ACADEMICCOURSES.SE

De mest populära kurserna i Bracknell Storbritannien 2020

Kurser i juridik är avsedda för dem som vill främja sin personliga utveckling. Oavsett om du tar kurser i ett klassrum eller på nätet finns det en mängd olika specialiserade studieområden. Några av dessa inkluderar reglerande teori, handelsrätt och immaterialrätt.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Hitta kurser i Bracknell i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Ledarskapsprofilcertifieringen

Schouten Global
Campusstudier Heltid 3 - 4 dagar Kontakt Skolan Tyskland Munich Nederländerna amsterdam Storbritannien Bracknell + 4 fler

Ledarskaps Circle Profile ™ och certifiering ägs av ledarskaps Circle. Schouten Global är den europeiska samarbetspartnern, som innehar licensen för certifieringsutbildningen, som gör det möjligt för tränare runt om i världen att arbeta med detta kraftfulla bedömningsinstrument.