ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Chesterfield Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta kurser i Chesterfield i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Professionell helikopterpilot program

Bristow Academy
Kurser
Sep 2020
<
Heltid
<
10 månader
Engelska
Campusstudier

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program är en omfattande läroplan mark och flygutbildning som syftar till att utveckla eleverna i professionella piloter. Certifierad Fl ...

Läs mer

EASA integrerad CPL (helikopter)

Bristow Academy
Kurser
Sep 2020
<
Heltid
<
12 månader
Engelska
Campusstudier

Bristow Academy s EASA Integrated CPL (CPL-H) program är utformat för studenter som vill få anställning inom den europeiska flygmarknaden.

Läs mer

Kombinerad faa / EASA professionell pilot program (helikopter)

Bristow Academy
Kurser
Sep 2020
<
Heltid
<
20 månader
Engelska
Campusstudier

Bristow Academy kombinerade FAA / EASA Professional Pilot Program ger fullständig europeisk certifiering genom att kombinera EASA CPL (H) träning med FAA utbildningskomponente ...

Läs mer