close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kurser i Skogsvetenskap

En kurs är en väg av studie som är allmänt tillgänglig för gymnasiet eller högskoleexamen. Kurser tillåter studenter att få praktisk erfarenhet och kompetens inom området för deras val. Skogsvetenskap är en av många områden som erbjuder kurser. Vad är en kurs i skogsvetenskap? Denna väg studien är inriktad på studier av träd och skogsekosystem. Som sådana dessa kurser innebä… Läs mer

En kurs är en väg av studie som är allmänt tillgänglig för gymnasiet eller högskoleexamen. Kurser tillåter studenter att få praktisk erfarenhet och kompetens inom området för deras val.

Skogsvetenskap är en av många områden som erbjuder kurser. Vad är en kurs i skogsvetenskap? Denna väg studien är inriktad på studier av träd och skogsekosystem. Som sådana dessa kurser innebär en hel del vetenskapliga lärande och studerande forskning. Kurser inkluderar ofta uppdrag inom bioteknik, ekologi, växtbiologi och miljövetenskap. Varje program har en något annorlunda brännpunkt, men många studenter ges möjlighet att bedriva individuellt eller i grupp forskningsprojekt i lokala skogar. Studenter som utexamineras från programmet är ofta tilldelas ett diplom eller certifikat.

Den största fördelen med att slutföra en kurs i skogsvetenskap är den omedelbara tillämplighet lärandet.Med miljöhänsyn sådant hot-knapp fråga i de senaste åren, det lönar sig att ha en fast förståelse av dessa begrepp. På detta sätt, dessa kurser gör för bättre underbyggda, kritiskt tänkande elever.

Det finns ett antal skogsvetenskapliga program runt om i världen, och de har alla tenderar att ha olika undervisnings och registreringsavgifter. För information om kostnaden för en enskild kurs, kontakta skolan 's antagningsenheten direkt.

Det finns många givande karriärer som kan växa från en kurs i skogsvetenskap. Detta är ett område som växer för varje dag, och många industrier och företag försöker ljusa sinnen för att fylla vetenskapliga positioner inom sina led. Akademiker i dessa program söker ofta högre utbildning inom området för att ytterligare vässa sitt intresse och specialisera sin kompetens. När deras väg studien är klar, kan dessa studenter bedriva framgångsrika karriärer som ekologer, biologer och miljöforskare.De kan också sätta sina omfattande kunskaper om skogsekosystem att använda inom bioteknik och miljö opinionsbildning.

Skogsvetenskap är ett ämnesområde som erbjuder många möjligheter. Om du är intresserad av att anmäla sig till en kurs i skogsvetenskap, det bästa sättet att påbörja processen är att använda vår sökbara databas för att hitta kurser som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Fleming College
Peterborough, Kanada +3 Mer

Skogs Tekniker karriärväg kommer att tilltala dig om du brinner utomhus, och de berörda för ansvarsfull förvaltning av skogsresurser.

Skogs Tekniker karriärväg kommer att tilltala dig om du brinner utomhus, och de berörda för ansvarsfull förvaltning av skogsresurser. -
Kurser
Heltid
4 terminer
Engelska
Campusstudier
Lurleen B Wallace Community College
andalusien, Amerikas förenta stater

Forest Technology Programmet utbildar studenter till posten som skogstekniker. Teknikern är anställd som arbetar under ledning av en professionell (BS examen) skogvaktare och ... +

Forest Technology Programmet utbildar studenter till posten som skogstekniker. Teknikern är anställd som arbetar under ledning av en professionell (BS examen) skogvaktare och kommer att genomföra fältarbetet som krävs för att hantera skogen. -
Kurser
Heltid
Engelska
Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här