ACADEMICCOURSES.SE

De mest populära kurserna i Chesterfield Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta kurser i Chesterfield i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Kombinerad faa / EASA professionell pilot program (helikopter)

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 20 månader September 2020 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy kombinerade FAA / EASA Professional Pilot Program ger fullständig europeisk certifiering genom att kombinera EASA CPL (H) träning med FAA utbildningskomponenter. Denna kurs är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT).

EASA integrerad CPL (helikopter)

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 12 månader September 2020 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy s EASA Integrated CPL (CPL-H) program är utformat för studenter som vill få anställning inom den europeiska flygmarknaden.

Professionell helikopterpilot program

Bristow Academy
Campusstudier Heltid 10 månader September 2020 Amerikas förenta stater Titusville Storbritannien Chesterfield + 2 fler

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program är en omfattande läroplan mark och flygutbildning som syftar till att utveckla eleverna i professionella piloter. Certifierad Flight Instructor (CFI) och Certified Flight Instructor Instrument (CFII) finns som tilläggskomponenter. Detta program, i samband med CFI och CFII kurser, är godkänd för tillämpning av ett år efter avslutad tillval praktik (OPT).