ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Säkerhetsorganisation på distans 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Runt om i världen har anställda möjlighet att skadas på jobbet. Studien av säkerhetshantering undersöker sätt att hålla dessa skador uppkomna. Programmen erbjuder möjlighet att gräva i koder och planer som syftar till att upprätthålla säkerheten på arbetsplatsen.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Be om information Kurser i Säkerhetsorganisation på distans 2020

4 Resultat i Säkerhetsorganisation, Distansutbildning Filter

Ackrediterad iosh - hantera säkert kurs med examen

E-Careers
Kurser
<
Deltid
Engelska
Internet

Certifieringen samt kunskap för att skapa en säkrare arbetsmiljö för dina gruppmedlemmar enligt riktlinjer från Institutet för hälsa och säkerhet med denna IOSH Hantera säkert ...

Läs mer

Säkerhets- och säkerhetshanteringskurs

Academy of York
Kurser
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
9 månader
Engelska
Internet

Säkerhetshantering är ett måste för alla sydafrikanska företagsägare, vilket skapar en efterfrågan på arbetsmarknaden för kompetent säkerhetspersonal.

Läs mer

NEBOSH nationella allmänna certifikat

E-Careers
Kurser
<
Deltid
Engelska
Internet

Kunna skapa en säker arbetsmiljö med de riktlinjer som fastställts av National betygsnämnd i Arbetarskydds (NEBOSH) med denna nationella generella certifikat.

Läs mer

Hälsa och säkerhetskurs

Academy of York
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
<
9 månader
Engelska
Internet

Enligt lagen har varje arbetsplats arbetsmiljö och arbetsmiljöansvar, vilket skapar en efterfrågan på hälso- och säkerhetspersonal med erkänd utbildning och certifiering för a ...

Läs mer