Filter
Kurser
Storbritannien england Bromley Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kurserna i Bromley Storbritannien 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta kurser i Bromley i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Storbritannien
england
Bromley
Studietyp
Tempo
DSM Assessment & Training

ILM Accredited Leadership Program är ett tvåveckors program som är utformat för att ge morgondagens unga ledare en utbildning som utvecklar sitt ledarskap och professione ... [+]

Träna morgondagens ledare

ILM Accredited Leadership Program är ett tvåveckors program som är utformat för att ge morgondagens unga ledare en utbildning som utvecklar sitt ledarskap och professionella engelska språkkunskaper. Programmet kommer att bestå av seminarier, diskussioner och workshops som tar itu med de viktigaste frågorna inför dagens ledare och utvecklar engelska färdigheter som är lämpliga för företag och arbete.

Det ILM-ackrediterade unga ledarskapsprogramet introducerar studenter till det internationella samfundet, som alla ledare är en del av och på vilka sätt förändrade sociala och ekonomiska förutsättningar formar den roll som en ledare spelar inom ramen för aktuella angelägenheter.... [-]

Storbritannien Bromley
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska