Filter
Kurser
Storbritannien england Chester Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se kurser i Naturvetenskap på deltid i Chester, Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Naturvetenskap handlar om att förstå naturfenomen genom observationer och förutsägelser. Vetenskaplig metodologi och naturlagar kan ingå på programmet. Naturvetenskapliga grenar omfattar områden som fysik och biologi.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Chester är hem för ett statligt universitet, ett privat universitet och en yrkesskola. Staden är känd som ett pedagogiskt centrum, men också för kulturella arv - Rader, stadsmuren och ovanliga svartvit arkitektur.

Be om information Kurser i Naturvetenskap på deltid i Chester i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Naturvetenskap, Chester

Examina
Plats
Storbritannien
england
Chester
Studietyp
Tempo
South Cheshire College

Detta är ett spännande tillfälle för studenter i åldrarna 15-19 år att ha ett prov på högskoleutbildning vid en av de mest innovativa högskolorna i Storbritannien. Intern ... [+]

Studie utomlands program vid South Cheshire College och West Cheshire College.

Detta är ett spännande tillfälle för studenter i åldrarna 15-19 år att ha ett prov på högskoleutbildning vid en av de mest innovativa högskolorna i Storbritannien. Internationell utbildning ger dig en berikande och givande upplevelse som kommer att förbli hos dig under resten av ditt liv. Du kommer att lära dig nya färdigheter, uppleva nya kulturer och ditt sinne öppnas upp mot den breda världen vi lever i. På South Cheshire College och West Cheshire College erbjuds två nyfusionerade högsta utbildningsskolor, skräddarsydda studieprogram till utländska studenter, skräddarsydda för att passa varje individ. från korta två veckors vistelse till helårsprogram.... [-]

Storbritannien Crewe Chester
Augusti 2020
Engelska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska