$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kurser i Stadsutveckling

Enskilda kurser är klasser som erbjuds av högre institutioner för lärande och ger ett sätt att studera ett ämne i djup, antingen som en del av ett examensprogram eller helt oberoende av en. Kurser kan variera kraftigt i varaktighet och förutsättningar, men många kräver endast en gymnasieutbildning för att anmäla sig. Vad är kurser i stadsutveckling? Det här är kurser som fokuserar… Läs mer

Enskilda kurser är klasser som erbjuds av högre institutioner för lärande och ger ett sätt att studera ett ämne i djup, antingen som en del av ett examensprogram eller helt oberoende av en. Kurser kan variera kraftigt i varaktighet och förutsättningar, men många kräver endast en gymnasieutbildning för att anmäla sig.

Vad är kurser i stadsutveckling? Det här är kurser som fokuserar på de viktigaste aspekterna av fältet, inklusive stadsdesign och hur stadsplanerare måste överväga socioekonomiska och miljöfaktorer i beslutsfattandet. Individuella kurser kan innehålla markhantering, hållbarhet, teori, utveckling av bostadsprojekt i utvecklingsländer, stadsutvecklingens historia och mycket mer.

Studerande i stadsutveckling utvecklar vanligtvis flera viktiga färdigheter, inklusive bästa praxis för markanvändning, anpassning och samhällsförbättring. Genom att lära sig de positiva och negativa effekterna av urbaniseringen samt hur planeringsverktygen bidrar till stadsförbättring är eleverna ofta väl positionerade för att använda sin anpassningsförmåga för att skapa förändringar i sina regioner och över hela världen.

Kostnaden för en enskild kurs i stadsutveckling varierar mycket beroende på plats, längd och kurs. Studenter kan upptäcka att månadslånga kurser kräver färre material och undervisning än årslånga kurser.

Personer som får kompetens inom stadsutveckling kan ha flera karriärmöjligheter tillgängliga för dem efter att ha fullgjort kurser. Som stadsplanerare kan vara viktiga för lokala och regionala regeringar, kan en kandidat hitta en värdefull karriär som en hållbarhetskonsult eller rådgivare för den offentliga politiken. Andra karriärmöjligheter inkluderar landskapsarkitekt, civilförvaltningsadministratör, mark- eller byggmätare och stadsplanerare.

Urban utveckling är ett världsomfattande område. Av denna anledning kan eleverna hitta kurser i många olika regioner och välja intressanta platser för dem. Studenter som vill stanna nära hemmet bör kontrollera efter alternativ på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
School of Sustainability
Milan, Italien

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli Green Buildings-konsulter inom arkitektur och teknik.

En SOS-certifierad kurs för dem som vill förvärva nödvändiga praktiska färdigheter för att bli Green Buildings-konsulter inom arkitektur och teknik. -
Kurser
Heltid
4 veckor
Engelska
Internet
 
IES Abroad
berlin, Tyskland

Med hjälp av Berlin som fallstudie undersöker detta engelskspråkiga program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom jämförande och tvärvetenskapliga kurser stude ... +

Med hjälp av Berlin som fallstudie undersöker detta engelskspråkiga program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom jämförande och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som kulturell identitet, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå utvecklingen av staden och dess kultur. -
Kurser
Heltid
Engelska
Campusstudier