ACADEMICCOURSES.SE

Jämför de mest populära kurserna i Nordamerika 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt Kurser i Nordamerika 2020

sökresultat funna Filter

Förberedande kurs för ACCA-undersökning

Toronto School of Management
Campusstudier Heltid 55 veckor Mars 2020 Kanada Toronto

Toronto School of Management har tilldelats Silver Learning Partner status av ACCA. Silver Learning Partner-godkännandet ger oss erkännande som ACCA Learning Provider i Kanada. Silver Learning Partner-programmet har utformats som en Pathway till Gold Approved Learning Partner.

Berkeley International Study Program (BISP)

University of California, Berkeley
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer Januari 2020 Amerikas förenta stater Berkeley

Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer.

Intensivt engelsk språkprogram

University of Arkansas Little Rock
Campusstudier Heltid 10 - 16 veckor Januari 2020 Amerikas förenta stater Liten sten

Det intensiva engelska programmet har hjälpt eleverna att lära sig engelska som andraspråk i nästan 40 år. Programmet är medlem av statliga, nationella och internationella professionella ESL-föreningar och dess lärare är entusiastiska, väl erfarna instruktörer inom ESL-området. Var och en av våra program är utformade för att passa dina behov, med läroböcker och material som valts noggrant för att hjälpa dig att nå dina individuella mål.

Intensivt engelskprogram

Austin Community College
Campusstudier Heltid 1 - 4 terminer September 2020 Amerikas förenta stater Austin

Austin Community College Intensive English Program (IEP) accepterar för närvarande ansökningar. Studenter kan ansöka om programmet, och om de accepteras, utfärdas en blankett I-20 för att ansöka om en F-1-studentvisum i sitt hemland.

Intensivt engelskprogram

Dallas Baptist University
Campusstudier Heltid Deltid 8 - 16 veckor Januari 2020 Amerikas förenta stater Dallas + 1 fler

Det intensiva engelska programmet tillhandahåller kristuscentrerad engelskspråkig kvalitet för internationella studenter som förberedelse för att gå in i Dallas Baptist University grund- och forskarutbildningsprogram och för andra personliga mål för traditionella ålders- och vuxenstudenter för att producera tjänstemän som har förmågan att integrera tro och lära sig genom sina respektive samtal.

ELI engelska kurs

Henry Ford College
Campusstudier Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Detroit

Är engelska inte ditt första språk? Är du intresserad av att förbättra dina engelska färdigheter? Sedan är HFC : s engelska språkinstitut (ELI) åt dig. ELI erbjuder undervisning i amerikansk engelska språk och kultur. Vårt intensiva engelska program förbereder dig för framgång i kurser på högskolanivå, sysselsättning som kräver skriftlig och muntlig kunskaper i engelska och Testet av engelska som främmande språk (TOEFL) tentamen.

Intensivt engelskprogram

Northeast Wisconsin Technical College
Campusstudier Heltid 3 - 15 veckor Januari 2020 Amerikas förenta stater Green Bay

Det intensiva engelska programmet (IEP) vid NWTC är utformat för att förbereda studenterna för de akademiska språkkunskapen på högskoleutbildning. IEP erbjuder två nivåer av engelsk instruktion: Intermediate och Advanced. Studenterna går i klass 4 timmar dagligen i lyssnande / talar, läser, skriver och grammatik. Studenter har också tillgång till språklabb för självständig studie och övning på eftermiddagen.

SVENSKA SOM EN ANDRA SPRÅK (ESL)

Parkland College
Campusstudier Heltid Deltid 2 terminer September 2020 Amerikas förenta stater Champaign + 1 fler

Erbjuder mer än 100 Associates Degree och certifikat program, är Parkland College känd för sina små klasstorlekar, state-of-the-art faciliteter, inklusive inlärningsmiljö, och personliga fakultet.

Intensiv engelsk lärande och amerikansk kultur nedsänkningsprogram (ielp)

Campbellsville University
Campusstudier Heltid 4 veckor September 2020 Amerikas förenta stater Campbells

IELP-programmet är ett fyra veckors bostadsprogram för studier i Centrum för International Education, som fokuserar på utveckling av konversationsfärdigheter på engelska, exponering för amerikansk universitets akademisk erfarenhet och exponering för amerikansk kultur och konstupplevelse.

ESL-programmet

Brookdale Community College
Campusstudier Internet Heltid 1 - 3 terminer Januari 2020 Amerikas förenta stater Middletown + 1 fler

Brookdales engelska som andraspråksprogram serverar engelskspråkiga engelska som vill förbättra sitt talade och skriftliga engelska för akademiska, karriärorienterade eller personliga utvecklingsändamål. Vi ger eleverna en inbjudande och kulturellt mångfaldig atmosfär där både lärare och lärare är experter på andraspråk.

Universitetsförberedande kurs

New America College
Campusstudier Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Denver

Kursen är utformad för studenter med avancerad nivå av engelska förståelse som har passerat NAC: s nivå 5 eller 6 eller uppnått en nivå 6 på EPT (University of Michigan English Placement Test). Kursen kommer att fokusera på kunskaper som behövs på universitet, såsom avancerade lyssnande och läsaktiviteter i verkliga livet, skriva forskningshandlingar, presentationer, studera avancerad vokabulär och arbeta i grupper. Grammatik och uttal kommer att riktas in i kontext.

Intensivt engelsk språkprogram

Fresno Pacific University
Campusstudier Heltid 6 - 52 veckor Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Fresno

Det intensiva engelska språkprogrammet inom humanistiska och religionsvetenskapliga skolan erbjuder förberedande engelska som andra språk (ESL) kurser för att utrusta icke-inhemska engelsktalande internationella studenter, forskare och professionella med språk och kultur färdigheter som behövs för att möta strängheten av universitetslivet vid Fresno Pacific University . Dessa program ger akademisk utbildning för internationella och amerikanska studenter, förbereda dem för akademisk framgång på universitetet. Studenterna fokuserar på utveckling och demonstration av kompetens inom akademisk forskning och skrift, muntlig presentation och auditiv och uttalande färdigheter.

Engelska språkkurs

MyStay ENGLISH
Campusstudier Heltid 5 - 10 veckor Öppen antagning Storbritannien london oxford Stratford Upon Avon Australien Sydney Melbourne Brisbane Guld kust Cairns Amerikas förenta stater New York boston Miami Kanada Toronto Vancouver Calgary Irland Dublin + 18 fler

MyStay ENGLISH (MSE), ett nytt sätt att snabbt spåra ditt engelska språkinlärning.

Kurs: Morning Intensive

Lado International Institute
Campusstudier Heltid 4 - 60 veckor November 2019 Amerikas förenta stater Washington Arlington County Silverfjäder Berea + 3 fler

På LADO har många av oss gjort det du gör: bo i ett nytt land, försöka lära oss språket, etiketten och sedvänjorna på en gång. Vi vet att det kan vara överväldigande, och vi är här för att hjälpa. Vi kommer att göra allt för att se till att din erfarenhet av att lära sig engelska är tillfredsställande och produktiv och att du får personlig uppmärksamhet och service. Alla har sina egna mål, och vi vill höra dina, och arbeta med dig för att utveckla en plan som hjälper dig att nå dem. Vårt mål är inte bara att lära dig engelska, utan att lämna LADO med en bättre förståelse av dig själv och dina mål, vare sig det är akademiskt, personligt eller professionellt.

Intensiv eller halvintensiv instruktion fem dagar per vecka

The New England School of English
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 16 veckor September 2020 Amerikas förenta stater cambridge + 1 fler

NESE läroplanen är uppdelad i 10 nivåer av intensiv instruktion. På varje nivå går du varje dag från kl. 9.00 till 3:15 varje dag (Intensivprogram) eller från 9: 00-12: 30 (det halvt intensiva programmet).