$close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 kurser i Stadsdesign

En kurs deltar i ett specifikt studieområde. Kursen kan kombinera olika instruktionsmoduler, som tutorials, föreläsningar och bedömningar. I många fall ger kurser studenterna ytterligare kvalifikationer och yrkesutbildning. Vad är kurser i stadsdesign? Dessa kurser lär eleverna hur man ska optimera markanvändningen när det gäller planering av samhällen i stadsmiljöer. Kursen kombiner… Läs mer

En kurs deltar i ett specifikt studieområde. Kursen kan kombinera olika instruktionsmoduler, som tutorials, föreläsningar och bedömningar. I många fall ger kurser studenterna ytterligare kvalifikationer och yrkesutbildning.

Vad är kurser i stadsdesign? Dessa kurser lär eleverna hur man ska optimera markanvändningen när det gäller planering av samhällen i stadsmiljöer. Kursen kombinerar vanligtvis flera discipliner, såsom teknik, landskapsdesign, stadsplanering och arkitektur. De ämnen som omfattas kan omfatta fastighetsekonomi, allmän ordning, stadsdesignteori och stadsdesignhistoria. Studenter kan delta i fältstudier som innebär att hitta lösningar på verkliga stadsplaneringsfrågor.

Studerande i stadsdesign har vanligtvis goda kommunikations- och analytiska färdigheter, vilket kan hjälpa dem att lyckas i sina utvalda yrken. De organisatoriska färdigheter de utvecklar är användbara för att strukturera sina personliga liv.

Kurser i stadsdesign har olika prisstrukturer. Vad studenterna betalar beror på flera faktorer, till exempel leveranser, kurslängd och skolort. För mer information om kostnader är det bäst att potentiella studenter kontaktar de akademiska institutionerna.

En kurs i stadsdesign kan leda till olika karriärvägar. Arbetet erbjuder individer en mängd olika. Det finns anställningsmöjligheter inom den privata och offentliga sektorn. Lokal, statlig och federal regering har ofta en stor efterfrågan på kvalificerade arbetskandidater. Individer kan arbeta med ingenjörs- och arkitektfirma eller tekniska, vetenskapliga och förvaltningskonsulter. Dessa specialister har jobbtitel som stadsdesigner, stadsplanerare och junior stadsdesigner. Med ökningen av befolkningstillväxten finns det en hälsosam efterfrågan på yrkesverksamma inom detta område.

Eleverna har många alternativ för att studera stadsdesign. Online kurser är en inlärningsmodul som ger studenterna den bekvämlighet och flexibilitet de behöver för att uppnå sina akademiska mål. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
School of Sustainability
Milan, Italien

En SOS-certifierad kurs för dem som vill skaffa sig nödvändiga praktiska färdigheter för att bli hållbarhetskonsulter inom arkitektur och teknik.

En SOS-certifierad kurs för dem som vill skaffa sig nödvändiga praktiska färdigheter för att bli hållbarhetskonsulter inom arkitektur och teknik. -
Kurser
Heltid
4 veckor
Engelska
Internet
 
exMedia
Köln, Tyskland

Ett nytt tvärvetenskapligt design, forska transformationer av arkitektoniska, urban / regional utrymme för det framväxande "informationsåldern", utforskar det dynamiska samspe ... +

Ett nytt tvärvetenskapligt design, forska transformationer av arkitektoniska, urban / regional utrymme för det framväxande "informationsåldern", utforskar det dynamiska samspelet i arkitektur / urbanism och loppet av massmedia och kommunikationsnät. Den utvecklar scenarier för samspelet mellan offentliga stads och offentliga medier utrymme. -
Kurser
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
School of Sustainability
Milan, Italien

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli miljödesignkonsulter inom arkitektur och teknik.

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli miljödesignkonsulter inom arkitektur och teknik. -
Kurser
Heltid
8 veckor
Engelska
Internet