ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Projektförvaltning på deltid i Rumänien 2020/2021

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.

Inom projektledning krävs det att man kan bedöma när olika uppgifter i ett projekt måste slutföras och vem som ska utföra dem. En projektledare måste också vara säker på att arbetet utförs på rätt sätt och att eventuella risker som är förknippade med projektet identifieras och åtgärdas.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Projektförvaltning på deltid i Rumänien 2020/2021

1 Resultat i Projektförvaltning, Rumänien Filter

Projektledning

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurser
<
Deltid
<
2 dagar
Campusstudier

Denna modul gör det möjligt projektledare och teammedlemmar för att utveckla praktisk erfarenhet av att leda ett projekt från början till slut.

Läs mer