ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de 62 mest populära kurserna i Ryssland 2020

Yrkesverksamma och studenter från hela världen försöka läsa kurser i Ryssland. Ryssland är ett populärt resmål för utbildning inte bara på grund av de utmärkta pedagogiska program, men också på grund av mångfald i kultur, människor och landskap. Det är top-notch kurser i Ryssland ligger i olika delar av landet för dem som vill lära sig nya färdigheter, stärka ett CV, och för professionell utveckling.

Kurser i Ryssland kombinerar diskussionsgrupper, föreläsningar, practicums och simuleringar som förbättrar professionella lärande. Dessa kurser kombinerar gamla metoder retorik stil med ny teknik. Kurser i Ryssland erbjuder ett brett spektrum av ämnen och kan tas som en del av ett specifikt universitetsexamen programmet individuellt på ett behov bas, eller från en akademisk institution. Flera studier alternativ finns också för yrkesverksamma från många branscher, som informationsteknik, lingvistik, flyg, historia och många fler.

Ta en titt genom kurserna i Ryssland nedan och du kan hitta program som hjälper dig att nå dina mål!

sökresultat funna Filter

Intensiv ryska språkkurs

Kazan Innovative University
Campusstudier Heltid 12 - 18 månader Januari 2020 Ryssland Kazan

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov erbjuder en intensiv kurs i studien av ryska som främmande språk, sammanställd av universitetets bästa specialister. Under året kan eleverna behärskar både ryska och sekundära discipliner, vilka är nödvändiga för antagning till alla ryska federationers universitet.

Termin i Moskva

Higher School of Economics
Campusstudier Heltid 1 terminen Januari 2020 Ryssland moskva

Termin i Moskva erbjuder ett brett utbud av kurser över discipliner. Ryska utbildning finns på alla nivåer, och studenter kan också skriva in sig i HSE: s ryskundervisat om deras kunskaper i språket är stark nog.

International Polytechnic Winter School 2020

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campusstudier Heltid 2 veckor Januari 2020 Ryssland Sankt Petersburg

Kom, lär dig och utforska en av de vackraste städerna i Ryssland på vintern: spännande kulturella och sociala liv, pittoreska omgivningar och förorter. S: t Petersburg är ett riktigt underhållande kosmopolitiskt med ett stort kulturellt bidrag.

Riskhantering enligt ISO 31000

TMS RUS
Campusstudier Internet Heltid 2 dagar September 2020 Ryssland moskva + 1 fler

Träningsverkstad om kraven i den internationella standarden ISO 31000: 2018 och implementering av en riskorienterad strategi för organisationsledning. Implementering och utveckling av riskorienterat tänkande ger ytterligare fördelar och garantier för företagens hållbarhet, samt minskar nivån på ekonomiska förluster. Studie av riskkomponenter, fantomriskkoncept, riskorienterad planering, riskklassificering och hanteringsmetoder.

Ryska som främmande språk

Minin University
Campusstudier Heltid Deltid September 2020 Ryssland Nizhny Novgorod

Intresset för ryska språket i världen ökar, fler och fler utlänningar vill kunna tala ryska utan misstag, uppenbarligen levererar sina tankar. Lärarna vid universitetet har en stor erfarenhet av att undervisa korrekt uttal, tolkas av meningar, regler och undantag för språk till företrädare för främmande språk miljö. Det blir nödvändigt att veta ryska. Det är ett sätt att kommunicera med näringslivet, interkommunikation, vetenskapliga och forskningskontakter. Minin universitet är ett av få gymnasieskolor i Ryssland som lär ryska till utländska studenter med en följande rätt att lära ut språk på sitt hemland.

Den ryska Fjärran Östern Studies Course

Vladivostok State University of Economics and Service
Campusstudier Heltid 1 terminen Kontakt Skolan Ryssland Vladivostok

Den ryska Fjärran Östern Study kurs är en översikt av historien om den ryska Fjärran Östern, dess ekonomiska, geografiska läge och nuvarande betydelse som en knutpunkt med stora naturresurser.

Kurs "Systematic Innovation Management"

Международный институт менеджмента ЛИНК
Kombinerat online och på campus Deltid 6 månader Kontakt Skolan Ryssland moskva

I denna professionella omskolningskurs, utarbetad av MIM LINK handelsskola baserad på material från Open University of Great Britain, betraktas innovationer ur deras ledningssynpunkt, vilket ger studenter möjlighet att ge ett större bidrag till innovationsprocessen och dess ledning.

ryska som främmande språk

International University in Moscow IUM
Campusstudier Heltid Deltid Kontakt Skolan Ryssland moskva

IUM RFL programmet är ett av de bästa ryska språkprogram i Moskva.Den erbjuder program för alla utländska studenter som studerar ryska språket från noll till avancerade

Spår av en svunnen tid.Kultur i Sibirien

Siberian State Aerospace University SibSAU
Campusstudier Heltid 2 veckor Kontakt Skolan Ryssland Krasnoyarsk

En unik möjlighet för utländska studenter att utöka gränserna för världen, för att besöka hjärtat av Ryssland, att bevittna den fantastiska skönhet och mystik i Sibirien

Ryska - standard grupp kurs

Derzhavin Institute
Campusstudier Heltid 1 - 8 veckor Öppen antagning Ryssland Sankt Petersburg

Standardkurs fokuserar på att integrera alla grundläggande färdigheter i att tala, lyssna, läsa språk

Allmän ryska

Educa - Russian Language Center
Campusstudier Deltid 1 - 4 veckor September 2020 Ryssland Sankt Petersburg

Vara engagerade i en mini-grupp och aktivt kommunicera med andra studenter, kan du uppnå bästa möjliga resultat i studien av det ryska språket.

Termin program inom diamant studier (30 sp)

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University
Campusstudier Heltid 1 terminen Kontakt Skolan Ryssland Yakutsk

Vi inbjuder dig till den fascinerande projekt som omfattar i sitt program hela vägen från brytning, bearbetning och sortering av diamanter för att övergången till en gnistrande diamant smycken.

Priser monterings

Moscow Film School
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Ryssland moskva

Redaktören berättar historien skriven och regisserad av manusförfattare. I hans händer, kvintessensen

Ryska språkkurs

Chechen State Pedagogical University
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 9 månader September 2020 Ryssland Grozny + 1 fler

Centrum för studier av ryska som främmande språk: genomför rysk utbildning för provning på ryska språket; utför testning av det ryska språket som främmande språk för alla certifieringsnivåer;

Business Russian Language Course

Educacentre Language School
Campusstudier Heltid Öppen antagning Ryssland Sankt Petersburg

Business Russian Language Course är en individuell kurs som erbjuder General Russian med Business electives, utformad för att leverera dig till arbetsplatsen med ett fullt fungerande kommando på affärsspråket. Med fokus på kommunikation - skriftligt, läsning och talat språk - kommer denna kurskombination att säkerställa att du kan möta alla situationer i rysktalande näringsliv.