Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 121 kurser i Spanska

Spanska språkkurser kan vara det perfekta valet för personer som vill lära sig ett andra språk som kan vara till nytta i dag till dag lever liksom i näringslivet. Spanska är ett mångsidigt språk, som talas runt om i världen.

Vad är en språkkurs i spanska?

En spansk språkkurs lär eleverna att tala språket, samt att skriva och läsa den. Det gör att studenter kan lära sig att konversera i sociala och affärsmässiga interaktioner och lär om den spanska kulturen också.

Vilka är fördelarna med att ta en språkkurser i spanska?

Att ta en spansk språkkurs är värdefull för många skäl, särskilt eftersom många länder runt om i världen, bland annat i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Centralamerika talar detta språk.Det kan också hjälpa den studerande att samverka i olika sociala situationer.

Hur mycket kostar det att ta en språkkurs i spanska?

Kostnaden för dessa kurser varierar mycket. Det är möjligt att hitta mycket prisvärda program som kan tas på nätet billigt. Andra alternativ inkluderar att ta kursen på ett college miljö, vilket kan vara dyrare.

Vilka är kraven för en språkkurs i spanska?

För det mesta, det finns mycket få, om några, krav att ta spanska kurser. Även yngre barn kan delta.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en språkkurs i spanska?

Individer som talar mer än ett språk, i synnerhet ett värdefullt språk som denna, är värdefulla för arbetsgivarna.Detta ger arbetsgivaren möjlighet att räkna med den anställde för att interagera med kunder, klienter och samarbetspartners i fler inställningar.

Varför ta en online-språkkurs i spanska?

Online-kurser gör det enkelt för människor att få språket i sin egen takt. Det gör att den individuella studie vid sin egen takt.

Om att ta en språkkurs i spanska?

Att ta en kurs i spanska är lätt att göra, eftersom det är tillgängligt via olika online-skolor. Den finns även på olika skolor inklusive högskolor.

Hur att anmäla dig till en kurs i spanska?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

121 Resultat i Spanska

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets ... [+]

Upplev Spanien och spanska på Nebrija samtidigt som du får universitetskrediter

Dessa kurser är utformade för studenter som vill tillbringa en termin eller mer att studera i ett prestigefyllt program samtidigt som de deltar i det spanska universitets vardag - både akademiskt och socialt.

Programmet erbjuder över 40 olika kursämnen relaterade till spanskt språk, grammatik, litteratur, historia, konst, statsvetenskap och andra liknande discipliner.

På varje nivå finns allmänna, specifika och fokuserade kurser tillgängliga för att tillgodose de olika behoven hos studenterna.

Spanska kurser erbjuds under hela året i 6 olika program. Kursens flexibilitet gör det möjligt för studenter att välja mellan eller kombinera någon av dessa studieperioder: ... [-]

Spanien Madrid
February 2020
Heltid
Deltid
4 - 32 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Intercultura Costa Rica

Vår Heredia stadskampus har nyligen blivit ett officiellt SIELE examenscenter där eleverna kan ta sin SIELE-examen och ta lektioner i förväg för att förbereda sig i enlig ... [+]

Vår Heredia stadskampus har nyligen blivit ett officiellt SIELE examenscenter där eleverna kan ta sin SIELE-examen och ta lektioner i förväg för att förbereda sig i enlighet därmed. Våra ackrediterade spanska kurser ligger i linje med den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR).

Vad är SIELE?

SIELE står för Servicio International de Evaluación de la Lengua Española och är det mest erkända spanska kunskapscertifikatet i världen och stöds av Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca och Universidad de Buenos Aires.

Det används för att certifiera spanska nivåer enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR) och för att förbättra användbarheten hos studenter.... [-]

Costa Rica Heredia Sámara
Öppen antagning
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Du kommer att arbeta med de 4 språkkunskaper: skriva, tala, läsa och lyssna (du kommer att träna hela tiden ny vokabulär och grammatik). Vi kommer att förse dig med klass ... [+]

Du kommer att arbeta med de 4 språkkunskaper: skriva, tala, läsa och lyssna (du kommer att träna hela tiden ny vokabulär och grammatik). Vi kommer att förse dig med klassguiderna, så du behöver inte köpa extra material. du behöver bara en ordlista.

Våra kurser är mycket flexibla, du kan välja hur många veckor du ska studera och när du ska börja. Klasser börjar varje måndag, så du kan välja datum för att starta kursen.

priserna

Kostnaden varierar beroende på antalet veckor du ska studera med oss och vilken kurs du ska ta.

Du kan gå med på några av de kurser som Universidad de La Sabana har för sina studenter. Låt oss veta vilka ämnen du är intresserad av, så vi kan hitta dig en kurs. Kursen kommer inte att ha betyg, den är endast för närvaro och det innebär inte en extra kostnad. * Detta gäller endast för studenter som stannar 2 månader eller mer.... [-]

Colombia Chía
Öppen antagning
Heltid
Deltid
1 - 24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
EF Gap Year

Prisdetaljer : Värdfamiljshus och måltidsplan ingår i kurspriset. Kontakta Admissions Team för ett personligt pris offert. ... [+]

Prisdetaljer : Värdfamiljshus och måltidsplan ingår i kurspriset. Kontakta Admissions Team för ett personligt pris offert. [-]
Spanien Madrid Marbella Barcelona
Öppen antagning
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
LM Marti Education

Vi arbetar nära med professionella surfinginstruktörer för att säkerställa att bästa möjliga surfing uppnås. Våra experter har hundratals tidigare klasser på olika nivåer ... [+]

Har du någonsin surfar i Biscayabukten innan? Om inte då är du in för en speciell överraskning! Vi erbjuder surfing klasser med en lokal som lär dig i norra Spaniens mest populära och kända stränder.

Vi arbetar nära med professionella surfinginstruktörer för att säkerställa att bästa möjliga surfing uppnås. Våra experter har hundratals tidigare klasser på olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Säkerhet är också en viktig faktor som vi tar hänsyn till.

Förutom surfing erbjuder vi även spanska lektioner. I Spanien är det väldigt bra att lära sig några spanska fraser, vilket kan hjälpa till med att fördjupa sig i Spaniens lokala kultur. Det bästa sättet att lära sig ett språk är att studera det i ett land där språket talas. Våra erfarna, fullt kvalificerade inbyggda lärare hjälper dig att lära dig spanska i klassen, så att du kan träna på gatan, med din värdfamilj eller med dina vänner.... [-]

Spanien Getxo
Öppen antagning
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Elec Spanish School

I vår skola har vi utformat specifika program för kunder, som ägnar sina liv till uppdragets uppdrag och stöder andra för att få en bättre livskvalitet i hela dess integr ... [+]

I vår skola har vi utformat specifika program för kunder, som ägnar sina liv till uppdragets uppdrag och stöder andra för att få en bättre livskvalitet i hela dess integrerade varelse. Programmen för missionärer är konstruerade för att utveckla dem med studenter, av vilken nivå som helst, om det är nybörjare, mellanliggande, avancerad eller överlägsen. Innehållet som varje program innehåller, komprimeras i 4 intensiva veckor, 4 timmar om dagen. Vi anpassar oss till kundens behov och tillgängligheten av deras tid. Vår metod är kommunikativ, därför jobbar vi med de fyra färdigheter som varje person behöver utveckla för att kommunicera:

Auditiv förmågaSkriftligt uttryckLäsförståelse och texterOralproduktion... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
February 2020
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestige CII har fortsatt att växa genom åren, i synnerhet på spanska. Om ditt mål är att tala denna världsomspännande språket, är den spanska avdelningen på Centro Inter ... [+]

En bro till världen

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spanska närvarande talas av mer än 300 miljoner människor. Det framkom samtidigt som konsolideringen av Spanien som en modern stat under tiden för den katolska kungen och drottningen, Ferdinand och Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara är en vacker stad och en mycket intressant plats! Som huvudstad i delstaten Jalisco, var denna stad född att vara stor och magnifik! Beläget i västra Mexiko, erbjuder Guadalajara den utsökta prakt en stad som är traditionell och modern på samma gång. Den har en av de bästa klimaten i världen, och det är nära de vackra stränderna i Puerto Vallarta, Manzanillo och Melaque.... [-]

Mexiko Guadalajara
July 2019
Heltid
32 - 45 öppettider
Campusstudier
Läs mer på svenska
ELITE Lenguas

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbä ... [+]

En fyra veckors kompakt kurs som omfattar alla aspekter av att lyssna, tala, läsa och skriva, ge studenterna en omfattande västerländsk språkstudie och kontinuerlig förbättring av sina förmågor genom olika övningar i klassrummet.

Vår skola insisterar på liten klass och det finns inte mer än 9 elever i varje klass för att säkerställa bästa undervisningskvalitet, uppmärksamma varje elevs inlärningssituation och låta eleverna ha en omfattande interaktion med läraren under klassen.

Efter varje nivå kommer det att finnas en till två veckor gratis delhandledning för att hjälpa eleverna att konsolidera sin kunskap och bekanta sig med delprovfrågorna.

Klassstorlek: 3-9 gruppklass... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 53 veckor
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
ALICANTE – ELE USAL

Denna kurs är avsedd för alla som är intresserade av att lära sig spanska i Alicante, oavsett ålder eller kompetensnivå. Det perfekta alternativet om du är bosatt och vil ... [+]

Beskrivning

Denna kurs är avsedd för alla som är intresserade av att lära sig spanska i Alicante, oavsett ålder eller kompetensnivå. Det perfekta alternativet om du är bosatt och vill / behöver lära sig språket för att studera vid spanska eller latinamerikanska universitet, förbereda för officiell examen i din egen takt, eller arbete eller resa till andra spansktalande länder.

Huvudsyftet med denna omfattande kurs är att förbättra elevernas språkliga kompetens genom en kommunikativ metod i klassrummet. Våra kurser ger meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning med hjälp av verkliga situationer och texter.

Den omfattande spanska språket och kulturen kurser erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2). ... [-]

Spanien Alicante
May 2019
Deltid
8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
MISS - Marbella International Spanish School

Intensiva kurser är utformade för de studenter som vill bli flytande på spanska på kortast möjliga tid. Vårt fokus är på framgångsrik kommunikation. Tillgängliga på alla ... [+]

Intensiva kurser är utformade för de studenter som vill bli flytande på spanska på kortast möjliga tid.

Vårt fokus är på framgångsrik kommunikation. Tillgängliga på alla nivåer, våra intensiva kurser ger dig alla grundläggande färdigheter för att bli bekant på spanska eller för att bygga vidare på din tidigare kunskap för att utöka dina språkkunskaper, allt inom några månader.

I varje lektion kombinerar vi grammatik och konversation för att du ska kunna lära dig och öva sedan de nödvändiga hörnstenarna i språket.

Du kommer att studera de grundläggande språkkunskaperna - läsa, skriva, tala och lyssna - med tonvikt på ordförråd så att du kan kommunicera muntligt och skriftligt, och du kommer också att dra nytta av en översikt över spansk kultur för att hjälpa dig att förstå - och njuta av - den spanska livsstilen.... [-]

Spanien Marbella
Öppen antagning
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Vill du vara en spansk lärare? Är du redan en lärare i spanska som främmande språk? Vi erbjuder kurser för lärare både under läsåret och på sommaren, kurser som kan passa ... [+]

Vill du vara en spansk lärare? Är du redan en lärare i spanska som främmande språk? Vi erbjuder kurser för lärare både under läsåret och på sommaren, kurser som kan passa dina behov och intressen. Från inledande kurser som fokuserar på en enda aspekt av undervisning i främmande språk, såsom användning av Film i språkundervisningen, eller betydelsen av multimodala lärande i användningen av IKT.

Sommarintensivkurser för lärare

Kurserna ger deltagarna grundläggande verktyg, resurser och didaktiska metoder som syftar till att lära sig främmande språk genom students'creative förmågor. Studenten blir alltså inte bara centrum fo inlärningsprocessen, men dess stora byggare, dra nytta inte bara av informations- och kommunikationsteknik, utan även de senaste upptäckterna om fördelarna med multimodal lärande.... [-]

Spanien Alicante
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lingoci

Njut av online spanska klasser med en erfaren, inbyggd handledare. Följ en plan som är skräddarsydd för dina individuella behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av stu ... [+]

Lär dig spanska snabbt.

Njut av online spanska klasser med en erfaren, inbyggd handledare. Följ en plan som är skräddarsydd för dina individuella behov. Vi har betygsatt 4,8 stjärnor av 5 av studenter från hela världen.

Interaktiv, anpassad

Förbättra din spanska snabbt med lektioner som skräddarsys för din nivå, mål och intressen. Du lär dig online (via Skype) med en särskild handledare, kommunicerar och delar läromedel som du skulle i ett klassrum.

Lär dig någonstans när som helst.

Lär dig ibland som passar dig från vilken plats som helst. Vår avancerade schemaläggningsteknik gör att du enkelt kan boka lektioner. Du kan till och med lägga till dem direkt i din online kalender och få email och SMS påminnelser för att hålla dig organiserade.... [-]

Deltid
Internet
Läs mer på svenska
IES Abroad

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina profes ... [+]

Översikt

Få en start på din karriär genom att få internationell arbetslivserfarenhet med en praktikperiod i Barcelona, ​​den ekonomiska och kulturella navet på den iberiska halvön. Barcelona är en stor aktör inom många branscher, inklusive handel, utbildning, teknikstart, underhållning, media och mode. Det finns också utmärkta möjligheter i internationella organisationer för hälsovård, ideella organisationer och konsten. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna vackra spanska stad, belägen mellan det ljusblå havet och majestätiska bergen, har att erbjuda.

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kursen hålls i Toledo, den antika huvudstaden i Spanien, en världsarvslista sedan 1986 där de tre kulturerna sameksisterade (kristna, muslimska och judiska), blötläggda a ... [+]

Allmän information

Kursen hålls i Toledo, den antika huvudstaden i Spanien, en världsarvslista sedan 1986 där de tre kulturerna sameksisterade (kristna, muslimska och judiska), blötläggda av El Greco, Cervantes, Garcilaso och Bécquer, som erbjuder ett kulturellt erbjudande, litterära, konstnärliga och fantastiska gastronomiska. Bara 30 minuter med tåg från centrala Madrid.

Varaktighet och schema

Från 8 juli till 26, 2019. Tre veckors kurs (60 teoretiska praktiska timmar).

Programmet täcker vistelsen i universitetets bostad från 7 juli till 27 juli (fullpension). Deltagarna kommer inte att kunna komma fram till universitetet före den 7 juli och måste lämna sitt rum den 27 juli.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Institute

Om du vill studera spanska medan du njuter av en UNFORGETTABLE FERIE och upptäcka landets kultur, är Cambridge Institute det du söker. I denna skola erbjuder vi ett brett ... [+]

INTENSIV SPANSKA SPRÅKKURS I MADRID

Har du fortfarande inte planerat din semester? Cambridge Institute presenterar ett erbjudande som du inte kan vägra.

Om du vill studera spanska medan du njuter av en UNFORGETTABLE FERIE och upptäcka landets kultur, är Cambridge Institute det du söker. I denna skola erbjuder vi ett brett utbud av träningsprogram enligt dina behov i hjärtat av den spanska kulturen: Madrid.

Dra nytta av denna möjlighet! Kom och förbättra din spanska i Madrid, träffa människor från hela världen och njut av klimat, mat och charm i den spanska huvudstaden.

Var?

Cambridge Institute Spanien, vår internationella skola, ligger i den berömda Plaza España i Madrid (Spanien) en av de största turistattraktionerna i staden. Vi erbjuder spanska kurser för utlänningar på alla nivåer och för alla profiler.... [-]

Spanien Madrid
July 2019
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska