Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 121 kurser i Spanska

Spanska språkkurser kan vara det perfekta valet för personer som vill lära sig ett andra språk som kan vara till nytta i dag till dag lever liksom i näringslivet. Spanska är ett mångsidigt språk, som talas runt om i världen.

Vad är en språkkurs i spanska?

En spansk språkkurs lär eleverna att tala språket, samt att skriva och läsa den. Det gör att studenter kan lära sig att konversera i sociala och affärsmässiga interaktioner och lär om den spanska kulturen också.

Vilka är fördelarna med att ta en språkkurser i spanska?

Att ta en spansk språkkurs är värdefull för många skäl, särskilt eftersom många länder runt om i världen, bland annat i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Centralamerika talar detta språk.Det kan också hjälpa den studerande att samverka i olika sociala situationer.

Hur mycket kostar det att ta en språkkurs i spanska?

Kostnaden för dessa kurser varierar mycket. Det är möjligt att hitta mycket prisvärda program som kan tas på nätet billigt. Andra alternativ inkluderar att ta kursen på ett college miljö, vilket kan vara dyrare.

Vilka är kraven för en språkkurs i spanska?

För det mesta, det finns mycket få, om några, krav att ta spanska kurser. Även yngre barn kan delta.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en språkkurs i spanska?

Individer som talar mer än ett språk, i synnerhet ett värdefullt språk som denna, är värdefulla för arbetsgivarna.Detta ger arbetsgivaren möjlighet att räkna med den anställde för att interagera med kunder, klienter och samarbetspartners i fler inställningar.

Varför ta en online-språkkurs i spanska?

Online-kurser gör det enkelt för människor att få språket i sin egen takt. Det gör att den individuella studie vid sin egen takt.

Om att ta en språkkurs i spanska?

Att ta en kurs i spanska är lätt att göra, eftersom det är tillgängligt via olika online-skolor. Den finns även på olika skolor inklusive högskolor.

Hur att anmäla dig till en kurs i spanska?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

121 Resultat i Spanska

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Du kommer att arbeta med de 4 språkkunskaper: skriva, tala, läsa och lyssna (du kommer att träna hela tiden ny vokabulär och grammatik). Vi kommer att förse dig med klass ... [+]

Du kommer att arbeta med de 4 språkkunskaper: skriva, tala, läsa och lyssna (du kommer att träna hela tiden ny vokabulär och grammatik). Vi kommer att förse dig med klassguiderna, så du behöver inte köpa extra material. du behöver bara en ordlista.

Våra kurser är mycket flexibla, du kan välja hur många veckor du ska studera och när du ska börja. Klasser börjar varje måndag, så du kan välja datum för att starta kursen.

priserna

Kostnaden varierar beroende på antalet veckor du ska studera med oss och vilken kurs du ska ta.

Du kan gå med på några av de kurser som Universidad de La Sabana har för sina studenter. Låt oss veta vilka ämnen du är intresserad av, så vi kan hitta dig en kurs. Kursen kommer inte att ha betyg, den är endast för närvaro och det innebär inte en extra kostnad. * Detta gäller endast för studenter som stannar 2 månader eller mer.... [-]

Colombia Chía
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
1 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Elec Spanish School

I vår skola har vi utformat specifika program för kunder, som ägnar sina liv till uppdragets uppdrag och stöder andra för att få en bättre livskvalitet i hela dess integr ... [+]

I vår skola har vi utformat specifika program för kunder, som ägnar sina liv till uppdragets uppdrag och stöder andra för att få en bättre livskvalitet i hela dess integrerade varelse. Programmen för missionärer är konstruerade för att utveckla dem med studenter, av vilken nivå som helst, om det är nybörjare, mellanliggande, avancerad eller överlägsen. Innehållet som varje program innehåller, komprimeras i 4 intensiva veckor, 4 timmar om dagen. Vi anpassar oss till kundens behov och tillgängligheten av deras tid. Vår metod är kommunikativ, därför jobbar vi med de fyra färdigheter som varje person behöver utveckla för att kommunicera:

Auditiv förmågaSkriftligt uttryckLäsförståelse och texterOralproduktion... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Februari 2020
Spansk
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestige i International Language Center (ILC) har fortsatt att växa genom åren, särskilt på spanska. Om ditt mål är att prata det här världsspråket är den spanska avdeln ... [+]

Studera spanska AT UAG

Tänk på Guadalajara som din nästa destination för att studera spanska! Guadalajara ligger i västra Mexiko, och erbjuder den utsökta prakten av en stad som är traditionell och modern samtidigt. Den har ett av de bästa klimat i världen, och ligger nära de vackra stränderna i Puerto Vallarta, Manzanillo och Melaque.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), det äldsta privata universitetet i Mexiko, har strävat efter akademisk excellens i mer än 80 år. Namnet har blivit synonymt med utbildnings prestige och är känt runt om i världen. UAG har framför allt uppnått ett viktigt erkännande i Latinamerika.

INTERNATIONELLT SPRÅKSCENTER (ILC) på UAG erbjuder sina elever möjlighet att växa både personligen och professionellt genom att lära sig ett främmande språk. Därför bekräftar eleverna sina värderingar genom interaktioner och klassdiskussioner, samt genom att analysera kulturen i landet vars språk lärs.... [-]

Mexiko Guadalajara
Juli 2020
Spansk
Heltid
32 - 45 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Católica del Norte

En betydande lärande erfarenhet i den underbara regionen Coquimbo, en kulturell och magisk plats. Programmen är utformade för att ge en omfattande erfarenhet, inklusive k ... [+]

Spanska, havsvetenskap och näringsliv i Coquimbo

Atacama Immersion Chile Av Universidad Católica del Norte

Plats: Coquimbo-regionen i centrum av Chile

En region som förvånar sina besökare med underbara platser som Elqui Valley, den berömda dalen där den chilenska Pisco produceras. En viktig scen av astronomiska observatorier tack vare skelets klarhet. Storslagna kustar med marin biologisk mångfald idealisk för studier av havsvetenskaper. Coquimbo är den region där Nobelpriset Litteratur Gabriela Mistral föddes, dess arbete, barndom och historia finns i dessa vackra länder.

Beskrivning

En betydande lärande erfarenhet i den underbara regionen Coquimbo, en kulturell och magisk plats. Programmen är utformade för att ge en omfattande erfarenhet, inklusive kvalitativt akademiskt lärande, aktiviteter på fält som införs i landskapen omgivna av stränder, där besökare kan njuta, dela och utbyta erfarenheter.... [-]

Chile Coquimbo
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Think in Spanish

Två veckors spanska kraschkurser 2019-2020. Spanska språk och kultur. Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade som läran ... [+]

Två veckors spanska kraschkurser 2019-2020Från september 2019.Startnivå: A1 (grundläggande användare).Storleksgrupp: 6-10 elever.Varaktighet: 2 veckorBörjar den första arbetande måndag varje månad.

60 sessioner (55 min. Per lektion)

52 lektioner: spanska språk och kultur. Vissa sessioner kommer att äga rum i staden. De övervakas av en lärare och de är utformade som lärande i verkliga situationer.8 lektioner: Spanska uttal och accent koordinerat av en skådespelare och dramalärare.

Utbildningsmaterial ingår.

Enligt studentens mål kan några av 52 lektioner ägnas åt spanska för specifika ändamål: BUSINESS spanska.

Leóns centrum: Palacio de los Guzmanes och Gaudis Casa Botines ... [-]

Spanien León
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
ELITE Lenguas

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbä ... [+]

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbättring av sina förmågor genom olika övningar i klassrummet.

Vår skola insisterar på liten klass och det finns inte mer än 9 elever i varje klass för att säkerställa bästa undervisningskvalitet, uppmärksamma varje elevs inlärningssituation och låta eleverna ha en omfattande interaktion med läraren under klassen.

Efter varje nivå kommer det att finnas en till två veckor gratis delhandledning för att hjälpa eleverna att konsolidera sin kunskap och bekanta sig med delprovfrågorna.

Klassstorlek: 3-9 gruppklass... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
Deltid
1 - 53 veckor
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer a ... [+]

Kopiering på spanska? Att sätta på en pjäs?

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer att leva genom både i klassen och på andra håll (projekt, presentationer, kortfilmer, textning, spelar, blogging, drama , konst, dubbning videor ...), både i de spanska klasser och kurser vi erbjuder som ett komplement till de språkklasser: film, teater, konst, spanska för turism, Business spanska, spanska kultur och spanska Gastronomi. Alla intensivkurser har universitets hp och alla elever har tillgång till alla universitets service och faciliteter.

... [-]
Spanien Alicante
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
VERITAS

Kursen är utformad för att ge allmän brottsbekämpningspersonal ingen tidigare spansk erfarenhet av de verktyg som behövs för att interagera med inhemska spanska talare. U ... [+]

AdvokatbyråerSSP 151: Grundläggande spanska för rättsvårdspersonalVaraktighet: 4 veckorSpråk: SpanskaErbjuds varje månad utom mars, april, maj, augusti, september$ USD 865

Kursen är utformad för att ge allmän brottsbekämpningspersonal ingen tidigare spansk erfarenhet av de verktyg som behövs för att interagera med inhemska spanska talare. Under denna 4-veckors kurs ska eleverna arbeta genom simulerade interaktioner med spansktalande patienter för att förvärva den grundläggande språkliga kunskapen och färdigheterna som gör det möjligt för dem att bekvämt hantera dessa interaktioner när de återvänder hem.

SSP 251: Intermediate Spanish for Law Enforcement ProfessionsSpråk: SpanskaErbjuds varje månad utom mars, april, maj, augusti, september$ USD 865... [-]
Costa Rica San Jose
November 2019
Spansk
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kursen hålls i Toledo, den antika huvudstaden i Spanien, en världsarvslista sedan 1986 där de tre kulturerna sameksisterade (kristna, muslimska och judiska), blötläggda a ... [+]

Allmän information

Kursen hålls i Toledo, den antika huvudstaden i Spanien, en världsarvslista sedan 1986 där de tre kulturerna sameksisterade (kristna, muslimska och judiska), blötläggda av El Greco, Cervantes, Garcilaso och Bécquer, som erbjuder ett kulturellt erbjudande, litterära, konstnärliga och fantastiska gastronomiska. Bara 30 minuter med tåg från centrala Madrid.

Varaktighet och schema

Från 8 juli till 26, 2019. Tre veckors kurs (60 teoretiska praktiska timmar).

Programmet täcker vistelsen i universitetets bostad från 7 juli till 27 juli (fullpension). Deltagarna kommer inte att kunna komma fram till universitetet före den 7 juli och måste lämna sitt rum den 27 juli.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spanish (Spain)
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och vetenskap studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt ... [+]

Översikt

Madrid är den ledande industri-, handels- och teknikforskningscentralen i Spanien, en idealisk stad för att studera teknik, arkitektur och vetenskap och deras tillämpningar i den professionella världen.

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och vetenskap studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt utmanande universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialisera dina studier med en rad tekniska kurser, från rymd till mekanisk. Allmänna arkitekturkurser - inklusive introduktion till arkitektur, utarbetande och designkurser - ger dig unika insikter till ditt område. Vetenskapskurser ger dig chansen att studera läkemedelsvetenskap samt matvetenskap, med kurser inom biologi och kemi. Blanda discipliner eller fokusera på ett enda fält för mer koncentrerade studier.... [-]

Spanien madrid
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
ALICANTE – ELE USAL

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet. ... [+]

Beskrivning

Våra spanska språket och kulturen kurser är avsedda för de studenter som vill lära sig spanska i Alicante. De erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Huvudsyftet med denna intensivkurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens inom en nedsänkning kulturmiljö och genom en kommunikativ metod i klassrummet.

Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter.

Tidtabell

Måndag till fredag ​​från 9:00 a 12:30 (med en 30 minuters paus). Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt.... [-]

Spanien Alicante
Öppen antagning
Spansk
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Distance Learning Centre

Syftet med den spanska A Nivå Course är att främja förvärv av fyra grundläggande färdigheter: lyssna på, tala, läsa och skriva spanska språket. Det gör detta inom en stru ... [+]

Syftet med den spanska A Nivå Course är att främja förvärv av fyra grundläggande färdigheter: lyssna på, tala, läsa och skriva spanska språket. Det gör detta inom en struktur av fem avsnitt.

Detta En nivå kurs täcker nya Edexcel linjär kursplan siktar på examen i maj / juni 2018 eller senare år.

Kursen omfattar följande 8 enheter:

Enhet 1: La Evolucion de la Sociedad Española Enhet 2: La cultura política y Artistica en el mundo de habla Hispana Enhet 3: Litteratur val: Bodas de sangre av Lorca Enhet 4: som att lyssna, läsning och översättning Enhet 5: La inmigración y la Sociedad mång española Enhet 6: La dictadura franquista y la för övergång till Democracia Enhet 7: Litteratur val: Crónica de una muerte Anunciada av Gabriel García Márquez Enhet 8: A-nivå lyssna, läsning och översättning ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Deltid
700 timmar
Internet
Läs mer på svenska
University Of Colima

The University of Colima erbjuder, genom sin filosofiska fakulteten och kommunikation, Program spanska för utlänningar (EAPE), som gör det möjligt att delta studenter på ... [+]

The University of Colima erbjuder, genom sin filosofiska fakulteten och kommunikation, Program spanska för utlänningar (EAPE), som gör det möjligt att delta studenter på tre olika nivåer av att lära sig spanska språket: nybörjare, medel och avancerad. Var och en av grupperna är integrerad med högst 20 elever.

Den EAPE riktar sig främst till studenter som studerar eller personliga behov, måste de lära sig eller förbättra sin spanska.

EAPE kurser börjar i tre perioder: januari, maj och september. Varje kurs varar 12 veckor. Varje nivå har en belastning på 23 timmar i veckan. Innehållet omfattar: grammatik, sammansättning, konversation och kultur; i mellan- och avancerad nivå litteratur ingår.... [-]

Mexiko colima
Juli 2020
Spansk
Heltid
12 - 36 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets ... [+]

Upplev Spanien och spanska på Nebrija samtidigt som du får universitetskrediter

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt.

Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner.

På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

Spanska kurser erbjuds under hela året i 6 olika program. Kursens flexibilitet gör det möjligt för studenter att välja mellan eller kombinera någon av dessa studieperioder: ... [-]

Spanien madrid
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Om du vill studera spanska i Granada, är spansktalande Studies kurs riktar sig till studenter och yrkesverksamma som vill skaffa sig en djupare kunskaper i spanska språke ... [+]

Även om formellt två olika program Hispanic Studies Course (CEH) och Spanska språket och kulturen Course (CLCE) fungera som en eftersom de inte är en fråga om val, men en av faktiska nivån på spanska språket. Med andra ord är kravet på att skriva in sig i CEH ha och avancerade kunskaper i språket, medan du behöver bara vara en mellanliggande spanska eleven att bli accepterad i CLCE.

Om du vill studera spanska i Granada, Spansktalande Studier Kurs riktar sig till studenter och yrkesverksamma som vill skaffa sig en djupare kunskaper i spanska språket och kulturen. Denna kurs erbjuder en mängd olika ämnen som undervisas av specialister från University of Granada.

... [-]
Spanien Granada
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska