ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland kurser i Musik på distans i Spanien 2020

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Typiskt sett fokuserar musikprogram på de historiska, teoretiska och tekniska aspekterna av musik och framträdanden. Då det är ett tvärvetenskapligt område passar musik lika bra för ambitiösa akademiker som för den blivande professionella musikern.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Musik på distans i Spanien 2020

10 Resultat i Musik, Spanien, Distansutbildning Filter

Pro Tools kurs

CPA Online
Internet Heltid Deltid 350 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Ett måste för att bli musikproducent arbetar i inspelningsstudior kravet är att hantera Pro Tools, den viktigaste produktionsplattform och ljud-och grundläggande verktyg för kompositörer och producenter.

Ljud kurs för audiovisuella

CPA Online
Internet Heltid Deltid 200 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Om du vill arbeta som ljudtekniker på TV, radio eller annat audiovisuellt medium, det här är din chans. I CPA Online erbjuder vi den mest kompletta kursen ljudbranschen.

Naturligtvis efterbehandling av ljud

CPA Online
Internet Heltid Deltid 300 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Audiovisuella medier generera massor av innehåll, både bild och ljud behov av att behandlas av kvalificerade tekniker.

Naturligtvis cubase och midi komposition

CPA Online
Internet Heltid Deltid 300 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Digitalt ljud är allt mer krävande när det gäller kvalitets-och kunskaps format och post, särskilt nu när vi allt mer intuitiva och avancerade verktyg.

Dj kurs

CPA Online
Internet Heltid Deltid 200 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Om du brinner för DJing och vill bli en professionell här är din chans. DJ kurs vi erbjuder på nätet CPA, vänder sig till alla som vill lära sig att vara en professionell DJ och lära sig både teori och övar olika tekniker och stilar som används av ledande prestige DJ.

Cykel ljud av högre kvalitet och underhållning

CPA Online
Internet Heltid Deltid 2000 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Din dagliga aktivitet du närvara campus klasser men vill få en officiell titel? I CPA online gör det enkelt. Vi erbjuder möjlighet att studera på nätet cykel Oberoende ljud och audiovisuella shower.

Under kopiering

CPA Online
Internet Heltid Deltid 300 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Ha en röst med karaktär? Få ut det mesta. Patent under dubbning vi erbjuder i CPA Online och böjning kan arbeta webseries, kortfilmer och kan även utveckla din konstnärliga sida genom att göra din röst ett tolkningsverktyg.

Lopp direkt ljud

CPA Online
Internet Heltid Deltid 300 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Om du letar efter praktisk utbildning som ljudtekniker du hitta det du behöver. Den Ljudtekniker Kurs Online CPA ger specifik kunskap om levande ljud riktad mot scenkonst, teater, musik, teater och dans

Inspelning och blandning

Microfusa
Campusstudier Internet Heltid Deltid 6 månader Januari 2020 Spanien Barcelona madrid Spain Online + 4 fler

Denna introduktionsteknik för ljudteknik består av de två första nivåerna av examensbeviset i ljudteknik och fokuserar på inspelning och blandning

Elektronisk musikproduktion

Microfusa
Campusstudier Internet Heltid Deltid 6 - 9 månader September 2020 Spanien Barcelona madrid Spain Online + 4 fler

Denna musikproduktionskurs fokuserar på elektronisk musik och ger dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att behärska verktygen för kreativ musikproduktion. Du får chansen att arbeta med ledande ljudprogram som Ableton Live, Logic Audio and Reason.