ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Stadsutveckling på Island 2021

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Stadsutveckling hänvisar till de ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter av den roll som stadsplanering. Gemensamma studieområden planerar och stadsutveckling, historia och teori om stadsutveckling, och stadsbilden och kulturarv.

Beläget vid sammanflödet av Arktis och Nordatlanten världshaven, är Republiken Island känt för att vara ett nordiskt Island land. Utbildningssektorn sköts av ministeriet för utbildning, vetenskap och kultur. Läroplanen 's politik och således beskrivs av ministeriet.

De mest populära kurserna i Stadsutveckling på Island 2021

1 Resultat i Stadsutveckling, Island Filter

Kurs i utbildning och arbetsmarknader

University Centre of the Westfjords
Kurser
03 Maj 2021
<
Heltid
<
2 veckor
03 Apr. 2021
Engelska
Campusstudier

Kursen i utbildning och arbetsmarknader utforskar egenskaperna hos arbetsmarknaderna och utbildningspolitiken med fokus på regional utveckling. Studenterna kommer att lära sig ...

Läs mer