ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Scendesign på distans 2020

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Scenografi avser utformning av uppsättningar och scener för liveframträdanden och evenemang. Idag 's scen designers håller avancerade grader i teaterkonst och måste ha en förståelse för konst samt teknik och belysning för att skapa realistiska scen mönster och ge publiken med bästa möjliga teaterupplevelse.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Be om information Kurser i Scendesign på distans 2020

2 Resultat i Scendesign, Distansutbildning Filter

Lopp teateruppsättningar

CPA Online
Internet Heltid Deltid 300 timmar September 2020 Spanien Zaragoza + 1 fler

Den scenografi i en värld av underhållning och tv kräver individer som är kunniga monteringsprocesser förutom att ha kunskap om ljud och ljus. Under fästen som vi erbjuder i CPA Online kommer du att få teknisk och kvalificerad utbildning.

Specialist inom design och produktion av shows - på plats och online

ESODE Business School
Campusstudier Internet Deltid 7 - 12 månader Januari 2020 Spanien madrid Spain Online + 2 fler

Förvärvar nödvändiga färdigheter i olika funktioner och ansvarsområden i samband med audiovisuell produktion, att delta i skapandet, produktionen, förvaltningen och marknadsföringen av någon typ av live show.