ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Projektförvaltning på distans i Indien 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Inom projektledning krävs det att man kan bedöma när olika uppgifter i ett projekt måste slutföras och vem som ska utföra dem. En projektledare måste också vara säker på att arbetet utförs på rätt sätt och att eventuella risker som är förknippade med projektet identifieras och åtgärdas.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Projektförvaltning på distans i Indien 2020

5 Resultat i Projektförvaltning, Indien, Distansutbildning Filter

Prince2 Practitioner Certification Training

ExcelR Raising Excellene
Kurser
Juli 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier
Online

Projektledare, PMO-personal, Programchefer, Projektledare, Projektledamöter, Projektledningskonsulter, Kvalitetskonsulter, Portföljförvaltare etc., är alla berättigade till ce ...

Läs mer

Etablering och hantering av projektledningskontoret (PMO)

Zoe Talent Solutions
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
3 dagar
Engelska
Campusstudier

Utbildningen i detta program utrusta individer för att på ett trovärdigt sätt upprätta och hantera projektledningskontoret strategiskt och anpassning till viktiga fördelaktiga ...

Läs mer

Prince2 Foundation Certification Training

ExcelR Raising Excellene
Kurser
Juli 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier
Online

PRINCE2 Foundation-kvalifikationen pratar om PRINCE2-principerna och bidrar till att få en grundläggande förståelse för PRINCE2-projekthanteringsmetodiken.

Läs mer

Lean Six Sigma svart bälte certifieringsutbildning

ExcelR Raising Excellene
Kurser
Juli 2020
<
Heltid
<
4 dagar
Engelska
Campusstudier
Online

ExcelR erbjuder tre dagar Lean Six Sigma Black Belt certifiering och träning för både individer och företagsanställda. Lean Six Sigma certifieringsutbildning levereras av erfa ...

Läs mer

Certifierad scrum master (csm)

ExcelR Raising Excellene
Kurser
Juli 2020
<
Heltid
<
2 dagar
Engelska
Campusstudier

ExcelR erbjuder 2 dagar Certified Scrum Master (CSM) utbildning från auktoriserade Certified Scrum Trainers (CST) som anses vara den bästa inom branschen.

Läs mer