Kurser i Nya Zeeland

Sök bland de 23 mest populära kurserna i Nya Zeeland 2018

Master

Folk från hela världen väljer Nya Zeeland för professionell utveckling, utbildning framsteg och affärsmöjligheter. Nya Zeeland är en ofta bortglömd marknad, men är en blomstrande en för alla driftiga företagare och är utrustad med internationella möjligheter, världsmarknaderna och kulturell berikning. Det är också ett växande område för media och sociala relationer och har nyligen blivit en mycket eftertraktad destination för proffs. Det är av dessa skäl som tar kurser i Nya Zeeland kan vara ett utmärkt val för alla som söker att främja sin karriär.

Det finns ett utbud av kurser i Nya Zeeland i ett spektrum av branscher inklusive informationsteknik, sociologi, affärer, sjukvård administration, investeringar, ekonomi och andra. Kurser i Nya Zeeland erbjuds ofta i samband med utbildningsprogram, program intyg eller professionella kurser utveckling.Det finns schemaläggning alternativ för kurser i Nya Zeeland för att tillgodose behoven hos de flesta studenter och dessa inkluderar online-kurser, distansutbildning och klassrumsundervisning.

Läs mer om programmet och alternativ studier för kurser i Nya Zeeland genom att läsa igenom de möjligheter nedan. Ta nästa steg mot dina mål i yrkeslivet idag!

Läs Mer

Tonårskurser: Engelska Plus Aktiviteter Superintensiv För Tonåringar; High School Combi.

Dominion English Schools
Campusstudier Heltid February 2018 Nya Zeeland Auckland

(13-17 år) - Få ut det mesta av din skollov och studera engelska på morgonen och njut av vårt varierade aktivitetsprogram på eftermiddagen. Eller studera vårt heltidsprogram med projekt och en aktivitet per vecka. Våra tonårskurser är övervakade, roliga och ett bra sätt att träffa nya vänner från hela världen. [+]

Teenage School

(13-17 år) - Få ut det mesta av din skollov och studera engelska på morgonen och njut av vårt varierade aktivitetsprogram på eftermiddagen. Eller studera vårt heltidsprogram med projekt och en aktivitet per vecka. Våra tonårskurser är övervakade, roliga och ett bra sätt att träffa nya vänner från hela världen.

Engelska plus aktiviteter

◆ 12,5 timmar engelska i veckan i klass, morgnar; 15 timmars aktiviteter per vecka, eftermiddagar

◆ Kurslängd: minst 2 veckor. Det finns en 4 veckors aktivitetscykel

◆ Kursen börjar: varje måndag: januari, februari, mars, april, juni, juli, augusti och december

◆ Kursinnehåll: Engelska lektioner och aktiviteter (eskort, transport, entréavgifter och utrustning). Kulturella, sociala och idrottsaktiviteter arrangeras för att studenter ska kunna njuta av sin Nya Zeelands erfarenhet... [-]


Lärarutbildningar: Tesol Och Tecsol

Dominion English Schools
Campusstudier Heltid 4 veckor March 2018 Nya Zeeland Auckland

Dominion TESOL-kursen erbjuds engelska till modersmål som vill lära sig de grundläggande begreppen att undervisa engelska till unga vuxna och vuxna elever. Det förbereder också kandidater att ta Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test). [+]

TESOL

(Undervisning engelska till högtalare för andra språk)

Dominion TESOL-kursen erbjuds engelska till modersmål som vill lära sig de grundläggande begreppen att undervisa engelska till unga vuxna och vuxna elever. Det förbereder också kandidater att ta Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test).

◆ 25 timmar per vecka i klassen

◆ Klassstorlek: maximalt 12 elever per klass

◆ Kurslängd: 4 veckor

◆ Kursens start: se tidtabell på avgiftsblad

◆ Avgift inkluderar: 4 veckors intensiv träning, bedömd undervisningspraxis, observation av erfarna lärare. Inträde i TKT-undersökningen är valfri.

◆ Inträdesbehov: Överför Dominion TESOL inskrivningstest eller IELTS nivå 5... [-]


English for Academic Purposes (EAP)

Dominion English Schools
Campusstudier Heltid 10 veckor March 2018 Nya Zeeland Auckland

[+]

◆ akademiskt lyssnande: instruktioner, föreläsningar och presentationer, seminarium och deltagande i klassen

◆ talar: seminarier, deltagande i handledning, interaktionsförmåga för kommunikation med lärare, handledare och kamrater

◆ akademiskt ordförråd: analys av mening, form och uttal av en mängd olika ordförråd

EAP 1

Inträdesnivå: passera Dominion testet eller IELTS 4.5. Efter avslutad kurs kommer de framgångsrika kandidaterna att ha:

◆ En engelskspråkig nivå för att komma in i EAP 2 och Certifikatnivå kurser i Nya Zeeland.

◆ ett pass anger en nivå på ungefär IELTS 5.0... [-]


Exam Courses: Cambridge FCE, CAE and CPE; IELTS

Dominion English Schools
Campusstudier Heltid 6 - 12 veckor February 2018 Nya Zeeland Auckland

[+]

◆ Examensavgifter / text / material: specialavgift gäller

◆ Certifikat: Utfärdat av University of Cambridge (UCLES) med undersökningsresultat

◆ Klassstorlek: högst 15 studenter

CAMBRIDGE ADVANCED (CAE) : Inriktad på arbetskraften. Bredt accepterad av arbetsgivare som bevis för kompetens i arbetsbaserad engelska på avancerad nivå.

CAMBRIDGE PROFICIENCY (CPE) : Allmänt accepterad av yrkesskolor och universitet som bevis på engelskspråkskompetens.

[-]

Affärsengelska

Dominion English Schools
Campusstudier Deltid 6 veckor May 2018 Nya Zeeland Auckland

Business English är ett eftermiddagsprogram på deltid som är utformat för att hjälpa studenter att kommunicera exakt och flytande i ett affärssammanhang. Läsa och lyssna texter använder affärssammanhang så att nya företagsordföranden införs naturligt. Att prata och skriva uppgifter fokuserar också på kommunikation i ett affärssammanhang. [+]

Business English är ett eftermiddagsprogram på deltid som är utformat för att hjälpa studenter att kommunicera exakt och flytande i ett affärssammanhang. Läsa och lyssna texter använder affärssammanhang så att nya företagsordföranden införs naturligt. Att prata och skriva uppgifter fokuserar också på kommunikation i ett affärssammanhang.

Nivåer: före-intermediär +

Kurslängd: 6 veckor

Klassstorlek: max 15, medeltal 11

Anmälningskrav: Entréprov

Timmar: 12,5 timmar i veckan i klassen (12.45-15.30)

[-]

TOEIC

Dominion English Schools
Campusstudier Deltid 6 veckor June 2018 Nya Zeeland Auckland

TOEIC är en engelska kurs som är utformad för att hjälpa dig att förbättra alla områden i din affärsengelska. TOEIC är särskilt populärt i asiatiska länder och är riktmärke för engelskspråkskompetens för många arbetsgivare i Japan och Korea. Språksystem och färdigheter som studeras på kursen hjälper dig att hantera i en affärsmiljö. Dominion English Schools, Auckland är ett privat TOEIC testcenter, vilket innebär att studenter som studerar TOEIC på Dominion kan ta provet på skolan någon dag efter överenskommelse. [+]

TOEIC: Test av engelska för internationell kommunikation

TOEIC är en engelska kurs som är utformad för att hjälpa dig att förbättra alla områden i din affärsengelska. TOEIC är särskilt populärt i asiatiska länder och är riktmärke för engelskspråkskompetens för många arbetsgivare i Japan och Korea. Språksystem och färdigheter som studeras på kursen hjälper dig att hantera i en affärsmiljö. Dominion English Schools, Auckland är ett privat TOEIC testcenter, vilket innebär att studenter som studerar TOEIC på Dominion kan ta provet på skolan någon dag efter överenskommelse.

Inträdesnivå: låg mellanliggande

Kurslängd: 6 veckor

Klassstorlek: max 15... [-]


General English

Dominion English Schools
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 52 veckor Öppen antagning Nya Zeeland Auckland + 1 fler

Våra allmänna engelska kurser är utformade för att hjälpa dig att kommunicera exakt och flytande, och du kan börja varje måndag på året. [+]

Översikt

Våra allmänna engelska kurser är utformade för att hjälpa dig att kommunicera exakt och flytande, och du kan börja varje måndag på året.

Morgonklassen (9:00 - 10:30, 10:45 - 11:45) fokuserar på grammatik och ordförrådsinmatning och eftermiddagskurserna (12:45 - 14:15, 14:30 - 15:30) bidrar till att förbättra dina kommunikativa färdigheter, med den sista timmen dedikerad till att tala.

[-]

Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

IES Abroad
Campusstudier Heltid Deltid June 2018 Nya Zeeland Auckland

[+]

Upptäck första hand vad som gör den globala filmindustrin till Nya Zeeland och skapa ditt eget korta drama-avsnitt. Strukturerat kring en praktisk produktionsprocess baserad på professionell tv-branschpraxis, är detta program en praktisk upplevelse som utformar dig för att hitta de verktyg du behöver för att starta din karriär inom film, tv och digital media. På grund av programmets lilla storlek och intensiva karaktär är upptagandet mycket selektivt.

Akademiker

IES Utlands uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands program möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Det är därför vi samarbetade med University of Auckland.... [-]


Christchurch Direkt Inskrivning - University Of Canterbury

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2018 Nya Zeeland Christchurch

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt på University of Canterbury, en av de tre högsta universiteten i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter. [+]

Översikt

När du tittar utanför ditt fönster i Christchurch, vet du att utforskning väntar på vandring, fiske, kajak eller simning - det är bara en typisk dag här. Njut av den äventyrliga, men avslappnade, livsstil som Christchurch har att erbjuda.

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt på University of Canterbury, en av de tre högsta universiteten i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter.

Sprid över 215 hektar vackert anlagda grunder och trädgårdar, universitetets campus ligger bara 15 minuter från staden. Skidbackar, berg, infödd buske, floder, sjöar, varma källor och stränder ligger alla inom 1,5 timmar från Christchurch, vilket gör det till en idealisk plats att studera och uppleva Nya Zeelands utomhuslivsstil.... [-]


Auckland Direkt Registrering - University Of Auckland

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2018 Nya Zeeland Auckland

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. [+]

Översikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rankade Auckland tredje i världen för livskvalitet. Med vackra vulkaner och lavaflöden kommer en dynamisk blandning av influenser från Europa, Asien och Stillahavsområdet, vänliga invånare och hisnande kustutsikt att falla för Aucklands unika charm.

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. Universitetet har en mängd alternativ i Māori-studier och har en maraj (Māori-helig mark) på campus, som indikerar Aucklands mångfald och Nya Zeelands Māori-arv.

Auckland kommer vara ditt klassrum. Besök Auckland War Memorial Museum för att utforska sina samlingar i naturlig och mänsklig historia. Lär dig om Aucklands olika geografi från Auckland Volcanic Field till det isthmus som Auckland ligger på. Allt du gör och ser är en del av din internationella utbildning.... [-]


Ledarutbildning Och Utveckling I USA Eller Kanada Eller Storbritannien (ålder 14 Till 18)

Kingdom Education
Campusstudier Heltid Deltid July 2018 Nya Zeeland Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Kursen vänder sig till dig om du känner att du har potential att bli en ledare - eller kanske om andra känner det, men du inte har märkt det ännu. Vi visar dig några av de färdigheter som du behöver, och hur du kan utveckla dessa, även om du inte är full av självförtroende ännu. I slutet av kursen kommer du att märka skillnaden! [+]

Ledarskapsutbildning och utveckling i USA eller Kanada eller Storbritannien (Ålder 14-18)

Kursen vänder sig till dig om du känner att du har potential att bli en ledare - eller kanske om andra känner det, men du inte har märkt det ännu. Vi visar dig några av de färdigheter som du behöver, och hur du kan utveckla dessa, även om du inte är full av självförtroende ännu. I slutet av kursen kommer du att märka skillnaden!

Ledarskap och management: Du börjar genom att betrakta olika ledarroller människor tar på och titta på kopplingen till ledningen - vilket inte är detsamma som ledarskap, men det finns viktiga samband. Personlighetstyper: Här hittar du mer information om hur personlighetstyper klassificeras, och konsekvenserna av dessa för ledarskap - och kanske överraskande att många olika typer av person kan lyckas i vissa ledarroller. Ledarstilar: Genom en studie av några av de stora ledarna i det förflutna, kommer du identifiera olika stilar, och se hur människor har använt sina talanger och förutsättningar att nå framträdande och framgång. Ledarskap och lagarbete: Ledarskap innebär att arbeta med andra. Vilka är de kunskaper du behöver för att skapa och vara en del av en stor grupp? Övertalning och förhandling: Om människor är att följa din bly du behöver för att få dem på din sida. Men ibland måste man kompromissa, och även erkänna att du kan ha fel. Hur gör man detta och ändå behålla myndighet? Att tala inför publik: Ledare har ofta stå upp och förklara vad de gör.... [-]

Engelska För Högskolestudier I Storbritannien (okänd 14-18)

Kingdom Education
Campusstudier Heltid Deltid July 2018 Nya Zeeland Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Du kommer inte vara ensam om du känner dig lite nervös om dagen till dag verksamhet universitetsstudier - och modersmål är ofta lika orolig som du är! Denna kurs visar hur du kan möta framtidens utmaningar för dig. [+]

Engelska för högskolestudier i Storbritannien (Ålder 14-18)

Du kommer inte vara ensam om du känner dig lite nervös om dagen till dag verksamhet universitetsstudier - och modersmål är ofta lika orolig som du är! Denna kurs visar hur du kan möta framtidens utmaningar för dig.

Språkguide: för denna kurs, rekommenderar vi åtminstone dessa nivåer i engelska: 6,5 (IELTS) / 110 (TOEFL iBT) / C1 (CEF) / CAE.

Vad är EAP? Som en introduktion till kursen, kommer du att titta på omfattningen av EAP och hur det ligger i linje med de allmänna studiefärdigheter. Läsning: Hur ska ni hantera en lista lång läsning? Här får du reda på hur du snabbt och effektivt kan ta till sig information. Lyssna: I akademiska sammanhang, förmåga att lyssna avser huvudsakligen föreläsningar. Du hämtar upp några riktigt värdefulla tips för att lyssna väl, och även för att ta användbara anteckningar. Skriva: För många ämnen, måste du skriva essäer. Idag kommer du att arbeta på att förbättra din inställning till essäer, och andra delar av akademiskt skrivande. På tal: De flesta universitetskurser kräver att du delta i seminarier, möjligen för att ta en ledande roll, men säkert att säga något! Denna enhet kommer att hjälpa dig att få det förtroende som behövs för att dra nytta av seminarier. Förberedelser för ett seminarium (a): För resten av kursen, kommer du att arbeta på ett seminarium där alla i klassen kommer att delta. Men först av allt, måste du använda din läsförmåga (och eventuellt din förmåga att lyssna)... [-]

Handling & Satt Beredning I USA Endast (ålder 14 Till 18)

Kingdom Education
Campusstudier Heltid Deltid July 2018 Nya Zeeland Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Om du planerar att studera i USA, du har oftast att ta en eller annan av dessa tester. Ju högre poäng, desto större chans att vinna inträde till en av de bästa universiteten. I den här kursen kommer du att ta reda på hur testerna fungerar och vad du kan göra för att uppnå ett bra resultat. [+]

ACT & SAT förberedelse i USA endast (Ålder 14-18)

Om du planerar att studera i USA, du har oftast att ta en eller annan av dessa tester. Ju högre poäng, desto större chans att vinna inträde till en av de bästa universiteten. I den här kursen kommer du att ta reda på hur testerna fungerar och vad du kan göra för att uppnå ett bra resultat.

Språkguide: för denna kurs, rekommenderar vi åtminstone dessa nivåer i engelska: 6,5 (IELTS) / 110 (TOEFL iBT) / C1 (CEF) / CAE.

ACT och SAT: Du börjar med att jämföra de två testerna, titta på innehåll, poäng - och det bruk som är gjord av dem. Matematik: Båda testerna omfattar matematik avsnitt. Du kommer att titta på den typ av frågor, och få lite värdefull praktik i en eller båda av testerna. Läsning och skrivning: Här kommer du att titta på olika sätt på vilka läs- och skrivfärdigheter testas i SAT och ACT och börja arbetet med att utveckla dessa färdigheter. Läsning: I denna enhet, du kommer att arbeta på vilken typ av texter som väljs, och den typ av frågor som du kommer att ställas. Oavsett hur svårt texten, genom att utveckla rätt kompetens, kan du göra bra. Skriva: Du kommer att se här på olika inriktningar av de två testerna, men också arbeta på att eliminera de grammatiska fel som kostar märken beroende testar du tar. Uppsatsen: För många studenter är detta den mest utmanande delen av testet, eftersom du inte bara... [-]

Fundamentet Engelskt Program

IPU New Zealand
Campusstudier Heltid March 2018 Nya Zeeland Palmerston North

Det är mycket viktigt för studenter att ha en hög nivå av läsning, lyssna, skriva, tala och förståelse färdigheter om de ska lyckas på någon högskola nivå. I stiftelsen engelska programmet studenter deltar små klasser beroende på deras nivå i engelska förmåga. Programmet ger studenterna de nödvändiga verktygen för att utveckla sina engelska kommunikationsfärdigheter till ... [+]

Det är mycket viktigt för studenter att ha en hög nivå av läsning, lyssna, skriva, tala och förståelse färdigheter om de ska lyckas på någon högskola nivå.

I stiftelsen engelska programmet studenter deltar små klasser beroende på deras nivå i engelska förmåga. Programmet ger studenterna de nödvändiga verktygen för att utveckla sina engelska kommunikationsfärdigheter till den nivå som krävs för övergång till högre utbildning. Förutom att få akademiska kunskaper i engelska, kan eleverna också förbättra deras konversation och förståelse färdigheter som är avgörande för att njuta av vardagen i engelskspråkiga länder.

IPU Nya Zeeland erbjuder Stiftelsen Svensk programmet för första årets studerande, så att de kan uppnå engelska språkkunskaper och en uppsättning användbara studieteknik, samt att utveckla sitt kritiska tänkande som förberedelse för en tertiär utbildningsnivå.... [-]


TESOL Kurser

IPU New Zealand
Online och Campus-kombinerat Heltid 2 - 5 år March 2018 Nya Zeeland Palmerston North

Trinity Cert TESOL är en examen lämpar sig för dem som vill undervisa i engelska som andraspråk, men har liten eller ingen erfarenhet av att göra så. Detta program utrustar eleverna med de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för ESOL lärare. Programmet ger också eleverna en stabil grund för självutvärdering och möjligheter till vidareutveckling inom yrket. Det är också lämplig för ... [+]

Trinity Cert TESOL är en examen lämpar sig för dem som vill undervisa i engelska som andraspråk, men har liten eller ingen erfarenhet av att göra så. Detta program utrustar eleverna med de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för ESOL lärare. Programmet ger också eleverna en stabil grund för självutvärdering och möjligheter till vidareutveckling inom yrket. Det är också lämplig för utbildade lärare som inte är utbildade i TESOL.

Trinity Cert TESOL kan tas som en fristående kurs eller som en del av Graduate Diploma of International Studies (GDIS). Detaljer för var och en av dessa kan ses nedan:

Fristående kurs struktur

Det finns två delar till kursen den första är en Distansutbildning komponent, den andra en på campus kurs. Distansutbildnings komponenten består av en serie av studieguider med bifogade uppgifter baserat på de tre inställda texterna. Praktikanterna måste fylla denna extramural studie innan de börjar på campus program. Den på campus komponenten är en fem veckors intensivkurs i vilken kursplanen är täckt av en serie föreläsningar, seminarier och workshops. Praktik integreras genom att relatera de moment till praktisk undervisning i olika ESOL klasser.... [-]