Kurs i Pilotutbildning

Jämför 129 kurser i Pilotutbildning

En kurs i pilotutbildning är för de kandidater som söker en karriär inom luftfart. Kursen är uppdelad i två delar: grundutbildning och flygträning. Personer som framgångsrikt är licensierade genom utbildning kan fortsätta att arbeta med ett flygbolag eller att söka ett högre examen inom flygvetenskap.

En person som är intresserad av att bli pilot kan vilja veta, vad är en kurs i pilotutbildning? Detta ämnesområde lärs över hela världen till mål som fastställs av internationella standarder. Kursen kan ta flera månader att slutföra. Ground School täcker modern luftfartsteori. Eleverna bekanta sig med olika typer av flygplan och flermotorisk flygteknik. Efter Ground School, kandidater för licensiering gå på flygskola, där de deltar hands-on om vetenskap och övning av flyg. Studenterna kommer att förstå standard operativa procedurer och flygbolag filosofi.

Fördelarna med kursen inkluderar en djupgående kunskap om modern luftfart, en frossen ATLP-licens (för teori), en CPL-licens med IR, SE och ME-betyg och kvalifikationerna för att flytta sig till en mer avancerad nivå inom flygvetenskap. Kursen möjliggör en ny pilottillträde till flygindustrin.

Pilotutbildningskurser erbjuds över hela världen. Avgifterna varierar från skola till skolan. Det är bäst att kontakta en antagningskontor direkt för exakt information om kostnaderna för att ta kursen.

Luftfart fortsätter att vara en växande industri. Ett antal karriärer är öppna för licensierade piloter. En kurs kan vara ett jätte steg mot anställning med ett stort kommersiellt flygbolag. Stora och framgångsrika företag använder ofta piloter att flyga sina flygplan för affärsresor. Charterflygtjänster behöver piloter att flyga privata medborgare till öorter och utanför. Fjärrposttjänst och leverans är ett annat tillfälle för en licensierad pilot.

Hitta din kurs idag och ta till himlen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Faa Kommersiell Pilotutbildning

Epic Flight Academy
Campusstudier Heltid 6 - 8 månader September 2018 Amerikas förenta stater New Smyrna Beach

Epic Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning. [+]

Epics Professional Pilot program är den ledande delen 141 godkänd accelererad FAA kommersiell pilot utbildning.

Denna kurs är utformad för att ta en student med noll flygutbildning erfarenhet till Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 månader. Fokus för denna kommersiella pilotutbildning kursen är att studenten först få en stabil grund i allmänflyget kunskap. När behärskar grunderna en strategisk, full nedsänkning program lanseras för elevens särskilda lärstil.

Nästa steg är att studenten skall utveckla sina faktiska flyg färdigheter och öva viktiga säkerhetsprocedurer som använder realtidssimulering i vår Frasca Tru Flite och Mentor nivå 5 fältutbildningshjälpmedel. Detta i kombination scenario baserad utbildning med datorbaserad utbildning kan studenten bekvämligheten av lärande och göra misstag på marken. Detta ökar förtroendet att de vet och kan utföra förfaranden och manövrer innan faktiska flygningar i flygplanet, vilket sparar både tid och pengar under kommersiell pilotutbildning. Våra Professional Pilot program härmar som av större flygbolag utbildning förbereder dig för flygbolaget från dag ett.... [-]


Course - ATP Airline Transport Pilot

Stockholm Flight Academy
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Sverige Stockholm

[+]

Vi har ett stort utbud av olika erfarenheter och att vi tror är nyckeln till en framgångsrik organisation.

SFA är idag huvudsakligen baserade på Stockholm Västerås flygplats. Andra utbildningscentra inkluderar Stockholm Arlanda Airport.

Vi är glada att kunna erbjuda hög standard studentbostäder i anslutning till utbildningscentret. Vi kan erbjuda delat boende till fullt möblerade enrumslägenheter.

All inclusive är en vanlig term i vår organisation. En av våra huvudprinciperna är att hjälpa studenten med alla nödvändiga åtgärder utanför själva utbildningen. Varför? Så att studenten kan fokusera på det som är viktigt: flygutbildningen.

Kontakta oss och vi skulle gärna berätta mer om vår akademi och varför vi bör vara ditt första val.... [-]


Kommersiell Pilot Certifikat

San Diego Flight Training International
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater San Diego

Commercial Certification Course - en motor är för de studenter som behöver kommersiella pilot privilegier i enmotoriga bara flygplan. [+]

Commercial Certification Course - en motor är för de studenter som behöver kommersiella pilot privilegier i enmotoriga bara flygplan.

Sökande kommer att få 120 timmars flygutbildning på följande sätt; (Dubbla 40 timmar. okomplicerade, dubbla 10 timmar. komplexa, Solo 5 timmar. komplex. Solo 65 timmar. okomplicerade och 65 timmar klassundervisning (Directed Study 35 - Mark Instruktion 30).

Mark skola instruktion inkluderar preflight förberedelse och förfaranden; komplexa luftfartyg förfaranden, komplexa flygsystem; avancerade flermotoriga aerodynamik; flygplan prestandabegränsningar; Federal Aviation Regulations; stall medvetenheten; flygkartor och publikationer; radio stöd till VFR navigering; meteorologi och väder datatjänster; Systemet nationella luftrummet; radiokommunikation; flygledning; flygmedicinska faktorer; kommersiell verksamhet; passagerare och gods lastning; natt manövrer; och markverksamheten.... [-]


Snabbspår Pilotutbildning (18 Månader)

Andorra Aviation Academy
Campusstudier Heltid 18 månader February 2018 Andorra Andorra La Vella

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan. [+]

Presentation

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningen läge med europeiska luftfarts och att arbeta som pilot på amerikansk registrerade flygplan.

Efter utbildningen kommer du vara kvalificerad med minst

EASA CPL kommersiella flygcertifikat och instrumentbehörighet EASA ATPL teori EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs FCL 1.055 engelska kompetenstest FAA kommersiella och instrumentbehörighet kvalifikationer.

Programmet kan slutföras på 18 månader. Det erbjuder flexibilitet under träning genom att låta studenter som redan innehar en EASA PPL att delta i programmet och få en rabatt.

Fast track Pilot Program Visa typ som krävs för (USA / Europa) M1 / ​​Shengen EASA ATPL (University of Andorra) FAA / PPL (Florida, USA) FAA instrumentbehörighet (Florida, USA) FAA kommersiell licens (Florida, USA) EASA CPL licens EASA instrument (Europa) Språkfärdighet Check (University of Andorra) EASA MCC A320 (Airbus Training Center Toulouse, Frankrike) Boende (Andorra) Boende (Florida, Europa) Flyg till USA Transport under EASA konvertering och MCC FAA / EASA licensierar undersökning avgifter [-]

ICAO Till EASA övergångsutbildning

Olympus Aviation Academy
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid September 2018 Grekland Thessaloniki

Gäller ICAO CPL / IR / MEP [+]

Pre Krav: Gäller ICAO CPL / IR / MEP EASA Medical (klass 1) Intyg Minst en X-land resa 300 NM

Teoretisk utbildning / e - Avstånd inlärningsprogram för CPL / ATPL licens:

Avancerade e-Learning på nätet programmet via OAA webbplats 13500 frågor för 14 försökspersoner i Oxford böcker 56 kunskapsprov som valts ut av ett automatiskt program enligt HCAA tentor 14 Slut tester en Provet motsvarar 12 timmar läsning tid 650 timmar min läsning tid Privata sessioner med våra teorilärare 65 timmar revision-kunskapsprov i enlighet med manualer OAA utbildnings OAA slutbetyg HCAA prov

Varaktighet / Kostnad för e-DL: enligt EASA minsta distans varaktighet är 3 månader / 2500 €... [-]


EASA Integrerad Pilotutbildning - Trafikflygarcertifikat Flygcertifikat - Oxford, UK

Airways Aviation
Campusstudier Heltid August 2018 Storbritannien Oxford

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning system kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker. [+]

Den Airways Aviation EASA Integrated pilotutbildning systemet kallas Elite Pathways programmet, som har utvecklats för att möta den växande industrin behovet av kunniga, kompetenta och användbara akademiker.

Vår kursplan har utformats i samråd med ledande flygbolag och viktiga branschorgan, och är helt i linje med IATA utbildning och kompetens Initiative.

Denna fullt integrerat program tar dig från någon flyg erfarenhet (ab initio) till en EASA licens, industri-klar pilot.

KURS STRUKTUR STEG 1 - ATPL teori +

STORBRITANNIEN

Det första steget i utbildningen består av 26 veckors ATPL teori. Du kommer att genomföra ett antal moduler, inklusive flygplan allmänna kunskaper, luftfartsrätt och IFR kommunikation genom att flygplanets prestanda och operativa förfaranden. Du kommer också att delta i vår Airline Förberedelse utbildning levereras av dagens piloter. ... [-]


Integrerat Pilotprogram För Pilotprojekt - Madrid

CAE Oxford Aviation Academy
Campusstudier Heltid 16 veckor Öppen antagning Spanien Madrid

Bli en pilot med CAE i Spanien! Vi godkänner nu ansökningar om vår ATPL-klass (Airplane Transport Pilot License) som börjar i september 2017. Med det här programmet kan du träna på 3 av våra globala platser, med grundskola i Madrid, Spanien, och flygträning i Phoenix, USA och Oxford, Storbritannien. [+]

Viktiga egenskaper:

Minimering av utbildningsrisk med ekonomisk säkerhet Högkvalitativ, fokuserad Integrerad pilot-utbildning "Ab-initio" Omvandling till multipilotransaktioner Maximering av sysselsättningsmöjlighet SkillsPlus Development

Ingår i träningen:

Full grundskola program Flygträning, landningsavgifter och nödvändigt bränsle MCC / JOC simulatorträning - 36 timmar Uniform och flight case USA (FAA) medicinsk Kursmaterial och handböcker Retur biljetter från Madrid till våra andra träningsplatser Boende i Phoenix, USA Daglig transport mellan hemvist och träningsplats i Phoenix

Du måste uppfylla följande kriterier för att ansöka om ATPL - Madrid-programmet:... [-]


Integrerat Professionella Pilotprogram (IOPP)

Keilir Aviation Academy
Campusstudier Heltid 18 - 18 månader May 2018 Island Reykjavik

Den integrerade Professional Pilot Program är utformat för studenter med ingen eller begränsad tidigare erfarenhet. Det är en mycket strukturerad och omfattande program som fokuserar på ditt mål att bli en förste handläggare med ett flygbolag som Icelandair Scandinavian Airlines, norska eller Ryanair. [+]

integrerat professionella pilotprogram (PPP)

Den integrerade Professional Pilot Program på Keilir Aviation Academy är utformad för studenter med ingen eller begränsad tidigare erfarenhet. Det är en mycket strukturerad och omfattande program som fokuserar på ditt mål att bli en förste handläggare med ett flygbolag som Icelandair Scandinavian Airlines, norska eller Ryanair. Löptiden för programmet är cirka 18 månader och kräver en hög nivå av disciplin och motivation. Efter avslutad kan du vara säker på att ha fått de kunskaper och attityder som krävs för att lyckas som en framtida pilot.

Den integrerade Professional Pilot Programmet består av både teoretisk och praktisk utbildning, som syftar till att hjälpa dig att nå din dröm yrke inom kortast möjliga tid. Den flygutbildning består av fem faser med teoretisk utbildning som äger rum samtidigt, och i mellan perioder av flygträning. Akademiker i den integrerade Professional Pilot Program på Keilir Aviation Academy kommer att ha fått värdefull erfarenhet av att driva moderna flygplan i och ur krävande flygplatser under svåra väderförhållanden. Den sista delen av din träning kommer att slutföras i en Boeing 757 full rörelse simulator. Fokus är att förbereda dig för den dagliga driften i ett flygbolag, vilket gör övergången till en fler besättning pilotmiljö lättare.... [-]


Instrumentell Betygskurs På Helikopter Med Flera Motorer

Eurotech Flight School
Campusstudier Heltid October 2018 Italien Caiolo

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar. [+]

privilegier

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar.

Förutsättningar

Denna rating kan delta i en privat pilot som håller natten betyg med minst 50 timmars längdleder eller en pilot som utbildar sig för en CPL modulär kurs, en integrerad ATPL kurs eller en pilot som redan innehar en CPL-licens.

Teoretisk kurs

Den teoretiska kursen är densamma som ATPL-kursen för specifika ämnen, med en dispensation för vissa lektionstimmar. För piloter med PPL-licens eller de som har deltagit i en CPL eller APTL-kurs i mer än 5 år är det dock lämpligt att upprepa alla ATPL-teoridelarna för att kunna förberedas bättre (utan extra kostnad).... [-]


Atpl Integrerad

Superior Air
Campusstudier Heltid 16 - 16 månader Öppen antagning Grekland Megara

Vår ATPL integrerad kurs är utformad för att erbjuda utbildning på hög nivå för studenter som vill bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär. [+]

Vår ATPL integrerad kurs Är utformad för att erbjuda högkvalitativ utbildning till studenter som önskar bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär.

När du avslutar vår ATPL integrerad kurs Du kommer att ha ett kommersiellt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) och ATPL Theory kredit samt MCC Course. Det innebär att när du är klar med din träning kommer du att veta allt du behöver och kommer att ha fått all den utbildning som behövs för att starta din karriär som pilot.... [-]


Instrument Betyg Kurs

Legacy Aviation
Campusstudier Heltid 110 öppettider September 2018 Amerikas förenta stater Philadelphia

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. [+]

Förbättra säkerheten genom att bli en instrumentpilot.

Det är ett känt faktum att flygning på natten är mycket svårare än att flyga under dagen. Med detta sagt, i både Kanada och Europa krävs ett instrumentbetyg enligt lag för att flyga på natten. Med en instrumentbehörighet är en professionell privatpilot inte längre begränsad till att flyga endast genom visuella referenser. Han kan nu gå in i molnen för första gången och flyger enbart av instrumenten i cockpiten. Att ha ett instrumentbetyg ger dig lugn och ro under låg sikt och lågt tak.

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. Ytterligare ämnen som omfattas av kursen är ATC-kommunikation, navigering från en flygplats till en annan, planering före flygning, bränsleplanering, instrumenttest före start, väderutvärdering och Cockpit Resource Management. CRM är användningen av alla tillgängliga resurser som innefattar situationsmedvetenhet, optimalt beslutsfattande, kommunikation, stress och en diskussion av olika scenarier som en instrumentpilot kan stöta på.... [-]


Privat Pilot PPL (H) Kurs

Coptering
Online och Campus-kombinerat Deltid 4 - 6 månader September 2018 Spanien Sabadell

Det riktar sig till personer utan tidigare flygupplevelse som vill flyga för sport eller underhållning. Denna kurs är också en bas för efterföljande förvärv av andra betyg som Commercial Pilot License CPL (H) och andra licenser. [+]

Kursbeskrivning

Det riktar sig till personer utan tidigare flygupplevelse som vill flyga för sport eller underhållning.

Denna kurs är också en bas för efterföljande förvärv av andra betyg som Commercial Pilot License CPL (H) och andra licenser.

förutsättningarVar minst 17 år gammalErkännande medicinska klass 2 uppdateradKursens längdFrån 4 till 6 månader beroende på den tid som studenten spenderar och deras tillgänglighet.

Teoretisk fasdistansundervisning

100 timmars teori där dessa ämnen lärs ut:

Lufträtt och ATC-förfaranden *Allmän kännedom om flygplanFlight Performance och planeringMänskliga faktorer och flygmedicin *Meteorologi*Flight PrinciplesKommunikation och radio *Navigering*Operativa förfaranden... [-]

Noll Till ATPL-kursen

ACC Aviation Career Center
Campusstudier 18 månader February 2018 Slovenien Maribor

Utbildningen tar ungefär 18 månader och genomförs på engelska i en EASA-reglerad miljö som utförs på en internationell flygplats (Maribor). Detta gör det möjligt för oss att träna piloterna i ett kontrollerat luftrum med konstant Air Traffic Control-kommunikation och få viktig erfarenhet för framtida karriär som en kommersiell pilot. [+]

Kursplan

Utbildningen tar ungefär 18 månader och genomförs på engelska i en EASA-reglerad miljö som utförs på en internationell flygplats (Maribor). Detta gör det möjligt för oss att träna piloterna i ett kontrollerat luftrum med konstant Air Traffic Control-kommunikation och få viktig erfarenhet för framtida karriär som en kommersiell pilot.

Under träningen får du 760 timmars teoretisk träning, 198 timmar enstaka motortimmar och 20 timmars multimotoriska timmar (varav 3 timmar är i FNPT II).

Viktigaste fördelarna

INSTRUKTÖRER: Flygbolags erfarna instruktörer ger dig toppen av linjetrafik och teoretisk träning.

Flygplats: Utbildning på internationell flygplats, ger dig ovärderliga erfarenheter för framtida karriär som flygbolag... [-]


Kurs: Flygträning

Deland Aviation
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Deltona

Oavsett din erfarenhetsnivå, kommer våra erfarna instruktörer, avancerade flygutbildningsanordningar, scenariebaserad instruktion och fokus på GPS-teknik att göra dig en säkrare och mer självsäker instrumentpilot. [+]

Oavsett din erfarenhetsnivå, kommer våra erfarna instruktörer, avancerade flygutbildningsanordningar, scenariebaserad instruktion och fokus på GPS-teknik att göra dig till en tryggare och mer självsäker instrumentpilot.

Alla levereras från vår vackra Deland Florida-plats.

Flygträning tillhandahållen av

AVIA Flight Academy International

Del 141 och del 61

* USA och internationella studenter välkomna *

Accepterar nu överföringsstuderande

Kurser tillgängliga

Privat PilotInstrument BetygSingle Engine CommercialMulti Engine CommercialKommersiell Lägg till ossCFI / CFII / MEI

Specialkurser

SimulatorutbildningGarmin GNS430 träningInstrumentfärdighetskontrollKomplexa endorsementHigh Performance EndorsementHigh Altitude Endorsement... [-]

Naturligtvis - ATPL Licens

FLY FOR FUN S.R.O.
Campusstudier Heltid Deltid 200 öppettider September 2018 Tjeckien Prag + 1 fler

Kursen för ATPL består av successiva utbildningar från de första privata flygcertifikat PPL genom natten, IR instrumentflygning och flermotoriga flygplan MEP betyg. [+]

ATPL licens

Kursen för ATPL består av successiva utbildningar från de första privata flygcertifikat PPL genom natten, IR instrumentflygning och flermotoriga flygplan MEP betyg.

Krav för studerande Minst 17 år, för de sökande behövs yngre än 18 föräldrarnas samtycke. Giltigt medicinskt godkännande av hälso stödberättigande klass II. med medicinsk inträdesprov på flyg vårdinrättningar. Det krävs giltigt kort av telefonist för första ensamflygningen (kursen ingår i teoretisk förberedelse) Licens för transport pilot - ATPL

Kursen för ATPL består av successiva utbildningar från de första privata flygcertifikat PPL genom natten, IR instrumentflygning och flermotoriga flygplan MEP betyg. Totalt måste licensansökaren har genomfört minst 200 timmars flygtid. Alla träningar kan tillgodoräknas dessa krävs 200 timmar, och timmar av så kallade tids byggnad som inte ingår i licensen och klassificeringssystem utbildningar är också en del av erbjudandet. Det är därför den totala kostnaden för utbildning och flyger från noll till ATP inklusive teorilektioner.... [-]