligen på engelska. Efter examen kan eleverna välja att arbeta som praktikanter på ett hotell / hotell i upp till 3 månader. Detta är en betald praktikplats. Praktikplatser är inte obligatoriska. Stöd till arbetsplatser tillhandahålls gratis för studenter som har avslutat kursen. Klasserna är små, och mycket personlig uppmärksamhet är tillgänglig.... [-]

Thailand Bangkok
June 2019
Heltid
7 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bangkok Thai Cooking Academy

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert. ... [+]

Internationella Culinary Training Programs

"Lär dig att laga mat som en thailändsk kock"

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Culinary Training School

Utbildning för jaktkockar, nya restaurangstarter och de som vill lära sig att laga thailändska som en thailändsk.

Vår akademi

Våra professionella kulinariska träningslokaler är nya och helt luftkonditionerade. Varje kockstudent har sin egen träningsstation komplett med gasfrysare, granitmatlagning, diskbänk och matplats. I träningschefen är stationen instruktörens demonstrationsstation där alla recept är förberedda och demonstreras av kockinstruktören.... [-]

Thailand Bangkok
Öppen antagning
Heltid
Deltid
1 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningsk ... [+]

Kursen Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanserat ett projekt som heter Cucina di Classe. Projektet innehåller en kurs med italienska lektioner som hålls på morgonen, följt av matlagningskurser undervisade av kockar som har nationell och internationell erfarenhet./>

Kursen äger rum från måndag till fredag ​​från 9:00 till 14:30 och är indelad i två delar: från 9:00 till 11:00 kommer du att delta i en italiensk kurs på Accademia Leonardo som kommer att fokusera på professionellt ordförråd som används i köket .

Det finns en 15-minuters paus, då lagas matlagningskursen från kl. 15.15 till 14.15 på Accademia

Leonardo's kök. Under matlagningskursen får eleverna möjlighet att lära sig de grundläggande teknikerna för italiensk mat.... [-]

Italien Salerno
March 2019
Campusstudier
Läs mer på svenska
UniLaSalle

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate ... [+]

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate Mål

Delta i en intensiv, tvärvetenskapligt program som kombinerar kulinarisk konst, vårdvetenskap och yrkespraktik samtidigt upptäcka den franska produktionen hållbar mat.

Få praktisk, internationell erfarenhet samtidigt tjäna college krediter. Fördjupa dig i den franska kulturen.

Datum

På Campus Program: 17 maj - 16 jun 2017 Praktikprogram: 19 juni - 19 juli 2017

Behörighetskrav

Junior, seniorer eller Master examensstuderande i Life Sciences, jordbruk, livsmedel, kost, folkhälsa, dietetik mm från en ackrediterad institution.

För icke-engelska som modersmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papper (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]

Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
May 2019
Heltid
4 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Culinary Tech Center

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i br ... [+]

Översikt

På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält.

Kommersiell matlagning Plus Externship: 600 timmar

Med fokus på praktisk lärande framhäver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiska sidan av kommersiell matberedning. Kandidater från detta program är väl förberedda för karriärer i restauranger, företag och andra livsmedelsavdelningar och för inträdesnivåer, inklusive prep cook, line cook eller garde manger. Obligatoriska kurser för Commercial Cooking Plus Externship-programmet är följande:... [-]

Amerikas förenta stater New York White Plains
Öppen antagning
Heltid
Deltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ett intensivt 2-månaders program för att lära sig alla grundläggande och utarbetade tekniker för choklad och konfektyrkonster. ... [+]

Lyssna på grunden för choklad och konfektkonster genom en 2-månaders intensiv yrkesutbildning. Du kommer att lära dig och tillämpa professionella väsentliga tekniker för att producera choklad, konfekt, chokladbaserade bakverk och konstnärliga bitar. Slutför din träning med en 1 månaders valfri praktikplats på en fransk institution för att tillämpa dina kunskaper i en verklig miljö. Dra nytta av världsberömda undervisningsmetoder för små gruppinställningar och hög praxis för att optimera undervisning, uppnå effektiv lärande och leverera en personlig uppföljning.

Klass typ80% hands-on20% teorimodulerChokladKonfektyrChokladbaserade bakverkKonstnärlig choklad och sockerbitarBufféberedning och tentamenVaraktighet... [-]
Frankrike Yssingeaux
May 2019
Heltid
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns en provsmakning. ... [+]

Italiensk matlagning - grundkurs

Den Grundläggande italiensk matlagningskurs består i framställningen av en komplett italiensk meny (2 typiska italienska rätter + 1 dessert). Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns det en provsmakning.

Grundkurs funktioner: Lektioner (en vecka): 5 praktiska lektioner i veckan (två matlagning sessioner, varje tisdag och torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minuter Entry nivåer: 0-9 Varaktighet: Från 1 till 12 veckor Finns även på engelska. Kurspriset (per vecka): 70 EUR Anmälan Avgift: Nej anmälningsavgift debiteras om en elev är inskriven i en kurs i italienska. Om studenten studerar i denna kurs utan att ta en språkkurs kommer det att finnas en 15 € återbetalas inskrivningsavgift. Detta € 15 avgift ska betalas endast en gång ska studenten skriva in sig i mer än en extra kurs (dvs. studerar vid Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk matlagning - Professionell Course ... [-]
Italien Florence
Öppen antagning
Heltid
Deltid
1 - 20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Ottawa

GRAND DIPLÔME® förtjänas när studenten framgångsrikt fullbordar grundläggande, mellanliggande och överlägsen kurser i både mat och konditorivaror. Dessutom kommer student ... [+]

GRAND DIPLÔME® förtjänas när studenten framgångsrikt fullbordar grundläggande, mellanliggande och överlägsen kurser i både mat och konditorivaror. Dessutom kommer studenten att tjäna ett Cuisine Diploma och ett Pastry Diploma. Studenten kommer också att få ett intyg för varje kurs avslutad.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® kombinerar kök och konditorivaror: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 intag varje år: januari, april, juni, oktober

[-]
Kanada Ottawa
Öppen antagning
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Professional Kitchen Programmet är i 3 månader och är utformat för nybörjare som letar efter en internationell standard, professionell matlagningsprogram. Tjäna ett Level ... [+]

Professionellt köksprogram

Professional Kitchen Programmet är i 3 månader och är utformat för nybörjare som letar efter en internationell standard, professionell matlagningsprogram.

Efter avslutad kurs kommer studenterna att få ett nivå II-diplom från City and Guilds, London och en certifierad certifiering från KHDA (Govt of Dubai)

Det professionella köksprogrammet fokuserar på att undervisa alla grundläggande tekniker för matlagning och mathantering och förbereder eleverna att bli professionella kockar som är lämpliga för inträdesnivåer (commis) i alla restaurangkök globalt. Huvuddragen i programmet är: • Eleverna kommer att tillbringa cirka 70% av sin tid att lära sig kulinariska tekniker (franska klassiska) med resten av programmet som ägnas åt tillämpningen av dessa förvärvade färdigheter till världskök.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
July 2019
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en certifierad specialist, träna i de bästa företagen och arbeta på vad du vill ... [+]

Kursbeskrivning av Matlagnings- och gastronomitekniker

Denna tekniker i matlagning och gastronomisk kurs följer BOE: s specifikationer för denna träning. Våra studenter är kända av de viktigaste företagen inom sektorn, som ber dem om praktikplatser (och i många fall för anställning).

Vid slutet av studierna kommer du att få ett IEEF-examensbevis som intygar att du på ett tillfredsställande sätt har gått igenom den förberedande kursen för den fria tentamen som gör att du kan få titeln "TECHNICIAN IN KITCHEN AND GASTRONOMY" (officiell kvalifikation av yrkesutbildning godkänd av utbildningsdepartementet , erhållen genom presentation till de fria officiella testerna som sammankallas i olika autonoma samhällen enligt kungligt dekret 1538/2006 av den 30 december, som reglerar FP från 2007).... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. All ... [+]

titrering uppgifterKval: Expert TitelSyftar till att yrkesverksamma som vill återställa öka din karriär med en utbildning på högsta nivåVaraktighet: 3 månader (februari 18 till 18 maj)Totalt timmar: 240HHp: 17 hpPris: 2.200 €Lärde: måndag och tisdagErbjuds i: SpanskaDet lärs ut i: Castellón (Spanien)presentation

Gräver i den tekniska

Läroplanen i denna avdelning är baserad på en nästan uteslutande lärande kök. de mest klassiska teknikerna kommer att studeras och det mest avantgardistiska skapelse. Allt detta för en perfekt behandling av råmaterialet från pre-utveckling till färdigställande av en maträtt. Programmet kommer att pågå i 3 månader.

Ett team av de bästa... [-]

Spanien Castellón de la Plana
February 2020
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Den korta kursen i italiensk mat och ätvetenskap finns i två delar: den första består av teoretiska praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterat med utbildnings ... [+]

Kort kurs i italiensk mat och viner

Fyra veckor teoretiska och praktiska lektioner och möjlighet till en praktisk träningsperiod på de bästa italienska restaurangerna

Den korta kursen i italiensk mat och ätvetenskap finns i två delar: den första består av teoretiska praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterat med utbildningsutflykter; Den andra, som består av en professionell praktikplats (valfritt, inte inkluderat i prenumerationskostnaderna), på en restaurang utvald av skolan.

Den korta kursen är utformad för yrkesverksamma eller studenter som vill genomgå ett snabbare träningsprogram på traditionellt och modernt kreativt kök med insikter på oljor, balsamvinäger, örter och kryddor, traditionella första kurser, ostar, bakverk och vin.... [-]

Italien Turin
March 2019
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
International Career Institute

ICI: s catering och matlagningskurs förvandlar din passion till en mycket givande yrke! Många människor har inkluderat äta ute i sin ordinarie verksamhet om att främja pe ... [+]

ICI: s catering och matlagningskurs förvandlar din passion till en mycket givande yrke! Många människor har inkluderat äta ute i sin ordinarie verksamhet om att främja personliga eller yrkesmässiga relationer. Dessutom är behovet av att ha mat tillgodoses genom en professionell en nödvändighet vid flera tillfällen. Därför kommer det alltid att finnas platser för en skicklig kulinarisk expert som du!

Kursupplägg Commercial Cookery - Identifiera och förbereda kött Commercial Cookery - planera och förbereda mat för Buffets Kommersiell Cookery - Förbered och Cook fågel och vilt Kommersiell Cookery - Förbered och Cook Seafood Commercial Cookery - Förbered Aptitretare och sallader Kommersiell Cookery - Förbered Varma och kalla efterrätter Kommersiell Cookery - Förbered bakverk, kakor och jäst varor Kommersiell Cookery - Förbered smörgåsar Kommersiell Cookery - Förbered skaldjur Kommersiell Cookery - Förbered fonder och såser Kommersiell Cookery - Förbered grönsaker, ägg och Mjöl rätter Catering affärsmetoder catering sysselsättning Livsmedel och näringslära Kök & Food hantering Planering A Meny Drycker Omfattning och karaktär Catering Services Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
Basque Culinary Center

Har du studerat matlagning och känner att du fortfarande har mycket att lära dig? Har du lång erfarenhet som kock men har aldrig varit formellt utbildad? Under fem veckor ... [+]

Har du studerat matlagning och känner att du fortfarande har mycket att lära dig? Har du lång erfarenhet som kock men har aldrig varit formellt utbildad?

Under fem veckor av intensiv träning, kommer eleverna, guidade av handledare av Basque Culinary Center, att perfekta sina kulinariska tekniker; en resa genom alla hanterings- och bevarande tekniker, matlagningsprocess, konditori och introduktion till avant-guard trender, som alla gör det möjligt för dig att konsolidera din kunskap och förvärva nya färdigheter i beredskap och presentation.

Program

Detta specialiseringsprogram riktar sig till yrkesverksamma inom sektorn, med formell utbildning och / eller tidigare yrkeserfarenhet inom området.... [-]

Spanien San Sebastián
May 2019
Heltid
5 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska