Kurs i Spanska

Jämför 112 kurser i Spanska

Spanska språkkurser kan vara det perfekta valet för personer som vill lära sig ett andra språk som kan vara till nytta i dag till dag lever liksom i näringslivet. Spanska är ett mångsidigt språk, som talas runt om i världen.

Vad är en språkkurs i spanska?

En spansk språkkurs lär eleverna att tala språket, samt att skriva och läsa den. Det gör att studenter kan lära sig att konversera i sociala och affärsmässiga interaktioner och lär om den spanska kulturen också.

Vilka är fördelarna med att ta en språkkurser i spanska?

Att ta en spansk språkkurs är värdefull för många skäl, särskilt eftersom många länder runt om i världen, bland annat i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Centralamerika talar detta språk.Det kan också hjälpa den studerande att samverka i olika sociala situationer.

Hur mycket kostar det att ta en språkkurs i spanska?

Kostnaden för dessa kurser varierar mycket. Det är möjligt att hitta mycket prisvärda program som kan tas på nätet billigt. Andra alternativ inkluderar att ta kursen på ett college miljö, vilket kan vara dyrare.

Vilka är kraven för en språkkurs i spanska?

För det mesta, det finns mycket få, om några, krav att ta spanska kurser. Även yngre barn kan delta.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en språkkurs i spanska?

Individer som talar mer än ett språk, i synnerhet ett värdefullt språk som denna, är värdefulla för arbetsgivarna.Detta ger arbetsgivaren möjlighet att räkna med den anställde för att interagera med kunder, klienter och samarbetspartners i fler inställningar.

Varför ta en online-språkkurs i spanska?

Online-kurser gör det enkelt för människor att få språket i sin egen takt. Det gör att den individuella studie vid sin egen takt.

Om att ta en språkkurs i spanska?

Att ta en kurs i spanska är lätt att göra, eftersom det är tillgängligt via olika online-skolor. Den finns även på olika skolor inklusive högskolor.

Hur att anmäla dig till en kurs i spanska?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Adult Spanish Immersion Program

Intercultura Costa Rica
Campusstudier Heltid 1 - 16 veckor Öppen antagning Costa Rica Heredia Sámara + 1 fler

Vårt spanska immersionsprogram erbjuder ett komplett spanskt nedsänkningsmöjlighet. Vårt program är baserat på fyra integrerade komponenter: dagskurser, dagliga kulturaktiviteter, familjer med hemvist (valfritt men högst rekommenderat) och vår "spanska enda regel" på campus. Det här är att se till att våra studenter får ut det mesta av sina spanska studier samtidigt som de är i våra skolfaciliteter, genom att ge 100% nedsänkningsmiljö och erfarenhet för alla studenter. Lär dig hur du faktiskt talar spanska i meningsfulla situationer i verkligheten, med våra roliga och dynamiska klasser. Klasssessioner innehåller effektiva och autentiska inlärningsaktiviteter som passar alla inlärningssätt, kulturer och åldrar. [+]

1. VÅR MYCKET BÄSTA ÅRET: Året runt Green Season - $ 295 AV vår spanska gruppklassering när du bokat minst 3 veckor spanskt program. Denna rabatt gäller för alla program som tas mellan 6 augusti - 21 december 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - Vi firar bilagan av Guanacaste och ger en rabatt på $ 25 varje vecka i spanska klasser när de bokas under juli 2018!

OBS! Endast en rabatt gäller i taget.

Lär dig hur du faktiskt talar spanska i meningsfulla situationer i verkligheten, med våra roliga och dynamiska klasser. Klasssessioner innehåller effektiva och autentiska inlärningsaktiviteter som passar alla inlärningssätt, kulturer och åldrar.... [-]


Online Spanska Klasser

Tico Lingo
Online Heltid Deltid 1 timme Öppen antagning Costa Rica Heredia + 1 fler

Online spanska klasser med en Tico Lingo Professor Studiera och lära sig spanska online med en lokal Costa Rica spansk professor från Tico Lingo . Ange ditt eget schema och studera de ämnen som intresserar dig mest. Anmäl före eller efter ett nedsänkningsprogram och få 15% rabatt på online-klasser! [+]

Online spanska klasser med en professor Tico Lingo

Studera och lära dig spanska online med en lokal Costa Rica spansk professor från Tico Lingo . Ange ditt eget schema och studera de ämnen som intresserar dig mest. Anmäl före eller efter ett nedsänkningsprogram och få 15% rabatt på online-klasser!

Kostnad per timme: $ 23 / hr

Anslut över Skype med en levande spansk professor från Costa RicaAnge ditt eget schema (vi rekommenderade 1 timmars klasser)Få 15% rabatt med en registreringsprogram för nedsänkning [-]

Spanska Språket (latinamerikanska Studier) Kurs

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 32 veckor September 2018 Spanien Madrid + 1 fler

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt. Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner. På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

[+]

Upplev Spanien och spanska på Nebrija samtidigt som du får universitetskrediter

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt.

Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner.

På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

Spanska kurser erbjuds under hela året i 6 olika program. Kursens flexibilitet gör det möjligt för studenter att välja mellan eller kombinera någon av dessa studieperioder: ... [-]


Spanska För Utlänningar

Universidad EAFIT
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 veckor Öppen antagning Colombia Medellín + 1 fler

Spanska som ett främmande språkprogram vid Universidad EAFIT i Medellin är ett omfattande program för spanska språkförvärv, vilket gör det möjligt för studenter att utveckla sina språkkommunikationsförmåga på ett effektivt sätt. [+]

Om oss

Spanska som ett främmande språkprogram vid Universidad EAFIT i Medellin är ett omfattande program för spanska språkförvärv, vilket gör det möjligt för studenter att utveckla sina språkkommunikationsförmåga på ett effektivt sätt. Som erkännande av dess kvalitet är detta den första spanska som ett främmande språkprogram i Colombia för att vara certifierat av Spanska Instituto Cervantes. De sex nivåer av färdighet som beskrivs av den gemensamma europeiska ramen (A1 till C1) delas ut i 15 kurser, vardera 38 timmar. För att optimera lärande och klassrumsinteraktion består varje grupp endast av 3-8 studenter.

Lärande erfarenhet säkerställs genom:

Klasser som lärs ut baserat på effektiv och korrekt kommunikation i små grupper med högkvalificerade lärareEn konversationspartner för att få tillgång till en mer komplicerad nivå på spanskaMöjlighet att delta i klasser i universitetets grundutbildningsprogram. Denna möjlighet ger studenter tillgång till språket på akademisk nivå; klasser är föremål för universitetsschemaläggningKulturella aktiviteter som erbjuds dagligen på campus för större språkundertryckProgrammetodik... [-]

Gruppprogram

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 1 - 85 dagar Öppen antagning Costa Rica San José

Gruppkurser använder ett vildmarksbaserat klassrum, serviceinlärning och kulturell nedsänkning för att odla ledarskap, teambyggnad och personlig tillväxt i en tvåspråkig miljö. [+]

Spanska språkkurser och kurser är kärnan i vår organisation, vilket visar en Costa Rica som de flesta aldrig kommer att få möjlighet att uppleva.

[-]

Intensiv Spanskakurs

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campusstudier Heltid 32 - 45 öppettider July 2019 Mexiko Guadalajara

Prestige CII har fortsatt att växa genom åren, i synnerhet på spanska. Om ditt mål är att tala denna världsomspännande språket, är den spanska avdelningen på Centro Internacional de Idiomas rätt val. En fullständig förteckning och kurs beskrivning ges nedan. [+]

En bro till världen

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spanska närvarande talas av mer än 300 miljoner människor. Det framkom samtidigt som konsolideringen av Spanien som en modern stat under tiden för den katolska kungen och drottningen, Ferdinand och Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara är en vacker stad och en mycket intressant plats! Som huvudstad i delstaten Jalisco, var denna stad född att vara stor och magnifik! Beläget i västra Mexiko, erbjuder Guadalajara den utsökta prakt en stad som är traditionell och modern på samma gång. Den har en av de bästa klimaten i världen, och det är nära de vackra stränderna i Puerto Vallarta, Manzanillo och Melaque.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid Marbella Barcelona + 2 fler

[+]

De mest populära kurserna i Spanska. Prisdetaljer : Värdfamiljshus och måltidsplan ingår i kurspriset. Kontakta Admissions Team för ett personligt pris offert. [-]

Spanska Kurs I Alicante Under Hogueras De San Juan

ALICANTE – ELE USAL
Campusstudier Heltid 3 veckor September 2018 Spanien Alicante

Njut av Alicante under Hogueras de San Juan och lär dig spanska samtidigt. 30 leassons och en vecka utan leassons bara för att njuta av Hogueras. [+]

ELE USAL Alicante har en unik atmosfär som är speciellt tillfredsställande när det gäller mat och dryck, samt gastronomia och laxa alicantina. Elnummero de plazas är begränsad till 18 övernattningar, och det finns plats på plats den 7 juni 2017 (inkluido).

Ofrecemos un plan de semes and Alicante que incluye:

Curso de Lengua och Cultura Española de 30 horas duración (3 timmar från veckan) Visita Guiada Alicante (mars 13 juni) Cena despedida (viernes 30 juni) Fechas: Del Mar 13 i mars 20 juni och juni 26 i juni. Del miércoles 21 al domingo den 25 juni klickade inte på några av dem från Las Hogueras de San Juan. Horario de clases: De 9:00 och 12:30 med media om de senaste åren. precios: Curso de Lengua och Cultura Española (30 horas), visita guiada y cena despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (OPCIONAL) Alojamiento en apartamento con cocina (21 días): 1200 € ... [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Walnut Spanien A Coruña + 3 fler

[+]

Hjälp med att navigera i proceduren för att begära överförbara krediter hos din heminstitution. 24/7 lokal nödkontakt. Kulturella aktiviteter (t.ex. Välkommen spansk middag, tapas turer, Galicisk Queimada ceremoni, etc.) [-]

Santiago - Kurs I Politik, Social Rättvisa

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2019 Chile Santiago

Vår politik, social rättvisa [+]

Översikt

Vår politik, social rättvisa

Kurser utbildas på spanska av utmärkta professorer, de flesta med primära möten vid en av IES Abroad partneruniversiteter. Du kan också anmäla dig till en praktikplats eller serviceinlärningsplacering under din tid i Santiago, som hjälper dig att lägga till internationell arbetslivserfarenhet i ditt resumé eller hjälpa dig att förstå stadens sociala frågor "första hand Santiag" blir ditt klassrum.

Tänk dig att träna din spanska när du besöker lokala stadsdelar eller besöker lokala företagsorganisationer som en del av din studie av Chiles regionala och globala handel. Våra kurser utnyttjar så långt som möjligt många av stadens många historiska, konstnärliga och kulturella platser, och flera kurser innehåller också en praktisk praktisk komponent. Du kan anmäla dig till kurser på lokala universitet, inklusive Pontificia Universidad Católica de Chile och Universidad de... [-]


Intensiv Spanska Program - Mer än Bara Språk

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campusstudier Heltid 4 veckor Öppen antagning Spanien Alicante

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer att leva genom både i klassen och på andra håll (projekt, presentationer, kortfilmer, textning, spelar, blogging, drama , konst, dubbning videor ...), både i de spanska klasser och kurser vi erbjuder som ett komplement till de språkklasser: film, teater, konst, spanska för turism, Business spanska, spanska kultur och spanska Gastronomi. Alla intensivkurser har universitets hp och alla elever har tillgång till alla universitets service och faciliteter. [+]

Kopiering på spanska? Att sätta på en pjäs?

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer att leva genom både i klassen och på andra håll (projekt, presentationer, kortfilmer, textning, spelar, blogging, drama , konst, dubbning videor ...), både i de spanska klasser och kurser vi erbjuder som ett komplement till de språkklasser: film, teater, konst, spanska för turism, Business spanska, spanska kultur och spanska Gastronomi. Alla intensivkurser har universitets hp och alla elever har tillgång till alla universitets service och faciliteter.

... [-]

Spanska För Affärsrundabordssamtal

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campusstudier Deltid January 2019 Colombia Chía

I denna kurs får deltagarna bredda sina erfarenheter i Medellin. Kursen kan tas antingen i Bogotá eller kombinera sin vistelse på båda städerna. [+]

SCHEMA Klasser: Måndag till fredag ​​från 8:00 till 00:00 m. Övning: En gång i veckan från 02:00 till 16:00 Spanska lektioner Affärsspanska: 20 timmar i veckan Business Roundtable Practice: 2 timmar i veckan Obegränsad användning av "Studium" resurscentrum Obegränsad tillgång till "Virtual Sabana" virtuell plattform

I denna kurs får deltagarna bredda sina erfarenheter i Medellin. Kursen kan tas antingen i Bogotá eller kombinera sin vistelse på båda städerna. Inkluderar material för klasserna Placeringstest

Mervärdestjänster Kulturella aktiviteter och fritidskurser

Det finns en kulturell utflykt och en latinsk dans klass varje vecka för studenter, gratis. Särskilda kulturella utflykter kan ha merkostnader. Universitetet erbjuder en portfölj av ytterligare fritids kurser med specialpriser för våra spanska studenter. Dessa aktiviteter sker på eftermiddagarna. Intyg om genomgången kurs med antal timmar, datum deltog, och nivån klar. Studenterna har tillgång till alla de hjälpmedel och tjänster av Universidad de La Sabana... [-]


Spanska Online-kurs - 1-till-1-handledning

Lingoci
Online Deltid

Njut av online spanska klasser med en erfaren, inbyggd handledare. Följ en plan som är skräddarsydd för dina individuella behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av studenter från hela världen. [+]

Lär dig spanska snabbt.

Njut av online spanska klasser med en erfaren, inbyggd handledare. Följ en plan som är skräddarsydd för dina individuella behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av studenter från hela världen.

Interaktiv, anpassad

Förbättra din spanska snabbt med lektioner som skräddarsys för din nivå, mål och intressen. Du lär dig online (via Skype) med en särskild handledare, kommunicerar och delar läromedel som du skulle i ett klassrum.

Lär dig någonstans när som helst.

Lär dig ibland som passar dig från vilken plats som helst. Vår avancerade schemaläggningsteknik gör att du enkelt kan boka lektioner. Du kan till och med lägga till dem direkt i din online kalender och få email och SMS påminnelser för att hålla dig organiserade.... [-]


Spanska Språkkurser

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Campusstudier Heltid 3 - 6 månader September 2018 Amerikas förenta stater Irvine USA Online + 2 fler

Kommunicera effektivt med dina kunder, potentiella kunder eller kollegor, oavsett din nuvarande spanska språkkunskaper. [+]

Översikt

Kommunicera effektivt med dina kunder, potentiella kunder eller kollegor, oavsett din nuvarande spanska språkkunskaper. Våra kurser, som täcker grundläggande ordförråd och grammatik, konversationsuttryck, frågor och kommandon är skräddarsydda för elevernas behov för en rolig, bekväm och genomtänkt lärande.

Vem ska delta

Kurser är utformade för företag och sjukvårdspersonal som förstår eller talar väldigt lite eller ingen spanska, och som är intresserade av en effektiv och genomtänksam språkinlärning, kommer att hitta dessa kurser värdefulla.

ProgramfördelarFörstå spanska ord och uttryck som används i arbetsplatsen.Gör uttalanden, ställ frågor och fortsätt dialog med fullständiga spanska meningar.Känna igen skillnaderna mellan amerikanska och latinska kulturer.Hjälp medarbetare som behöver grundläggande språkkunskapDemonstrera en önskan att lära sig språkkunskaper [-]

Spanska Kurser

Anda Sprachschule
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 48 veckor October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Våra spanska språkkurser i Berlin sätta eleven i centrum. Lär dig spanska med oss ​​i små grupper, med infödda lärare och kvalificerad, och billigt. Dessutom erbjuder vi personlig assistans på fyra språk, så din enda bekymmer är att lära sig spanska. [+]

Våra spanska språkkurser i Berlin sätta eleven i centrum. Lär dig spanska med oss i små grupper, med infödda lärare och kvalificerad och billig. Dessutom erbjuder vi personlig assistans på fyra språk, så din enda bekymmer är att lära sig spanska.

Om du redan har kunskaper i spanska kan du uppnå vår nivåtest. Ta kontakt med oss ​​för att arrangera ett möte.

Läs om startdatum för våra spanska kurser i Berlin! Prova oss gratis!

Alla våra kurser är baserade på den gemensamma europeiska referensramen för språkkunskaper och följa nivåerna det indicati.Con den europeiska referensramen har möjliggjorts utjämning av att behärska flera språk nivå i Europa. Nivåerna är:... [-]