Kurs i Spanska

Jämför 114 kurser i Spanska

Spanska språkkurser kan vara det perfekta valet för personer som vill lära sig ett andra språk som kan vara till nytta i dag till dag lever liksom i näringslivet. Spanska är ett mångsidigt språk, som talas runt om i världen.

Vad är en språkkurs i spanska?

En spansk språkkurs lär eleverna att tala språket, samt att skriva och läsa den. Det gör att studenter kan lära sig att konversera i sociala och affärsmässiga interaktioner och lär om den spanska kulturen också.

Vilka är fördelarna med att ta en språkkurser i spanska?

Att ta en spansk språkkurs är värdefull för många skäl, särskilt eftersom många länder runt om i världen, bland annat i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Centralamerika talar detta språk.Det kan också hjälpa den studerande att samverka i olika sociala situationer.

Hur mycket kostar det att ta en språkkurs i spanska?

Kostnaden för dessa kurser varierar mycket. Det är möjligt att hitta mycket prisvärda program som kan tas på nätet billigt. Andra alternativ inkluderar att ta kursen på ett college miljö, vilket kan vara dyrare.

Vilka är kraven för en språkkurs i spanska?

För det mesta, det finns mycket få, om några, krav att ta spanska kurser. Även yngre barn kan delta.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en språkkurs i spanska?

Individer som talar mer än ett språk, i synnerhet ett värdefullt språk som denna, är värdefulla för arbetsgivarna.Detta ger arbetsgivaren möjlighet att räkna med den anställde för att interagera med kunder, klienter och samarbetspartners i fler inställningar.

Varför ta en online-språkkurs i spanska?

Online-kurser gör det enkelt för människor att få språket i sin egen takt. Det gör att den individuella studie vid sin egen takt.

Om att ta en språkkurs i spanska?

Att ta en kurs i spanska är lätt att göra, eftersom det är tillgängligt via olika online-skolor. Den finns även på olika skolor inklusive högskolor.

Hur att anmäla dig till en kurs i spanska?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Studera Utomlands Chile

Youth for Understanding USA
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Washington DC

Vill du gå till jordens spets? Du kan utforska Antarktis med sina glaciärer, den botaniska underlandet på Juan Fernandez-öarna eller påskön med sina kända gigantiska statyer, Moai. [+]

Vill du gå till jordens spets? Du kan utforska Antarktis med sina glaciärer, den botaniska underlandet på Juan Fernandez-öarna eller påskön med sina kända gigantiska statyer, Moai.

Blick

Stipendier tillgängliga

385 - Holcomb368 - YFU gemenskapsstöd384 - YFU: s finansiella stödfond

Ålderskrav

Vårt avgång: 1 januari 2000 - 1 januari 2003. Avgång: 1 augusti 2000 - 1 augusti 2003. Universitet: 1 augusti 1994 - 1 augusti 2000.

Studenter som inte uppfyller detta åldersbegränsning eller som kommer att gå ut från gymnasiet före starten av sitt program kommer att övervägas för upptagande från fall till fall.

Språk: Spanska. Föregående språkstudie krävs inte men rekommenderas.Värdfamiljplacering: Över hela landet. Eleverna sällan placeras i stora stadscentrum.Skola: Mars till juli och juli till december, med en sommarlov från januari till mars.Resor: Studenter har möjlighet att gå på en 10-dagars rundtur i södra Chile, som besöker 10 olika städer och byar och slutar med en 3-dagars vistelse i Santiago.Akademiska program... [-]

Del-officiellt Examensbevis För Spanskkurs

Giralda Center
Campusstudier Heltid 2 - 4 veckor Öppen antagning Spanien Sevilla

Som ett led i Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade centra och medlem i Fedele är Giralda Center ett examenscentrum för DELE examensexamina. Vi erbjuder två olika former av förberedande kurser för DELE-tentamen: året runt kombinerade kurser eller strikt intensiva förberedelsekurser bara 2 veckor före tentamensdatum.

[+]

Som en del av Instituto Cervantes nätverk av ackrediterade centra, och medlem i Fedele, är Giralda Center ett examenscentrum för DELE examensexamina. Vi erbjuder två olika former av förberedande kurser för DELE-tentamen: året runt kombinerade kurser eller strikt intensiva förberedelsekurser bara 2 veckor före tentamensdatum. Kombinerade DELE-kursen omfattar:

20 timmar per vecka av Intensive Spanish Course.

6 extra timmar / vecka med fokus på DELE-innehåll på eftermiddagen. 1 till 4 elever per klass. Ett dagligt program, måndag till fredag, av gratis eftermiddag / kväll kulturella aktiviteter. Kursen är tillgänglig på alla nivåer året runt, från 1 vecka till ett helt läsår. Dra nytta av vår flexibilitet: våra kurser börjar varje måndag året runt. Om du är student på A1-nivå (Nybörjare) rekommenderar vi följande startdatum:... [-]


Spanska Språket (latinamerikanska Studier) Kurs

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 32 veckor September 2018 Spanien Madrid + 1 fler

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt. Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner. På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

[+]

Upplev Spanien och spanska på Nebrija samtidigt som du får universitetskrediter

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt.

Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner.

På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

Spanska kurser erbjuds under hela året i 6 olika program. Kursens flexibilitet gör det möjligt för studenter att välja mellan eller kombinera någon av dessa studieperioder: ... [-]


Intensive Spanish course and Super Intensive Spanish course

Malaca Instituto
Campusstudier September 2018 Spanien Málaga

[+]

Malaca Instituto

Malaca Instituto är en prisbelönt språkskola i Málaga i södra Spanien.

[-]

Yoga Och Spanska Programmet

Nosara Spanish Institute
Campusstudier Heltid 10 - 20 öppettider February 2018 Costa Rica Nosara

Playa Guiones, Nosara har en lång och storied historia att vara en yoga och hälsosam livsstil resmål. Med Bodhi Tree Yoga Resort bara 5 minuters promenad nerför jungelbanan från vår campus, är Nosara Spanish Institute idealiskt beläget för att ge en världsklass Yoga och spansk erfarenhet. [+]

YOGA OCH SPANSKA PROGRAM

Playa Guiones, Nosara har en lång och storied historia att vara en yoga och hälsosam livsstil resmål.

Med Bodhi Tree Yoga Resort bara 5 minuters promenad nerför jungelbanan från vår campus, är Nosara Spanish Institute idealiskt beläget för att ge en världsklass Yoga och spansk erfarenhet.

I veckopaketet ingår:Ditt val av vårt språkkursprogram på 10 timmar eller 20 timmar (MF)5 Bodhi Tree Yoga klasser

Bodhi Tree yoga shalas är den perfekta bakgrunden till någon yogaklass, oavsett om du väljer en utmanande vinyasa-stil eller restorativ meditation. Känn brisen smaka på din hud när du blickar ut över djungeln och bortom havet. Med trägolv och 360 graders utsikt finns det ingen bättre plats att ta en djup utandning mellan spanska klasser.... [-]


Naturligtvis - Termin I Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campusstudier Heltid 1 termin February 2018 Ecuador Guayaquil

Studenter i terminen i Ecuador Program har möjlighet att lära sig, öva och finslipa sina spanska språkkunskaper under sin tid på UEES. Vi erbjuder sex nivåer av spanska språkundervisning, och två innehåll fokuserade nivåer för dem med avancerade färdigheter. Eleverna placeras i rätt kurs enligt deras visade nivån. [+]

Vad kan jag studera?

KLASSER

Internationella studenter tillåts ta maximalt 5 kurser (15 poäng) per termin. Dessa kan göras i något av följande 4 sätt - Studier på engelska, spanska Språkkurser, studier i spanska, service lärande - men en kombination av några eller alla är vanligt.

Studier på engelska

Ett brett spektrum av ämnen på UEES undervisas på engelska, så att internationella studenter som inte har en hög kunskaper i spanska att hålla på rätt spår med sina stora företagen samtidigt som de arbetar på sina språkkunskaper. Medan det största urvalet av kurser inom områdena Business, finans och marknadsföring, det finns tillräckligt med val att göra det möjligt för studenter i de flesta discipliner för att ta en heltid belastning för en termin eller läsår.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

IES Abroad
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Chile Santiago Hongkong + 1 fler

[+]

Fall 2017

Ankomst: Måndag den 24 juli 2017 Avgång: fredag ​​den 10 november 2017 - Om du bara tar IES utomlands kurser; Fredag ​​den 1 december 2017 - För studenter som är inskrivna i partnerhögskolan

Våren 2018

[-]

Gruppprogram

Outward Bound Costa Rica
Campusstudier Heltid 1 - 85 dagar Öppen antagning Costa Rica San Jose

Gruppkurser använder ett vildmarksbaserat klassrum, serviceinlärning och kulturell nedsänkning för att odla ledarskap, teambyggnad och personlig tillväxt i en tvåspråkig miljö. [+]

Spanska språkkurser och kurser är kärnan i vår organisation, vilket visar en Costa Rica som de flesta aldrig kommer att få möjlighet att uppleva.

[-]

Allmän Spanska Kurs

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campusstudier Heltid 1 - 24 veckor Öppen antagning Colombia Dela

Allmän spanska kurs. Arbetstider: Måndag till fredag ​​från 8:00 till 12:00 m.. (Intensivt), måndag till fredag ​​9:00 till 12:00 m.. (ordinarie), Regular: 15 timmar per vecka [+]

Allmän spanska kurs

tidtabell

Måndag till fredag ​​från 8:00 till 12:00 m.. (Intensiv) - måndag till fredag ​​från 9:00 till 12:00 m.. (Vanlig) - Ordinarie: 15 timmar per vecka / Intensiva: 20 timmar per vecka

Inkluderar:

En (1) kulturell utflykt i veckan - två (2) timmar av latinsk dans i veckan - Obegränsad användning av "Studium" resurscentrum - Obegränsad tillgång till "Virtual Sabana" virtuell plattform - Material för klasser - Placement test - Intyg färdigställande förstås med antal timmar, datum deltog, och nivån klar.

Mervärdestjänster

Det finns en kulturell utflykt och en 2-timmars latinsk dans klass varje vecka för studenter, gratis. Särskilda kulturella utflykter kan ha merkostnader.... [-]


Bildungsurlaub Kurser

Eureka School of Spanish Language
Campusstudier Heltid 1 - 2 veckor September 2018 Spanien Madrid

Särskilda kurser för tyska arbetarna. De har samma egenskaper som de Intensiv 30 timmar. Spanska kurser erkänns av det tyska ministeriet för kultur i olika stater. [+]

Särskilda kurser för tyska arbetarna. De har samma egenskaper som de Intensiv 30 timmar.

Spanska kurser erkänns av det tyska ministeriet för kultur i olika stater.

Vissa stater kräver 6 timmar under 45 minuter per lektion (270 minuter). Andra stater kräver 6 timmar loppet av 60 minuter per lektion (360 minuter).

alternativ A

Dessa kurser har samma egenskaper och samma priser som intensivkurser på 30 timmar per vecka. klass realtid 310 minuter

klass schema

09:00 till 11:00 grammatiska Block (korrigering övningar, utveckling av grammatiska ämne och praktik av grammatiska ämne) 11:00 till 11:30 Break 11:30 till 13:00 kommunikativ Block 14:20 till 16:00 klass vokabulär, konversation och övning (låga) eller klasser av civilisation och kultur, historia, konst och litteratur (hög) alternativ B ... [-]

Spanska Språkundertryck

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campusstudier Heltid 9 - 52 veckor September 2018 Bolivia Cochabamba

Med Language Immersion-programmet kan praktikanter öka sina språkkunskaper före och under deras internationella utvecklingsfältarbete. [+]

I samband med FSD International Development Internship Programmet erbjuder FSD också en Language Immersion program På vår sida i Cochabamba, Bolivia. FSD International Development Internship är en chans för studenter och unga vuxna att få erfarenhet av hållbar utveckling och insikt i andra kulturer som endast kan erhållas genom direkt erfarenhet och språk är en nyckelkomponent för framgångsrik projektimplementering. Med den Language Immersion program, Praktikanter kan öka sina språkkunskaper före och under deras internationella utvecklingsfältarbete.

Detta program har anpassats med två alternativ, Nivå 1: Nybörjare och Nivå 2: Mellanliggande. Genom detta Language Immersion Program får praktikanter individuella språkinstruktioner, liknande programkomponenter i FSD: s Intern Abroad-program (värdfamilj, support på webbplatsen, orientering etc.) och flexibla kursalternativ.... [-]


Intensiv Spanskakurs

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campusstudier Heltid 32 - 45 öppettider July 2018 Mexiko Guadalajara

Prestige CII har fortsatt att växa genom åren, i synnerhet på spanska. Om ditt mål är att tala denna världsomspännande språket, är den spanska avdelningen på Centro Internacional de Idiomas rätt val. En fullständig förteckning och kurs beskrivning ges nedan. [+]

En bro till världen

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spanska närvarande talas av mer än 300 miljoner människor. Det framkom samtidigt som konsolideringen av Spanien som en modern stat under tiden för den katolska kungen och drottningen, Ferdinand och Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara är en vacker stad och en mycket intressant plats! Som huvudstad i delstaten Jalisco, var denna stad född att vara stor och magnifik! Beläget i västra Mexiko, erbjuder Guadalajara den utsökta prakt en stad som är traditionell och modern på samma gång. Den har en av de bästa klimaten i världen, och det är nära de vackra stränderna i Puerto Vallarta, Manzanillo och Melaque.... [-]


Spanska Som Andraspråk

University of Belgrano
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 7 veckor February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 fler

Institutionen för språk och Foreign Studies erbjuder intensiv lägre division kurser året runt med fullständig nedsänkning i argentinska liv och kultur. Ett team av kvalificerade infödda spanska lärare med kompetens inom tillämpad lingvistik visar språkkurser med hjälp av kommunikativa metoden metoden. [+]

Institutionen för språk och Foreign Studies erbjuder intensiv lägre division kurser året runt med fullständig nedsänkning i argentinska liv och kultur. Ett team av kvalificerade infödda spanska lärare med kompetens inom tillämpad lingvistik visar språkkurser med hjälp av kommunikativa metoden metoden.

Klasser träffas fem gånger i veckan för 3 eller 5 timmar och ta 120 akademiska timmar (45 minuter) för att slutföra (se tabell).

Kursböcker är skrivna av professorerna själva och utgiven av Belgrano University Press.

Intensivkurser är också tänkt att bättre förbereda studenterna för våra PEAL termin kurser (Prog de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Fortsatta studenter kan också ta en ytterligare kurs i spanska språket under terminen. ... [-]


Vuxna Spanska Nedsänkningsprogram

Tico Lingo
Campusstudier 1 - 16 veckor February 2018 Costa Rica Heredia

Våra vuxna spanska program är utformade för att få eleverna att tala konversation spanska så fort som möjligt. Vi erbjuder olika programalternativ som inkluderar spanska språkkurser och lokalt boende. [+]

Våra vuxna spanska program är utformade för att få eleverna att tala konversation spanska så fort som möjligt. Vi erbjuder olika programalternativ som inkluderar spanska språkkurser och lokalt boende. Många elever har sett drastiska ökningar i spansk språkflykt efter 3 till 4 veckor.

Programmets längd är flexibel , från 1-16 veckor.

Ingår i varje program:

Flygplats upphämtning Placeringsexamen för att säkerställa korrekt nivåering Stadsomvandling av Heredia med karta Conversational klasser med lokalbefolkningen Diplom för kursens slutförande

Basic Spanish Immersion Program

Grundprogrammet innehåller 4 timmars språkkursinstruktion per dag med boende i ett lokalt boende i Tico.... [-]


Intensiv Spanska Program - Mer än Bara Språk

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campusstudier Heltid 4 veckor Öppen antagning Spanien Alicante

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer att leva genom både i klassen och på andra håll (projekt, presentationer, kortfilmer, textning, spelar, blogging, drama , konst, dubbning videor ...), både i de spanska klasser och kurser vi erbjuder som ett komplement till de språkklasser: film, teater, konst, spanska för turism, Business spanska, spanska kultur och spanska Gastronomi. Alla intensivkurser har universitets hp och alla elever har tillgång till alla universitets service och faciliteter. [+]

Kopiering på spanska? Att sätta på en pjäs?

Våra spanska kurser (på alla nivåer) är utformade för att ge fullständig nedsänkning i det spanska språket och dess omgivning genom de erfarenheter som studenter kommer att leva genom både i klassen och på andra håll (projekt, presentationer, kortfilmer, textning, spelar, blogging, drama , konst, dubbning videor ...), både i de spanska klasser och kurser vi erbjuder som ett komplement till de språkklasser: film, teater, konst, spanska för turism, Business spanska, spanska kultur och spanska Gastronomi. Alla intensivkurser har universitets hp och alla elever har tillgång till alla universitets service och faciliteter.

... [-]