close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Petroleumteknik

Förmågan att samla olja från underjordiska reservoarer har förändrat världen. Nästan varje aspekt av livet har påverkats av de framsteg inom transport, medicinsk och jordbruksteknik möjliggörs genom nya bränslen, plaster och kemikalier. De som har gått en kurs i petroleumteknik ofta förstår de utmaningar som oljeindustrin och den viktiga roll den spelar i det moderna samhället. Va… Läs mer

Förmågan att samla olja från underjordiska reservoarer har förändrat världen. Nästan varje aspekt av livet har påverkats av de framsteg inom transport, medicinsk och jordbruksteknik möjliggörs genom nya bränslen, plaster och kemikalier. De som har gått en kurs i petroleumteknik ofta förstår de utmaningar som oljeindustrin och den viktiga roll den spelar i det moderna samhället.

Vad är en kurs i petroleumteknik? Det är en klass erbjuds ofta för ingenjörer, ekonomistudenter och geovetenskap majors. Dessa kurser kan fokusera på metoder för att identifiera reservoarer av olja, borrning, väl avslutat, metoder för oljetransporter och raffineringsteknik. Studenter kan få en tvärvetenskaplig överblick som inkluderar geologi, kemi och fluidmekanik som behövs för att skörda och använda olja. Många av dessa kurser täcker även ämnen relaterade till ekonomi och sociala aspekter av oljeindustrin.

Studenter kan vidareutveckla sin analytiska resonemang kapacitet genom att öka sina färdigheter med matematik och naturvetenskap. Studera den nuvarande marknaden för olja och petroleumprodukter kan förstärker affärsmannaskap, och eleverna kan utveckla en förståelse för de etiska, säker och ansvarsfull förvaltning av världens mest politiskt instabila naturresurs.

Kostnaden för en petroleumingenjörs Kursen kan variera beroende på institutet studenten väljer att delta. De som är intresserade bör kontakta antagnings avdelningarna i sina högskolor och universitet för mer specifik information om avgifter, undervisning och materialkrav.

Efter att ha avslutat en av dessa klasser, akademiker är oftast beredda att arbeta inom energibranschen. Många hitta jobb på oljeplattformar och raffinaderier medan vissa engagera sig i transport av oljeprodukter.De med tekniska färdigheter kan ha möjligheter att arbeta med andra tekniker för att förbättra skördeteknik. Affärslivet kan användas för att analysera marknader, och andra går vidare för att hitta arbete som säkerhets revisorer, experter avfallshantering och PR-proffs.

Det är viktigt att tänka på så många alternativ som möjligt innan man beslutar om en viss studiekurs. Bekvämligheten med distansutbildning är bra för internationella studenter och personer med hektiska arbetsscheman. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Wessex Institute of Technology
Southampton, Storbritannien

De flesta länder som har underjordiska petroleumsresurser har lagstiftat att dessa resurser tillhör nationen. Olje- och gasföretag kan tillhandahålla de funktioner som krävs f ... +

De flesta länder som har underjordiska petroleumsresurser har lagstiftat att dessa resurser tillhör nationen. Olje- och gasföretag kan tillhandahålla de funktioner som krävs för effektiv och säker utvinning av petroleum. Det erhållna värdet måste delas mellan värdnationen och de företag som har tillstånd att utföra verksamheten. -
Kurser
Engelska
Aug 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här